مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سوئیس » بورسیه تحصیلی سوئیس

بورسیه تحصیلی سوئیس



بورسیه تحصیلی سوئیس

 

آیا شما هم متمایل به اخذ اقامت در کشور سوئیس هستید؟ آیا میدانید به وسیله بورسیه تحصیلی سوئیس میتوانید موفق به اخذ اقامت این کشور گردید؟ آیا در مورد موضوع بورسیه تحصیلی سوئیس اطلاعاتی دارید؟

اگر شما هم متمایل به کسب اطلاعاتی در زمینه بورسیه تحصیلی سوئیس هستید با خواندن این مقاله و همچنین با مشاوره حضوری و غیر حضوری با وکلا و مشاورین مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت  از اطلاعات جامعی در زمینه امور اخذ اقامت و امور  مهاجرتی و  به خصوص در موضوع بورسیه تحصیلی سوئیس بهره ببرید.

توضیح بورسیه تحصیلی سوئیس

بورسیه تحصیلی سوئیس که به وسیله دولتمردان  این کشور در راستای جذب نمودن از میان اشخاص  متقاضی ممتاز از همه دنیا برای تحصیل نمودن  در دانشگاههایی که دارای اعتبار  دولتی  این کشور میباشند و همچنین  در مقاطع تحصیلی  دکترا، مقطع  فوق دکترا و  مقطع دکترای پژوهشی (Research)، در سال دو هزار و هفده اقدام به صدور میکند.

اعضای کمیته بورسیه های تحصیلی  این کشور در هر سال به  اشخاص متقاضی که از یکصد و هشتاد  کشو که دارای رابطه پایه ای و آکادمیک با این کمیته میباشند  اقدام به صدور بورسیه های تحصیلی گوناگونی میکند.

 

 توضیح مقاطعی که  توسط بورسیه تحصیلی سوئیس تحت پوشش قرار میگیرد

 

برای اشخاصی که متمایل به استفاده از بورسیه تحصیلی سوئیس میباشند فقط امکان تحصیل در مقطع های  دکترا و فوق دکترا وجود دارد.

توضیح رشته هایی که توسط بورسیه تحصیلی سوئیس تحت پوشش قرار میگیرد

 

برای اشخاص متقاضی که متمایل به استفاده از بورسیه تحصیلی سوئیس هستند امکان تحصیل در کلیه  رشته های موجود که توسط دانشگاههای مشارکت کننده  ارائه میشود وجود دارد.

 توضیح مواردی که تحت پوشش بورسیه تحصیلی سوئیس قرار میگیرند

 

  • پرداخت دست مزد برای هر ماه به مقدار هزار و نهصد و بیست فرانک این کشور ویژه مقطع دکترا و دکترای پژوهشی میباشد وبه اندازه سه هزار و پانصد فرانک سوییس ویژه  مقطع فوق دکترا میباشد
  • فراهم نمودن امکان  معافیت کامل از پرداخت نمودن  شهریه هم وجود دارد
  • امکان فراهم نمودن بیمه درمانی مختص  دانشجویان غیر اروپایی
  • رزرو کردن بلیط هواپیما البته با این توضیح که زمان پرداخت این هزینه در پایان دوره میباشد
  • پرداخت کردن کمک هزینه برای استقرار اشخاص به میزان  سیصد  فرانک  این کشور   با این توضیح که زمان پرداخت این کمک مالی در ابتدای دوره میباشد
  • فراهم نمودن امکان استفاده از تخفیف پنجاه درصدی  برای استفاده کردن از  وسایل نقلیه عمومی  البته برای مدت زمان یک سال
  • فراهم نمودن خدمات توریستی، اردوهای تفریحی،  و همچنین بازدید از اماکن تفریحی

توضیح شرایطی که برای دریافت بورسیه تحصیلی این کشور مورد نیاز میباشد

 

برای ارزیابی درخواستها و تقاضا های دریافت بورسیه تحصیلی سوئیس که به وسیله سازمان   FCS مورد  توجه میباشد سه معیار مهم و اصلی وجود دارد و بر اساس این سه معیار  قبولی اشخاص متقاضی مورد برسی قرار میگیرد.

این سه معیار اصلی عبارتند از :

  1. داشتن تجربه پایه ای و آکادمیک شخص متقاضی و همچنین  قادر بودن برای انجام دادن تحقیقات
  2. ارائه دادن موضوع پروپوزال برای انجام دادن تحقیق
  3. داشتن توانایی برای ادامه داشتن همکاری با شخص متقاضی با در نظر گرفتن موضوع تحقیق برای شخص متقاضی

 

 توضیح شرایط ویژه برای متقاضیانی که درخواست بورسیه  تحصیلی سوئیس دارند

 

  • تحویل دادن مدرک فوق لیسانس گرفته شده از دانشگاههای دارای اعتبار ویژه  مقطع دکترا و  همچنین دکترای پژوهشی
  • تحویل دادن مدرک دکترا از دانشگاههای دارای اعتبار ویژه مقطع فوق دکترا
  • نباید برای فوق دکترا فاصله از زمان گرفتن مدرک دکترا و زمان درخواست برای بورسیه  برای بیشتر از پنج سال باشد.
  • سن متقاضی در هنگام درخواست نباید بیشتر از از  سی و پنج سال باشد.
  • شخص متقاضی میبایست توسط یکی از اساتید در دانشگاههای مشخص شده این کشور نوشته یا ایمیلی با موضوع موافقت استاد برای قبولی در  پروژه متقاضی دریافت نماید.
  • در صورتی که دوره دکترای مورد توجه به روش پژوهشی نباشد، میبایست نامه مبتنی بر قبولی پذیرش  که از دانشگاه صادر شده  را دریافت نماید.
  • داشتن پروپوزال تحقیق با وجود  برنامه زمانی مشخص نا گفته نماند که این مدرک مهمترین و اساسی ترین  معیار برای قبولی می باشد به همین علت مورد توجه ویژه ای قرار گرفته
  • داشتن تسلط کامل به زبان مورد نظر برای تحصیل نمودن در این کشور

توضیح مدارکی که برای تشکیل پرونده مورد نیاز میباشد

 

  1. تحویل دادن فرم کامل شده به درخواست بورسیه که ویژه  سالهای  ۲۰۱۷- ۲۰۱۸
  2. تحویل دادن سوابق کامل تحصیلی شخص متقاضی
  3. به همراه داشتن مدرک انگیزه نامه تحصیلی که بیانگر میزان انگیزه دانش آموز برای گرفتن بورسیه تحصیلی  میباشد
  4. به همره داشتن فرمی که نشان دهنده آماده بودن پروپوزال تحقیق میباشد
  5. تحویل دادن رزومه و سوابق کاری استاد راهنما در دانشگاههای این کشور
  6. به همراه داشتن برگه پذیرش از دانشگاه در صورتی که دوره به صورت پژوهشی برگزار نشود.
  7. به همراه داشتن ترجمه رسمی از مدارک و داشتن ریز نمرات تمامی مقاطع تحصیلی  قبلی که به به زبان انگلیسی،  زبان ایتالیایی،  زبان آلمانی یا زبان  فرانسوی باشد.
  8. به همراه داشتن دو توصیه نامه از اساتید مقطع گذشته  شخص متقاضی
  9. به همراه داشتن گواهی سلامت پزشکی که بیانگر سلامت افراد در زمان اقامت در این کشور میباشد
  10. به همراه داشتن دو سری رونوشت از صفحه اول پاسپورت شخص متقاضی

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *