مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » دانمارک » اقامت پس از تحصیل در دانمارک

اقامت پس از تحصیل در دانمارک



اقامت پس از تحصیل در دانمارک

اقامت پس از تحصیل در دانمارک از جمله مسائلی است که دانشجویان پس از اتمام تحصیلات به آن توجه می­کنند.

دانشجویان زیادی از سایر کشورهای جهان برای ادامه تحصیل به کشور دانمارک مهاجرت می­کنند.

افراد از راههای گوناگونی برای بدست آوردن اقامت این کشور اقدام می­نمایند.

دانمارک دو نوع اقامت برای مهاجرین در این کشور در نظر گرفته است: اقامت موقت- اقامت دائم

افراد برای دریافت اقامت دائم نیز باید دارای پاسپورت باشند.

اگر چه دارندگان اقامت دائم در کشور دانمارک از امکانات رفاهی بیشتری نسبت به دارندگان اقامت موقت برخوردارند، اما اجازه رأی دادن و کاندید شدن در این کشور را ندارند.

افراد از راههای مختلفی برای کسب اقامت دائم کشور دانمارک اقدام می­نمایند.

از جمله این راهها اقامت از طریق ازدواج – پناهندگی- کار- سرمایه گذاری و تحصیل هستند.

ما در این مقاله به بررسی اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک خواهیم پرداخت.

از عزیزانی که قصد مهاجرت تحصیلی به این کشور را دارند دعوت می­نمائیم مقاله زیر را مطالعه فرمایند.

 

مهلت تمدید اقامت در دانمارک

دانشجویانی قصد دریافت اقامت پس از تحصیل در دانمارک را دارند بایستی حداقل 4 ماه قبل از منقضی شدن اقامت دانشجویی جهت دریافت اقامت پس از تحصیل اقدام نمایند.

در صورتیکه دانشجویان پس از پایان اعتبار ویزای دانشجویی خود اقدام به دریافت این نوع اقامت نمایند درخواست آنها از سوی این دولت رد خواهد شد.

در اینصورت دانشجویان بایستی دانمارک را ترک نموده و برای اقامت این کشور دوباره اقدام نمایند.

 

 

فرم درخواست تمدید ویزا

دانشجویانی که قصد دریافت اقامت پس از تحصیل در دانمارک را دارند ابتدا بایستی فرم مربوط به این درخواست را تکمیل نمایند.

متقاضیان بایستی فرم مربوطه را تکمیل و سپس امضا نموده و پرینت فایل مربوطه را مقامات این دولت تحویل نمایند.

در ضمن درخواست کنندگان اقامت پس از تحصیل بایستی هزینه ای جهت بررسی درخواست اقامت خود به این اداره بپرد ازند.

 

شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک

دانشجویانی که برای ادامه تحصیل به کشور دانمارک مهاجرت نموده اند، می­توانند پس از پایان  تحصیل در این کشور به جستجوی شغل مورد نظر خود در بازارهای کاری این کشور بپردازند.

اقامت دانشجویان پس از اتمام تحصیلاتشان به مدت 6 ماه دیگر نیز اعتبار خواهد داشت که دانشجویان می­توانند این فرصت را غنیمت شمرده و بدنبال شغل و استخدام در این کشور باشند.

دانشجویانی که خارج از کشورهای اروپایی به این کشور مراجعت نموده اند برای انجام کار پس از اتمام تحصیلات نیاز به دریافت ویزا و اقامت این کشور را دارند.

دانشجویان همچنان پس از اتمام تحصیل در صورت تمایل به ادامه تحصیل در رشته مورد نظر می­توانند اقامت تحصیلی خود را تمدید نمایند.

دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود می­توانند 20 ساعت در هفته بغیر از ماههای جولای، اوت و ژوئن در این کشور کار انجام دهند.

 

اقامت پس از تحصیل در دانمارک

همانطور که گفته شد دانشجویان پس ار پایان تحصیلات خود در دانمارک اجازه 6 ماه اقامت در این کشور را دارند.

دانشجویان می­توانند در این مدت به جستجوی کار در این کشور بپردازند و پس از یافتن شغل مورد نظر خود اقامت کاری این کشور را اخذ نمایند.

همچنین دانشجویان می­توانند پس از پایان تحصیلات خود به ایجاد کسب و کار و یا کارآفرینی مرتبط با رشته تحصیلی خود در این کشور بپردازند.

در این صورت دانشجویان بایستی ویزای کارآفرینی کشور دانمارک را اخذ نمایند.

 

کار پس از تحصیل در دانمارک چگونه است؟

بازار کار برای دانشجویان در دانمارک بسیار مناسب است و دانشجویان می­توانند در این مدت براحتی شغل مورد نظر خود را جستجو نموده و اقامت کاری این کشور را اخذ نمایند.

برخی از دانشجویان ممکن است اقامت آنها دارای اعتبار 6 ماهه پس از تحصیلات نباشد، این دانشجویان می­توانند این مجوز را درخواست دهند.

برخی از دانشجویان درخواست بیمه بیکاری پس از تحصیلات را به این دولت می­دهند.

در این صورت چنانچه دانشجویان بلافاصله پس از تحصیلات شغل مورد نظر خود را نیابند از مزایای بیکاری در این کشور بهره­مند می­گردند.

ناگفته نماند دانشجویان باید دو هفته پس از پایان تحصیلات خود درخواست پذیرش به صندوق بیکاری کشور دانمارک را داده باشند.

دانشجویان اتحادیه اروپا برای انجام کار در این کشور احتیاجی به دریافت مجوز اقامت و ویزای این کشور ندارند.

 

قوانین تبدیل ویزای تحصیلی دانمارک به اقامت چیست؟

دانشجویان برای دریافت اقامت پس از تحصیل در دانمارک به دو گونه می­توانند عمل نمایند:

دانشجویان می­توانند ویزای تحصیلی خود را دوباره جهت تحصیل در مقطع دکتری در دانمارک تمدید نمایند. این دانشجویان می­توانند درخواست تمدید اقامت خود را برای تحصیل دکتری با حقوق/ بدون حقوق و یا دانشجوی مهمان دکترا تمدید نمایند.

از جمله شرایطی که دانشجویان می­توانند مجوز اقامت تحصیلی خود را در دانمارک تمدید نمایند عبارتند از:

  • دانشجویان باید در مقطع دکترا در رشته ای مرتبط با رشته دوره­ی کارشناسی ارشد ثبت نموده باشند.
  • این دانشجویان باید از دانشجویان فعال باشند.
  • دانشجو بایستی دارای توانایی مالی در دوران تحصیلی خود باشد. چنانچه دانشجو در مقطع دکتری با حقوق پذیرفته شود نیازهای مالی وی برطرف خواهد شد.
  • دانشجویانی که در دوره­ی دکتری بدون حقوق ثبت نام نموده باشند، باید مدارکی که نشان دهنده توانایی فرد برای تأمین هزینه های زندگی دانشجویی می­باشد را ارائه نماید.

 

مزایای مجوز تحصیلی و تمدید آن در دانمارک چیست؟

دانشجویانی که دارای مجوز تحصیلی در کشور دانمارک هستنند و یا آن دسته از دانشجویان که این مجوز را تمدید می­نمایند از مزایای زیر برخوردار خواهند گردید:

  • دریافت اقامت دانمارک و اجازه تحصیل در این کشور
  • اجازه انجام کار بصورت موقت در دانمارک (20 ساعت در هفته) و اجازه کار تمام وقت در ماههای ژوئن- جولای و اوت
  • برخورداری از آموزش دورس دانمارکی بصورت رایگان
  • برخورداری از مزایای عمومی

 

دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود در دانشگاههای دانمارک با سوالات زیادی در رابطه با اقامت پس از تحصیل در دانمارک روبرو می­شوند از جمله:

آیا می­توان پس از پایان تحصیلات در کشور دانمارک به سرمایه گذاری در این کشور پرداخت؟

شرایط سرمایه گذاری در کشور دانمارک چگونه است؟

آیا دانشجویان فراغ التحصیل شده از دانشگاههای دانمارک دارای فرصت های شغلی بیشتری در این کشور هستند؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت علاقمند به پاسخگویی به تمامی سوالات دانشجویان عزیز در این زمینه می­باشد. جهت اطلاعات بیشتر ومشاوره با کارشناسان این مجموعه ارتباط برقرار نمائید.

 

5.0
08



  1. قمبری گفت:

    بازار کار دانمارک برای دانشجویانبه چه صورت است؟

  2. sohrab گفت:

    با به دست آوردن هر نوع موقعیت کاری میشه تو این کشور اقامت گرفت؟
    سرمایه گذاری الان چه مقدار هزینه میبره ؟

  3. هانا وطن دوست گفت:

    چه شرایط فوق العادی داره این کشور
    چقدر مطالب سایتتون جامع و کامل هستن البته من دو روز پیش برای مشاوره با موسستون تماس گرفتم ، اطلاعات مشاورینتون در مورد همه ی کشور ها فوق العادست

  4. ناصر زارعی گفت:

    دوره تحصیل در این کشور با چه تناسبی برای اقامت محاسبه میشود؟

  5. امیرحسین گفت:

    مقاله مفیدی بود.
    ممنون

  6. رامین طاهرزاده گفت:

    فرصت کاری در این کشور بعد از تحصیل چقدره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *