مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » ویزای گاردین کانادا

ویزای گاردین کانادا



کلیه متقاضیان مهاجرت و هم چنین اخذ اقامت کانادا به وسیله ویزای گاردین کانادا می توانند برای این کار اقدام نمایند در صورتی که شما هم علاقه مند به کسب نمودن اطلاعاتی در زمینه شرایط در یافت نمودن ویزای گاردین کانادا هستید با مطالعه نمودن این مقاله و هم چنین مراجعه نمودن به سایر مقالات موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانید به اطلاعات جامعی دست یابید.

نحوه درخواست ویزای گاردین کانادا

متقاضیان ویزای گاردین کانادا قبل از اینکه کشور خود را ترک کنند، ملزم می باشند که در کنسول گری سفارت کشور کانادا، در خواست حق شهروندی یا اقامت قانونی  خود را ارائه نمایند. و این را  کار را می توانند در همان زمان که شما برای اجازه تحصیلی خود درخواست می کنند انجام شود. در این صورت این اشخاص می توانند با با نزدیکترین سفارت کشور  کانادا، کمیسیون عالی یا کنسول گری کانادا برای  درخواست خود مراجعه نمایند.
در صورتی که این اشخاص سابقه تحصیل در کانادا  را دارند و مایل به دعوت از خانواده خود برای پیوستن به  خود می باشند در این صورت می توانند برای درخواست ویزای گاردین کانادا اقدام نمایند .

مدارک لازم برای اخذ ویزای گاردین کانادا

متقاضیان ویزای گاردین کانادا ملزم می باشند که اقدام به نوشتن دعوت نامه ای  برای اعضای خانواده خود نمایند و این نامه یابد دارای شرایط زیر باشد:

  • نام، آدرس و شماره تلفن (خانه و دفتر) در کانادا
  • نام خانوادگی متقاضی به انضمام آدرس و شماره تلفن
  • ذکرتاریخ تولد متقاضی
  • مشخص نمودن مدت زمان لازم برای زندگی این اشخاص در کانادا
  • اسنادی که بیان گر وضعیت فعلی  متقاضیان باشد
  • یک نسخه از مجوز تحصیلی متاضیان
  • یک نسخه از مجوز کار
  • ارائه تأیید نامه ثبت نام از دفتر ثبت نام این اشخاص
  • ارائه مدارکی که بیانگر مورد حمایت مالی قرار گرفتن این اشخاص باشد  (فقط در صورت دعوت از همسر یا فرزند برای آمدن با شما در طول تحصیل متقاضیان)
  • ارائه نامه ای که نشان می دهد متقاضیان دارای هر گونه بورس تحصیلی باشند و  یا دارای مقدار مشخصی از بورسیه تحصیلی باشند
  • ارائه یک نامه از یک حامی این اشخاص که حاوی اطلاعاتی درباره شرایط مالی  این اشخاص باشد

بیان این نکته حائز اهمیت می باشد که در صورتی که همسر متقاضیان ویزای گاردین کانادا واجد شرایط درخواست مجوز کار  باشند و  این امکان وجود داشته باشد که پس از ورود به کشور کانادا به دنبال کار باشند، در این صورت سازمان CIC این کشور در هنگام ارزیابی از این اشخاص را مورد حمایت مالی قرار می دهد.

اخذ ویزای گاردین برای متقاضیانی که همسرشان ویزای توریستی دارد

متقاضیان ویزای گاردین کانادا که همسرشان دارای ویزای توریستی می باشد باید دارای شرایط زیر باشند:
معمولا اشخاصی که دارای ویزای توریستی می باشند مجاز به اقامت در کانادا تا شش ماه می باشند. که مدت زمان دقیق توسط یک مأمور مهاجرت تعیین می شود و تاریخ انقضا دقیق  به روش ذکر می شود که عبارتند از:

  • در تمبر گذرنامه این اشخاص تاریخ به وسیله دست نوشته شده
  • تاریخ در یک سند ذکر شده که نشان می دهد چه مدت بازدید کننده می تواند در کانادا اقامت کند (6 ماه یا کمتر)
  • در بعضی موارد مأمور مهاجرت چیزی در گذرنامه یا سندی برای بازدید کننده نمی نویسد. در چنین مواردی فرض می شود که بازدید کننده مجاز است تا حداکثر شش ماه در کانادا اقامت کند

لازم به ذکر می باشد که برای اقامت طولانی، بازدید کننده باید قبل از پایان دوره مجاز، اقامت خود را ادامه دهد. برای انجام این کار، آنها باید برای “ثبت نام  ویزای توریستی ” درخواست کنند که به آنها اجازه می دهد که  همراهان خود را به این کشور بیاورند.

نحوه اخذ ویزای گاردین کانادا برای اعضای خانواده

هم چنین در صورتی که این اشخاص دارای فرزند باشند در این صورت این اشخاص باید قبل از پایان دوره مجاز اقامت خود را ادامه دهند. در این صورت متقاضیان می توانید از طرف  همراه خود که دارای ویزای توریستی باشد درخواست کنید. اگر در هنگام برگزاری رکورد بازدیدکنندگان برای رفتن به مدرسه، آنها بدون اینکه درخواست اجازه تحصیلی را انجام دهند، می توانند این کار را انجام دهند.
اگر متقاضیان ویزای گاردین ازدواج کرده باشند  و همسر این اشخاص همراه شان باشند در این صورت همسر این اشخاص می تواند با درخواست اجازه کار در شغل مرد نظر خود به فعالیت بپردازد.
و درصورتی که اگر والدین متقاضیان بخواهند که برای دریافت ویزای فرزندان خود  اقدام نمایند در این صورت آنها  باید نام فرزندان خود را در برنامه مهاجرتی اضافه نمایند و  برای دریافت مجوز تحصیلی فرزندان خود در مدارس ابتدایی یا دبیرستان درخواست کنند. و اگر فرزندان آنها برای تحصیل در مدرسه به سن قانونی نرسیده باشند می توانند به عنوان یک توریست  وارد کانادا شوند و فقط از گذرنامه و یک ویزای ورودی در صورت لزوم استفاده  نمایند. لازم به ذکر می باشد که در صورتی که متقاضیان ویزای گاردین کانادا  در این کشور هستند  در این صورت باید وضعیت فرزند خود را را قبل از تاریخ انقضاء دوره بازبینی مجاز گسترش دهند.

الزامات دریافت ویزای گاردین کانادا

اگر متقاضیان ویزای گاردین کانادا اقدام به دعوت یک عضو خانواده خود به غر از همسر خود نمایند (مثلا والدین یا خواهر و برادران)، در این صورت آنها باید مدرک کافی برای اقامت خود در کانادا (اظهارات بانکی،  میزان سرمایه و غیره) را نشان دهند. هم چنین آنها باید میزان وابستگی قوی به کشور خود (شغل، تجارت، خانواده و …)  را نشان دهند.
متقاضیان ویزای گاردین کانادا ملزم به ارسال دعوت نامه و اسناد دیگر به اعضای خانواده خود می باشند ، حتی اگر آنها از کشورهایی  باشند که شهروندان آنها نیازی به در یافت ویزا برای ورود به کانادا ندارند. پس از ورود، ماموران مهاجر معمولا این اشخاص را مورد بررسی قرار می دهند که بیان گر اهداف این اشخاص برای سفر خود باشد  البته  داشتن نامه دعوت نامه شما و سایر اسناد می تواند این روند را ساده تر کند.
اگر همسر متقاضیان ویزای گاردین کانادا موفق به اخذ یک مجوز کار  شوند در این صورت او در طول دوره تحصیلی متقاضیان مجاز به اقامت در کانادا خواهد بود

ذر صورتی که شما هم بامطالعه مقاله ویزای گاردین کانادا علاقه مند به مهاجرت و هم چنین اخذ اقامت دائم این شکور از این روش شید این فرصت را دارید تا با مراجعه نمود به سایر لینک های موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نظیر ویزای کاری کانادا و یا ویزای تحصیلی کانادا به اطلاعات جامعی دست یابید.

ویزای گاردین کانادا
5 (100%) 3 votes

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *