اخذ اقامت سنگاپور از طریق کار یکی از راه های دریافت اقامت این کشور است. سنگاپور یکی از کشورهای پیشرفته جهان در زمینه تکنولوژی می باشد. این کشور در زمینه صنعت نیز بسیار پیشرو بوده است. این کشور در سال های اخیر در زمینه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات یکی از بهترین کشورهای جهان است. برای گرفتن اقامت کاری افراد باید در وهله اول با یک کارفرما به توافق های لازم برسند.
کشور سنگاپور ویزاهای کاری گوناگونی دارد که هریک قوانین خاص خود را دارد. در سال های اخیر با افزایش مهاجرت کاری به دیگر کشور ها کشور سنگاپور نیز مورد توجه افراد بوده است. به همین دلیل ممکن است سوالات بسیاری در این زمینه برای متقاضیان به وجود بیاید. در مقاله پیش رو تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تلاش کرده است به ابهامات متقاضیان جواب دهد. در صورت هرگونه سوال با مشاورین باتجربه موسسه تماس بگیرید.
اقتصاد سنگاپور
کشور جزیره ای سنگاپور هرچند ابعاد کوچکی دارد اما از نظر پیشرفت اقتصادی یکی از بهترین ها در زمینه اروپاست. پایتخت این کشور شهر سنگاپور است. کشور سنگاپور دارای رونق اقتصادی بالایی ست. این کشور یکی از مراکز بزرگ تجاری برای خرید و فروش انواع کالا بین کشورهای دنیا است. کشور سنگاپور نرخ بیکاری پایینی دارد. نرخ بیکاری در این کشور حدوداً کمتر از 3% می باشد.
بندر سنگاپور از بنادر مهم تجاری در جهان است و داد و ستد بسیاری در این بندر انجام می شود. کشور سنگاپور یکی از ثروتمندترین کشور های جهان در بخش صنعت و خدمات است و چهارمین مرکز اقتصادی دنیا به شمار می آید. همچنین کشور سنگاپور از نظر صنعت گردشگری یکی از کشورهای پرطرفدار به شمار می آید.
ویزای کاری و اخذ اقامت سنگاپور از طریق کار
کشور سنگاپور یکی از مقاصد افرادی است که مایل به کار در یک کشور پیشرفته هستند. باید توجه داشت که متقاضیان برای کار در کشور سنگاپور باید از یک کارفرمای معتبر حتما پیشنهاد کاری داشته باشند. به این صورت می توانند برای اخذ انواع ویزای کاری این کشور اقدام نمایند. در زیر این مطلب انواع ویزای های کاری کشور سنگاپور را بر شمرده ایم.
انواع ویزای کاری سنگاپور عبارتند از :
- پاسپورت استخدام شخصی
- پاسپورت S
- پاسپورت اشتغال زایی
- اجازه کار (هنرمندان)
- برنامه تعطیلات کاری
- موافقت نامه از قبل تایید شده
- پرونده های کار صادر شده توسط ICA
- ویزای کار متفرقه
- اجازه کار ( کارگر داخلی )
- Entrée Pas
- پاسپورت آموزش شغلی
- ویزای کار تعطیلات
گفتنی است هر یک از این ویزا ها شرایط خاص خود را دارند. البته باید توجه داشت که در بین این ویزا ها باید امکان حضور همراه نیز توجه داشت. در ویزا های کاری سنگاپور بردن همراه به صورت همزمان ممکن نیست. بد نیست شرایط این گزینه را نیز در ادامه بررسی نماییم.
ویزای همراه جهت اقامت سنگاپور از طریق کار
یکی از نگرانی های افرادی که برای کار در کشور سنگاپور اقدام می نمایند اخذ ویزای همراه است. معمولا افرادی که دارای همسر و فرزند هستند برای کار در این کشور با مشکل مواجه خواهند شد. بد نیست شرایط اخذ ویزای همراه برای اقامت در سنگاپور را بیان نماییم. این شرایط عبارتند از:
- دارا بودن گذرنامه نوع S (برای این نوع از گذرنامه باید فرد از پیشنهاد کاری و قرارداد معتبر برخوردار باشد.)
- دارا بودن حداقل 6.000$ (دلار) درآمد ثابت ماهانه و قابل اثبات
- دارا بودن سوپروایزر یا اخذ حمایت از شرکتی ثبت شده در سنگاپور
به طور کلی در کشور سنگاپور برای همسر و فرزندان زیر 21 سال می توان تقاضای ویزای همراه نمود.
مشاغل مورد نیاز و اخذ اقامت سنگاپور از طریق کار
در کشور سنگاپور با توجه به پروژه های عظیم عمرانی و فناوری های پیشرفته شاید بتوان گفت مشاغل مربوط به فناوری و کامپیوتر و عمران در صدر مشاغل مورد نیاز باشند. به طور کلی با توجه به دیجیتالی شدن هر چیز در حال حاضر اغلب کشورهای جهان به نیروهای کار ماهر در زمینه فناوری نیاز دارند.
برای کار در سنگاپور افراد نیاز به پیشنهاد کاری از سوی کارفرما دارند. بدین منظور بهتر است ابتدا با کارفرما مذاکره نموده سپس با قرارداد کاری و حقوق تعیین شده مناسب برای دریافت ویزای کاری اقدام نمایند. از جمله مشاغل مورد نیاز در سنگاپور گزینه های زیر می باشند.
- مهندس نرم افزار
- مهندس مکانیک
- برنامه نویس
- فیزیوتراپیست
- پرستار
- مهندس عمران
- مهندس معمار
- حسابدار
این مشاغل حقوقی بالغ بر 4000GSD الی 11000GSD (دلار سنگاپور) دارند. میزان حقوق دریافتی بستگی زیادی به محل کار فرد و کارفرمای مورد نظر فرد دارد.
کاریابی در سنگاپور
در سال های اخیر مراحل برای جستجو و یافتن کار در سنگاپور به این صورت است که باید شرایط خود را برای یافتن کار در سنگاپور ارزیابی نموده و واجد شرایط آن شوید. انتخاب یک صنعت پر رونق و روش های معمول و رایج شغلی در این مورد بسیار موثر می باشد. برای کاریابی در سنگاپور می توان از طریق جستجو در سایت های کاریابی و مراجعه به آژانس ها اقدام نمود. این آژانس ها معمولا افراد را به کارفرمایان متصل می کنند.
معمولا این آژانس ها با کارفرمایان مرتبط هستند و افراد را برای کار مناسب معرفی می نمایند. البته اقدام به کاریابی از طریق این آژانس ها ضوابط خاص خود را دارد. متقاضیان نیز با ارسال رزومه خود به این موسسات و آژانس ها، افراد را برای مشاغل مختلف که مناسب با رزومه فرد باشد آگاه کرده آمادگی لازم جهت مصاحبه و ارسال رزومه را ایجاد می نمایند. این مقاله توسط مشاورین و تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تدوین شده است. در صورت هرگونه سوال با مشاورین با تجربه ما تماس گرفته در مورد انواع گزینه های کاری و ویزاهای مختلف مشاوره دریافت کنید.