مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش



اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش از جمله اهداف دانشجویان سراسر دنیاست.

همان‌طور که می‌دانید اتریش از جمله کشورهایی است که بسیار مورد توجه علاقمندان به تحصیل بوده است.

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش از جمله اهداف دانشجویان سراسر دنیاست.

دانشگاه‌های بزرگ و معتبر این کشور زبانزد خاص و عام در سطح جهانی به شمار می‌رود. اتریش کیفیت آموزشی بسیار بالایی داشته و از نظام آموزشی بسیار قدرتمندی برخوردار است.

در برخی دانشگاه‌های اتریش، دانشجویان می‌توانند به صورت رایگان به ادامه تحصیل بپردازند. در این صورت تنها هزینه‌ای که از آنان دریافت می‌گردد، هزینه امور ثبت‌نام و… می‌باشد.

بنابراین “تحصیل رایگان در اتریش” از جمله مزایای تحصیل در این کشور است.

دانشجویانی که از دانشگاه‌های این کشور فارغ‌التحصیل می‌شوند، به راحتی‌ می‌توانند در مشاغل مربوط به رشته خود اشتغال یابند.

 

لیست معتبرترین دانشگاه‌های اتریش

در ذیل لیست معتبرترین و برترین دانشگاه‌های کشور اتریش آمده است:

  • دانشگاه وین
  • TU Wien
  • دانشگاه اینسبروک
  • دانشگاه تکنولوژی گراس
  • دانشگاه جوهانس کپلر لینز
  • دانشگاه گراس
  • دنشگاه آلپن – آدریا کلاگنفورت
  • دانشگاه سالزبورگ
  • دانشگاه پزشکی گراس
  • دانشگاه پزشکی اینسبروک
  • دانشگاه اقتصاد و تجارت وین
  • FH Campus Wien – دانشگاه علوم کاربردی
  • دانشگاه بودنکولتور وین

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص دانشگاه‌های این کشور دارید، می‌توانید به “دانشگاه‌های کشور اتریش مراجعه نمایید.

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی اتریش

هر دانشجویی جهت تحصیل در اتریش، نیاز به “ویزای تحصیلی در اتریش” خواهد داشت.

بنابراین با جمع‌آوری و ارائه مدارک مورد نیاز جهت این امر، می‌تواند ویزای تحصیلی اتریش را دریافت نماید.

این مدارک عبارتند از:

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای تحصیلی در اتریش
  • گواهی یا نامه‌ای که پذیرش متقاضی از سوی یکی از دانشگاه‌های اتریش را به اثبات برساند.
  • ارائه پرینت‌حساب بانکی متقاضی و گواهی تمکن مالی وی که مشخص‌گردد توانایی پرداخت هزینه‌های زندگی خود در اتریش رادارد.
  • ارائه اصل شناسنامه توسط متقاضی
  • ارائه گواهی عدم سوءپیشینه یا عدم سابقه کیفری
  • گواهی اجاره منزل یا رزرو خوابگاه در اتریش جهت تحصیل متقاضی در اتریش
  • ارائه عکس به صورت پاسپورتی
  • ارائه اصل و تصویر پاسپورت معتبر

 

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش

نظام آموزش عالی کشور اتریش شامل دانشگاه‌ها، کالج‌های تربیت معلم و دانشکده‌های علمی کاربردی می‌باشد.

تعداد آنها به شرح ذیل می‌باشد:

  • 22 دانشگاه دولتی
  • 21 دانشگاه علمی و کاربردی
  • 13 دانشگاه غیرانتفاعی
  • 17 کالج تربیت معلم

از شروط اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش دانشجو درکلیه مقاطع تحصیلی، دارا بودن مدرک دانشگاهی ازکشور ایران درهمان مقطع است.

نظام آموزشی دانشگاه‌های اتریش بر پایه دو زبان انگلیسی و آلمانی است.

بنابراین دانشجوی متقاضی می‌بایست بر زبان انتخابی خود (انگلیسی یا آلمانی) با توجه به دانشگاه موردنظر تسلط کافی داشته باشد.

 

هزینه تحصیل در اتریش چقدر است؟

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش و تحصیل در این کشور مستلزم پرداخت هزینه‌هایی است.

این هزینه‌ها با دولتی بودن یا خصوصی بودن دانشگاه ارتباط مستقیم داشته و متغیر است.

به‌طورمثال میانگین پرداخت “هزینه تحصیلی دانشگاه‌های دولتی در اتریش” از سوی دانشجو در هر سال تحصیلی، مبلغ 1450 یورو است.

اما میانگین همین هزینه در دانشگاه‌های غیرانتفاعی این کشور مبلغ 10 هزار الی 40 هزار یورو می‌باشد.

این هزینه‌ها در دانشگاه‌های علمی کاربردی پایین‌تر بوده و مبلغ 363 یورو در هر سال تحصیلی می‌بایست پرداخت گردد.

هزینه تحصیلی دانشجویانی که ازکشورهای جهان سوم به اتریش مهاجرت تحصیلی نموده‌اند، می‌بایست در هر ترم مبلغ 72/726 یورو می‌باشد.

چنانچه در هر دانشگاهی چندین دوره تحصیلی را می‌گذرانید، در هر صورت تنها یک بار هزینه‌ تحصیلی می‌پردازید.

درخصوص بیمه دانشجو، دانشجو اگر تحت پوشش بیمه سلامت نباشد، می‌تواند ماهیانه به نرخ 39/58 یورو تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

 

هزینه زندگی در اتریش چقدر است؟

اتریش یک کشور اروپایی است که امرار معاش در آن ممکن است هزینه‌های گزافی را برای مهاجر به‌همراه داشته باشد.

هزینه‌های زندگی شامل خوراک و پوشاک و… برای هرشخصی در این کشور به‌طورمیانگین 800 تا 900 یورو در ماه است.

طبق آمارهای به دست آمده، هزینه زندگی و امرار معاش در اتریش نسبت به کشور ایران 143 درصد افزایش دارد.

همچنین اجاره بهاء مسکن  در اتریش نیز، 92 درصد بیشتر از کشور ایران است.

 

مدارک موردنیاز پذیرش دانشگاه‌های اتریش کدامند؟

دانشگاه‌های اتریش کمی دشوارتر از سایر کشورهای اروپایی دانشجو می‌پذیرند.

بر همین مبنا مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش به شرح ذیل می‌باشد:

  • فرم درخواست پذیرش می‌بایست توسط متقاضی تکمیل و ارائه گردد.
  • ارائه نامه‌ یا گواهی که منع تحصیل متقاضی را به اثبات برساند.

این نامه از سوی دانشگاهی آخرین مدرک وی را صادر نموده است، ارائه می‌گردد.

  • ارائه مدارک تحصیلی دیپلم و پیش‌دانشگاهی به علاوه ریزنمرات همراه با ترجمه آنها به زبان آلمانی
  • ارائه تعداد 2 قطعه عکس رنگی و به صورت پاسپورتی
  • ارائه تصویر شناسنامه به صورت ترجمه شده به زبان آلمانی
  • ارائه گواهی اشتغال به تحصیل توسط متقاضی
  • ارائه گواهی عدم سابقه کیفری یا سوءپیشینه
  • ارائه گواهی تمکن مالی که ثابت نماید وی در اتریش از عهده هزینه‌های زندگی خود بر می‌آید.
  • ارائه پاسپورت دارای اعتبار
  • ارائه گواهی یا نامه سلامت پزشکی فرد متقاضی
  • ارائه رزومه تحصیلی متقاضی
  • ارائه مدرک زبان آلمانی یا زبان انگلیسی (با توجه به زبان انتخابی تحصیل در اتریش) توسط متقاضی.

برای زبان انگلیسی سطح آیلتس و نمره 5/6 و برای زبان آلمانی سطح B2 مورد قبول است.

 

کار ضمن تحصیل چگونه است؟

دانشجویان خارجی که در دانشگاه‌های اتریش مشغول تحصیل هستند، اجازه کار به صورت پاره‌وقت در اتریش را دارند.

آنها با حقوق دریافتی از طریق اشتغال قادر خواهند بود بخشی از هزینه‌های زندگی خود را تامین نمایند.

لازم به ذکر است میزان ساعت کاری در هر مقطع تحصیلی متفاوت است که بدین شرح می‌باشد:

  • اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس = 10 ساعت در طول هفته
  • اشتغال به تحصیل در مقطع فوق لیسانس = 20 ساعت در طول هفته
  • اشتغال به تحصیل در مقطع دکترا = 30 ساعت در طول هفته

در این مقاله تلاش کردیم موضوع اخذ پذیرش از دانشگاه‌های اتریش را مورد بررسی قرار دهیم.

جهت آگاهی از “نحوه تحصیل در دانشگاه‌های اتریش” با موسسه سفیران سروش سعادت تماس تلفنی گرفته یا حضوری مراجعه نمایید.

با اخذ بهترین مشاوره از سوی کارشناسان مجرب ما، شانس خود را برای رسیدن به اهداف عالیه تحصیلی بالا ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *