مهاجرت سرمایه گذاری در سوئد

ثبت شرکت در سوئد

ثبت شرکت در سوئد

راه اندازی و یا ثبت شرکت در سوئد بیشتر از سه ماه طول خواهد کشید و فرد باید اجازه اقامت این کشور را داشته باشد. این مقاله در راستای ثبت شرکت در سوئد در سال 2019 جمع آوری شده است.

شرایط ثبت شرکت در سوئد

  • متقاضیان باید توجه داشته باشند که ممکن است سه ماه و یا بیشتر زمان لازم باشد که شرکتی ثبت شود.
  • افرادی که در این کشور شرکت ثبت می کنند اجازه ندارند در شرکتی دیگر مشغول به کار شوند.
  • طبق قوانین کشور سوئد صاحبان شرکت های خصوصی که می خواهند کمتر از 90 روز در کشور سوئد کار کنند،
  • نیازی نیست که اقامت این کشور را دریافت نمایند.
  • این کشور هر ساله سرمایه گذاران خارجی بسیاری را برای مهاجرت به کشور می پذیرد.

انواع شرکت ها در کشور سوئد

افراد می توانند شرکت هایی با مشارکت های محدود، شرکت سهامی و شرکت تعاونی در کشور سوئد به ثبت برسانند.

  • شرکت هایی با مشارکت محدود: این شرکت ها به شیوه تعاونی و مشارکتی اداره خواهند شد.
  • شرکت های سهامی: اگر این شرکت ها بدهی داشته باشند و یا ورشکست شوند، شرکت مسئول پرداخت بدهی ها می باشد. در این موارد دولت اموال شخصی فرد را مصادره نخواهد کرد.

این شرکت به دو حالت تقسیم می شود:

  1. شرکت با سهامی خاص
  2. شرکت با سهامی عام

شرکت سهامی خاص

میزان سرمایه گذاری برای این حالت از شرکت 50 هزار کرون می باشد، برای تاسیس این شرکت؛ می توان یک نفر را به عنوان مدیر عامل و یک نفر را به عنوان معاون انتخاب کرد.

شرکت سهامی عام

حداقل سرمایه برای ثبت این نوع از شرکت مبلغ 500 هزار کرون می باشد. این نوع از شرکت ها برای کار های بزرگ می باشند و حداقل لازم است سه مدیر عامل انتخاب شود. بهتر است تعدادی از سهامداران با تابعیت اروپایی در این نوع شرکت ها سرمایه گذاری کنند.

شرکت های تعاونی

در این حالت از شرکت ها مسئول رسیدگی به امور اعضای هیئت مدیره می باشند. و اگر عضوی جدیدا در این شرکت استخدام شود، عضو جدید مسئول بدهی های پیشین نیز خواهد بود.

شرایط لازم برای ثبت شرکت در سوئد چیست؟

برای ثبت شرکت در سوئد افراد باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • حداقل نصف سهام شرکت برای متقاضی باشد
  • فردی که قصد دارد شرکت ثبت کند باید تجربه در زمینه راه اندازی شغل داشته باشد
  • گذر نامه فرد نباید اعتبارش کمتر از مدت درخواستش باشد
  • متقاضی باید به اداره مهاجرت این کشور طرح توجیهی برای ثبت شرکت در سوئد ارائه دهد
  • ارائه گواهی تمکین مالی برای پرداخخت هزینه های زندگی فرد و خانواده اش برای مدت دو سال
  • متقاضی باید آشنایی کافی با زبان سوئدی یا انگلیسی داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت

متقاضی برای ثبت شرکت در سوئد باید مدارک زیر را ارائه دهد:

  • انجام مصاحبه در سفارت خانه کشور سوئد و ثبت اثر انگشت
  • اگر متقاضی در کشور خود شرکتی ثبت کرده باید مدارک شرکت را ارائه دهد
  • ارائه پیرینت سه ماهه از حساب بانکی
  • ارائه گواهی اشتغال به کار
  • ارائه اصل سند مالکیت
  • ارائه هدف و برنامه برای ثبت شرکت در سوئد
  • ارائه پاسپورت اعضای خانواده و کپی از تمامی صفحات
  • ارائه ترجمه گواهی سوء پیشینه
  • ارائه 2 قطعه عکس 4*3

مزایای ثبت شرکت در سوئد

حال به بررسی مزایای ثبت شرکت در این کشور می پردازیم:

  • افراد با ثبت شرکت در این کشور می توانند به بازار های کشور های اروپایی دسترسی داشته باشند
  • بعد از گذشت پنج سال از ثبت شرکت در سوئد فرد می تواند پاسپورت این کشور را دریافت نماید
  • فرد می تواند برای تمامی اعضای خانواده اش اقامت شنگن دریافت نماید
  • متقاضی بعد از ثبت شرکت اجازه استفاده از برند اروپایی را دارد
  • هزینه های اداره شرکت در کشور سوئد پایین می باشد
  • متقاضی می تواند به صورت جداگانه برای شرکت و خود حساب بانکی افتتاح نماید
  • در داخل اتحادیه اروپا قوانین گمرکی و قوانین تجاری آزاد می باشد
  • بعد از گذشت سه سال از ثبت شرکت متقاضی می تواند اقامت دائم کشور سوئد را به دست بیاورد.

قوانین ثبت شرکت برای دانشجویان

  1. اگر فردی اجازه اقامت تحصیلی در کشور سوئد را دارد و می خواهد اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری؛
  2. با ثبت شرکت تبدیل نماید. باید قبل از پایان یافتن اعتبار ویزای تحصیلی درخواست خود را ارائه دهد.
  3. متقاضی باید کارنامه تحصیلی خود را هنگام درخواست ویزا ارسال نماید و باید حداقل نمره قبولی را کسب کرده باشد.

اعتبار اجازه کار

  1. بعد از بررسی مدارک رأی صادر شده توسط اداره مهاجرت به کنسولگری یا سفارت خانه ارسال می شود.
  2. فرد باید هنگام دریافت رأی از سفارت خانه یا کنسولگری پاسپورت خود را به همراه داشته باشد.
  3. مدت اعتبار اقامت جهت سرمایه گذاری و ثبت شرکت برای مدت دو سال می باشد.
  4. اگر اعتبار گذر نامه فردی کمتر از 2 سال باشد با توجه به اعتبار پاسپورت برای فرد اجازه اقامت صادر خواهد شد.

اقامت اعضای خانواده

متقاضیان ثبت شرکت در کشور سوئد می توانند در طول اقامت، خانواده خود را همراه با خود به این کشور ببرد. هر یک از اعضای خانواده باید فرم 132011 را پر کرده و به کنسولگری و یا سفارت خانه ارائه دهند. مدارک مورد نیاز جهت اخذ اجازه اقامت:

  • تکمیل کردن فرم 132011 و ارائه آن؛
  • ارائه اصل پاسپورت و کپی از تمامی صفحات آن؛
  • ارائه کپی عقد نامه؛
  • اگر همراه فرزند یکی از والدین نباشد باید اجازه نامه از طرف والدین یا سرپرست ارائه شود؛
  • متقاضی باید نامه ای ارائه دهد که قصد دارد همراه با خانواده خود به کشور سوئد مهاجرت کند.

اتمام اعتبار مجوز کار

  • اگر متقاضی بخواهد بعد از اتمام اجازه کار خود همچنان در این کشور اقامت داشته باشد و کار کند.
  • باید درخواست تمدید اجازه نامه ی خود را به اداره مهاجرت ارسال کند.
  • فرد باید قبل از اتمام اعتبار اقدامات لازم را برای تمدید انجام دهد.
  • بعد از گذشت 2 سال از ثبت شرکت و تمدید اقامت کاری می توانید اقامت دائم سوئد را دریافت کنید.

موافقت نکردن با تقاضا

اگر اداره ماجرت در خواست شما را قبول نکرد می توانید بعد از گذشت سه هفته از تاریخی که رأی صادر شده. می توانید شکایت نامه ای را تنظیم کنید و سپس به اداره مهاجرت ارسال نمایید. کادر مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی دارد تا شما را برای انتخاب بهترین راه مهاجرت؛ با توجه به شرایط و علایق راهنمایی کند.

Related Posts

7 دیدگاه برای “ثبت شرکت در سوئد

  1. هادی قمبری گفت:

    ثبت شرکت در سوئد چه شرایطی داره طرح تجاری شما ارائه می دید

  2. هوشنگ گلشیری گفت:

    ثبت شرکت در سوئد چه مدت زمان میبره

  3. قراری گفت:

    سلام. بهترین نوع شرکت در سوئد برای ایرانی ها کدام است؟

  4. leilakk گفت:

    عالی بود

  5. هزاره گفت:

    سرمایه اولیه برای ثبت شرکت در سوئد چقدر است؟

  6. علی رام رادین فر گفت:

    بابتمطلب جالبتون در مورد ثبت شرکت در سوئد تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد کار پس از تحصیل در سوئد هم مطلب بذارید

  7. امیرحسین گفت:

    با سلام
    مقاله خوبی بود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *