مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » یونان » اقامت و تابعیت یونان

اقامت و تابعیت یونان



یونان یکی از قدیمی ترین دولت های رسمی جهان است و بسیاری از افراد از همین رو جذب اقامت و تابعیت یونان می شوند. یونان یکی از غنی ترین سیستم های آموزشی را در اختیار دارد و از نظر نظام پزشکی نیز جایگاه ویژه ای در میان کشور های اروپایی دارد.

با وجود بحران های اخیر بوجود آمده در این کشور، اقامت و تابعیت یونان همچنان برای بسیاری از علاقمندان به مهاجرت جذاب است. به همین منظور تیم تصمیم ساز موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این موضوع را به عنوان یک موضوع کلیدی شناسایی کرده است.

اقامت در یونان

شهروندان کشورهای اروپایی و برخی از کشورهای دیگر مانند امریکا، استرالیا، کانادا، ژاپن، کره جنوبی و … می توانند تا 90 روز بدون نیاز به ویزا در یونان بمانند. برای آنکه بتوانید اقامت کشور یونان را بدست آورید باید یک دلیل منطقی داشته باشید. این اقامت می تواند دائم یا موقت باشد و دلیل شما برای مهاجرت به یونان می تواند مدت زمان اقامت شما در این کشور را مشخص کند. در مقاله «مهاجرت به یونان» توضیحات کاملی در همین رابطه ارائه شده است.

راه های مهاجرت موقت به یونان

زمانی که صحبت از اقامت موقت به میان می آید یعنی آنکه شما پس از مدت مشخصی که برای آن درخواست ویزا کرده اید باید یونان را ترک کرده و به کشور خود بازگردید. مهم ترین دلایل مهاجرت موقت به یونان عبارتند از؛

  • مهاجرت توریستی،
  • مهاجرت تحصیلی،
  • مهاجرت کاری،
  • مهاجرت برای دیدار خویشان و بستگان،
  • مهاجرت درمانی.

راه های مهاجرت دائم به یونان

زمانی که سخن از اقامت دائم به میان می آید، به آن معناست که شما بدون محدودیت و نیاز به تمدید ویزا در کوتاه مدت می توانید در کشور یونان بمانید. در این روش شما می توانید اقامت و تابعیت یونان را به صورت همزمان بدست آورید. مهم ترین راه های دستیابی به این امر عبارتند از:

  • پناهندگی در یونان،
  • سرمایه گذاری و ثبت شرکت در یونان،
  • ازدواج با شهروندان یونانی،
  • مهاجرت از طریق تولد،
  • اقامت بلند مدت کاری در یونان.

ساده ترین روش اقامت و تابعیت در کشور یونان

چنانچه گفته شد کشور یونان در سال های اخیر با بحران های اقتصادی بسیار زیادی روبرو شده است و به همین منظور دولت این کشور با آغوش باز چشم انتظار سرمایه دارانی است که قصد ورود به این کشور را دارند. سرمایه گذاری در کشور یونان روش های متفاوتی دارد اما ارزشمندترین آن ها را می توان خرید ملک در این کشور بیان کرد. زمانی که شما 250هزار یورو را جهت خرید ملک در یونان هزینه کنید می توانید اقامت این کشور را بدست آورید.

در این صورت همسر، فرزندان زیر 21 سال و والدین شما نیز قادر خواهند بود تا در کنار شما زندگی کنند. در این صورت شما قادر خواهید بود تا در سراسر نقاطی که پاسپورت کشور یونان اعتبار قانونی دارد، بدون نیاز به ویزا مهاجرت کنید. همچنین بسیاری از امکانات شهروندان اروپایی نظیر تحصیل با هزینه کم در سایر نقاط اروپا و کار نیز برای شما ممکن می شود.

یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در این کشور را می توان در مقاله «ثبت شرکت در یونان» که توسط مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تنظیم گردیده است، مشاهده بفرمایید.

مدت زمان مورد نیاز برای دریافت تابعیت یونان

چنانچه می دانید موضوع اصلی ما در این مبحث اقامت و تابعیت یونان است.  شما پس از 7 سال اقامت در کشور یونان از طریق سرمایه گذاری قادر خواهید بود تا تابعیت این کشور را نیز بدست آورید.

مدارک لازم جهت دریافت اقامت یونان

برای این که بتوانید اقامت و تابعیت یونان را بدست آورید باید مدارک مورد نیاز خود را به صورت کامل در اختیار اداره مهاجرت این کشور قرار دهید. مهم ترین مدارک مورد نیاز شما عبارتند از؛

  • ارائه ویزای معتبر،
  • گواهی تولد،
  • کپی گذرنامه معبتر،
  • دو قطعه عکس،
  • گواهی بیمه درمانی،
  • گواهی سلامت جسمانی که از طرف یکی از موسسات معتبر درمانی در کشور یونان صادر شده باشد(پرداخت هزینه های مربوط به آزمایشات پزشکی به عهده متقاضی است.)،
  • گواهی مربوط به پرداخت هزینه های مربوط به پرداخت مالیات در کشور یونان،
  • گواهی اقامت موقت.

همه ی مدارک اراده شده باید به زبان یونانی و توسط یک وکیل مورد اعتماد ترجمه شده و در اختیار اداره امور مهاجران قرار گیرد.

مراحل پس از ثبت درخواست دریافت اقامت

اداره مهاجرت کشور یونان شرایط درخواست شما را پس از انجام یک مصاحبه بررسی می کند و تصمیم گیری خواهد شد که شما شایسته دریافت اقامت و تابعیت یونان خواهید بود یا خیر.

زمانی که درخواست شما ثبت شود یک برگه آبی رنگ دریافت می کنید که نشان دهنده در جریان بودن پرونده شماست. شما به کمک این مدرک می توانید به زندگی خود تا اعلام تصمیم نهایی در کشور یونان ادامه دهید. در این مدت شما قادر خواهید بود که کشور یونان را ترک کنید و به کشور خود سفر کنید.

بر اساس تجربه مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانیم اعلام کنیم که معمولا رسیدگی به درخواست شما یک ماه به طول خواهد انجامید.

مزایای اقامت و کسب تابعیت کشور یونان

بدون شک نمی توان کاری که در آن هیچ سودی وجود ندارد را انجام داد. در این بخش، برخی از مهم ترین مزایای اقامت و تابعیت یونان را به زبان ساده بیان خواهیم کرد:

  • عضویت یونان در اتحادیه اروپا و عضویت در حوزه شینگن،
  • کم بودن هزینه های زندگی در کشور یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی،
  • دارندگان ویزای طلائی کشور یونان هزینه های کمتری را در بسیاری از موارد پرداخت می کنند،
  • امکان تحصیل در یکی از برترین نظام های آموزشی جهان به صورت رایگان،
  • امکان تحصیل در دبیرستان های کشور یونان به زبان انگلیسی،
  • امکان بالا برای سرمایه گذاری در زمینه های مختلف اقتصادی،
  • دسترسی به مناظر طبیعی بسیار زیبا،
  • اقامت در کنار مردمی خون گرم و مهمان نواز،
  • سیستم پیشرفته حمل و نقل عمومی،
  • دسترسی به یکی از سالم ترین رژیم های غذایی با توجه توسعه کشاورزی ارگانیک در یونان،
  • دسترسی به سیستم پزشکی پیشرفته.

کلام پایانی

یونان به عنوان یکی از کشور های عضور اتحادیه شینگن می تواند یک مقصد خوب برای ادامه زندگی در قاره اروپا باشد. افرادی که موفق به دریافت اقامت و تابعیت یونان شوند قادر خواهند بود تا آزادانه در سراسر قاره اروپا اقامت داشته، به تحصیل پرداخته یا کار کنند.

افرادی که به صورت موقت برای تحصیل، کار یا همه ی مواردی که به آن اشاره داشتیم، راهی یونان شوند باید اجازه اقامت یک ساله خود را تمدید کنند. در صورتی که 5 سال در کشور یونان بمانید، می توانید درخواست اقامت دائم در این کشور را ثبت کنید. همچنین پس از گذشت 2 سال شما اجازه خواهید داشت تا درخواست تابعیت کشور یونان را به ثبت برسانید.

مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با توجه به تجربه خود در این زمینه می توانند با بررسی شرایط شخصی شما، برترین گزینه ممکن برای اقامت و تابعیت یونان را برای شما فراهم آورند.

اقامت و تابعیت یونان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *