مهاجرت به کشور رومانی

تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد

تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد

تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد

 

هر کشوری به فرزندان متولد شده در خاک خون با شرایط خاصی تابعیت اعطا می نماید. برای اقدام به اخذ تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد باید از شرایط اعطای تابعیت رومانی اطلاع داشت.

 

در مقاله تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد به پرسش های زیر پاسخ داده می شود:

  • قوانین مربوط به تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد چه می باشد؟
  • راه های اخذ تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد به چه صورت می باشد؟
  • در چه شرایطی فرد تابعیت این کشور را از دست می دهد؟
  • قوانین مربوط به فرزند خواندگی برای اخذ تابعیت به چه صورت می باشد؟
  • مبنای اعطای تابعیت در این کشور بر چه اساسی می باشد؟

 

مبنای تابعیت در رومانی

 

کشور رومانی عضو اتحادیه اروپایی می باشد. قوانین در این کشورها تقریبا مشابه هم می باشند. از این رو تابعیت در این کشور نیز براساس خون می باشد. تحت شرایط خیلی خاصی از طریق خاک تابعیت اعطا می گردد. در مقاله تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد بطور موردی به آن ها اشاره شده است.

قانون مربوط به تابعیت و اخذ اقامت رومانی در تاریخ اول مارس سال 1991 در پارلمان این کشور تصویب گردیده است.

 

اخذ تابعیت

 

تابعیت رومانی براساس ماده 4 قانون تابعیت و اقامت کشور رومانی از راه های گوناگون قابل اخذ می باشد

تابعیت از طریق تولد در شرایط زیر قابل اخذ می باشد:

 

  • فرزند متولد شد در رومانی از والدین رومانیایی
  • فرزند متولد شده خارج از رومانی از والدین رومانیایی
  • تولد فرزندی در رومانی از والدین نامعلوم

 

فرزند خواندگی

 

طبق ماده 6 قانون تابعیت و اقامت در رومانی با شرایط خاصی فرزند خوانده تابعیت رومانی اخذ می نماید. این شرایط عبارتند از:

  • فرزند خوانده تابعیت خارجی داشته و یا بدون تابعیت باشد.
  • حداکثر سن 18 سال می باشد.
  • نکات فرزند خواندگی

 

در صورتی که والدین فرزند خوانده تابعیت های مختلف داشته باشند براساس توافق تابعیت اعطا می گردد.

اگر یکی از این والدین رومانی باشد با توافق می توانند برای فرزند خوانده تابعیت رومانی اخذ نمایند. درصورتی که توافی وجود نداشته باشد دادگاه در مورد تابعیت بچه تصمیم می گیرد. در صورتی که فرزند خوانده 14 سال داشته باشد پذیرش و رضایتش برای اخذ تابعیت الزامی می باشد.

اگر طفل توسط پدر یا مادر مجرد به فرزند خواندگی قبول شود می تواند تابعیت رومانی اخذ نماید.

 

سایر شرایط تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد

 

در رومانی طبق ماده 9 قانون تابعیت و اقامت در شرایط خاصی می توان برای اخذ اقامت اقدام نمود. این شرایط خاص به شرح زیر می باشد:

  • طفلی که در کشور رومانی متولد شده باشد و در این کشور اقامت داشته باشد.
  • فردی که در این کشور متولد نشده اما 5 سال در این کشور اقامت نموده است.
  • فرد خارجی با یک تبعه رومانی ازدواج نموده و 3 سال در این کشور اقامت نماید.

 

ضمن داشتن شرایط فوق، داشتن شرایط دیگری نیز الزامی می باشد. این شرایط به صورت زیر می باشد:

 

  • حداقل سن 18 سال
  • آشنایی با آداب و رسوم اتباع رومانی.
  • گواهی عدم سوء پیشینه.
  • آشنایی با زبان رومانیان در حد برقراری ارتباط

 

فرد دارای تابعیت و اقامت رومانی می تواند برای همسر و فرزندان خود نیز اقامت و تابعیت اخذ نماید. فرزندان باید کمتر از 14 سال سن داشته باشند.

برای اطلاع بیشتر از شرایط ازدواج در این کشور مقاله «مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج» را مطالعه نمایید.

 

 از دست دادن تابعیت و اقامت رومانی

 

در موارد خاصی تابعین این کشور تابعیت خود را از دست می دهند؛ این شرایط عبارتند از:

  • افرادی که جرایم و جنایات با اهمیتی در خارج از رومانی مرتکب شده باشند. علت این امر خدشه دار شدن وجهه این کشور می باشد.
  • افراد با تابعیت کشورهای دیگر که در نیروهای مسلح کشور خود مشغول به کار می باشند. درصورتی که کشور رومانی با این کشور روابط دیپلماتیکی خود را قطع نموده یا با آن در جنگ باشد.
  • افرادی که به صورت غیر قانونی در این کشور تابعیت و اقامت اخذ نموده باشند.

 

همچنین باید ذکر گردد که در صورت سلب تابعیت از شوهر، تاثیری در تابعیت همسر و فرزندان فرد ندارد.

 

تابعیت مضاعف در رومانی

تابعیت مضاعف، براساس قوانین تابعیت و اقامت رومانی رسمی و مورد قبول می باشد. بطورمثال اگر تبعه رومانیایی با فرد خارجی ازدواج نماید و صاحب فرزند گردد؛ این فرزند دارای تابعیت مضاف می باشد.

این فرزند از یکی از والدین خود بطور قطع تابعیت رومانی را براساس خون اخذ می نماید. همچنین قادر به اخذ تابعیت از طریق خون یکی دیگر از والدین خود نیز می باشد.

 

تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد

 

با مطالعه این مقاله در یافتید که تنها راه اخذ تابعیت این کشور تولد نمی باشد. برای اخذ اقامت و تابعیت این کشور راه های زیادی وجود دارد. به برخی از این راه ها در این مقاله اشاره شد.

برای آگاهی از سایر راه های اخذ اقامت در این کشور به مقالات زیر مراجعه نمایید:

مقاله «اقامت رومانی»

مقاله «مهاجرت به رومانی و راههای اخذ اقامت رومانی»

 

نتیجه گیری:

در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید؛ به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. مشاورین موسسه سفیران سروش سعادت با در اختیار گذاشتن اطلاعات اطلاعات حرفه ای به شما کمک شایانی خواهند نمود.

0 دیدگاه برای “تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد

  1. diana گفت:

    از سایت خوبتون ممنونم
    تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد ایا راه مطمئنی برای مهاجرت به این کشور است؟

  2. پارسا داوری گفت:

    کشور رومانی از طریق تولد تابعیت نمیده که!

  3. نگار گفت:

    مقالات خيلى خوبى داريد

  4. سلامیان گفت:

    آیا برای تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد، تنها یکی از والدین رومانیایی باشه کافیه؟

  5. amir abbas گفت:

    در مورد مطلب جالبتون با موضوع تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد تابعیت از روش تولد در کشور روسیه هم مطلب بذارید

  6. اکبر گفت:

    رومانی تبعه خونه کانادا بهتره که هزینه های بالاتره

  7. سحر گفت:

    سلام

    تشکر می کنم از مطالب به روز و خوبتون

  8. امیرحسین گفت:

    مقاله خوب و مفیدی بود.
    مرسی

  9. قراری گفت:

    سلان،درباره اقامت از طریق ازدواج در رومانی نیز توضیح دهید لطفا.

  10. barbod گفت:

    سلام تابعیت در کشور رومانی از طریق تولد به چه صورت است از چند ماهگی قبل از تولد باید اقدام کرد ؟

  11. leilakk گفت:

    اقامت رومانی دائم هست یا باید هر ساله تمدید بشه ؟

  12. سعید گفت:

    اقامت این کشور چقدر اعتبار داره؟

  13. Arezoo گفت:

    سلام. ممنون از مقاله خوبتون.
    برای فرزند خوندگی میشه برای اخذ فرزند از خارج مرزهای رومانی اقدتم نمود و در نهایت برای فرزند خوانده تقاضای تابعیت رومانی نمود؟
    منشکرم.

  14. ستاره گفت:

    بعد از ازدواج امکان تردد به ایران هست ؟

  15. طلایی پور گفت:

    تابعیت از طریق خون است یا خاک؟
    ممنون از اطلاعاتتون

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *