مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » ایسلند » مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند



مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند

سوال اولی که در زمینه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند برای متقاضیان پیش می آید، چگونگی مهاجرت به کشور ایسلند و گرفتن وکیل با تجربه می باشد.

از دیگر سوالات در این زمینه، شرایط دریافت ویزای کار ایسلند و همچنین مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری ایسلند می باشد.

آیا شما عزیزان اطلاعاتی از مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند را دارید؟

این مقاله توسط تیم سفیران سروش سعادت برای متقاضیان آماده شده، که اطلاعات خود را در رابطه با کار در ایسلند و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند ارتقا دهند.

شما عزیزان می توانید به صورت تلفنی و حضوری، از وکلای مجرب و حقوقدان های حرفه ای ما مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

از جمله کشورهای حوزه اسکاندیناوی، می توان ایسلند را نام برد، که افراد زیادی خواهان مهاجرت به آن می باشند.

به این منظور لازم است که اطلاعات کافی در رابطه با مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند داشته باشید، که در ادامه برای شما شرح داده شده است.

همچنین مطالعه مقاله ( ویزای کاری ایسلند) در اخذ اطلاعات بیشتر، به شما عزیزان کمک می کند.

 

شرایط اخذ تابعیت کشور ایسلند

اگر شخصی تابعیت ایسلندی ندارد و در خارج اروپا زندگی می‌کند، در صورتی که مقصودش اقامت بیشتر از ۳ ماه باشد، نیاز است که در آغاز، درخواست فرستادن اقامت از جانب اداره مهاجرت کشور ایسلند را انجام دهد.

و برعکس، اشخاصی که در اتحادیه اروپا عضو باشند دیگر نیازی به این مجوز نخواهد بود.

شایان ذکر است، درخواست متقاضی باید به همراه تمامی مدارک مربوط به اداره مهاجرت این کشور تحویل داده شود.

زمانی که قصد کار در این کشور را داشته باشید، در این صورت نیاز است، کارفرما به اداره کار این کشور مراجعه کند. این زمانی است که اداره مذکور اقدام به جذب نیرو می کند، که مدت آن سه ماه در نظر گرفته شده است.

و زمانی که هیچ شخصی متقاضی شغل های ارائه شده نباشد، اداره مهاجرت، آگهی سه ماهه بعدی را به اشتراک میگذارد.

در صورتی که شغل ارائه شده توسط این ادارات مورد پذیرش شهروندان این کشور قرار نگیرد، اداره ایسلند در این زمان مجوز افراد خارجی را که کارفرما برای خود در نظر گرفته است صادر می کند.

نیاز است قبل از ورود به این کشور، درخواست اقامت کاری عرضه شود و در صورتی که شخص، به عنوان توریست به ایسلند ورود کند، مراحل درخواست وی، جهت اخذ اقامت این کشور پایان پذیرفته و رسیدگی‌های لازم متوقف می شود.

اگر متقاضی به هر دلیلی در کشور ایسلند حضور پیدا کند، باید این کشور را تا مادامی که پروسه وی جهت اخذ اقامت در حال انجام باشد، کشور را ترک کرده و با آن وارد نشود.

طبق گفته های فوق، پس از صدور اقامت، شخص می تواند به راحتی در این کشور عزیمت کند.

مطالب ذکر شده در بالا، تنها مختصری از موضوع می‌باشند. شما عزیزان می توانید با مطالعه مقاله (اقامت از طریق کار در ایسلند) اطلاعات جامع تری کسب کنید.

 

مدارک مورد نیاز، برای دریافت اقامت

جهت دریافت محل اقامت برای افراد حرفه ای، و همچنین اخذ اجازه کاری، نیاز است مدارکی ارائه شود که به شرح آن در ذیل می پردازیم:

  • یک نسخه کپی از پاسپورت
  • به همراه داشتن تصویر یکی از صفحات پاسپورت
  • فرم تکمیل شده درخواست شما
  • فرم درخواست برای مجوز کار
  • قرارداد کار
  • دارا بودن بیمه خدمات درمانی و اثبات آن
  • دارا بودن گواهی مسکن
  • بررسی سوابق کیفری متقاضی

به سه دسته از اشخاص در این کشور، ویزای کاری تعلق می گیرد که شامل :

  • متخصصان حرفه ای :

در این کشور اجازه اقامت، فقط می تواند در حیطه های خاص انجام شود

  • کسری موقت کارگر

در شرایطی به کارگران خارجی اجازه اقامت داده میشود، که اتحادیه اروپا نیروی کار نداشته باشد.

  • ورزشکاران.:

ویزای در نظر گرفته شده برای مربیان و افراد ورزشی میباشد که در المپیک ها و انجمن های ورزشی مشغول می‌شوند. این اقامت در صورتی قابل تمدید است، که شخص متقاضی همچنان شرایط ملزوم را دارا باشد، و پس از یک سال که اقامت آنان پایان پذیرد، تمدید خواهد شد .و درصورتی که ارسال متقاضی در زمان معین شده توسط اداره مهاجرت صادر نگردددرخواست وی منقضی میشود مجددا می‌بایست اقدام نماید و شایان ذکرست درخواست کننده کشور ایسلند را در فاصله زمانی اقامت قبلی تا ارسال مجوز اقامت نهایی ترک نماید.

مقاله (مهاجرت به ایسلند) کمک بسیاری در باب این موضوع، در اختیار شما قرار می‌دهد.

موقعیت های هر شخص، جهت ورود به کشورهای مقصد، متفاوت میباشد.

کثرت مردم، با تخصص های خود اقدام به مهاجرت می‌کنند.

لیکن برخی هم به علت عدم تخصص و تعداد کم کارگران در کشور مورد نظر اقدام به اقامت می کنند.

به این منظور، افراد نیاز است شرایط گفته شده در ادامه را دارا باشند:

  • فرم درخواست می ‌بایست تکمیل باشد
  • لازم است فرم درخواست توسط هر دو طرف امضا شده باشد
  • می ‌بایست قرارداد کاری داشته باشد
  • یک نسخه کپی ازتمام صفحات پاسپورت
  • یک قطعه عکس به ابعاد عکس موجود در صفحه اصلی پاسپورت
  • بررسی سابقه کیفری متقاضی جهت اطلاع از عدم سوء پیشینه
  • دارا بودن بیمه درمانی (خدمات اجتماعی وهمچنین بیمه سلامت و سایر بیمه ها)
  • گواهی مسکن

 

 

علت محبوبیت ایسلند در زمینه پذیرش تحصیلی

کشور ایسلند جزء کشورهایی محسوب می‌شود که مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است ، کشور مذکور توانسته در حیطه آموزشی در سطح مطوبی قرار گیرد .

 

مدارک لازم جهت دریافت پذیرش تحصیلی در مقطع لیسانس

  • ارائه مدرکی که نشان دهنده پذیرش تحصیلی درخواست کننده باشد.
  • ارائه ریزنمرات
  • ترجمه مدرک دیپلم

مدارک لازم برای دریافت پذیرش تحصیلی در مقطع فوق لیسانس

  • ارائه پاسپورت درخواست کننده
  • ارائه فرم پذیرش
  • ریز نمرات به همراه اصل مدارک

لازم به ذکر است در صورت امکان کلیه مدارک توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور برابر با اصل شود سپس تحویل گردد .

موسسه سفیران سروش سعادت این امکان را یه شما عزیزان می‌دهدتا هرگونه سوال و ابهام در زمینه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند را برطرف کنید .

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایسلند
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *