ویزای مسافرتی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی ارائه می شود که شرایط لازم را داشته باشند. کشور فرانسه دارای جاذبه های
توریستی بسیاری می باشد. این کشور اروپایی، فرهنگ غنی و دیرینه ای دارد.

لازم به ذکر است که فرانسه از اعضای اصلی اتحادیه اروپا به شمار می رود و همچنین عضو حوزه شنگن می باشد.
هر ساله مسافران زیادی جهت بازدید از جاذبه ها و مناطق تاریخی فرانسه به این کشور زیبا سفر می کنند و این امر باعث
پیشرفت صنعت توریسم در این کشور شده است.
ویزای توریستی فرانسه مناسب گردشگران می باشد و معمولا سه ماه اعتبار دارد.

درباره کشور فرانسه

پایتخت کشور فرانسه پاریس نام دارد و بیشتر مردم این کشور به دو زبان انگلیسی و فرانسوی مسلط می باشد.
این کشور در بخش غربی قاره ی اروپا واقع شده است و یورو واحد رسمی و قانونی آن می باشد.
شایان ذکر است که فرانسه جزء 5 عضو مهم سازمان ملل متحد به شمار می رود.
به دلیل وجود مکان های دیدنی، شرایط جوی فوق العاده و فرهنگ غنی، هر ساله توریست های زیادی به این کشور
اروپایی سفر می کنند.

شرایط جوی کشور فرانسه

شرایط جوی چهار فصل در فرانسه برقرار می باشد. میزان بارندگی در این کشور بسیار زیاد است و شرایط جوی آن در
فصل بهار بی نظیر می باشد.
لازم به ذکر است این کشور تابستان های بسیار گرم و خشکی دارد اما در کل شرایط جوی آن مطلوب می باشد.

انواع روادید فرانسه

روادید فرانسه به دو قسمت کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند.
انواع روادید فرانسه به چندین بخش تقسیم می شوند:

روادید کاری.
روادید تجاری.
روادید گردشگری.
روادید پزشکی.
روادید ورزشی.
روادید تحصیلی.
روادید نخبگان.
روادید هنرمندان.
و غیره.

مراحل دریافت روادید گردشگری فرانسه

مراحل دریافت روادید گردشگری فرانسه به صورت زیر می باشند:

کامل یا پر کردن فرم تقاضای روادید به صورت اینترنتی یا حضوری.
گرفتن وقت مصاحبه در سفارت فرانسه.
آماده سازی مدارک و اسناد مورد نیاز.
ارائه مدارک و اسناد جهت تکمیل پروسه دریافت روادید.

 

موارد لازم جهت دریافت روادید گردشگری فرانسه

جهت شروع مراحل دریافت روادید گردشگری فرانسه و تعیین شدن تایم ملاقات در سفارت فرانسه، اسناد شخصی مورد نیاز را
می بایست تحویل سفارت دهید تا پروسه کامل شود.
مدارک و موارد لازم جهت دریافت روادید گردشگری فرانسه عبارتند از:

ارائه عکس با بک گراند سفید. ( دو عدد )
نسخه اصلی و نسخه کپی پاسپورت که دارای دو صفحه سفید و سه ماه اعتبار باشد.

تکمیل و ارائه فرم تقاضای روادید به زبان انگلیسی یا فرانسوی.

ارائه کپی روادید شنگن قبلی. ( در صورت وجود )

ارائه مدارک شناسایی کامل با ترجمه ی آن ها.

اثبات توان مالی با ارائه مدارک لازم.

ارائه مجوز خروج از ایران امضا شده توسط کارفرما. ( کامندان )

ارائه گواهی اشتغال به سفارت. ( محصلان )

ارائه فیش حقوقی شش ماه اخیر. ( بازنشستگان و کارمندان )

بلیط هواپیما.

 

داشتن بیمه درمانی و پزشکی.

ارائه اهداف نامه جهت سفر.

 

دریافت روادید گردشگری فرانسه

چک کردن پرونده ی درخواست کننده شش هفته به طول می انجامد.
مخارج روادید گردشگری برای همه یکسان نمی باشد.
هزینه های روادید گردشگری فرانسه برای سنین مختلف به صورت زیر می باشد:

افراد زیر شش سال: رایگان.
افراد شش تا دوازده سال: چهل یورو.
افراد بالای دوازده سال: شصت یورو.
لازم به ذکر است که چک کردن پرونده ی هر یک از متقاضیان بیست و پنج یورو هزینه دارد.

 

کنسولگری فرانسه در تهران

برای اخذ روادید فرانسه، متقاضیان می بایست بر اساس تایم تعیین شده جهت مصاحبه، به کنسولگری ( سفارت ) فرانسه
در تهران مراجعه کنند.

شایان ذکر است که کشور اروپایی فرانسه در سال هزار و نهصد و نود و هفت عضو حوزه کشور های شنگن شد.
سفر به این کشور از راه های مختلف نیاز به روادید شنگن دارد.

روادید کشور اروپایی فرانسه به دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند. متقاضیان باید حتما برای دریافت
روادید فرانسه در کنسولگری این کشور حضور داشته باشند.

انواع روادید کشور اروپایی و توسعه یافته فرانسه عبارتند از:

روادید شینگن گردشگری.

روادید بازرگانی.

روادید درمانی و پزشکی.

روادید ورزشی.

روادید هنرمدان.

روادید مقامات.

روادید ادامه ی تحصیل.

روادید ازدواج با اتباع فرانسوی.

روادید ترانزیت.

روادید نوابغ و نخبه ها.

 

ویزای توریستی فرانسه

دریافت ویزای توریستی کشور فرانسه، مانند هر کشور دیگری، با تکمیل فرم تقاضا توسط متقاضی صورت می گیرد.
متقاضیان محترم می توانند فرم خود را به صورت آنلاین از سایت مربوطه دانلود کنند و یا به صورت حضوری آن را
دریافت کنند.

بعد از کامل کردن فرم و ارائه مدارک لازم، شش هفته به طول می انجامد تا پرونده ی متقاضی چک شود.
سپس به او تایم مصاحبه و ملاقات در سفارت داده می شود.

 

نکات مهم

افرادی که زیر هجده سال سن دارند، می بایست از والدین خود به صورت رسمی مجوز دریافت کنند.

در صورت رزرو نکردن هتل، متقاضی باید با ارائه مدارک اثبات کند که توان مالی کافی برای سکونت در جا های دیگر دارد؛
و همچنین باید روزانه صد و بیست یورو پول داشته باشد.

در مواردی مانند روادید تجاری، روادید کاری یا روادید ملاقات بستگان، متقاضیان به دعوت نامه و مدارک خاصی نیاز خواهند داشت که باید حتما به سفارت یا کنسولگری کشور اروپایی فرانسه در کشور مبدا ارائه دهند. این امر باید قبل از ورود به
کشور فرانسه انجام شود.

پرونده ی هر متقاضی در مرحله اول دو هفته به طول می انجامد تا چک شود. سپس بعد از سپری شدن شش هفته،
وضعیت مدارک و پرونده متقاضی در سفارت مشخص خواهد شد.

به صورت کلی، جهت دریافت ویزای توریستی فرانسه، متقاضیان محترم می بایست تمامی مدارک مورد نیاز را آماده سازی
کنند و برای تقاضای روادید به کنسولگری و یا سفارت کشور اروپایی فرانسه در کشور خود ارائه دهد.
شایان ذکر است که روادید و راه های مهاجرتی دیگری برای رفتن به فرانسه وجود دارد و برای هر کدام ارائه مدارک لازم
الزامی می باشد.
افرادی که می خواهند بیشتر از سه ماه در فرانسه اقامت داشته باشند باید از طریق روادید بلند مدت اقدام کنند.
اقامت بلند مدت در فرانسه می تواند برای کار، سرمایه گذاری، تجارت، تحصیل یا موارد درمانی و پزشکی باشد.
کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت خواهان ارائه خدمات و اطلاعات لازم به هموطنان گرامی می باشند.

0 دیدگاه برای “ویزای توریستی فرانسه

  1. aydin qaregozloo گفت:

    با سلام
    برای ویزای توریستی فرانسه ایا نیاز به دعوتنامه هست؟

  2. mehran گفت:

    سلام دریافت ویزای توریستی فرانسه شرایط بهتری از کشور ایتالیا دارد ؟

  3. احسان شفیعی گفت:

    سلام ویزای توریستی فرانسه رو اقدام می کنید؟

  4. حسین گفت:

    ممنون از اطلاعات

  5. سلامیان گفت:

    ویزای توریستی فرانسه الان یکی از راحت ترین ویزاها است

  6. amir abbas گفت:

    بابت مطلب جالبتنون در مورد ویزای توریستی فرانسه تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد ویزای توریستب کانادا هم مطلب بذارید

  7. قراری گفت:

    آیا تبدیل ویزای توریستی فرانسه به ویزای اقامتی امکانپذیر است؟

  8. ارشاد گفت:

    ویزای توریستی مدت خاصی داره ؟ کدوم کشورها الان بهتر ویزای توریستی میدن ؟

  9. leilakk گفت:

    جاذبه های توریستی فرانسه رو توضیح بدین. مشتاقم در موردش بدونم. ممنون

  10. احمدرضا گفت:

    چطور میشه ثابت کرد که حتما بر می گردی؟

  11. طلایی پور گفت:

    مقالات عالی بود.
    واقعا ممنونم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *