اروپا

پناهندگی در اروپا

پناهندگی در اروپا

پناهندگی در اروپا یکی از دشوارترین راه های مهاجرتی به این قاره است، زیرا اکثر افراد از طریق راه های غیر قانونی مهاجرت می ­نمایند. با توجه به اینکه اکثر کشورهای اروپایی با مهاجرت غیر قانونی مخالفند. از همین رو قوانین سخت گیرانه ای را برای پناهندگان اعمال نموده اند. طبق کنوانسیون ژنو کشورهای اروپایی تنها با درخواست پناهندگی افرادی که به دلایل عدم امنیت، مسائل مذهبی و نژادی از زادگاه خارج شده اند، موافقت می ­نمایند.

اما در حال حاضر به دلیل شرایط مناسب زندگی در اروپا افراد به دلایل غیر منطقی و از طریق راه های غیر قانونی خود را به کشورهای اروپایی رسانیده است. همچنین می توانند درخواست پناهندگی را اعلام ­نمایند. کشورهای اروپایی نیز با چنین درخواست هایی موافقت نخواهند نمود. مشاورین و کارشناسان خبره موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بر این عقیده اند که افراد از طریق راههای قانونی در مدت زمان کمتری می­توانند اقامت دائم اروپا را اخذ نمایند. از همین رو به متقاضیان مهاجرت به اروپا پیشنهاد می نمایند تا راه های دیگری را برگزینند.

قوانین پناهندگی در اروپا

کنوانسیون ژنو در سال 1984 با هدف حمایت از حقوق بشر و پناهندگان به تصویب رسید. طبق این معاهده کشورهای عضو این کنوانسیون بر آن شدند تا افرادی را که به دلیل آزار و اذیت به دیگر کشورها مهاجرت می نمایند. طبق این کنوانسیون عواملی همچون نژاد، مذهب، ملیت، دین، مواضع سیاسی، جنسیت و گرایشات جنسی می ­تواند موجب مهاجرت افراد و درخواست پناهندگی به دیگر کشورها باشد. البته این دسته از افراد ملزم به ارائه مدارکی هستند که صحت گفته های را بیان نماید.

قانون دوبلین از دیگر قوانینی است که در مورد پناهندگی در اروپا اعمال می­ گردد. طبق این قانون پناهندگان بایستی به اولین کشور امنی که می ­رسند، درخواست پناهندگی شان را به ثبت برسانند. تمامی کشورهای اروپایی به پایگاه اطلاعاتی ثبت هویت پناهندگان دسترسی داشته اند. در صورتیکه افراد در چندین کشور درخواست پناهندگی خود را نموده باشد، به اولین کشوری که مشخصات وی به ثبت رسیده است، بازگردانده خواهد شد.

رد درخواست پناهندگی پناهجویان در اروپا

همانطور که اشاره شد دولت های اروپایی پس از اخذ درخواست پناهندگی افراد به این کشورها، به بررسی مدارک پناهجویان می پردازند. در صورتیکه افراد در بیان حقایق صادق باشند، با درخواست پناهندگی موافقت گردیده است. پس از آن پناهجویان از حقوق و مزایای زندگی در کشورهای اروپایی برخوردار خواهند بود. اما کشورهای اروپایی با درخواست افرادی که دارای شرایط زیر هستند، موافقت ننموده و آنان را به کشور مبدا باز می­ گرداند:

  • هویت پناهنجو در کشوری دیگری به ثبت رسیده باشد.
  • پناهجو مرتکب جرم و خشونت علیه حقوق بشر باشد.
  • پناهجو در گذشته درخواست پناهندگی نموده و از فاقد شرایط پناهندگی بوده باشد.
  • در صورتیکه پناهجو درخواست پناهندگی خود را پس گرفته باشد.

بررسی شرایط پناهندگی در آلمان یکی از کشورهای اروپا

در سال های اخیر آلمان بیشترین آمار پذیرش پناهجویان را در میان کشورهای اروپایی داشته است. از آنجاییکه کشور آلمان از شرایط اقتصادی، زندگی و کار بسیار مناسبی برخوردار است. اکثر افراد این کشور را جهت مهاجرت انتخاب نموده است. با ادعاهای دروغین سعی در اخذ پناهندگی این کشور را دارند. از همین رو دولت آلمان سیاست های پذیرش پناهندگان در این کشور را تغییر داده و سعی بر این دارد تا پناهندگان کمتری را پذیرش نماید. طبق آخرین تغییرات آئین نامه های پناهندگی در آلمان این کشور سالانه تنها 180 الی 200 پناهجو را پذیرش خواهد نمود. جهت مهاجرت به کشور آلمان مقاله مذکور را بررسی بفرمائید.

بررسی شرایط پناهندگی در یکی از کشورهای اروپا آلمان

پناهندگی در کشور اروپایی سوئد

سوئد نیز یکی از کشورهایی است که مورد توجه پناهجویان قرار گرفته است. پناهندگان در سوئد در ابتدا اجازه کار نخواهند داشت. در کمپ هایی نگهداری خواهند شد. در طول اقامت شان در این کمپ ها مدارک و دلایل پناهندگی افراد مورد بررسی قرار خواهد گرفت. دولت سوئد در این مدت امکاناتی همچون اقامت و خوراک پناهجویان را تأمین می ­نماید. ماهانه €70 (یورو) به پناهجویان پرداخت می­ نماید. در صورتیکه با درخواست پناهندگی افراد موافقت گردد، از کمپ های اجتماعی انتقال داده شده است. اقامت های دیگری را برای افراد در نظر خواهند گرفت. پس از آن پناهجویان از حقوقی همچون انجام کار و یا تحصیل در سوئد برخوردار خواهند شد.

بطور کلی پناهندگی پروسه ای زمانبر و پیچیده است. ممکن است نتیجه درخواست پناهندگی افراد تا چندین سال طول بکشد. اما در صورتیکه افراد از طریق راههای قانونی به اروپا سفر نمایند. در مدت زمان کمی می ­توانند اقامت کشورهای اروپایی را اخذ نمایند. مشاوره با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت موجب می­ گردد، تا افراد از راه های قانونی که در کمترین زمان منجر به اخذ اقامت و تابعیت اروپا می شود.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *