شرایط در در کره جنوبی

ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی

تمامی متقاضیان خارجی و بین المللی که قصد مهاجرت یا سفر به کشور کره جنوبی را دارند باید در ابتدا از شرایط ویزای کره جنوبی آگاهی داشته باشند. برای مهاجرت به این کشور روش های گوناگونی مثل مهاجرت کاری،تحصیلی، سرمایه گذاری یا ثبت شرکت و ازدواج با تبعه کشور کره جنوبی و تولد فرزند وجود دارد. برای مهاجرت از طریق هر یک از این روش ها باید ویزای کره جنوبی را دریافت کنید. که برای اطلاع از آن می توانید با کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید. اما در این مقاله کارشناسان ما سعی دارند به بررسی ویزای توریستی کشور کره جنوبی بپردازند و اطلاعاتی در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهند. اگر تصمیم دارید برای سفر و گردش وارد کشور کره جنوبی شوید این مقاله را تا پایان مطالعه کنید و پاسخ سوالات خود را به دست آورید.

کشور کره جنوبی

جمهوری کره جنوبی کشوری است در بخش جنوبی شبه جزیره کره، این کشور در شرق قاره آسیا جای گرفته است و دارای مساحتی بالغ بر 100222 کیلومتر می باشد. سئول مهمترین شهر کشور کره جنوبی است که به عنوان پایتخت این کشور نیز شناخته می شود. کشور کره جنوبی دارای جمعیتی بالغ بر 51302044 نفر می باشد، حدودا 10 میلیون نفر از این جمعیت در شهر مدرن و صنعتی سئول اقامت دارند. مردم این کشور به زبان کره ای به مکالمه می پردازند. واحد پول رایج در کشور کره جنوبی وون (با علامت اختصاری KRW) می باشد.

تعداد دفعات ورود و ویزای کره جنوبی

با توجه به تعداد دفعات ورود فرد به این کشور ویزای گوناگونی برای متقاضی صادر می شود، که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • ویزای یک بار ورود: متقاضیان با دریافت این ویزای کره جنوبی تنها 1 مرتبه می توانند وارد خاک کشور کره جنوبی شده و از این کشور خارج شوند. بعد از خروج از این کشور حتی اگر ویزای شما دارای اعتبار باشد نمی توانید وارد این کشور شوید.
  • ویزای دو بار ورود: متقاضیانی که اقدام به دریافت این ویزا می کنند می توانند 2 مرتبه وارد کشور کره جنوبی شوند. برای ورود در مرحله دوم لازم است ویزای شما دارای اعتبار باشد پس باید به اعتبار ویزا توجه داشته باشید.
  • ویزای چند بار ورود: با دریافت این ویزا شخص می تواند به دفعات وارد کشور کره جنوبی شود. تنها معیاری که در این ویزا مورد توجه می باشد مدت اعتبار تعیین شده برای ویزا است. پس از پایان اعتبار ویزا دیگر فرد نمی تواند وارد این کشور شود.

ویزای توریستی کشور کره جنوبی

پایتخت کشور کره جنوبی دارای قدمتی 2 هزار ساله می باشد و جاذبه های فرهنگی و تاریخی زیادی را در خود جای داده است. یکی از مقاصد مناسب برای تور گردشگری کره جنوبی می باشد. همانطور که گفته شد تمامی متقاضیان خارجی و بین المللی برای مهاجرت یا سفر به این کشور باید اقدامات لازم را جهت اخذ ویزای کره جنوبی انجام دهند. ویزای توریستی کشور کره جنوبی صرفا برای متقاضیانی صادر می شود که قصد گشت و گذار و تفریح در این کشور را دارند. دقت نمایید اگر شما دارای ویزای شنگن می باشد باید از این ویزا فتوکپی تهیه کرده و همراه با سایر مدارک به سفارتخانه کره جنوبی ارائه نمایید.

ویزای توریستی کشور کره جنوبی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کره جنوبی

برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی لازم است فرد مدارکی که در ادامه به آن ها اشاره می شود را تهیه کرده و به کنسولگری یا سفارتخانه کشور کره جنوبی ارائه نماید و درخواست خود را برای دریافت ویزای توریستی ارائه نماید. متقاضیان به این نکته توجه داشته باشند که تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و ارائه شود. همچنین مبلغی که به عنوان هزینه ویزای توریستی پرداخت می کنید باید به دلار آمریکا باشد و قابل برگشت نیست.

  • ارائه پاسپورت معتبر با 12 ماه اعتبار
  • متقاضیانی که سن آن ها کمتر از 18 سال می باشد باید رضایت نامه والدین ارائه نمایند.
  • دریافت فرم مربوطه و تکمیل آن
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی و ارائه رسید آن
  • ارائه 2 قطعه عکس پاسپورتی با زمینه سفید
  • ارائه رزرو بلیط رفت و برگشت به کشور کره جنوبی
  • ارائه رسید رزرو هتل
  • ارائه 50 میلیون تومان ضمانت برگشت
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • اگر قصد دارید همراه با اعضاء خانواده خود به این کشور سفر کنید باید از صفحه 1 و 2 شناسنامه و سند ازدواج خود فتوکپی تهیه کرده و ارائه نمایید.

تمدید روادید کره جنوبی

یکی دیگر از مواردی که متقاضیان باید به آن توجه داشته باشند نحوه تمدید روادید کره جنوبی می باشد. تمدید ویزا به این منظور می باشد که فرد در تایم تعیین شده به اهداف خود نرسیده باشد. اگر فردی در این شرایط قرار گرفت باید به مرکز تعیین شده در کشور کره جنوبی مراجعه نماید و درخواست خود را برای تمدید ویزا ارائه نماید. باید به این نکته اشاره کرد که لازم است فرد ضرورت اثبات خود را در کشور کره جنوبی اثبات نماید و مدارک لازم را ارائه نماید.

با مطالعه این مقاله اطلاعاتی در رابطه با ویزا کره جنوبی و روادید توریستی کشور کره جنوبی کسب کردید. اگر قصد مهاجرت به کره جنوبی را دارید پیشنهاد می شود مقاله مهاجرت به کره جنوبی را مطالعه کنید. همچنین می توانید طی مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مقالات بیشتری در رابطه با شرایط مهاجرت به کشور کره جنوبی مطالعه کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *