مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » ژاپن » اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج



اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج :آیاقصد ازدواج با یک تبعه ژاپنی و اخذ اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج را دارید؟ آیا میخواهید شرایط اخذ اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج را بدانید؟ آیا میخواهید راجع به قوانین ازدواج ژاپن بدانید ، اگر میخواهید راههای اخذ اقامت دائم ژاپن از  طریق ازدواج را بدانید و اگر میخواهید در مورد مدارک لازم جهت اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج اطلاعاتی را کسب نمایید و به دنبال بدست آوردن جواب این سوالات هستید ، می توانید این مقاله را مطالعه نمایید. شرایط و راه های اقدام به  اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج چیست؟

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

اقامت دائم جایگزینی برای فرآیند تابعیت ژاپن است. بسیاری از اقلیت های قومی در ژاپن که واجد شرایط شهروندی نیستند در این دسته قرار می گیرند و این گزینه ای بسیار عالی برای خارجی هایی است که نمی توانند پیگیر روند اخذ شهروندی باشند و یا مایل به حفظ ملیت اصلی خود هستند.

به عنوان یک قاعده کلی، شما باید برای یک دوره ده ساله در ژاپن زندگی کرده باشید تا واجد شرایط درخواست اقامت دائم ژاپنن از طریق ازدواج باشید. با این حال، اگر همسر شما ژاپنی باشد، این دوره سه سال است.

شما همچنین باید در تمام طول روند بررسی درخواست (معمولا چند ماه) ویزای معتبر داشته باشید.

برای اخذ اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج شما باید سابقه کیفری نداشته باشید (برخی از مقامات این شرط را شامل نقض قوانین راهنمایی و رانندگی می دانند). علاوه بر این، شما باید بتوانید به نحوی به در کمک به این کشور سهیم باشید که کار به عنوان دیپلمات و یا کار برای یکی از شرکت های ژاپنی واجد شرایط، و یا تدریس در دانشگاه از جمله این موارد است. کسب جوایز  یا افتخارات حرفه ای کمک کننده است.

آماده به ارائه توضیحات مکتوب و قانع کننده در مورد دلایل ارائه درخواست خود همراه با ذکر سوابق مالی دقیق خود باشید. کارفرمای شما نیز باید اطلاعات مالی را به عنوان بخشی از روند درخواست ارائه دهد.

با اخذ اقامت دائم دیگر مجبور به تمدید ویزا برای ماندن در ژاپن نیستید، هر چند که همچنان باید قبل از سفر به خارج از کشور برای مجوز ورود مجدد درخواست دهید. با داشتن اقامت دائم مراجعه به بانک های ژاپنی در رابطه با اعتبار مالی و وام راحت تر است، و در برخی از نقاط ژاپن حتی واجد شرایط رأی دادن در انتخابات محلی هستید .

نکاتی در رابطه با ازدواج در ژاپن و  شهروندی و اقامت ژاپن :

اگر شما قصد ازدواج در ژاپن را داشته باشید و موفق به اخذ شهروندی یا اقامت شوید، حتی در صورتی که از همسر خود جدا شوید، این وضعیت حفظ می شود ( اگر پس از ازدواج با یک شهروند ژاپنی ، ویزای همسری گرفته اید، این ویزا تا تاریخ انقضای ذکر شده در آن معتبر باقی خواهد ماند)  توجه داشته باشید، که دادگاه های ژاپن در طول رسیدگی به پرونده طلاق طرف خارجی ها را نمی گیرند . بنابراین بهتر است از ازدواج تنها به عنوان وسیله ای برای اخذ اقامت دائم یا شهروندی ژاپن پرهیز کنید، اگر چه طلاق وضعیت اقامت شما را تحت تاثیر قرار نمی دهد.

اقامت دائم ژاپن از طریق ازدواج

ژاپن مجموعه جزایری است که با طول زیاد از شمال به جنوب کشیده شده‌است؛ به همین خاطر آب و هوای مناطق گوناگون آن به شدت با یکدیگر مغایرت دارند و نیز دارای چهار فصل در سال است مجمع الجزایر ژاپن بر روی محور تقریبی شمال ـ جنوب تا ۳۰۰۰ کیلومتر امتداد یافته‌است و به دلیل گستردگی طولی بسیار زیاد از تنوع آب و هوایی بسیار زیادی نیز برخوردار است. با وجود اینکه تمامی کشور معتدل است، شمال آن زمستان‌های سرد و طولانی و پربرفدارد، در حالی که جنوب آن تابستان‌های بسیار گرم و زمستان‌های معتدلی دارد. میزان بارندگی در ژاپن بطور متوسط سالیانه ۱۸۰۰ میلی‌متر می‌باشد.ژاپن کاملاً در آب محصور شده‌است: وجود اقیانوس سبب شده‌است که در رژیم غذایی و اقتصاد مردم ژاپن ماهی نقش مهمی داشته باشد (بیشترین سرانه مصرف ماهی در جهان). از این رو ژاپن دارای مقام اول دنیا در زمینه شیلات است. با این حال به دلیل اینکه محصولات دریایی مهم‌ترین ماده غذایی مردم ژاپن را تشکیل می‌دهد، از این لحاظ نیز کشور با کمبود و مشکل روبرو است. به طوری که اکنون شیلات و مواد غذایی بعد از نفت خام دومین اقلام وارداتی ژاپن را تشکیل می‌دهند. رشته کوه‌های آتشفشانی ژاپن اغلب دارای چشمه‌های آب گرم طبیعی هستند. این کشور در تابستان و پاییز اغلب شاهدگردبادهای عظیم و توفان‌های شدید گرمسیری است. به دلیل مجاورت با اقیانوس زلزله‌های شدید زیرآبی می‌توانند در آنجاامواج عظیم و جذر و مدی ویرانگر به نام سونامی ایجاد کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *