مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مالتا » اقامت مالتا

اقامت مالتا



در سال 1988 میلادی طرح اقامت مالتا توسط دولت مالتا به تصویب رسید. در حال حاضر این طرح از سوی بسیاری افراد سراسر دنیا جهت مهاجرت به اروپا مورد استقبال قرار گرفته است.

این طرح برای کلیه افراد و گروه های سنی مختلف مخصوصا بازنشستگان که به دنبال یک زندگی راحت و آسوده همراه با پرداخت مالیات های سبک و پایین هستند، بسیار ایده آل خواهد بود. زندگی در این کشور از استانداردهای بالایی برخوردار است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تمایل دارد توضیحاتی بیشتری را توسط این مقاله به شما مهاجران گرامی ارائه نماید. پس با ما همراه باشید.

اقامت مالتا

همان طور که اشاره شد هدف اقامت مالتا از جمله اهداف بسیاری از افراد مهاجر است و هر ساله متقاضیان این امر رو به افزایش هستند. جاذبه های گردشگری در مالتا به وفور یافت می شود که از جمله آنها می توان به طبیعت زیبا، آب و هوای مدیترانه ای، آثار باستانی و معماری فراوان و همچنین مجاور بودن با دریای مدیترانه اشاره کرد.

شرایط اقتصادی در مالتا بسیار مناسب و مقرون به صرفه است. به طوری که ساکنین مالتا مالیات های بسیار کمی را به دولت می پردازند. مالتا در حوزه شنگن قرار گرفته است. به همین جهت افراد که قصد دریافت اقامت این کشور را دارند، به راحتی و بدون پاسپورت و ویزا قادر خواهند بود به سایر کشورهای اتحادیه اروپا و شنگن مسافرت نموده و به تجارت و زندگی بپردازند.

مزایای اقامت در مالتا

اقامت مالتا مانند سایر کشورهای اروپایی مزایایی را برای شخص مهاجر در این کشور به دنبال دارد. این مزایا عبارتند از:

  • شخصی که قصد اخذ اقامت در مالتا یا تمدید آن را دارد، الزامی ندارد که حتما در این کشور زندگی کند.
  • هیچ گونه مالیاتی به دلیل منبع درآمد در سایر کشورها از فردی که اقامت این کشور را دارد، دریافت نمی گردد.
  • برای دریافت اقامت کشور مالتا لزومی ندارد که فرد متقاضی حتما در این کشور ملک خریداری نماید یا سرمایه گذاری کند.
  • فردی که دارای اقامت در کشور مالتا است، در کلیه بانک های اروپایی قادر به افتتاح حساب بانکی خواهد بود.

درباره مالتا چه می دانید؟

کشور مالتا جزیره ای کوچک است که در قلب دریای مدیترانه واقع شده است و به عنوان کوچک ترین کشور در عضو اتحادیه اروپا نام گرفته است. این کشور در گذشته جزو خاک ایتالیا محسوب می گردید. اما در حال حاضر به عنوان یک کشور مستقل و دارای پایتختی به نام شهر والتا است. آثار باستانی بسیار جذاب و باشکوهی در کشور مالتا قرار گرفته است که همانند کشورهای ایتالیا و یونان، یک کشور تاریخی به شمار می رود.

جالب است بدانید کشور مالتا به لقب «موزه در هوای آزاد» معروف است. به دلیل این که در اطراف این شهر مجسمه های زیباییی قرار گرفته است که مالتا را محصور نموده اند. از این رو اخذ اقامت مالتا به عنوان جزیره ای زیبا و دلنشین می تواند از جذاب ترین گزینه های مهاجرت برای افراد باشد.

راه‌های دریافت اقامت کشور مالتا کدامند؟

راه های مختلفی به شرح ذیل برای دریافت اقامت مالتا وجود دارد که می توان از همان طریق اقدام نمود. در ادامه مقاله به بررسی برخی از آنها می پردازیم:

  • اقامت از طریق تحصیل در مالتا
  • اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در مالتا
  • اقامت از طریق پناهندگی
  • اقامت از طریق ازدواج
  • اقامت از طریق تولد فرزند

برای به دست آوردن جزئیات بیشتر در مورد دیگر راه های اقامت در مالتا، از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جویا گردید.

از طریق اجاره ملک

چنانچه فرد متقاضی اقامت مالتا بتواند ملکی را به ارزش حداقل مبلغ 9600 یورو به طور سالیانه در مالتا اجاره نماید، مجاز است برای خود، همسر و فرزندانش که کمتر از 25 سال هستند، اقامت بگیرد. چنانچه شخص دارای فرزندی با سن بالاتر از 25 سال باشد، در صورتی که بتواند عدم استقلال مالی فرزندش را به اثبات برساند، اخذ اقامت برای وی نیز امکان پذیر خواهد بود.

در این نوع اقامت، فرد متقاضی می بایست درآمد سالیانه معادل مبلغ 100 هزار یورو را داشته باشد. همچنین به میزان 15 درصد از درآمد مالی خود را که معادل مبلغ 15 هزار یورو می گردد را به صورت سالیانه به عنوان مالیات به دولت بپردازد. ارائه اسناد و مدارک در این خصوص الزامی است.

مزایای اقامت کشور مالتا ازطریق اجاره ملک

دریافت اقامت مالتا از طریق اجاره ملک مزیت هایی به شرح ذیل را دارد:

  • عدم محدودیت سنی برای متقاضی
  • امکان تردد و زندگی در سایر کشورهای عضو شنگن
  • سهولت در تمدید مجوز اقامت کشور مالتا
  • از بیمه های پزشکی و درمانی دارای اعتبار این کشور می توان در عرصه های بین المللی استفاده نمود.
  • به راحتی می توان ویزای کشورهای دیگر از جمله کانادا، انگلستان و آمریکا را دریافت نمود.
  • نیازی به سرمایه گذاری و خرید ملک در اروپا نیست.
  • زندگی در کشوری انگلیسی زبان دارای محیطی دوستانه و صمیمی و آب و هوای مدیترانه ای
  • برای اخذ اقامت کشور مالتا تنها یک روز زندگی در این کشور کافی است.

 

از طریق سرمایه گذاری

چنانچه فرد متقاضی قادر باشد ملکی به ارزش 275 هزار یورو را در کشور مالتا خریداری کند، موفق به دریافت اقامت این کشور به صورت دائمی می گردد. افرادی که در این راستا می توانند اقامت بگیرند، شامل پدر متقاضی، مادر متقاضی، همسر و فرزندان کمتر از 25 سال متقاضی می باشند.

مزایای اقامت ازطریق خرید ملک چیست؟

اخذ اقامت مالتا از طرق خرید ملک نیز مانند روش قبل، دارای مزیت های ذیل است:

  • نیازی به ثبت شرکت و ایجاد کسب و کار و تجارت نمی باشد.
  • هیچ گونه محدودیت سنی وجود ندارد.
  • به صورت آزادانه می توان در دیگر کشورهای حوزه شنگن تردد نمود.
  • به راحتی می توان ویزای کشورهای دیگر از جمله کانادا، انگلستان و آمریکا را دریافت نمود.
  • زندگی در کشوری انگلیسی زبان دارای محیطی دوستانه و صمیمی و آب و هوای مدیترانه ای
  • برای اخذ اقامت کشور مالتا تنها یک روز زندگی در این کشور کافی است.

برای اطلاع از درباره و هزینه های زندگی در مالتا و همچنین نحوه دریافت اقامت مالتا به عنوان یک کشور اروپایی و همچنین راه های مهاجرت به این کشور از طریق مشاوره های تخصصی کارشناسان و وکلای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *