مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لهستان » تحصیل در لهستان

تحصیل در لهستان



تحصیل در لهستان

 تحصیل در لهستان یکی دیگر از راه های مهاجرت به این کشور است.

کشور لهستان بخاطر حضور در اتحادیه اروپا و عضویت در شنگن شرایط استراتژیک خوبی را دارا است.

از این رو بسیار از دانشجویان برای ادامه تحصیل لهستان را مکان مناسبی می شمارند.

تحصیل در لهستان بخاطر آنکه یکی از راه های اخذ اقامت اتحادیه اروپا می باشد می تواند انتخاب ایده الی برای افرادی که خواهان اخذ اقامت تحصیلی لهستان می باشند در نظر گرفته شود.

شرایط تحصیل در لهستان با دارا بودن دانشگاه های برتر اروپا این کشور را از سایر کشورها شرق اروپا متمایز نموده است.

در تحصیل کشور لهستان مقاطع تحصیلی همچون سایر کشور های جهان می باشد

و شرط سنی و شروط اخذ پذیرش سخت گیرانه ای ندارد.

در کشور لهستان هزینه های تحصیل نسبت به خیلی از کشورهای حوزه شنگن پایین تر است

برای تحصیل در لهستان دانشجویان نباید نگران اخذ خوابگاه باشند زیرا دولت برای دانشجویان شرایط عالی را در نظر گرفته است که به ان خواهیم پرداخت.

 

درباره کشور لهستان

کشور لهستان در مرکز قاره سبز اروپا قرار دارد.

لهستان از غرب با آلمان، از جنوب با جمهوری چک و اسلونیا، اوکراین و بلاروس از شرق و دریای بلتیک و لیتوانی از شمال همسایه و هم مرز است.

این کشور از آب و هوای خنک و مطبوع اروپایی برخوردار است.

مساحت این کشور ۳۱۱،۹۰۴ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۳۸،۶۲۳،۰۰۰ نفر است.

زبان رسمی‌ لهستان پولیش و پایتخت آن ورشو است.

سیستم حمل و نقل لهستان از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و در تمام نقاط این کشور وسایل نقلیه عمومی وجود دارد .

ساعت کار وسایل نقلیه عمومی در لهستان از ۵ صبح تا ۱۱ شب می‌باشد که البته در شهرهای مختلف، متفاوت است.

کشور لهستان کشور بسیار امنی‌ می‌باشد و در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی نرخ جرائم پایینی دارد.

این امر باعث شده است که دانشجویان از اقصی نقاط دنیا با عقاید شخصی‌ خود آزادانه در لهستان کسب دانش کنند.

 

تحصیل در لهستان

اصولا یکی‌ از راه‌های مهاجرت، مهاجرت از طریقه تحصیل می‌باشد.

تحصیل در کشورهای اروپایی مورد علاقه بسیاری از دانشجویان سراسر دنیا می‌باشد.

تحصیل در اروپا شرایط و ضوابط خاص خود را دارد.

لهستان نیز یکی‌ از کشورهای اروپایی محسوب میشود و عضوی از اتحادیه اروپاست.

تحصیل در لهستان برای همهٔ رشته‌های تحصیلی امکان پذیر است.

یکی‌ از بهترین دانشگاه‌های لهستان، دانشگاه ورشو می‌باشد.

تحصیل در لهستان برای رشته‌های پزشکی‌ از نظر آکادمیک از سطح خوبی برخوردار هستند.

سالانه تعداد زیادی از دانشجویان سراسر جهان بالاخص رشته های پزشکی‌ در دانشگاه‌های لهستان پذیرش میشوند.

شایان ذکر است تحصیل در لهستان در رشته های پزشکی‌ مورد تأیید وزارت بهداشت ایران می‌باشد.

شهریه سالانه دانشگاههای لهستان برای رشته‌های پزشکی‌ ۸ تا ۱۰ هزار یورو می‌باشد.

هزینه زندگی‌ برای یک دانشجو ماهانه ۵۰۰ تا ۷۰۰ یورو می‌باشد.

 

تحصیل مقطع لیسانس در لهستان

در این مقطع تحصیلی می بایست مدرک 12 ساله یا دیپلم نظام قدیم خود را ارائه نمایید

و بهتر است یک مدرک زبان در حد IELTS 5.5 را برای اخذ پذیرش به دانشگاه مربوطه تسلیم نمایید.

مدت زمان تحصیل در این دوره بسته به توانایی فرد ما بین 3.5 الی 4 سال به طول می انجامد.

فرد دانشجو این اجازه را دارد تا 20 ساعت کار موقت دانشجویی را انجام دهد تا حدودی از مبالغ زندگی و تحصیل خود را پوشش دهد.

در کشور لهستان دانشجو می بایست ماهیانه مبلغ 12 یورو را بابت بیمه نامه پرداخت نماید.

 

تحصیل مقطع فوق لیسانس لهستان

این مقطع تحصیلی مستلزم اخذ مدرک لیسانس مورد تأیید کشورلهستان به انضمام مدرک IELTS 6 برای پذرش می باشد.

در این مقطع دانشجو می تواند 20 ساعت کار پارت تایم دانشجو در حین تحصیل انجام دهد.

در مقطع فوق لیسانس کشور لهستان دانشجو در مدت زمان 1.5 الی 2 سال تحصیلش به طول می انجامد.

دانشجویانی که این مقطع را در لهستان گذرانده باشند شانس بیشتری برای پذیرش دکترا در آنجا خواهند داشت.

 

مزایای تحصیل در لهستان

-جزء بهترین دانشگاه‌ها در اروپایی مرکزی

تحصیل در لهستان حتی بدون مدرک زبان

-شهریه اندک دانشگاه ها

-امکان استفاده از فول اسکالرشیپ از دانشگاه ها

-امکان دریافت پذیرش بدون مدرک زبان

-امکان تحصیل به ۲ زبان انگلیسی‌ و پولیش در مقطع لیسانس و بالاتر

-هزینه اندک برای زندگی‌ در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی

 

برترین دانشگاه‌های لهستان

Jagiellonian University

AGH University of Science and Technology

Adam Mickiewicz University

Warsaw University of Technology

Nicolaus Copernicus University

Kazimierz Wielki University of Bydgoszcz

University of Silesia of Katowice

Silesian University of Technology

 

مدارک لازم دریافت ویزا

فرم تکمیل شده و امضا شده ویزا

شناسنامه متقاضی و شناسنامه همراهان (منظور از همراهان فقط همسر و فرزندان  17 سال می باشد)

پاسپورت متقاضی و پاسپورت همراهان (در صورتی که پاسپورت قدیمی موجود است ارائه آن به سفارت الزامی می باشد و پاسپورت جدید باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد)

سند ازدواج یا سند طلاق (در صورت وجود)

ارائه ی اسناد مالکیت

نامه عدم سو پیشینه

تمامی مدارک فوق حتماً باید به تأییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برسند

و همچنین ترجمه همه مدارک باید به صورت زبان انگلیسی و در پانچ های جداگانه باشند.

لازم به ذکر است اعتبار کلیه مدارک ترجمه شده گاها 6 ماه می باشد.

پس از اخذ پاسخ اولیه از دانشگاه یا کالج مورد نظر، متقاضی میبایست در عرض ۴۸ ساعت مبلغ شهریه مشخص شده که معمولا مربوط به یک ترم یا یک سال میباشد را از طریق صرافی به حساب دانشگاه یا کالج واریز کند.

همچنین متقاضی میبایست هزینه بیمه و خوابگاه را نیز در صورت لزوم به حساب دانشگاه واریز کند.

قابل ذکر است متقاضی می بایست حتما رسید پرداخت شهریه را روز سفارت به همراه داشته باشد.

بیمه نامه می بایست برای محدوده شنگن تا سقف 30 هزار یورو و به مدت ۱۲ ماه فراهم گردد.

وکلای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت موفقیت شما را تضمین می کنند.

 

تحصیل در لهستان
5 (100%) 2 votes



  1. رسول باجلان گفت:

    تحصیل در لهستان بهتر است یا آلمان؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *