ویزای مسافرتی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

اگر بخواهیم یکی از زیباترین قاره های جهان را معرفی کنیم، می­توان به قاره زیبای استرالیا اشاره کرد.دریافت ویزای توریستی استرالیا برای تجربه ایی متفاوت و دیدن تمامی مواهب طبیعی و دست ناخورده دست بشر است.

استرالیا کشوری چهار فصل و دارای آب وهوای معتدل است از این رو اکثر توریست ها این کشور را برای سفر انتخاب میکنند.همچنین در تعطیلات سال نو میلادی جشن ها و فستیوال های زیبایی در این قاره برگزار می­شود.

سفارت استرالیا در تهران همه مراحل صدور ویزا را به صورت آنلاین انجام می­دهد و نیاز به مراجعه حضوری برای مصاحبه نداردو همین امر باعث می­شود در مدت زمان بسیار کمی ویزای خود را دریافت نمایید.

ویزای توریستی استرالیا 3 الی 6ماهه هستند که بصورت الکترونیکی بر روی پاسپورت فرد چاپ نمی­شود و فرد تنها با در دست داشتن تایید سفارت می­تواند به این کشور سفر نماید.

افراد برای قرارهای کاری خود، دیدار با اهل خانواده، شرکت در سمینارها ومسافرت بایستی از ویزای توریستی استفاده کنند.

 

هدف از سفر به استرالیا

غالبا افراد برای دیدار با خانواده ویا دوستان، شرکت در سمینارهای آموزشی ویا شرکت در قراردادهای کاری ویزای توریستی استرالیا را دریافت می­کنند.این ویزا از نوع ویزای شماره 600 می­باشد که سه ماهه بوده و قابل تبدیل به دیگر ویزاها و امکان دریافت اقامت دائم برای فرد نمی­باشد.

 

از مهمترین زیرشاخه های ویزای توریستی استرالیا عبارتند از :

1- ویزای توریستی استرالیا

این ویزا یکی از بهترین ویزای ها برای افرادی است که می­خواهند برای گردش و یا دیدار با اعضای خانواده و یا فامیل خود بروند می­باشد، که بصورت آنلاین صادر می­شود.هزینه این ویزا135 دلار استرالیا بوده و همچنین کسانی که از داخل استرالیا اقدام می­کنند باید340 دلار استرالیا را پرداخت کنند.

با اخذ دریافت ویزای توریستی استرالیا شما حق انجام کار را نداشته و فقط می­توانید طی سه ماه تحصیل کنید.برای دریافت این ویزا آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که این آزمایشات تا یکسال اعتبار دارد اما ویزای توریستی استرالیا به مدت 3،6الی 9 ماه است.

 

2- ویزای توریستی فامیلی استرالیا

این ویزا به این گونه است که یکی از اعضای خانواده و یا اقوام و دوستان شما در استرالیا است و شما قصد دیدار آنها را دارید که این فرد برای شما دعوتنامه ایی می­فرستد به گونه ایی که مبلغ1000 الی1500 دلار استرالیا را به عنوان امانت نزد دولت استرالیا قرار می­دهد و وقتی که شما بازگشتید این مبلغ را پس خواهد گرفت.

این ویزا نیز همانند ویزای توریستی استرالیا بصورت آنلاین صادر شده و هزینه آن 135 دلار استرالیا است که برای دریافت این ویزا آزمایشات پزشکی مورد نیاز است و همچنین اعتبار ویزای توریستی فامیلی استرالیا نیز 3،6 ویا 9 ماهه می­باشد.

 3- ویزای توریستی بیزینسی استرالیا

این ویزا همچنان که ازنام آن پیدا است برای قراردادهای کاری، حضور در کنفرانس ها و مصاحبه های شغلی مورد استفاده قرار می­گیرد.این ویزا نیز بصورت آنلاین صادر می­شود وهزینه آن 135 دلار استرالیا می­باشد و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است.ناگفته نماند شما با دریافت این ویزا اجازه کار ندارید و فقط اجازه تحصیل به مدت 3 ماه را خواهید داشت.

با اخذ ویزای بیزینسی شما می­توانید از زیر مجموعه های456 و459 آن هم استفاده نمائید.

 

 

هزینه ویزای توریستی استرالیا

از جولای 2015 هزینه بررسی پرونده افرادی که قصد سفر به استرالیا را دارند 135 دلار استرالیا اعلام کردند.این هزینه در صورت رد شدن پرونده فرد برگردانده نمی­شود.

 

زمان رسیدگی ویزای توریستی

مدت زمانی را که به پرونده های توریستی اختصاص می­دهند یک ماه است اما از آنجائیکه همه کارها بصورت آنلاین انجام می­شود معمولا کمتر از یکماه صورت می­پذیرد.

 

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

1- پر نمودن فرم برای هر نفر بصورت جداگانه الزامی است.

2- هریک از فرم های شماره 1419- 1418-1415 را با کمک مشاور خود بصورت صحیح پر نمائید.

3- در صورت داشتن بهمراه داشتن بچه زیر18 سال در صورتیکه یکی از والدین ویا هر دو والدین همراه ایشان نیستند فرم شماره1229 را پر کنید و اظهار نامه ایی که نشان می­دهد بچه تحت تکلف شماست موجود باشد.

4-اگر بچه زیر 18 سال در استرالیا تحت تکلف کسی باشد بایستی فرم شماره1257 را پر نماید.

5- هر فرد متقاضی ویزای توریستی استرالیا باید یک قطعه عکس3.5*4.5 بطوریکه پشت زمینه سفید و از شانه به بالا در عکس مشخص باشد و همچنین پشت عکس نام و نام خانوادگی خود را نوشته باشد لازم است.

6- شناسنامه و کارت ملی افراد متقاضی الزامی است.

7- تصویر از پاسپورت الزامی بوده و چنانچه سفرهای دیگری به خارج از کشور داشته اید تصویر ویزای آنها را هم در پرونده قرار دهید.

8- کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به کار که فعالیت کنونی شما را نشان می­دهد را در پرونده قرار دهید.

9- پرینت مربوط به حساب های بانکی، فیش حقوقی و مدارک بانکی خود را نیز در پرونده قرار دهید.

10- اگر دعوتنامه ایی از طرف اقوام ویا دوستان دارید آن را نیز ضمیمه پرونده نموده و اگر خرج سفر شما را ایشان متقبل می­شوند حساب بانکی ایشان هم لازم است.

 

سایر مواردی که نشان می­دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید:

  • نامه ای از سمت کارفرما مبنی بر اینکه قصد بازگشت دارید.
  • نامه ثبت نام در دانشگاه و …
  • سند اموال و دارائیهای شما که در کشور دارید.
  • در صورتیکه به عنوان توریست به استرالیا سفر می­کنید برنامه دقیق خود را عنوان کنید.
  • مدارکی که دلیل بیزنیس و یا شرکت در سمینارها را مشخص می­کند.
  • نامه و یا دعوتنامه ایی که از طرف شخص و یا سازمان برایتان فرستاده است.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه فردی که شما را دعوت نموده است.
  • برنامه سفرتان را بطور دقیق عنوان کنید و شماره تلفن افرادی را که قرار است ملاقات نمائید ذکر کنید.
  • مهارت های شغلی و تحصیلی خود را ذکر نمائید.
  • مدارکی که نشان می­دهد که شما در شرکتی کار می­کنید که فعالیتشان بیزینسی است. مانندکد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت و گزارش های سالیانه.

 

اگر قصد سفر به استرالیا را دارید جهت مشاوره می­توانید با همکاران ما در مؤسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمائید.

 

 

 

 

 

 

0 دیدگاه برای “ویزای توریستی استرالیا

  1. amin گفت:

    سلام برای دریافت ویزای توریستی استرالیا چه مدارکی نیاز است ایا شرایط خاصی دارد ؟

  2. sadegh گفت:

    توریستی استرالیا فایده نداره

  3. اصغرزاده گفت:

    ویزای توریستی استرالیا سخت داده میشه

  4. ali ram گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد ویزای توریستی استرالیا تشکر می کنم اگه امکانش هستدر مورد ویزای توریستی فرانسه هم مطلب بذارید

  5. قراری گفت:

    اعتبار ویزای استرالیا تا چه مدتی ست؟

  6. ستاره گفت:

    برای ویزای توریستی حتما باید شنگن داشت ؟ اگه چندبار ریجکت شده باشیم شانسی هست با رفتن به شنگن دوباره اقدام کنیم؟

  7. leilakk گفت:

    سلام. استرالیا چه جاهای گردشگری داره؟ باید کشور قشنگی باشه

  8. طلایی پور گفت:

    مقالات عالی بود.
    واقعا ممنونم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *