مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » قبرس » اقامت پس از تحصیل در قبرس

اقامت پس از تحصیل در قبرس



اقامت پس از تحصیل در قبرس

یکی از راه های مهاجرت به کشور قبرس اقامت از طریق تحصیل در دانشگاه های این کشور می باشد.یکی از سوالات مهاجران این است که چگونه می توانند اقامت پس از تحصیل در قبرس در سال 2019 داشته باشند.

مقاله پیش رو در رابطه با اقامت پس از تحصیل در قبرس و شرایط و قوانین برای اقامت در این کشور توسط مشاوران؛

موسسه سفیران سروش سعادت جمع آوری شده است.

 

کشور قبرس

کشور قبرس یک کشور جزیره ای می باشد. این کشور در شرق دریای مدیترانه قرار دارد.

پایتخت کشور قبرس شهر نیکوزیا می باشد. مردم این کشور به زبان های ترکی و یونانی به مکالمه می پردازند.

این کشور به دو بخش تقسیم شده است:

بخش اول: قبرس شمالی می باشد که ترک نشینان در این بخش سکونت دارند. مذهب مردم این ناحیه اسلام می باشد.

بخش دوم: قبرس یونانی می باشد. ساکنین این ناحیه پیرو دین ارتودکس می باشند.

این کشور از نظر امنیت در رتبه پنجم قرار دارد و از جنجال های بین المللی دور می باشد.

کشور قبرس جزء بزرگترین جزیره ها در دریای مدیترانه محسوب می شود و در رتبه سوم بعد از جزیره ساردنی و؛

جزیره سیسیل قرار گرفته است.

این کشور در تاریخ 1/ژانویه/2008 به اتحادیه اروپا پیوست و جزء اعضای این اتحادیه شد.

فرد با ورود به کشور قبرس می تواند به راحتی به کشور های عضو اتحادیه اروپا سفر کند که این خود جزء مزایای؛

مهاجرت به این کشور محسوب می شود.

 

تحصیل در قبرس

در این کشور افراد باید از دولت قبرس ویزای تحصیلی دریافت کنند.

افرادی که توانسته اند از دانشگاه های معتبر کشور قبرس پذیرش دریافت کنند می توانند در تمام مدت تحصیل با تمدید؛

ویزای خود در این کشور اقامت داشته باشند.

در دانشگاه های دولتی این کشور دانشجویان شهریه کمتری نسبت به دانشگاه های خصوصی  می پردازند.

دانشگاه های موجود در قسمت شمالی این کشور تحت قوانین آموزشی در کشور ترکیه اداره می شوند.

متقاضی بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه می تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کند.

این به این معنی است که فرد می توان اقامت پس از تحصیل در قبرس داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله (تحصیل در قبرس ) را مطالعه نمایید.

 

مزایای تحصیل در دانشگاه های قبرس

  • دانشگاه های این کشور دارای سیستم آموزشی منسجم می باشد.
  • این کشور به دور از هیاهو و بحث های بین المللی می باشد و این کشور دارای امنیت بالایی می باشد؛

با این وجود افراد زیادی تقاضای تحصیل در دانشگاه های این کشور را دارند.

  • زبان تدریس دروس در دانشگاه های قبرس زبان انگلیسی می باشد و این خود یکی از دلایل جذب دانشجو می باشد.
  • هزینه تحصیل در دانشگاه های این کشور مناسب می باشد، هزینه تحصیل به طور تقریبی مبلغی بین 4 هزار؛

تا 6 هزار یورو می باشد.

  • والدین محصلان در این کشور می توانند اقامت موقت این کشور را دریافت نمایند ولی این افراد اجازه کار در؛

این کشور را ندارند. پس این افراد برای دریافت اقامت موقت باید گواهی برای اثبات تمکن مالی ارائه دهند.

برای انتخاب دانشگاه در این کشور و اطلاعات بیشتر در رابطه با دانشگاه های کشور قبرس با موسسه سفیران سروش سعادت؛

در تماس باشید.

 

اقامت پس از تحصیل در قبرس

کشور قبرس جزء کشور های کوچک در دنیا می باشد.

اقتصاد کشور قبرس از کشور ترکیه تامین می شود، و شرایط کار برای افراد خارجی در سطح قابل قبولی قرار ندارد.

پس اقامت پس از تحصیل در قبرس روشی منطقی و معقولی نمی باشد.

در این کشور بخصوص دربخش شمالی کشور قبرس کارخانه های صنعتی وجود ندارد و دانشجویان نمی توانند بعد؛

از تحصیل در کارخانه ها مشغول به کار شوند و اقامت کشور قبرس را دریافت کنند.

در زمان تحصیل کار های پاره وقت برای دانشجویان در دانشگاه وجود دارد، و دانشجویان می توانند در مرکز سلامت دانشگاه؛

رستوران و کتاب خانه مشغول به کار شوند.

بعد از اتمام دوره تحصیل فرد می تواند به سختی در سوپر مارکت ها، کافی شاپ ها و یا رستوران ها مشغول به کار شود.

به همین دلیل افراد برای کسب اقامت پس از تحصیل در قبرس می توانند راه های دیگری را به جزء؛

دریافت ویزا کاری در این کشور انتخاب کنند.

اگر دانشجو بعد از فارغ التحصیل شدن به مدت 1 سال در قبرس اقامت داشت باشد می تواند اقامت کوتاه مدت؛

این کشور را دریافت نماید.

بعد از اینکه فرد در پنج سال متوالی ویزا کوتاه مدتش را تمدید کند می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت نماید.

 

انواع اقامت ها در کشور قبرس

اعطا اقامت به مهاجران ر این کشور به دو صورت موقت و دائمی می باشد.

اقامت موقت:

  • دریافت اقامت از طریق تحصیل در کشور قبرس؛
  • دریافت اقامت از طریق تحصیل فرزند؛
  • دریافت اقامت از طریق ثبت شرکت در کشور قبرس؛
  • اعطا اقامت به متخصصان.

اقامت دائم:

  • دریافت اقامت از طریق ازدواج؛
  • دریافت اقامت از طریق خرید ملک.

 

اخذ اقامت از طریق ازدواج

اگر یک فرد خارجی با یک فرد با تابعیت کشور قبرس ازدواج کند می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت کند.

برای ثبت ازدواج افراد باید گواهی عدم سوء پیشینه، گواهی ازدواج، پر کردن فرم درخواست را ارائه دهند.

اگر متقاضی به مدت 2 سال در کشور قبرس اقامت داشته باشد، خانواد فرد می توانند در این کشور اقامت داشت باشند.

 

اخذ اقامت از طریق خرید ملک

متقاضیان می توانند با خرید ملک به ارزش حداقل 300 هزار یورو در کشور قبرس اقامت این کشور را دریافت کنند.

افرادی که قصد اقامت پس از تحصیل در قبرس را دارند، بهتر است برای اخذ اقامت دائم در این کشور ملک بخرند.

افرادی که برای دریافت اقامت دائم ملک میخرند باید ثابت کنند که در آمد کافی برای زندگی در این کشور را دارند.

این در آمد باید از خارج از کشور قبرس تامین شود.

 

سرمایه گذاری در قبرس

اقتصاد کشور قبرس در حال رکود می باشد، ولی در سال های اخیر توانسته اند با فعالیت در حوز هایی مثل: گردشگری؛

حمل و نقل، بخش های مالی و بخش های حقوقی کمی اقتصاد این کشور را بهبود ببخشند.

این کشور توانسته در سال های اخیر سرمایه گذاران خارجی را به کشور جذب کند.

سرمایه گذاری در این کشور مزیت هایی دارد که ب تعدادی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • فرد بعد از سرمایه گذاری حق کار، زندگی و تحصیل در اروپا را دارد؛
  • متقاضی در یک کشور عضو اتحادیه اروپا حق مالکیت بر ملک خریداری شده را دارد؛
  • امنیت در این کشور بالا می باشد و نرخ جرم و جنایت در قبرس در سطح پایینی قرار دارد؛
  • نیاز به ارائه مدرک معتبر زبان نمی باشد؛
  • متقاضی می تواند بدون حضور در این کشور ملک خریداری نماید.

 

یافتن شغل در کشور قبرس کاری دشوار می باشد، به دانشجویان پیشنهاد می شود برای کسب اقامت دائم این؛

کشور از راه های قانونی وآسان تر دیگری اقدام نمایند.

اگر شما خواستار دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با اقامت پس از تحصیل در قبرس هستید، می توانید

طی تماس با کادر موسسه سفیران سروش سعادت مشاوره رایگان دریافت کرده و پاسخ پرسش های خود را دریافت نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *