مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آفریقای جنوبی » مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج

مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج



این کشور یکی از کشور های پهناور دنیا می باشد. این کشور با شهر های موزامبیک، لسوتو، سوازیلند و …  همسایه می باشد.اگر شما تمایل به مهاجرت به کشور آفریقای جنوبی را دارید می توانید با وکلا و مشاورین موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت که از معتبر ترین موسسات مهاجرتی می باشد کمک بخواهید. کارشناسان ارشد و حقوقی ما در مورد مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج به شما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره تخصصی می دهند.

مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق تحصیل

به منظور ادامه تحصیل در این کشور دانشجویان بین المللی باید ویزای تحصیلی اخذ نماید. بابت دریافت ویزای این کشور دانش آموزان باید از سفارت این کشور وقت دریافت کنند و مدارک لازم را قبل از ورود به سفارت آماده کنند.

جزئیات شرایط اقامت و مهاجرت به آفریقای جنوبی

  • اگر شما زیر 18 سال هستید، مجوز کتبی از پدر و مادر لازم و ضروری می باشد.
  • اگر سن شما بیشتر از 18 سال می باشد باید گواهی عدم سوء پیشینه ای دوازده را اخذ نمایید.
  • اگر شما فرزند هستید و به سن قانونی نرسیده اید می توانید به صورت همراه با پدر و مادر خود وارد این کشور شوید.

لازم به توضیح می باشد که دانشجویان خارجی در آفریقای جنوبی این امکان را دارند در هنگام تحصیل مشغول به کار شوند. دانش آموزان با ویزای مطالعه این امکان را دارند به صورت تمام وقت 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوند و به هزینه های تحصیل و زندگی خود کمک کنند.

مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق کار

زمانی که یک شخص تابعیت خارجی بابت ویزای کار در این کشور اقدام می کنند، باید ابتدا مجوز کار  را داشته باشید و تحت جریان ویزای کار در این کشور ویزای اقامت موقت را اخذ می کنند.

دولت برنامه های کاربردی توسط کارگران ماهر در کسب و کار های گوناگون برای کمبود در کشور وجود دارد مورد تشویق قرار می گیرد.

مزایایی دریافت ویزای کاری در آفریقای جنوبی

  • یکی از مزایای دریافت ویزای کار در آفریقای جنوبی این است که بدون مدرک زبان هم می تواند ویزا دریافت کنند.
  • کسانی که ویزای کاری آفریقای جنوبی را دارند می توانند که خانواده خود را به آسانی به عنوان همراه ببرند.
  • اداره مهاجرت آفریقای جنوبی به این متقاضیان کمک بسیاری می کنند.
  • کسانی که کار در آفریقای جنوبی را دارند این امکان را دارند بعد از پنج سال در این کشور می توانند برای اقامت دائم اقدام کنند.
  • یکی دیگر از مزایای ویزای کار در آفریقای جنوبی این است که این پروسه در مدت زمان کوتاهی صورت می گیرد.
  • افریقای جنوبی شغل های زیادی بابت تحصیل در رشته های مختلف را دارد.

مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج

کسانی که بابت پیدا کردن شغل و کسب و کار در این کشور نتوانستند اقدام کند می توانند بابت کسب و کار جدید به کشور مناسب با شرایط کاری مناسب تر اقدام کنند.

کشور آفریقای جنوبی افرادی که دارای حرفه و تخصص خاص می باشند در سطح بین المللی این افراد را می توانند جذب می کنند.

ویزای نامزدی آفریقای جنوبی

نوعی از ویزای این کشور ویزای ویزیتوری می باشد که بابت حداکثر 3 ماهه می باشد و بابت افرادی می باشد که با یک فرد تابعیت یا شهروند این کشور نامزد شده باشد و با هدف ازدواج به این کشور می روتد.

مدارک زیر بابت ویزای نامزدی آفریقای جنوبی

  • ارائه پاسپورت که تا یک ماه بعد از انقضای ویزا معتبر باشد.
  • ارائه پاسپورت باید حداقل دو صفحه استفاده تشده باشد بابت وارد شدن و خارج شدن لازم می باشد.
  • ارائه پرداخت هزینه های مورد نظر
  • ارائه فرم تکمیل شده BI-84
  • ارائه گواهی واکسیناسیون تب زرد
  • ارائه مدارک مورد نیاز اهداف سفر
  • اثبات تمکن مالی بابت هزینه زندگی در اقامت در آفریقای جنوبی
  • ارائه حساب بانکی
  • ارائه بیمه خدماتی و درمانی
  • ارائه پول نقد یا کارت اعتباری به همراه چک مسافرتی

کارشناسان ارشد و حقوقی ما در  موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج به شما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره تخصصی ارائه می شود.

مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج

تقاضای درخواست اقامت دائم تحت قانون مهاجرت در سال 2002 و در سال 2014 این قانون اصلاح شد. مهاجرت به این کشور بابت اقامت دائم فرد باید موقعیت داشته باشد که دولت این امکان را به وجود آورد که اقتصاد کشور را به سمت رشد و توسعه ببرد.

به افراد زیر ویزای دائم اعطا نمی شود :

  • کسانی که دچار بیماری عفونی می باشند؛ بیماری هایی مانند وبا، طاعون، تب زرد، بیماری ها توسط وزارت بهداشت در زمان درخواست داده می شود.
  • کسانی که سابقا اخراج شدند.

متقاضیان ویزای دائم باید اقدامات زیر ارزیابی پرونده و صحت اطلاعات صورت بگیرد :

الف) در زمان درخواست اقامت دائم،  شخص باید حداقل پنج سال ساکن این کشور باشد.

ب) طرفین ها نباید همسر یا شریک زندگی دیگری داشته باشد.

ج) هر یک از طرفین ازدواج قبلی داشته اند، ارائه ی گواهی طلاق یا فوت همسر سابق

د) مدارک مرتبط به حمایت مالی طرفین از یکدیگر

اسناد مورد نیاز بابت مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج

  • اثر همه انگشتان
  • ارائه گواهی معتبر ازدواج
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه از همه کشور های بعد از سن 18 سالگی به مدت یک سال
  • ارائه گواهی معتبر اقامت موقت

هزینه زندگی در آفریقای جنوبی

  • ارائه اظهارات بانک
  • ارائه پیشرفت های حقوق و دستمزد
  • ارائه تعهدات مهمان توسط بازدید کنندگان
  • ارائه خزانه داری
  • ارائه پوشش پزشکی
  • ارائه نقدینگی های موجود

مدارک لازم بابت ویزای توریستی آفریقای جنوبی

  • بازدید از خانواده یا دوستان بابت اهداف توریستی
  • بازدید اهداف کسب و کار
  • ویزای پیوستن به همسر در این کشور یا محل کار و مجوز تحصیل
  • ویزای کودکان بابت رفتن پیش خانواده در این کشور
  • ویزای همسر بابت پیوستن به همسر در مدت 90 روز
  • ویزای جهت اهداف مطالعه
  • ویزای فعالیت های خیریه یا داوطلبانه
  • ویزای پژوهش
  • ویزای همایش ها
  • ویزای کار در تولید فیلم
  • ویزای بابت مقصد های پزشکی
  • ویزای رویداد های ورزشی

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه مهاجرت به آفریقای جنوبی از طریق ازدواج به صورت تلفنی و حضوری به شما سروران عالی قدر  مشاوره می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *