مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لیختین اشتاین » تحصیل در لیختن اشتاین

تحصیل در لیختن اشتاین



تحصیل در لیختن اشتاین

یکی از روش های اخذ اقامت از کشور های اروپایی در سال 2019 تحصیل در دانشگاه های آن کشور می باشد.متقاضیانی که تحصیل در لیختن اشتاین را انتخاب کرده اند ولی از شرایط دریافت ویزا تحصیلی و قوانین این؛کشور آگاهی ندارند می توانند این مقاله را مطالعه نمایند.

و در صورت درخواست برای دریافت مشاوره می توانند با موسسه سفیران سروش سعادت تماس گرفته.

و از مشاوره رایگان این موسسه بهره مند شوند.

 

لیختن اشتاین

لیختن اشتاین کشوری است با جمعیت چهل هزار نفری که در قاره اروپا واقع شده است.

این کشور جزء کشورهای کوچک قاره اروپا به شمار می آید و در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

شهروندان این کشور به زبان آلمانی صحبت می کنند.

واحد پول کشور لیختن اشتاین فرانک سوئیس می باشد.

مردم این کشور از رفاه اجتماعی و سطح زندگی بسیار عالی بهره مند هستند. و نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین است.

 

تحصیل در لیختن اشتاین

دانشگاه های معتبری با سطح علمی بالا و تجهیزات پیشرفته در کشور لیختن اشتاین وجود دارد.

افرادی که در شهروند کشورهای اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا نمی باشند باید ویزا تحصیل در لیختن اشتاین؛

را دریافت نمایند.

مدارکی که دانشگاه ها و مراکز آموزشی در کشور لیختن اشتاین به به افراد اعطا می کنند، دارای اعتبار جهانی می باشد.

یکی از شرط های لازم برای تحصیل در لیختن اشتاین این است که باید دانشجو 3 هزار فرانک سوئیس؛

را در حسابی در دانشگاه به نام حساب گارانتی واریز نماید.

 

بورسیه تحصیلی

دانشگاه های این کشور برای افرادی که به تحصیل در لیختن اشتاین مشغولند بورسیه تحصیلی در نظر گرفته است.

دانشجویانی که دارای شرایط زیر هستند می توانند از بورسیه استفاده کنند:

  • دانشجویانی که به زبان تسلط کافی دارند،
  • دانشجویانی که توانسته اند در ترم قبلی تحصیل معدل بالایی کسب کنند؛
  • و دانشجویانی که مهارت های زیادی دارند.

افرادی که بورسیه کسب می کنند مخارج تحصیلشان به طرز چشمگیری کاهش می بابد.

 

هزینه های تحصیلی

افرادی که تحصیل در لیختن اشتاین را انتخاب کرده اند باید از هزینه های زندگی و تحصیل در این کشور؛

آگاه باشند.

تحصیل در لیختن اشتاین نسبت به دیگر کشور های اروپایی ارزانتر و مناسب تر است.

هزینه های تحصیل در سال برای دانشگاه های خصوصی معمولا مبلغ 4000 یورو یا 5133 دلار می باشد.

هزینه تحصیل در دانشگاه لیختن اشتاین برای هر ترم تحصیلی حدودا 850 فرانک سوئیس است.

علاوه بر هزینه های تحصیل دانشجویان باید هزینه های زندگی دانشجویی در این کشور نیز مد نظر قرار گیرد.

دانشجویان می توانند از خوابگاه هایی که برایشان در نظر گرفت شده است استفاده نمایند.

هزینه خوابگاه معمولا از هزینه اجاره خانه ارزان تر می باشد.

 

هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در کشور لیختن اشتاین بسیار ارزان و مقرون به صرفه می باشد.

هزینه های ماهیانه زندگی با برنامه ریزی حدودا مبلغ 1500 فرانک سوئیسی می باشد.

و با استفاده از خوابگاه هایی که برای دانشجویان در نظر گرفته شده است؛

می تو.انند هزینه های زندگی در طول تحصیل را کاهش دهند.

 

دانشگاه های لیختن اشتاین

چهار دانشگاهی که در کشور لیختن اشتاین وجود دارد به شرح زیر می باشند:

  • دانشگاه لیختن اشتاین؛
  • دانشگاه در قلمرو پادشاهی لیختن اشتاین ( این دانشگاه خصوصی می باشد)؛
  • انستیتو لیختن اشتاین؛
  • آکادمی بین المللی فلسفه.

رشته های تحصیلی در این دانشگاه در چهار دسته قرار می گیرند:

  • رشته های تحصیلی در علوم تجربی؛
  • رشته های تحصیلی در گروه های هنر؛
  • رشته های تحصیلی فنی و مهندسی؛
  • رشته های تحصیلی در علوم انسانی.

 

مقطع کارشناسی

مدت تحصیلی در دوره کارشناسی حدودا 3 تا 4 سال می باشد.

متقاضیان بعد از اتمام دوره کارشناسی همانند دیگر کشور ها می توانند در شغلی مشغول به کار شوند.

در کشور لیختن اشتاین فرد با ادامه تحصیل و کسب مدرک از دانشگاه می تواند وارد بازار کار شود.

زیرا کارفرمایان  افرادی را که دارای مدرک دانشگاهی هستند در اولویت برای استخدام قرار می دهند.

رشته های تحصیلی در مقطع لیسان به شرح زیر می باشد:

  • رشته های تحصیلی هنر؛
  • رشته های تحصیلی علوم تجربی، مثل: رشته های پیراپزشکی، رشته زیست شناسی و …؛
  • رشته های تحصیلی علوم انسانی، مثل:رشته های مدیریت، رشته های حقوق، رشته های علوم اجتماعی و ….؛
  • رشته های تحصیلی مهندسی.

 

مقطع کارشناسی ارشد

مدت تحصیل در لیختن اشتاین در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال می باشد.

در مقطع کارشناسی ارشد نیز رشته های تحصیلی به چهار دسته تقسیم می شوند.

  • رشته تحصیلی فنی و مهندسی؛
  • رشته تحصیلی علوم انسانی؛
  • رشته تحصیلی در گروه هنر؛
  • و رشته تحصیلی علوم تجربی.

 

مقطع دکترا

دانشجو برای تحصیل در مقطع دکترا باید تاییدیه ای از استاد راهنما خود دریافت نماید.

فرد با در دست داشتن مدارک می تواند درخواست خود را برای پذیرش از دانشگاه های لیختن اشتاین ارسال می کند.

همچنین برای دریافت ویزا تحصیلی باید این تاییدیه همراه مدارک ارائه شود.

مدت تحصیل در مقطع دکترا با توجه به رشته تحصیلی و عملکرد دانشجو بین چهار تا شش سال می باشد.

در مقطع دکترا طیف وسیعی از رشته های تحصیلی وجود دارد. به طور مثال:

  • رشته سلامت و بهداشت؛
  • رشته های مهندسی؛
  • رشته روان شناسی؛
  • رشته های زیست شناسی؛
  • رشته های پزشکی و ….

 

رشته های تحصیلی برتر در کشور لیختن اشتاین

رشته های تحصیلی برتر در مقطع کارشناسی به شرح زیر می باشد:

  • رشته مهندسی معماری؛
  • رشته تحصیلی مدیریت بازرگانی؛
  • رشته مدیریت کسب و کار.

رشته های تحصیلی برتر در مقطع کارشناسی ارشد:

  • رشته مهندسی معماری در مقطع کارشناسی ارشد؛
  • رشته تحصیلی کار آفرینی؛
  • رشته تحصیلی مدیریت فناوری و اطلاعات؛
  • رشته تحصیلی مدیریت فرآیند ها؛
  • رشته تحصیلی مدیریت مالی.

رشته های تحصیلی برتر در مقطع دکترا:

  • رشته تحصیلی فلسفه با گرایش اقتصاد کسب و کار؛
  • رشته تحصیلی فلسفه با گرایش معماری و برنامه ریزی.

 

برای دریافت ویزا دانشجویی باید چه مدارکی ارائه شود؟

  • ارائه مدارک تحصیلی اخذ شده؛
  • ارائه ریز نمرات مقاطع تحصیلی؛
  • ارائه اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه؛
  • ارائه اصل شناسنامه؛
  • ارائه گواهی سلامت تایید شده،
  • ارائه مدرکی که نشان دهد فرد دارای تمکن مالی می باشد.

 

با توجه به این مسئله که دانشگاه های کشور لیختن اشتاین از تجهیزات

بسیار پیشرفته و سطح علمی بالایی برخوردار است؛

و اینکه هزینه تحصیل در این کشور نسبت به سایر کشور ها ارزان تر است.

به متقاضیانی که می خواهند به این کشور مهاجرت کنند و اقامت این کشور را به دست آورند.

پیشنهاد می شود ابتدا ویزا تحصیلی دریافت کرده و بعد از فارغ التحصیل شدن اقامت دائم این کشور را اخذ کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *