مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آمریکا » تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا

تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا



تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا یکی از موارد مهم حقوقی است که افرادی که قصد دارند تا در این کشور فرزند خود را متولد کنند باید از آن آگاهی کامل بدست آورند. زمانی که کودکی در کشور آمریکا متولد می شود، می تواند اقامت این کشور را به طور کامل بدست آورد.

از آن جا که تولد فرزند در کشور آمریکا سبب می شود تا کودک و والدینش در این کشور اقامت دائم بدست آورند، ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت قصد داریم تا در این مقاله به طور کامل در رابطه با تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا توضیحاتی را ارائه دهیم که می تواند برای شما مهم باشد.

قوانین جهانی تولد

در جهان امروز دو اصل به عنوان اصل خاک و اصل خون مورد توجه دولت ها قرار می گیرد. در حقیقت بر اساس همین دو اصل است که تابعیت یک کودک به طور کامل مشخص می شود.

بر اساس اصل خون تنها نکته ای که در اخذ تابعیت کودک دارای اهمیت می شود، ملیت پدر یا مادر اوست. هر کودک بدون توجه به نقطه ای که در آن متولد می شود، تنها می تواند تابعیت کشوری که پدر یا مادر او در اختیار دارد را بدست آورد.

بر اساس اصل خاک نیز تنها نکته که در اخذ تابعیت کودک دارای اهمیت می شود، محل تولد کودک بدون توجه به ملیت پدر و مادر اوست.

در بسیاری از کشورهایی که از اصل خون تبعیت می کند، زمانی که کودکی از پدر یا مادری نامشخص متولد شده باشد، تابعیت به کودک اهدا می شود. همچنین شهروندانی که ملیت خود را بنا به دلایل قانونی از دست داده اند، در صورتی که کودکی از آن ها متولد شود، قادر خواهند بود تا تابعیت آن کشور را برای کودک خود بدست آورند.

کشور آمریکا از جمله کشور هایی است که از اصل خاک تبعیت می کند و کودکان متولد شده در خاک این کشور شهروند رسمی کشور آمریکا به حساب می آیند. برای کسب اطلاعات بیش تر در رابطه با چگونگی کسب اقامت در کشور آمریکا از طریق روش های دیگر، می توانید مقاله اقامت آمریکا را مطالعه بفرمایید.

تولد در خاک آمریکا

بر اساس بخش اول قانون چهاردم کشور آمریکا، هر کودکی که در محدوده مرزهای کشور آمریکا متولد شود، شهروند همان ایالتی است که در آن متولد شده است.

قوانین تولد در کشور آمریکا در سال 1924 دچار تحول شد و اعلام شد که افراد بنا بر دلایل جدید و محدودیت های جدید، می توانند تابعیت کشور آمریکا از طریق تولد را بدست آورند. بر اساس این قوانین شرایط زیر می تواند تضمین کننده دریافت تابعیت کشور آمریکا از طریق تولد باشد:

  • فرد در خاک آمریکا متولد شده باشد
  • پدر و مادر او خارجی باشد اما یکی از نیروهای سیاسی کشور خارجی که در آمریکا مامور هستند نباشد
  • پدر و مادر او محل اقامتی در کشور آمریکا داشته باشند

این قانون دارای اشکالاتی است چرا که در آن اعلام شده است که همه افرادی که در خاک آمریکا متولد شوند دارای شانس دریافت تابعیت هستند. در این صورت افرادی که به صورت غیر قانونی راهی کشور آمریکا می شوند نیز قادر خواهند بود تا تابعیت کشور آمریکا را برای فرزند خود بدست آورند. برای آگاهی از تبعات مربوط به این نوع مهاجرت توصیه مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آن است که مقاله مهاجرت قاچاقی به آمریکا را مشاهده بفرمایید.

تولد کودکان آمریکایی خارج از آمریکا

تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا تنها محدود به مرزهای درونی کشور آمریکا نمی شود و قوانین تولد بین المللی نیز در آن مطرح شده است. در صورتی که کودک در کشوری غیر از آمریکا متولد شود، می تواند در یکی از دو تقسیم بندی معرفی شده قرار گیرد.

تولد کودک از پدر و مادر آمریکایی

در صورتی که کودکی از پدر و مادر آمریکایی متولد شده باشد می تواند به تابعیت آمریکا دست پیدا کند اگر:

  • در زمان تولد کودک، پدر و مادر او اهل کشور آمریکا باشند
  • پدر و مادر کودک به صورت قانونی ازدواج کرده باشند
  • حداقل یکی از والدین، پیش از تولد کودک در خارج از کشور آمریکا، در ایالتی که تابعیت آن را در اختیار دارد، سابقه اقامت داشته باشد

در این صورت فرد باید سابقه اقامت خود در کشور آمریکا را به صورت کامل در اختیار مراجع قانونی قرار دهند.

تولد کودک از پدر یا مادر آمریکایی

در صورتی که فرد در تاریخ 14 نوامبر 1986 یا پس از آن متولد شده باشد تابعیت کشور آمریکا را بدست خواهند آورد اگر:

  • پدر و مادر او در هنگام تولد به صورت رسمی ازدواج کرده باشند،
  • یکی از والدین او در هنگام تولد کودک شهروند قانونی آمریکا باشد،
  • قبل از تولد کودک، فرد آمریکایی باید حداقل 5 سال در کشور آمریکا سابقه اقامت داشته باشد،
  • حداقل 2 سال از سابقه اقامت 5 ساله فرد باید پس از تولد 14 سالگی او بوده باشد.

در صورتی که فرد از تاریخ 24 دسامبر 1952 تا تاریخ ذکر شده متولد شده باشد، یک تفاوت دیگر در این میان وجود خواهد داشت. در این صورت پدر یا مادر او که شهروند کشور آمریکا بوده اند، باید حداقل 10 سال  در کشور آمریکا اقامت داشته باشد و 5 سال از این 10 سال زندگی باید پس از تولد 14 سالگی او بوده باشد.

کلام پایانی

تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا از جمله مهم ترین مواردی است که باید مورد توجه افرادی قرار گیرد که قصد دارند فرزند خود را در خاک این کشور متولد کنند تا تابعیت این کشور را بدست آورند. توضیح دادیم که کشور آمریکا از اصل خاک تبعیت می کند و این به معنای آن است که هر کودکی که در کشور آمریکا متولد شود در حقیقت یکی از شهروندان کشور آمریکاست.

همچنین این قانون این فرصت را در اختیار افرادی قرار می دهد که به صورت غیر قانونی راهی این کشور می شوند تا بتوانند تابعیت کشور آمریکا را برای فرزندان خود بدست آورند. ما در این مقاله توضیحاتی در رابطه تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا در اختیار شما قرار داده ایم با این وجود در صورت نیاز به تحقیق بیش تر در این زمینه می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

تولد در آمریکا و قوانین اخذ تابعیت بر اثر تولد در آمریکا
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *