مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لهستان » اقامت لهستان

اقامت لهستان



اقامت لهستان

اقامت لهستان از مسائل مورد توجه کسانی است که به این کشور مهاجرت می کنند.

مهاجرت به کشور لهستان از راههای مختلفی اتفاق می افتد

از اینرو اخذ اقامت آن نیز از راه های مختلفی انجام میشود.

هریک از این راهها، شرایط و ضوابط خاص خود را دارد که الزاما باید مطابق روند قانونی آن طی شود.

برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر درباره اقامت لهستان با ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

 

اقامت لهستان

تحصیل در لهستان، کار در لهستان، سرمایه گذاری در لهستان، تولد در لهستان، ازدواج در لهستان و پناهندگی در لهستان، این راههای کسب اقامت لهستان می باشند.

البته تحصیل و ثبت شرکت، بیشتر از سایر موارد، مورد استقبال قرار گرفته است.

در این مقاله به بررسی برخی از این راه ها و شرایط آن ها می پردازیم.

 

تحصیل در لهستان

حدود یازده دانشگاه کشور لهستان توسط وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران مورد تائید می باشد.

دانشگاه های کشور لهستان به 2 دسته تقسیم می شوند:

1-   دانشگاه های دولتی

2-   دانشگاه های خصوصی

معمولا دانشگاه های دولتی یا بدون هزینه و یا با هزینه حداقلی است ولی دانشگاه های خصوصی همواره مستلزم پرداخت هزینه است

مخصوصا تحصیل در دانشگاه های خصوصی برای دانشجویان خارجی هزینه بالایی دارد.

 

هزینه تحصیل در لهستان

هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی کشور لهستان درهر ترم  بین 500 تا 700 یورو می باشد.

در دانشگاه های عمومی کشور لهستان نیز هزینه تحصیل در هر ترم 2000 یورو می باشد.

هزینه هر ترم کالج زبان در کشور لهستان 500 یورو می باشد.

۱)در دست داشتن مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر

۲)اخد مدرک دال بر تسلط کافی بر زبان انگلیسی (حداقل آیلتس  ۶٫۵)

۳)جلب نظر یک استاد مشاور (supervisor) که تز دکترا فرد را پشتبانی نماید.

۴)داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب و …

۵)داشتن همه و یا تعدادی از آیتم های ذکر شده،می تواند در راستای افزایش شانس فرد در جهت اخذ پذیرش نقش بسزایی ایفا نماید.

زبان تدریس در لهستان

بسیاری از رشته های مهندسی در مقطع دکترا در کشور لهستان به زبان انگلیسی ارائه میشوند.

تحصیل در رشته های مهندسی بیشتر به زبان انگلیسی می باشد.

کشور لهستان این امکان را به اشخاصی که دارای مدرک زبان انگلیسی نیستند میدهد تا به مدت یک سال در کشور لهستان زبان انگلیسی را آموزش ببینند.

شایان ذکر است که برای کار و تحصیل و زندگی چه در لهستان و چه در هر کشور دیگری، بهتر است که به زبان رسمی یا زبان رایج آن کشور تسلط داشت تا بتوان موفقیت بیشتری به دست آورد.

کار در لهستان

کار در لهستان مستلزم داشتندعوت نامه کاری یا قرارداد با یک کارفرمای لهستانی است.

به دست آوردن چنین اجازه ای از خارج از لهستان معمولا کار راحتی نیست.

صدور چنین دعوت نامه ای مستلزم طی نمودن مراحل قانونی مربوطه می باشد.

یکی از راه های به دست آوردن چنین دعوت نامه ای استفاده از موقعیت کار دانشجویی است.

در لهستان نیز مانند بسیاری دیگر از کشورها، دانشجویان اجازه کار پاره وقت را دارند.

دانشجویان در مقطع کارشناسی، 10 ساعت در هفته،

دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد 20 ساعت در هفته،

و دانشجویان مقطع دکترا کشور لهستان مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی را دارا می باشند

میانگین حقوقکار پاره وقت این افراد حدودا بین ۴ تا ۸ یورو به ازای هر ساعت می باشد.

از کار دانشجویی میتواند بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل فرد را پوشش دهد.

 

هزینه های زندگی در لهستان

لهستان یکی از کشورهایی است که کمترین هزینه را در اروپا دارا می باشد.

هزینه های زندگی در لهستان برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۳۰۰  تا ۴۰۰ یورو در ماه می باشد

که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل در کشور لهستان می باشد .

می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تحصیل در لهستان و اعزام دانشجو به کشور لهستان با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمائید.

 

ثبت شرکت در لهستان

برای دریافت اقامت کشور لهستان شما می توانید از طریق ثبت شرکت در لهستان اقدام کنید.

این روش یکی از اسان ترین و سریعترین راه ها برای مهاجرت به لهستان می باشد.

برای دریافت اقامت لهستان هر فرد خارجی مجاز است طبق قانون ثبت شرکت در لهستان کند.

حداقل سرمایه قانونی، برای سرمایه گذاری در ثبت شرکت در لهستان ۱۵۰۰۰ یورو بوده است.

در صورتی که شرکت جهت اجرای پروژه هایی نیاز به وام بانکی داشته باشد می بایستی به نسبت ارزش پروژه اقدام به افزایش سرمایه نماید.

فقط چنانچه برای سایر مدیران و سهامداران شرکت که به صورت موظف در شرکت حضور دارند نیاز به اخذ اقامت می باشد می بایستی در وهله اول برای آنان مجوز کار اخذ گردد.

در این صورت شرکت باید با آنان قرارداد کار منعقد نموده و ماهیانه مالیات حقوق و بیمه آنان پرداخت شود.

در ثبت شرکت در لهستان مالیات بر درآمد سالیانه ۱۹ درصد می باشد.

پروسه ی انجام کار و ثبت شرکت در لهستان ۳ ماه به طول می انجامد.

شما با ثبت شرکت در لهستان می توانید برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال اقامت گرفت و درآن صورت هر دو نفر می بایستی نه فقط به عنوان سهامدار ،بلکه به عنوان مدیران موظف شرکت در اساسنامه ثبت شوند و همچنین فرزندان بالای ۱۸ سال نیز به ترتیب فوق عمل نمایند.

 

سخن آخر

لهستان، عضو اتحادیه اروپا است و همچنین عضو معاهده منطقه ای شینگن نیز می باشد.

بدست آوردن اقامت لهستان فرصت کم نظیری را برای دستیابی به امکانات قاره اروپا در اختیار فرد قرار می دهد.

با کسب اقامت لهستان می توان با کمترین هزینه به بیشترین امکانات رسید.

مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت راهنمای همیشگی مهاجران خواهند بود.

 

 



  1. رسول باجلان گفت:

    آیا کسب اقامت لهستان برای ما راحت و به صرفه است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *