مهاجرت به کشور قبرس

اقامت قبرس

اقامت قبرس

کشور قبرس در سال های اخیر قوانین آسانتری را برای اعطا اقامت قبرس به مهاجران در نظر گرفته. روش های قانونی برای مهاجرت به این کشور و دریافت اقامت قبرس در سال 2019 وجود دارد. موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت قصد دارد تا در این مقاله نکاتی را برای انتخاب روش مهاجرت؛ و قوانین و شرایط کشور قبرس در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

زندگی در کشور قبرس

  • زندگی در این کشور مزایای بسیاری برای مهاجران دارد، این کشور دارای محیطی بسیار امن می باشد.
  • میزان جرم و جنایت در این کشور در سطح بسیار پایینی می باشد.
  • بیمارستان های خصوصی در این کشور هزینه هایی بالایی ندارند و مقرون به صرفه می باشند.
  • این کشور در زمینه های مراقبت های بهداشتی توانسته استاندارد های بالایی دریافت کند.
  • در این کشور هزینه های آموزش های خصوصی مقرون به صرفه می باشد.
  • قیمت ملک و مسکن در این کشور نسبت به دیگر کشور های اروپایی ارزان تر می باشد.

ویزای اقامت

افراد برای دریافت اقامت قبرس باید به سازمان های مربوطه مراجعه کنند و در خواست خود را ارائه دهند. برای مطالعه بیشتر مقاله ( وقت سفارت قبرس جهت اخذ  ویزا ) را مطالعه نمایید، اگر بعد از مطالعه همچنان؛ سوالاتی در این زمینه دارید می توانید با موسسه سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

روش های مهاجرت به قبرس

برای مهاجرت و در یافت اقامت قبرس راه های زیادی وجود دارد، افراد باید با توجه به شرایط خود؛ بهترین روش را برای مهاجرت انتخاب کنند.

  1. مهاجرت به قبرس از طریق کار
  2. مهاجرت به قبرس از طریق اقامت تحصیلی
  3. مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج
  4. مهاجرت به کشور قبرس از طریق سرمایه گذاری
  5. مهاجرت به قبرس از طریق خرید ملک

دریافت اقامت کار

  • افراد برای کار کردن در کشور قبرس به عنوان یک فرد ماهر باید ویزا کار و اجازه اقامت دریافت نمایند.
  • شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا معمولا می توانند بدون دریافت اجازه کار در این کشور به کار مشغول شوند.
  • اگر این افراد بتوانند در شغلی مرتبط با رشته تحصیلی خود را پیدا کنند باید اجازه کار را دریافت نمایند.
  • افراد خارجی که قصد دارند در این کشور کار کنند باید اجازه کار را دریافت نمایند.
  • افراد جهت دریافت اجازه کار باید توسط کارفرمایی برای شاغل شدن در پذیرفته شوند.
  • اعتبار این مجوز یک ساله می باشد و امکان تمدید آن نیز وجود دارد.

دریافت اقامت تحصیلی

دریافت اقامت قبرس از طریق تحصیل جزء مواردی است که هر ساله متقاضیان زیادی دارد. متقاضی باید بعد از دریافت پذیرش از دانشگاه نسبت به دریافت اقامت در این کشور اقدام کند. فرد باید درخواست خود را به سفارت خانه و یا کنسولگری ارسال نماید. مدارک لازم جهت اخذ ویزا به شرح زیر می باشد:

  • ارائه پاسپورت با داشتن اعتبار حداقل برای 1 سال
  • اراپه کپی از تمامی صفحات گذر نامه
  • متقاضی باید فرم مربوطه را تکمیل کرده و آن را ارائه دهد
  • ارائه چهار قطعه عکس
  • ارائه تمکین مالی برای پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در طول تحصیل در این کشور
    ارائه مدارک تحصیلی قبلی
  • ارائه ریز نمرات مقاطع تحصیلی قبلی
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه.

اخذ ویزا از طریق ازدواج

افرادی که در کشور قبرس با فردی که تابعیت این کشور را دارد ازدواج کنند می توانند با ارائه مدارک زیر تابعیت؛ این کشور را دریافت نمایند.

  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه زن و مرد؛
  • ارائه کپی از سند ازدواج؛
  • متقاضیان باید فرم مربوطه را تکمیل کرده و ارائه دهند.

اگر از مدت اقامت شما در این کشور دو سال می گذرد می توانید برای دریافت اقامت خانواده خود اقدامات لازم؛ را انجام دهید. همسر فرد که سنش بیشتر از 21 سال باشد اجازه اقامت در این کشور را دارد همچنین باید از مدت ازدواجشان؛ 1 سال گذشته باشد. اخذ اقامت برای فرزندان همسرتان و فرزندانی که مجرد هستند. این روش جزء روش های پیچیده و کمی سخت می باشد زیرا طرفین ازدواج باید مدارک زیادی را ارائه دهند. زن و مرد باید برای ازدواج سن 18 سال تمام را داشته باشند و اگر سن متقاضیان کمتر از 18 سال باشد؛ باید اجازه  نامه کتبی از والدین نیز ارائه دهند.

اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری

قبرس جزءکشور های اتحادیه اروپا نمی باشد. این کشور به عنوان یک مرکز مهم و قلب مدیترانه می باشد. اقتصاد کشور قبرس در حال رکود اقتصادی می باشد. ولی اخیرا اقتصاد این کشور با فعالیت های زیادی در زمینه های حمل ونقل، گردشگری ، خدمات مالی و…؛ پیشرفت داشته و در حال بهبودی می باشد. سرمای گذاران خارجی و بین المللی در سال های اخیر در این کشور مشغول به سرمایه گذاری بوده اند. مزایای سرمایه گذاری در این کشور به شرح زیر می باشد:

  • کشور قبرس مقصدی عالی برای گردش در تعطیلات می باشد؛
  • حق زندگی، کار و تحصیل در اروپا؛
  • حق داشتن مالکیت بر زمین خود؛
  • امکان انجام تجارت آزاد در این کشور؛
  • پرداخت مالیات در این کشور بسیار کم می باشد؛
  • برای دریافت اقامت نیاز به ارائه مدرک زبان نمی باشد؛
  • افراد می توانند طی 90 روز ویزا اقامتی دریافت نمایند.

اخذ اقامت از طریق خرید ملک

  • حداقل مبلغ در نظر گرفته شده برای خرید ملک باید 300 هزار یورو باشد.
  • متقاضیان خرید ملک در این کشور باید بتوانند ثابت کنند که توانایی پرداخت هزینه های زندگی را دارند.
  • نکته: این در آمد باید از خارج از کشور قبرس به دست آید.

اقامت دائم

یکی از روش های اخذ اقامت دائم از این کشور سرمایه گذاری در قبرس می باشد اگر چه روش های دیگری؛ برای اخذ اقامت وجود دارد. فرد برای به دست آوردن اقامت دائم این کشور باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • عدم تهدید برای نظم عمومی و یا امنیت عمومی در این کشور؛
  • داشتن منابع مالی برای تامین هزینه های زندگی متقاضی و اعضای خانواده اش؛
  • فرد باید مدرکی ارائه دهد که ثابت شود مکانی برای سکونت در کشور قبرس در نظر گرفته است؛
  • ارائه بیمه بهداشتی و درمانی.

مطالب این مقاله توسط موسسه سفیران سروش سعادت جمع آوری شده و در رابطه با اقامت قبرس و چگونگی؛ مهاجرت به این کشور با انتخاب روش های قانونی می باشد. در این رابطه و در مورد امر مهاجرت با ما ارتباط برقرار نمایید.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *