مهاجرت به کشور آلمان

جمعیت آلمان

جمعیت آلمان

آلمان کشوری اروپایی است که از اقتصاد بسیار پیشرفته ای بهره می برد و همین موضوع اصلی ترین علت هجوم متقاضیان و افزایش جمعیت آلمان است. کشور آلمان بالغ بر 82 میلیون جمعیت را در خود جای داده است. با توجه به این که آلمان جزء کشورهای پهناور نیست. لذا جمعیت بسیار زیاد این کشور، آلمان را به یک کشور پرتراکم جمعیتی تبدیل نموده است.

تقریبا 41 میلیون نفر از جمعیت این کشور به زنان اختصاص دارد. مابقی جمعیت متشکل از مردان است. به طور طبیعی افرادی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند. همچنین می خواهند جزئیات کامل تری در خصوص جمعیت این کشور و شرایط زندگی در آلمان را در دست داشته باشند که موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این امر را آسان نموده است. از این رو اطلاعات مفیدی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد.

بررسی کشور آلمان

کشور آلمان در شمال مرکزی اروپا واقع گردیده است. کشورهایی هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئیس، فرانسه، جمهوری چک، اتریش، لهستان و دانمارک دارای مرز مشترکی با آلمان هستند. زبان تکلم مردمان آلمان، زبان آلمانی است. بنابراین اگر قصد مهاجرت کاری به آلمان را دارید، ابتدا بایستی دانش و مهارت کافی در زبان آلمانی داشته باشید. زبان آلمانی از زبان های اصلی در اتحادیه اروپا محسوب می شود. به طوری که طبق آمارها، بالغ بر 120 میلیون نفر در سطح جهان وجود دارند که به زبان آلمانی صحبت می کنند. شخصیت های بزرگی در تاریخ جهان از این کشور برخاسته اند.

از چهره های شاخص کشور آلمان می توان به این افراد اشاره کرد:

  • گوته
  • مارکس
  • موتزارت
  • بتهوون
  • فروید
  • کیمیت
  • انیشتین

آمار و ارقام جمعیت آلمان

آمارهای دقیق و رسمی که در مورد جمعیت آلمان به ددست آمده است. از این رو نشان از رشد بی سابقه جمعیت کشور آلمان در سال 2016 میلادی دارد که تعداد جمعیت این کشور به بیش از 82 میلیون نفر رسید. از آنجا که کشور آلمان، کشوری مهاجرپذیر می باشد. هر ساله افراد خارجی زیادی از نقاط مختلف جهان از طرق مختلف نظیر تحصیل در آلمان، اشتغال در آلمان، سرمایه گذاری و غیره وارد خاک این کشور می شوند. لذا می توان یکی از دلایل رشد جمعیت در آلمان را، رشد مهاجرت به آلمان دانست. گزارش های دقیق تری در دست داریم که اقامت 36% مهاجران آسیایی در کشور آلمان به عنوان عظیم ترین گروه مهاجران را به اثبات می رساند. در سال 2007، تقریبا 120000 نفر تبعه ایرانی مقیم آلمان بوده اند که در حال حاضر این تعداد با افزایش بسیار زیادی رو به رو بوده است.

تقسیم بندی جمعیت آلمان

در این بخش از مقاله در نظر داریم جمعیت آلمان را بر اساس ایالت های مختلف این کشور تقسیم بندی نماییم. همانطور که می دانید این کشور به عنوان یک کشور اروپایی دارای ایالت های مختلفی است. میزان جمعیت هر یک از آنها به کیفیت زندگی، هزینه زندگی در آلمان، تعداد دانشگاه ها و شرایط ایده آل زندگی مرتبط است.

همچنین هزینه های اصلی زندگی در کشور آلمان در نمودار زیر بیان شده است:

هزینه های اصلی زندگی در آلمان

هرم سنی جمعیت به این شرح است:

بازه سنیدرصد جمعیت
تا 18 سال15.7%
18 تا 29 سال14.1%
30 تا 49 سال28.2%
50 تا 64 سال20.8%
65 سال به بالا21.2%

 

ارتباط باروری و افزایش جمعیت آلمان

هر ساله آمارهای جدیدی از جمعیت آلمان به دست می آید که نشان دهنده رشد روزافزون جمعیت این کشور است. جمعیت این کشور در سال 2019 نیز مورد سرشماری قرار گرفت. بدین ترتیب مشخص گردید کشور آلمان به دلیل دارا بودن جمعیت متراکمی نسبت به مساحت آن، رتبه 17 را در میان کشورهای پرجمعیت جهانی به خود اختصاص داده است. یکی از نتایجی که در تحقیقات علمی جمعیت آلمان به دست آمده است. از این رو مربوط به ارتباط باروری زنان با تحصیلات آنان می باشد. بدین معنا که زنانی آلمانی که از تحصیلات عالیه برخوردار هستند، تعداد فرزندان کمتری دارند و بالعکس.

از سویی دیگر این کشور از زنان تحصیلکرده بسیار زیادی بهره مند است. بنابراین این موضوع نمی تواند تاثیر منفی در رشد جمعیت داشته باشد. لذا مهاجرت به آلمان می تواند گزینه معقولی برای افزایش جمعیت این کشور در نظر گرفته شود. طبق قوانین فرزند آوری کشور آلمان، صرفا افرادی می توانند نسبت به لقاح آزمایشگاهی (IVF) اقدام کنند که حداکثر 40 سال داشته باشند. این امر برای افراد با سنین بالاتر از 40 سال، غیر قانونی محسوب می گردد. جهت اطلاع از شرایط کار در آلمان مقاله مذکور را بررسی بفرمائید.

ارتباط باروری و افزایش جمعیت آلمان

کلیاتی درباره کشور آلمان

از دیدگاه صندوق جمعیت سازمان ملل، کشور آلمان از لحاظ پذیرش مهاجران بین المللی، رتبه دوم را دارا است. ایالات متحده آمریکا رتبه اول را به خود اختصاص داده است. بالغ بر 16 میلیون مهاجر در آلمان غربی و شهر برلین سکونت دارند. تقریبا 7 میلیون نفر آنها جزء افراد پناهجو بوده که در حال حاضر در کمپ های مهاجران آلمان اقامت دارند. از مهمترین و بزرگ ترین مهاجران غیر قانونی که وارد این کشور شده اند. مهاجران سوری و ترکی هستند. مردمان کشور سوریه به دلیل جنگ و عدم امنیت در این کشور، اقدام به مهاجرت های قاچاقی و غیر قانونی به آلمان نموده اند.

اما کشور آلمان همواره مهاجر پذیر بوده و موافقت با تقاضاء پناهندگی را جزء قوانین کشور خود و همچنین مقررات بشردوستانه می داند. برای مهاجرت به آلمان توصیه می گردد از وجود وکلای زبردست و زبده موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بهره بگیرید. چراکه اطلاعات کامل و دقیقی را در اختیار دارند که می تواند رمز موفقیت شما در امر مهاجرت محسوب گردد.

4.3/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *