یکی از اصلی ترین دلایلی که توانسته اکوادور را در لیست کشورهای مهاجرت قرار دهد، جمعیت اکوادور می باشد که در تقریبا پایین می باشد. در نتیجه آن کاهش نرخ مرک و میر و ادامه زاد و ولد می باشد. باوجود اینکه از اواخر دهه 1990، نرخ زاد و ولد کاهش یافته است، اما هنوز کمی بالاتر از میانگین جهانی می باشد. این رشد منجر به جمعیت نسبتا جوانی شده است. از ابتدای قرن 21 کشور اکوادور مهاجرانی را از کشورهای همسایه، عمدتا کلمبیا و پرو جذب کرده است.
بزرگترین گروه مهاجران را آوارگان کلمبیایی تشکیل داده اند، آن ها قربانیان خشونت و اسپری های تخریب محصولات در کشورشان می باشند. بزرگترین گروه مهاجر را هزاران نفر پرویی، پس از آنکه کشور اکوادور دلار آمریکا را به عنوان واحد پول ملی خود در سال 2000 تصویب کرد، به دنبال دستمزد بهتر آمدند. تعداد كمی از مردم چین و شرق آسیا نیز به اكوادور مهاجرت كرده اند. تعداد قابل توجهی از مردم اکوادور به ایالات متحده، به ویژه به منطقه کوئینز در شهر نیویورک مهاجرت کرده اند.
آنچه در ادامه در رابطه با جمعیت اکوادور خواهید خواند:
- جمعیت اکوادور در سال 2023
- تراکم جمیت در کشور اکوادور
- جمعیت شناسی اکوادور
جمعیت اکوادور در سال 2023
سرشماری کشور اکوادور توسط موسسه دولتی به نام INEC (موسسه ملی آمار و سرشماری) انجام می شود. در این کشور سرشماری هر 10 سال یک بار انجام می شود و هدف از این کار به دست آوردن تعداد افراد ساکن در مرزهای این کشور می شود. سرشماری شامل اطلاعات خانوار می باشد. در سرشماری سال 2011، تاکید بر رسیدن به مناطق روستایی و دور افتاده برای ترسیم دقیق ترین تعداد جمعیت کشور بود.
در نمودار زیر جمعیت کشور اکوادور را از سال 1960 به بعد مشاهده می کنید، به علاوه، پیش بینی های جمعیت در سال های آینده نیز در این نمودار نشان داده شده است.
طبق نمودار نرخ رشد جمعیت کشور اکوادور از سال 2019 تا سال 2020، حدود 1.55% است که تقریبا 269000 نفر به جمعیت کشور اضافه شده است. مهاجرت خالص کشور اکوادور نکته ای مثبت بوده و نرخ باروری 2.44 تولد به اضای هر زن، می باشد. که این نرخ بیشتر از نرخ جایگزینی جمعیت 2.1 تولد برای هر زن می باشد. کشور اکوادر هنوز با فقر گسترده مواجه است، که در حدود 35% ار جمعیت این کشور در فقر زندگی می کنند، که منجر به سو تغذیه مزمن شده است. رشد سریع جمعیت باعث شده تا این مسائل بدتر شود. جمعیت کشور اکوادور در سال 2020 تقریبا 17.64 میلیون نفر است. پیش بینی می شود که در سال 2031، جمعیت کشور اکوادور از 20 میلیون بیشتر خواهد شد. طبق نمودار و پیش بینی های کنونی، پیش بینی می شود که جمعیت کشور اکوادور در سال 2079 به 25.21 میلیون نفر برسد.
تراکم جمیت در کشور اکوادور
از سال 1830، کشور اکوادور استقلال خود را از اسپانیا بدست آورد. این امر، یک دوره طولانی درگیری داخلی به دلیل مغایرت ایدئولوژی های درون دولت تازه تشکیل شده به دنبال داشت. با همه این کشکلات، کشور اکوادور توانس از هر گونه اختلاف عمده با سایر کشورها دور بماند و یک جنگ جزیی مرزی را با پرو در سال 1981 نجات دهد. در دهه 1980، نرخ رشد نزدیک به 3% بود و بیشتر دهه های 1900 تا زمانی که در دهه 1908 نرخ رشد به تدریج کند شد و در سال 2000 به 2% کاهش یافت. کشور اکوادور که در ساحل غربی آمریکای جنوبی واقع شده است، اقیانوس آرام در امتداد مرز غربی خود را دارد و در غیر این صورت کشور کلمبیا و پرو آن را لمس می کنند.
براساس جمعیت سال 2019 که حدود 17096322 نفر بود، تراکم جمعیت کشور اکوادور 156 نفر در هر مایل مربع می باشد. این کشور 120 امین کشور در کل جهان بوده و مساحت آن 109483 مایل مربع از سطح کشور گسترش یافت است. بیشتر مردم کشور اکوادور در مناطق مرکزی، کوه های آند یا در امتداد ساحل اقیانوس آرام زندگی می کنند. از کل جمعیت فقط 3% در جنگل گرمسیری شرق کوهستان زندگی می کنن که هنوز هم بسیار کم جمعیت می باشد. اکثر مردم کشور اکوادور در 2 شهر بزرگ این کشور زندگی می کنند که می توان به شهرهای گوایاکویل و کویتو اشاره کرد. که براساس داده های سرشماری سال 2010، گوایاکویل با 2350915 نفر جمعیت و پایتخت کویتو با 2239191 نفر جمعیت است.
جمعیت شناسی اکوادور
کشور اکوادور دارای جمعیت بسیار متنوع قومی می باشد. این کشور از سال 2014، بزرگترین گروه قومی مستیزوس، فرزندان استعمارگران اسپانیایی و بومیان، که 71.9% از جمعیت را تشکیل می دهند، باقی مانده است. نزدیک به 7% از جمعیت این کشور را آمریکایی ها تشکیل می دهند، در حالی که آفریقایی ها و اکوادوری ها بیشتر در استان های ایمبابورا و اسمرالداس زندگی می کنند و 7% از جمعیت را تشکیل می دهند. 12% از جمعیت این کشور را سفید پوستان از نژاد اروپایی تشکیل می دهند. می توان گفت که بیشتر گروه های قومی کشور اکوادور از استعمارگران اسپانیایی و سرخپوستان آمریکای جنوبی تبارند، چرا که مخلوط این 2 گروه باعث ایجاد گروه مستیزو شد. آفریقایی-اکوادوری ها از فرزندان بردگان سیاه پوستی می باشند که برای کار در مزارع در قرن شانزدهم وارد این کشور شدند.
جغرافیای قومیت در کشور اکوادور تا دهه 1950 کاملا مشخص بودن تا اینکه جهش مهاجرت به اکوادور انجام شد. بیشتر مستیزوها چند دهه پیش در شهرهای کوچک روستایی در حومه شهر زندگی می کردند. اکثریت جمعیت روستایی سرا را هندی ها تشکیل می دادند. سیاه پوستان در استان های اسمرالداس، کارچی و ایمبابورا زندگی می کردند در حالی که بیشتر جمعیت را سفید پوستان بیشتر در شهرهای بزرگ زندگی می کردند. در درجه اول به دلیل فشار بر منابع زمینی سیرا، هندی ها مهاجرت به شهرها را آغاز کردند و بسیاری از آن ها از دهه 1980 شروع به تغییر هویت قومی خود به مستیزو کردند. اگر قصد مهاجرت به کشور اکوادور را دارید می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوران و کلای خبره ما در این زمینه راهنمایی بخواهید.