مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » پرتغال » ازدواج در پرتغال

ازدواج در پرتغال



ازدواج در پرتغال

یکی دیگر از روش های اخذ اقامت در کشور ها اقامت از طریق ازدواج می باشد. در کشور پرتغال نیز این روش میسر است و متقاضیان می توانند از طریق ازدواج در پرتغال با فردی که تبعه این کشور است اقامت این کشور را دریافت کنند.

در این مقاله می خواهیم در خصوص ازدواج در پرتغال و اخذ تابعیت از این طریق در سال 2019 و قوانین آن اشاره نماییم.

 

ازدواج در پرتغال

فرد می تواند با ازدواج با فردی با تابعیت کشور پرتغال اقامت این کشور را دریافت نماید.

فرد بعد از ازدواج در پرتغال و با تابعه کشور پرتغال می تواند برای دریافت اقامت این کشور اقدامات لازم را انجام دهد.

یکی از شرایط برای ازدواج در پرتغال این است که فرد باید به زبان پرتغالی مسلط باشد.

فرد باید با قوانین و آداب و رسوم کشور پرتغال آشناییت کافی را داشته باشد.

سه سال بعد از ازدواج فرد می تواند از طریق یک دادگاه مدنی اقامت این کشور را دریافت نماید.

برای مطالعه بیشتر در ارتباط با ازدواج در پرتغال مقاله (اخذ اقامت پرتغال از طریق ازدواج) را مطالعه نمایید.

 

انواع ازدواج

ازدواج در پرتغال به دو صورت انجام می شود:

  • ازدواج مدنی؛
  • ازدواج مذهبی.

دین اغلب مردم کشور پرتغال مذهب کاتولیک می باشد، و آن ها میتوانند ازدواجشان را در کلیسا کاتولیک انجام دهند.

طبق قانون مردمی که در مذهبی غیر از کاتولیک دارند می توانند در اماکن مذهبی خودشان ازدواج کنند.

در کشور پرتغال دولت و کلیسا جدا و مستقل از هم کار می کنند، پس می توان ازدواج را به صورت مدنی انجام داد.

ازدواج آن ها زیر نظر دولت بوده و در دفتر های مدنی دادگستری به ثبت می رسد.

در هر دو صورت از انواع ازدواج در پرتغال ازدواج افراد در دفاتر ثبت می شوند.

افراد باید در حضور 2 تا 4 نفر به عنوان شاهد ازدواج کنند.

 

انواع ویزا ازدواج

  • ویزای نامزدی با فردی با تابعیت کشور پرتغال؛
  • ویزای ازدواج با فردی که تابعیت کشور پرتغال را دارد؛
  • ویزای ازدواج با فرد مقیم در کشور پرتغال؛
  • ویزای ازدواج برای همجنسگرایان.

روند اداری و سفارت خانه برای ارائه ویزای نامزدی مدت 3 ماه می باشد، سفارت برای همراهان فرد ویزایی صادر نخواهد کرد.

برای ارائه ویزای ازدواج با تبعه کشور پرتغال مدت رسیدگی به درخواست کمتر از 1 سال خواهد بود.

در این نوع ویزا برای همراهان زیر 18 سال فرد نیز ویزا صادر خواهد شد.

رسیدگی به پرونده درخواست فرد برای ازدواج با مقیم کشور پرتغال 3 ماه طول خواهد کشید.

ازدواج همجنسگرایان در کشور پرتغال به رسمیت شناخته شده است و در سال 2010 این کشور در رده 6 از کشورهایی؛

در اروپا قرار داشت که این نوع از ازدواج را به رسمیت شناخته بود.

 

سن ازدواج

حداقل سن قانونی در نظر گرفته شده در کشور پرتغال شانزده سال می باشد.

افراد زیر 18 سال برای ازدواج باید اجازه والدین را داشته باشند.

اثبات دانش برای اخذ تابعیت:

  • طبق قانون کشور پرتغال گواهی از مدرسه دولتی یا خصوصی به فرد ارائه شود؛
  • آزمون گرفته شده باید توسط موسسات تحت نظر دولت تایید شود؛
  • فرد باید در آزمون سفارت شرکت کرده و گواهی تایید آن ارائه شود؛
  • ارائه مدرک معتبر زبان که باید توسط یک مرکز معتبر ارزیابی تایید شود.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای ازدواج چیست؟

  • ارائه اصل شناسنامه متقاضی؛
  • ارائه گواهی تولد همسر با تابعه کشور پرتغال؛
  • تکمیل فرم MP 1 و ارائه آن؛
  • پر کردن فرم MP2 و ارائه این فرم؛
  • اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی خود و همسر؛
  • ارائه اصل سند ازدواج و کپی از تمام صفحات آن و اعلام نوع ازدواج؛
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه فرد؛
  • ارائه گواهی سلامت تایید شده؛
  • اگر فرد قبلا ازدواج کرده باشد باید مدارک آن را ارائه دهد؛
  • عدم منع ورود و خروج به کشور ها.

 

تابعیت دو گانه در پرتغال

طبق قوانین وضع شده توسط دولت در کشور پرتغال تابعیت دو گانه در این کشور مجاز می باشد.

فرد می تواند تابعیت کشور خود را داشته باشد و یا از تابعیت کشور خود انصراف دهد.

 

مصاحبه

فرد باید در سفارت خانه کشور پرتغال واقع در کشورش به سوالاتی درباره ازدواج با تبعه پرتغال پاسخ دهد.

سوالات رایج به شرح زیر می باشد:

  • فرد باید توضیحات مختصری در رابطه با مقاطع تحصیلی دانشگاهی، در آمد، وضعیت شغل، تحصیلات قبل از دانشگاه و…؛ ارائه دهد؛
  • اگر متقاضی سابقه ازدواج قبلی داشته باشد حتما به آن اشاره کند؛
  • ارائه مدارکی درباره چگونگی آشنایی با فرد؛
  • فرد باید بتواند تمکن مالی خود را برای هزینه های زندگی اثبات نماید؛
  • فرد باید مدرکی را مبنی بر محلی برای اسکان خود و همسرش ارائه دهد؛
  • ارائه مدرکی برای تسلط به زبان انگلیسی یا زبان پرتغالی؛

بعد از پاسخ سوالات برای فرد ویزا صادر می شود. اعتبار این ویزا دو ساله می باشد.

 

مزایا ویزا اقامت در کشور پرتغال

بعد از اجازه ازدواج در پرتغال و اخذ ویزا مزایایی برای فرد در نظر گرفته می شود:

  • بعد از اخذ اجازه اقامت فرد می تواند به راحتی به کشور های اتحادیه اروپا سفر کند؛
  • فرد بعد از دریافت اقامت می تواند به صورت رایگان به تحصیل بپردازد؛
  • فرد بعد از دریافت اقامت می تواند در کشور های عضو شنگن مشغول به کار شود؛
  • افراد می توانند در کشورهای انحادیه اروپا و تمامی کشور ها حساب بانکی افتتاح کنند؛
  • فرد می تواند بدون هیچ محدودیتی به تجارت بپردازند؛
  • افراد با کسب اقامت می توانند از خدمات درمانی بهره مند شوند؛
  • فرد می تواند بعد از اقامت نسبت به خرید ملک و خانه اقدام کند؛
  • فرد بعد از دریافت اقامت می تواند به راحتی ویزا کشور انگلستان و آمریکا را دریافت نماید؛
  • به دلیل عضویت کشور پرتغال در اتحادیه اروپا تمامی حقوق که به شهروندان اروپا تعلق میگیرد؛

به فردی که تابعیت کشور پرتغال را دارد نیز تعلق خواهد گرفت؛

  • بعد از اخذ ویزا فرد می تواند در تمام مقاطع تحصیلی به زبان انگلیسی به ادامه تحصیل بپردازد

بهتر است برای اطلاع از قوانین و شرایط ازدواج در این کشور مقاله (ازدواج در پرتغال ) را نیز مطالعه نمایید.

 

برای دریافت مشاوره های رایگان و مشورت با متخصصان برای دریافت ویزا از طریق ازدواج در کشور پرتغال؛

می توانید با موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

ازدواج در پرتغال
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *