مهاجرت تحصیلی لهستان

تحصیل در لهستان

تحصیل در لهستان

تحصیل در لهستان در سال 2020 گزینه ای بسیار ایده آل برای متقاضیانی می باشد که قصد ورود و اخذ اقامت در این کشور را نیر دارند. دولت کشور لهستان در طی چند سال اخیر تصمیم بر آن داشته که از طریق گسترش آموزش عالی بستر مناسبی برای پیشرفت و مدرن شدن روز افزون کشور ایجاد کند.

در بین کشورهای اروپایی کشور لهستان جزء کشورهای ارزان قیمت محسوب می گردد و دانشجویان با تحصیل در لهستان از تحصیلات ارزان قیمت بهره مند می شوند. همچنین سطح آموزشی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی لهستان در سطح بسیار خوبی قرار دارد. با تحصیل در دانشگاه های کشور لهستان از مزایایی بهره مند می شوید که در ادامه به آنها می پردازیم. با توجه به افزایش درخواست متقاضیان برای ادامه تحصیل در لهستان، کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت بر آن شده اند تا در این مقاله اطلاعاتی در رابطه با تحصیل در لهستان در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

سیستم آموزشی در کشور لهستان

در کشور لهستان بخش بزرگی از سیستم آموزشی متعلق به دانشگاه های خصوصی و کالج ها می باشد. در این کشور 138 مدرسه عالی دولتی و 319 دانشگاه خصوصی و کالج وجود دارد. این امر موجب آن شده است که کشور لهستان شهریه های کمتری برای تحصیلات در نظر داشته باشد. در تمامی دانشگاه های معتبر در کشور لهستان امکان تحصیل به زبان انگلیسی در رشته های مهمی نظیر: رشته های فنی و مهندسی، رشته های پزشکی، کسب و کار، اقتصاد و علوم انسانی وجود دارد. هر یک از دانشگاه های این کشور فرآیند مخصوص به خود را برای پذیرش دانشجویان در نظر گرفته اند، دانشجویان باید پیش از انجام اقدامات لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر اطلاعات دقیقی در رابطه با دانشگاه به دست بیاورند.

برای تحصیل در لهستان لازم است ابتدا از طریق ارسال مدارک به دانشگاه پذیرش دانشگاه را به دست آورده و پس از آن باید اقدامات لازم را برای دریافت ویزا تحصیلی انجام دهید. در ادامه سعی داریم به معرفی دانشگاه های معتبر در کشور لهستان بپردازیم.

دانشگاه های معتبر در این کشور عبارتند از:

  • دانشگاه ورشو
  • دانشگاه ورتسلاوو
  • دانشگاه ووج
  • دانشگاه صنعتی ورشو
  • دانشگاه صنعتی ورتسلاوو
  • دانشگاه صنعتی گدانسک
  • دانشگاه ژاگلونیان

تحصیل کارشناسی در لهستان

کشور لهستان از معدود کشورهای غیر انگلیسی زبانی می باشد که امکان تحصیل در مقطع کارشناسی به زبان انگلیسی در دانشگاه های آن وجود دارد. طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور بین 3 الی 4 سال می باشد. که این مدت با توجه به رشته تحصیلی فرد متفاوت است. امکان دریافت بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی کار سخت و دشواری می باشد و در واقع می توان گفت غیر ممکن می باشد اما دانشجویان می توانند در طول دوران تحصیلی از برنامه ای مثل اراسموس برای کمک هزینه های تحصیلی کوتاه مدت استفاده کنند.

در جدول زیر به هزینه های تحصیل در مقطع کارشناسی نیز پرداخته شده است:

نوع دانشگاه شهریه هر ترم € (یورو)
دانشگاه های دولتی 600 تا 800
دانشگاه های خصوصی 1000 تا 1600
دوره های زبان در دانشگاه های دولتی 800
دوره های زبان در دانشگاه های خصوص 1200

تحصیل کارشناسی ارشد در لهستان

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در لهستان در مقطع کارشناسی ارشد را دارند باید دارای مدرک تحصیلی لیسانس و مدرک معتبر زبان انگلیسی (IELTS 6) یا زبان لهستانی باشند، همچنین برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد شرط معدل تعیین نشده است. طول مدت تحصیل در این مقطع بین 1.5 الی 2 سال می باشد.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد لازم است دانشجویان سالانه مبلغی بالغ بر 3000€ (یورو) پرداخت نمایند، اگر دانشجویی در این مقطع دارای رزومه تحصیلی قوی باشد و نمرات بالایی کسب کرده باشد می تواند اقدامات لازم را جهت اخذ بورسیه تحصیلی انجام دهد. شما می توانید با مطالعه مقاله تحصیل ارزان در لهستان اطلاعات بیشتری در رابطه با هزینه های تحصیل در این کشور به دست آورید.

تحصیل کارشناسی ارشد در لهستان

تحصیل دکتری لهستان

در این کشور نیز همانند سایر کشورهای پیشتاز در دنیا به دانشجویان در مقطع تحصیلی دکتری توجه ویژه ای می شود. طول مدت تحصیل در این مقطع بین 3 الی 5 سال می باشد. برای تحصیل در مقطع دکتری دانشجویان باید سالانه مبلغ 3000€ (یورو) بابت شهریه پرداخت کنند. در این مقطع نیز امکان اخذ بورس تحصیلی برای دانشجویان واجد شرایط وجود دارد. همچنین برای دانشجویان مقطع دکتری حقوق ماهانه به مبلغ 2000€ (یورو) در نظر گرفته شده است.

برای دریافت بورسیه در مقطع دکتری لازم است دانشجو دارای شرایط زیر باشد:

  • معدل بالا 17
  • ارائه مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر
  • ارائه مقالات و کتب چاپ شده
  • دریافت توصیه نامه از استاد مشاور
  • ارائه مدرک زبان معتبر انگلیسی (IELTS 6.5)

اخذ ویزای تحصیلی لهستان

پس از آنکه پذیرش دانشگاه مورد نظر خود را به دست آوردید، لازم است اقدامات لازم را جهت اخذ ویزای تحصیلی لهستان انجام دهید. برای دریافت ویزا تحصیلی دانشجو باید مدارکی که در ادامه به آن ها اشاره می شود را آماده کرده و در زمان مصاحبه به سفارتخانه کشور لهستان ارائه نمایید.

  • دریافت فرم مربوطه و تکمیل آن
  • پرداخت هزینه های مربوطه و ارائه رسید
  • ارائه گواهی اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر
  • پاسپورت معتبر
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی
  • گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده
  • مدارک پزشکی
  • ارائه بیمه سلامت
  • گواهی تمکن مالی
  • ارائه مدارک از محل اقامت در کشور لهستان (رزرو خوابگاه یا اجاره نامه مسکن)

با مطالعه مقاله فوق اطلاعاتی در رابطه با تحصیل در لهستان به دست آوردید، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه کرده و مقالات بیشتری مطالعه کنید. همچنین می توانید همه روزه با کارشناسان و وکلاء موسسه در تماس باشید،

یک دیدگاه برای “تحصیل در لهستان

  1. رسول باجلان گفت:

    تحصیل در لهستان بهتر است یا آلمان؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *