مهاجرت تحصیلی مالت

تحصیل پزشکی در مالتا

شرایط تحصیل پزشکی در مالتا

از آنجایی که متقاضیان زیادی در جهت تحصیل پزشکی در مالتا تصمیم به مهاجرت به این کشور را دارند، لذا می بایست با اطلاعات جامعی در این خصوص تصمیم گیری و اقدام نمایند. بر همین اساس مقاله ای تحت همین عنوان به نگارش درآمده است که موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تاکید بر مطالعه آن دارد.

تحصیل پزشکی در مالتا

تحصیل پزشکی در کشور مالتا به طور قطع از جمله اهداف شمار زیادی از دانشجویان خواستار تحصیل در اروپاست. زیرا آنها می توانند با بهترین شرایط و امکانات و همچنین پایین ترین هزینه ها در دانشگاه های این کشور مشغول تحصیل شوند.

مدارک تحصیل پزشکی در کشور مالتا

یکی از بهترین و معتبرترین دانشگاه هایی که در کشور مالتا قرار دارد، دانشگاه مالتا است که مختص متقاضیان تحصیل پزشکی در مالتا می باشد. داوطلبان تحصیل در این رشته می بایست مدرک دیپلم متوسطه 12 ساله خود را در دست داشته باشند تا مجاز به اخذ پذیرش تحصیلی در رشته پزشکی باشند. دروس تحصیلی در دانشگاه های مالتا به صورت انگلیسی تدریس می گردد. از این رو امکان تحصیل به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. در همین راستا ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره 5/6 ضروری تلقی می گردد.

چنانچه متقاضی تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارد، این امکان برای او جود دارد که در دوره های یادگیری و آموزش زبان انگلیسی در مالتا شرکت نموده و مهارت های لازم و کافی را به دست آورد. سپس به دانشگاه ورود پیدا کند.

درباره دانشگاه Maltese

دانشگاه Maltese در لیست دانشگاه های معتبر و سطح بالای کشور مالتا قرار دارد که رشته های پزشکی و دندانپزشکی، جراحی و سایر زیرشاخه های پزشکی را به دانشجویان ارائه می دهد. علاوه بر این رشته ها دارای رشته های تحصیلی به شرح ذیل نیز می باشد:

  • اقتصاد
  • هنر
  • مدیریت
  • مهندسی
  • حسابداری
  • فناوری اطلاعات
  • حقوق
  • رسانه
  • علوم پایه
  • الهیات

دانشگاه مالتا اقدام به برگزاری دوره های علوم پایه می کند که مختص دانشجویانی است که تحصیلات پزشکی خود را در خارج از کشور مالتا و اتحادیه اروپا به پایان رسانده اند. هدف از برگزاری این دوره ها تسلط و آمادگی کافی دانشجویان در رشته های پزشکی مقاطع بالاتر و اخذ تخصص پزشکی است. اطلاعات تکمیلی را از کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت اخذ نمایید.

شرایط تحصیل در رشته های پزشکی

لازم است بدانید اگر دانشجوی متقاضی تحصیل پزشکی در مالتا هستید، می بایست در آزمون ورودی دانشگاه شرکت نمایید. در صورتی که بتوانید نمره قبولی کسب کنید، مجاز به ورود به دانشگاه و پذیرش خواهید شد. پس از این که در رشته پزشکی به دانشگاه راه یافتید، می بایست دوره علوم پایه به مدت 2 سال را سپری نمایید. پس از گذشت دوره 2 ساله علوم پایه مجاز به تحصیل و گذراندن دروس مربوط به رشته پزشکی هستید.

بورسیه های تحصیلی در مالتا

بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان بین المللی شامل دوره های تحصیل پزشکی در مالتا نیز می گردد. بنابراین دانشجویان با دریافت این بورسیه ها می توانند به سهولت از پس هزینه های زندگی و تحصیلی خود برآیند.

مدرسه عالی پزشکی بارتز

مدره عالی پزشکی بارتز از جمله مدارسی است که در کشور بریتالیا وجود دارد و برنامه پزشکیMBBS   را به زبان انگلیسی و در کشور مالتا برگزار و در اختیار دانشجویان قرار می دهد. این برنامه به صورت 5 ساله در مالت برگزار می گردد. مدارک پزشکی دانشجویانی که این دوره ها را پشت سر مس گذارند از سوی دانشگاه QUEEN MARY BARTS لندن به دانشجویان اعطا می شود.

هزینه های تحصیل پزشکی

همان طور که گفته شد زبان تحصیلی در مالتا به زبان انگلیسی است. از این رو متقاضیان زیادی در زمینه تحصیل پزشکی در مالتا وجود دارند. مدت زمان تحصیل در رشته های پزشکی به مدت 6 سال طول می کشد که می بایست توسط دانشجو پشت سر گذاشته شود. مدت زمانی که طول می کشد تا دانشجو در رشته دندانپزشکی فارغ التحصیل شود نیز بین 5 الی 6 سال به طول می انجامد. لازم به ذکر است که دوره های تخصصی که در دانشگاه های مالتا به دانشجویان ارائه می گردد مدت زمان 3 الی 6 سال را در بر می گیرد. هزینه های تحصیلی در رشته های پزشکی تقریبا مبلغی معادل 35000 یورو را به طور سالیانه برای دانشجو در بر دارد.

دانشکده های پزشکی در مالتا

دانشگاه ملی مالتا شامل یک دانشکده پزشکی است که دارای دو بخش اصلی است:

  • بخش دندانپزشکی و جراحی دهان و دهان (faculty of dental surgery)
  • بخش پزشکی و جراحی (faculty of medicine and surgery)

رشته های تحصیلی که در بخش دندانپزشکی و جراحی دهان و دندان به دانشجویان ارائه می گردد شامل رشته های ذیل است:

  • Degree in Dental Surgery (MDS courses)
  • BSc. (Hons) in Dental Technology
  • BSc. (Hons) in Dental Hygiene
  • Master Degree by Research
  • Master Degree in Orthodontics.This is a clinical degree offered in conjunction with King’s College London
  • Doctoral Degree

گذراندن دوره‌های تخصص چه شرایطی دارد؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید دانشجویانی که قصد تحصیل پزشکی در مالتا را دارند، پس از فارغ التحصیلی می توانند دوره های تخصص را در سایر دانشگاه های اتحادیه اروپا از جمله انگلیس بگذرانند. کار حین تحصیل نیز برای دانشجویان وجود دارد.

مدارک موردنیاز اخذ ویزای تحصیلی کدامند؟

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی در مالتا برای دانشجویان متقاضی تحصیل پزشکی در مالتا به شرح زیر است:

  • پاسپورت فرد داوطلب
  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی از جمله دیپلم و پیش دانشگاهی به صورت ترجمه شده و همراه با ریز نمرات
  • گواهی سلامت
  • نامه تمکن مالی با هدف پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی در مالتا
  • گواهی عدم سابقه کیفری و سوء پیشینه
  • ارائه نامه پذیرش از سوی دانشگاه مورد نظر

شرایط سنی برای تحصیل پزشکی چیست؟

محدودیت سنی برای تحصیل پزشکی در مالتا بدین صورت است که بهتر است سن دانشجو بالاتر از 23 سال نباشد. در این صورت مجاز به شرکت در آزمون ورودی بوده و پس از کسب نمره قبولی مورد نظر می تواند به ادامه تحصیل بپردازد. همچنین کالج زیان در مالتا وجود دارند که دانشجو می تواند ابتدا در دوره های زبان شرکت کند. در نهایت پس از اخذ مدرک زبان نسبت به شرکت در آزمون ورودی دانشگاه اقدامات لازم را انجام دهد.

برای دریافت راهنمایی تکمیلی و مشاوره های تخصصی با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط بگیرید. کارشناسان خبره و وکلای ماهر ما آمادگی لازم جهت هرگونه پاسخگویی به سوالات شما در زمینه های مهاجرت به اروپا و دریافت اقامت و همچنین تحصیل پزشکی در مالتا را دارند. تماس از طریق مراجعه حضوری به دفتر موسسه و یا ارتباط تلفنی رایگان می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *