مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » بلوکارت

بلوکارت



بلوکارت از جمله چیزهایی است که بسیاری به دنبال به دست آوردن آن هستند.

ایا قصد مهاجرت به کشور المان را دارید؟

ایا قصد دارید در کشور المان کار کنید؟

ایا میدانید بلوکارت چیست؟

ایا مایلید بدانید چگونه میشود ویزای کار المان را دریافت کرد؟

اگر به دنبال پاسخ سوالات خود هستید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه شوید.

 

بلوکارت

اتحادیه اروپا گر چه اولویت در تمام مسائل را به شهروندان خود داده است اما

برای شهروندان غیر اتحادیه نیز در صورتی که توانایی و مهارت های بالایی داشته باشند نیز تسهیلاتی برقرار کرده است.

البته در نگاه دقیق و عمیق، این تسهیلات برای خارجی ها نیز نهایتا در راستای منافع شهروندان اتحادیه می باشد.

هنگامی که امکان ورود و فعالیت در حوزه اتحادیه اروپابرای خارجیان ماهر و توانا میسر می گردد،

نتیجه فعالیت و سرمایه و تولید آنها بیگمان شامل اتحادیه و شهروندان آن نیز خواهد گردید.

یکی از این تسهیلاتی که اتحادیه برای خارجی های با مهارت بالا در نظر گرفته شده است، بلوکارت است.

بلوکارت عبارتست از مجوز کار و زندگی در اتحادیه اروپا که برای اتباع خارجی با مهارت بالا صادر می گردد.

صدور این کارت تابع ضوابط و شرایط خاص خود است.

دارنده بلوکارت حق اجازه کار در کشورهای اتحادیه اروپا بجز انگلیس، ایرلند و دانمارک را دارد.

اصطلاح بلوکارت یا کارت ابی ابتدا در یکم اوت سال 2012 توسط اتاق فکر بروگل ابداع شد.

با الهام از گرین کارت ایالات متحده امریکا و با استناد به پرچم اتحادیه اروپا،ابی با 12 ستاره طلایی رنگ میباشد.

اخذ بلوکارت از طریق کار در المان یکی از رایج ترین راههای بدست آوردن آن است.

 

کار در آلمان

کشور آلمان، قدرت اول اقتصادی اروپا و یکی از قطب های صنعتی جهان است.

موتور تولید اقتصاد این کشور با قدرت تمام در حال فعالیت است.

نیروی کار، به مثابه اجزای مکانیکی این موتور است که بدون وجود آن، این موتور از حرکت باز می ایستد.

از سوی دیگر، کشور آلمان شاهد پیر شدن جمعیت خود و به تبع آن، کم شدن نیروی کار است.

کمبود این نیروی کار خصوصا در مورد نیروی کار ماهر و متخصص، مشهود است.

از اینرو این کشور ناچار به تامین نیروی کار مورد نیاز خویش از سایر کشورها می باشد.

این نیروی کار مورد نیاز، قاعدتا هدفمند و مبتنی بر کمبود های بازار کار در آلمان، تامین می شود.

بنابراین دولت آن کشور، راهها و شرایط خاصی را برای مهاجرت به المان و کار در المان تعریف کرده است.

با این پیش فرض اگر شما قصد گرفتن ویزای کار در المان را دارید باید بدانید که گرفتن ویزای کار المان دارای شرایطی می باشد.

حال این سوال مطرح است که چه کسانی میتوانند درخواست ویزای کار المان را بدهند؟ و شرایط درخواست این ویزا چیست؟

 

ویزای کار المان

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، چون کشور المان با کمبود نیروی کار جوان و متخصص روبرو است،

در نتیجه به کسانی که دارای مدارک دانشگاهی از مقطع کارشناسی به بالا در رشته های ذیل هستند، نیازمند است:

ریاضیات، ای تی، انفورماتیک، علوم و تکنولوژی، علوم طبیعی و یا فن اوری و پزشکی.

این افراد از مسیرها و به موجب قوانین، از پروسه های مختلفی می توانند برای کار در المان اقدام نمایند.

از جمله مهم ترین آن ها عبارتند از:  ویزای جستجوی کار المان و ویزای کار المان.

هنگامی که شخص متقاضی واجد شرایط، ویزای جستجوی کار المان را دریافت نمود و وارد این کشور شد،

به مدت 6 ماه فرصت دارد بدنبال کار گشته و کار پیدا کند و بتواند با کارفرمایی قراردادی منعقد کند.

در این مدت اگر شخص موفق به یافتن کار متناسب شد، این ویزا به مدت 6 ماه دیگر تمدید میشود.

بعد از گذشت 1 سال شخص میتواند درخواست کارت ابی یا بلوکارت دهد.

در حالت دیگر، فرد با دریافت دعوت نامه و اشتغال به کار، درخواست دریافت بلوکارت دهد.

 

شرایط دریافت ویزای جستجوی کار المان

کسی که قصد دریافت ویزای کار المان دارد، علاوه بر شرایط تحصیلی، باید شرایط سنی و زبانی نیز دارا باشد.

به این صورت که سن شخص متقاضی باید زیر 40 سال باشد؛

و دارای سابقه کار در رشته تحصیلی خود باشد؛

همچنین به یکی از دو زبان انگلیسی یا المانی در حد کافی مسلط باشد.

 

شرایط دریافت بلوکارت

یک تبعه خارجی مجاز به کار در کشور المان پس از گذراندن دوره 1 ساله اشتغال،

اگر درامد ناخالص سالانه او بیشتراز 46400 یورو باشد و مالیات را پرداخت کرده باشد،

آن گاه می تواند درخواست بلوکارت دهد.

برای کسانی که دارای مدارک فوق الذکر از جمله  مهندسی ها و پزشکی باشند،

این مبلغ درامد سالانه باید 38688 یورو باشد.

این کارت تا 3 سال معتبر و قابل تمدید است. مبنای قانونی این پیشنهاد ماده 63 پیمان رم می باشد.

دارنده این کارت پس از گذشت 3 سال و پرداخت مالیات می تواند درخواست اقامت دهد.

و اگر این اقامت 4 سال دیگر هم ادامه داشته باشد، دارنده بلوکارت ،می تواند درخواست پاسپورت یا تابعیت دهد. (بین 7 تا 10 سال)

همچنین دارنده بلوکارت، تا 1 سال بدون از دست دادن حق اقامت می تواند در المان بماند ولی پس از گذشت 18 ماه از اقامتش می تواند به کشورهای دیگر اتحادیه اروپا سفر کند.

 

بلوکارت و اعضای خانواده

سوالی که در اینجا ممکن است پیش بیاید این است که وضعیت ویزا و اقامت خانواده افراد متقاضی کار در المان چگونه خواهد بود؟

شخص متقاضی تا قبل از اینکه در المان کار یا شغل پیدا نکند، نمی تواند خانواده خود را به انجا ببرد،

ولی به محض پیدا کردن کار و درامد کافی می تواند برای انتقال خانواده اش به المان اقدام کند.

خانواده دارنده بلوکارت بدون محدودیت، حق کار و تحصیل در المان را دارند؛

و دانستن زبان المانی برای دریافت ویزای اقامتشان تا حدی کفایت می کند.

 



  1. تفنگ چی گفت:

    آیا گرفتن بلوکارت از آلمان بهتره یا اینکه منحصر به آلمان است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *