مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » روسیه » اقامت روسیه

اقامت روسیه



اقامت روسیه

در اینجا نکاتی در مورد اقامت روسیه در سال  2019 را مورد بررسی قرار میدهیم.

اقامت در روسیه از طریق اخذ هر گونه ویزایی مورد توجه اتباع خارجی به ویژه دانشجویان دارد.

برای اقامت شما در روسیه می توانید در خانه یکی از بستگان و یا آشنایان باشید.

برای دریافت این نوع ویزا شما می بایست به صورت رسمی دعوت نامه ای از فرد مقیم روسیه داشته باشید.

این نوع ویزا به مدت 90 روز ( 3 ماه ) می باشد.

طول مدت زمان اخذ این نوع ویزا از زمان اقدام در سفارت تا تاییده آن بین 45 روز تا 4 ماه می باشد.

این ویزا صرفا برای بازدید از دوستان، خانواده و آشنایان است نه غیر از آن.

 

معرفی کشور روسیه

این کشور در نیم کره شمالی و شمال قاره آسیا و اروپا قرار دارد. این کشور بسیار سردسیر است.

روسیه بزرگترین کشور جهان از لحاظ مساحتی و به اندازه 50% قاره افریقا وسعت دارد.

در بیشتر این کشور پهناور به دلیل وجود آب و هوای سرد و خشک امکان زنگی وجود ندارد.

جمعیت کشور روسیه در مقایسه با وسعت آن دارای تراکم جمعیت بسیار پایین می باشد.

مسکو به عنوان پایتخت کشور روسیه و همچنین بزرگترین شهر جهان نیز محسوب می شود.

این کشور دارای بیشمار منابع طبیعی غنی است که آن را به یکی از مرفه ترین کشور های اقتصادی تبدیل کرده.

شرایط اخذ اقامت در روسیه به گونه ای مورد توجه مهاجران است که حتی از اقامت در انگلیس و امارات آسانتر میباشد.

مردم کشور روسیه در ثبات رفاهی بالا و از سطح زندگی مطلوبی برخوردار هستند.

زبان این کشور روسی می باشد که در برخی از شهرهای آن به زبان ترکی نیز صحبت می شود.

مناطق متفاوت کشور روسیه نیز با یکدیگر در بیسترین امکان 9 ساعت فاصله زمانی دارد.

این کشور دارای 145 میلیون جمعیت دارد که دارای میراس فرهنگی، مناطر بکر و بناهای تاریخی بیشماری است.

 

انواع اخذ اقامت در روسیه

اقامت های دائم در روسیه به 3 دسته تقسیم که به اختصار در زیر به آن اشاره شده است:

  • اقامت در روسیه از به وسیله ی ازدواج
  • اقامت در روسیه به وسیله سرمایه گذاری
  • اقامت در روسیه به وسیله ثبت شرک

دوره زمانی اخذ ویزا و اقامت دائم در هر یک از موارد اشاره شده بصورت بلند مدت می باشد.

به طوری که در یک مرتبه و در مرحله اول اقامت اخذ نمیشود

بلکه طبق زمان بندی و ارزیابی های این دولت در طی چندین فاصله زمانی در چند مرحله صورت می پذیرد.

برای مطالعه بیشتر در این رابطه می توانید مقاله ( اقامت روسیه ) را مطالعه نمایید.

 

اقامت در روسیه از طریق ازدواج

  • اقامت در روسیه از طریق ازدواج، شخص باید با یک شهروند روسی ازدواج کند
  • ارائه مدارک ازدواج جهت پیگیری در سفارت روسیه و اخذ اقامت موقت.
  • پس از گذشت یک سال اقامت موقت خود در روسیه، شرایط اقامت دائم فراهم است.
  • پس از اخذ اقامت دائم در روسیه پس از یکسال میتوان اقدام به دریافت تابعیت کشور روسیه را کرد.

برای مطالعه بیشتر درباره اخذ اقامت از طریق ازدواج می توانید مقاله ( دریافت تابعیت روسیه از طریق ازدواج با دختران روسیه) را مطالعه نمایید.

 

اقامت در روسیه از طریق ثبت شرکت

  • اقامت در روسیه از طریق ثبت شرکت، باید یک شرکت در روسیه ثبت شود.
  • مالکیت شرکت هم میتوان به طور کامل شخصی و هم میتوانید یک شریک روسی داشته باشید
  • قبل از اخذ مجوز از دولت روسیه می بایست یک روس را مدیر عامل شرکت بنامید.
  • پس از اخذ تاییدیه از دولت کشور روسیه در یازه زمانی مشخص میتوانید خود را به عنوان مدیر عامل شرکت معرفی کنید.
  • هزینه های نگهداری و ثبت شرکت در سال حدود 2000 دلار می باشد.
  • گردش مالی و تعداد افراد مشغول به کار در شرکت ثبت شده، اخذ ویزا و ارزیابی های دولت روسیه را تا حد زیادی آسان تر می کند.

 

اقامت در روسیه از طریق سرمایه گذاری

  • برای اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری باید یک طرح اقتصادی جامع داشته و آن را به روسی ترجمه و ارائه دهید.
  • کسب مجوز معتبر از طرح ارائه شده، ثبت شرکت در روسیه و گرفتن 10 الی 100 درصد سهام شرکت.
  • سود سهام در طی سالیانه حدود 10 میلیون روبل می بایست باشد.
  • و پرداخت مالیات سالانه به مبلغ 2 میلیون روبل.
  • پس از اخذ این مدارک می توان ویزای این کشور را به مدت 3 سال دریافت کرد.
  • می توان بعد از آن به صورت مرحله ای و در بازه زمانی مشخص به ویزای دائم تبدیل شود.
  • انواع آن به صورت یک مرحله ای(ورودی)، دو مرحله ای و چند مرحله ای انجام می شود
  • ویزای سرمایه گذاری یک مرحله ای و دو مرحله ای 1 تا 3 ماه اعتبار، چند مرحله ای 6 تا 12 ماه اعتبار دارد.
  • برای درخواست ویزای تجاری، وزارت امور خارجه روسیه بعد از 45 روز به درخواست پذیرش می دهند.
  • یکی از گواهی های مورد نیاز ارائه شده گواهی عدم HIV در اقامت روسیه می باشد.

 

اخذ ویزای توریستی در کشور روسیه

در رنکینگ توریستی و گردشگری سال 2019 کشور روسیه جزء یکی از مناطق پرگردشگر دنیا شناخته شده است.

یکی از مناسب ترین، ارزانترین و آسان ترین روش ها اخذ ویزای توریستی روسیه می باشد.

برای بازدید های توریستی به صورت کوتاه مدت اقامت روسیه مناسب ترین گزینه می باشد.

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی اقامت روسیه 30 روز می باشد.

این مدت تمدید پذیر نمی باشد، در صورت درخواست تمدید شما باید کشور را ترک و دوباره برای اخذ ویزا اقدام کنید.

 

مهاجرت به روسیه از طریق ویزای تحصیلی

این امر از طریق اخذ ویزای تحصیلی از فدراسیون روسیه می باشد.

این نوع ویزا تک ورودی و تک مرحله ای است و افراد می توانند در پایان دوره تحصیلی در این کشور مقیم باشند.

برای اخذ ویزای تحصیلی، وجود یک دعوت نامه از طرف دانشگاه یا مدارس این کشور مورد نیاز است.

این ویزا در دوره اول بین 3 تا 12 ماه اعتبار تحصیلی دارد. و برای تمدید آن نسبت به دوره تحصیل می تواند اقدام کند.

 

مهاجرت به روسیه از طریق اخذ ویزای کار

این نوع ویزا از شرکت های روسی به کارکنان و کارگران مورد نیاز این کشور با حرفه های خاص داده میشوند.

اخذ این نوع ویزا بین 3 تا 12 ماه به صورت چند ورودی صورت می پذیرد.

و پس از اخذ مجوز کار در روسیه، اشتغال ودعوت به کار به صورت رسمی از طرف روسیه صادر می شود.

پذیرش اتباع خارجی پیش از آن باید در رزومه فعالیت آن شرکت روسی ثبت شده نیز باید باشد.

 

متقاضیان می توانند برای دریافت اطلاعات در رابطه با اقامت روسیه و یا چگونگی اخذ اقامت از این کشور؛

پیش از اقدام مشورت های لازم را انجام دهند.

مشاوران و متخصصان ما آمادگی دارند تا مشاوره های رایگان را در اختیار متقاضیان قرار دهند.

 



  1. فرزاد رضایی گفت:

    بهترین راه اخذ اقامت روسیه چیست؟

  2. هانا وطن دوست گفت:

    البته من از دختر خالم که الان یک ساله توو روسیه زندگی می کنه شنیدم شرایط زندگی خیلی جالب نیست توی این کشور ، هر چند مطالب سایتتون فوق العادس ، ممنونم

  3. یلدا گفت:

    روسیه بهتره یا بلاروس؟ میشه تو کشورهای همین حوزه هم انتقالی گرفت از دانشگاهاش؟ من اگه ملک بخرم اقامت میدن؟

  4. قراری گفت:

    لطفا درباره اقامت پس از تحصیل در روسیه توضیح دهید.

  5. امیرحسین گفت:

    با سلام
    مقاله خوبی بود.

  6. ناصر زارعی گفت:

    سلام
    روسیه با توجه به قیمت ارز کشورش در شرایط قابل اعتنا میباشد اما سطح عمومی بسیار برجسته ای نسبت به اروپای مرکزی و آمریکا کانادا ندارد

  7. امیر عباس گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد اقامت روسیه تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد ویزای کر رسیه هم مطلب بذارید

  8. ماهان داوری راد گفت:

    اقامت روسیه از طریق ویزای کار چند درصد امکان پذیره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *