مهاجرت به کشور بلژیک

ازدواج در بلژیک

ازدواج در بلژیک

ازدواج در بلژیک

در مورد ازدواج در بلژیک و چگونگی دریافت اقامت از راه ازدواج در بلژیک در سال 2019 چگونه می باشد؟ آیا ازدواج در کشور بلژیک به دریافت اقامت این کشور و در آخر دریافت تابعیت می شود؟

قطعا ازدواج در هر کشوری شرایط و مقررات خاص خود را دارد که با ازدواج در کشور مبدا طرفین متفاوت است. ما باید بدانیم برای ازدواج در کشوری مانند بلژیک چه مقدمات و شرایطی را باید فراهم نماییم.

اطلاع از این موارد می تواند به ما کمک نماید تا بتوانیم بهتر و راحت تر به مقصود خود برسیم.

ما در این مقاله سعی بر این داریم که در این مورد به شما عزیزان آگاهی لازم را بدهیم.

شرایط عمومی ازدواج در بلژیک

  • یکی از زوج ها در هنگام ازدواج شهروند بلژیکی باشد.
  • یکی از زوج ها در هنگام ازدواج رسمی در کشور بلژیک باشد.
  • یکی از زوج ها در هنگام رسمی بیشتر از سه سال در کشور بلژیک باشد و اقامت این کشور را داشته باشد.

ثبت ازدواج در بلژیک

  • در هنگام ازدواج، یکی از دو نفر باید شهروند بلژیک باشند تا ازدواج رسمی این زوج ها را در شهرداری به ثبت برسانند.
  • یکی از زوج ها در این کشور متولد شده باشند.
  • یکی از زوج ها سابق شهروند بلژیکی بودند.
  • دارای سن قانونی باشند.
  • بعد از ازدواج، ازدواج دوباره نداشته باشند.
  • مراسم ازدواج انجام و اجرا شود.
  • یکی از زوج ها باید محل اقامت قبلی خود را ثبت کند.
  • محل اقامت درجه اول و دوم خانواده یعنی پدربزرگ، مادربزرگ، پدر، مادر، برادران، خواهران و فرزندان یکی از فامیل های زوج ها باشند.

شرایط اساسی بر ازدواج در هنگام عقد شامل قانون ملیت هر یک از زوج ها باشد. یعنی شما شخصی بلژیکی باشید و تمایل داشته باشید که در خارج از بلژیک ازدواج کنید باید تمامی شرایط و اصول ازدواج در این کشور را دارا باشید.

  • شما باید بالای 18 سالگی باشید
  • سابق ازدواج نکرده باشید
  • زوج ها کامل رضایت برای ازدواج داشته باشند
  • شرایط اساسی بر ازدواج همسر تعریف شده باشد.
  • مراسم ازدواج را اجرا کنید.

ازدواج با شخص بلژیکی

شخص خارجی که بخواهد با شخص بلژیکی ازدواج کند به صورت خودکار تابعیت و اقامت بلژیک را بدست نمی آورند. شخص پس از طی کردن 3 سال اقامت این امکان را دارد که درخواست تابعیت بدهد. برای دریافت تابعیت بلژیک باید با همسر بلژیکی در مدت زمان معیین قبل از درخواست تابعیت زندگی کند.

هر کدارم از زوج ها باید یکی از شرایط زیر را داشته باشند :

  • کمتر از سه سال با هم زندگی کنند در شرایطی که فرد خارجی اجازه اقامت بیشتر از سه ماه در بلژیک را مجوز نداشته باشند.
  • باید حالقل به مدت زمان شش ماه در کشور بلژیک ساکن باشن و در صورتی فرد خارجی زمان بیشتر درخواست داشت تا سه ماه امکان تمدید دارد.
  • شخصی که از بین زوج ها این امکان را داشته باشد که تابعیت بلژیک را دریافت کند باید قبل از ازدواج و ثبت آن در شهرداری درخواست بدهند.
  • اگر مکان اقامت اصلی شما در خارج از این کشور باشد باید درخواست خود را به کنسولگری بلژیک بدهید که توسط دادستان عمومی دادگاه در شهر بروکسل تصمیم گیری می شود.

ازدواج برای افراد غیر بلژیکی

  • زمان مراسم شخص در بلژیک مشخص باشد.
  • مکان اقامت به مدت سه ماه در بلژیک ساکن باشد.

سه ماه به صورت های متفاوتی باثابت باشد :

  • بلیط هواپیما
  • اجاره نامه
  • مدارک اداری که توسط مقامات کامل باشند

مدارک بابت ویزای ازدواج :

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • اسنادی که هدف سفر دارند کوپی مدارک را باید تا مدت شش ماه ارائه دهند.
  • ارائه مدرک مالی
  • بیمه درمانی و خدماتی
  • کوپی کارت شناسایی و مجوز اقامت فرد بلژیکی
  • زوج ها باید بالای 21 سال باشند.
  • عدم سوئپیشینه
  • گواهی سلامت

درباره کشور بلژیک

کشور بلژیک کشوری پادشاهی است که بلژیک در قسمت غربی اروپا می باشد در قسمتی شرقی کشور آلمان در سمت جنوبی کشور فرانسه می باشد و سمت شمالی این کشور هلند می باشد. پایتخت این کشور شهر بروکسل می باشد. این کشور 11 میلیون نفر می باشد که 86 درصد از جمعیت نفر شهروند بلژیکی هستند.

ازدواج در بلژیک

برای ازدواج بلژیکی حتما باید یکی از زوج ها در زمان مراسم ازدواج در این کشور انجام شود. لازم به ذکر است که سه ماه در بلژیک باید ساکن باشید که این امکان را داشته باشید که اقامت سه ماه دریافت کنید.

اخذ روادید ازدواج در بلژیک

شما باید بدانید که چه مدارکی برای ازدواج لازم است که آماده کنید برای پروسه قرارداد که این مدارک شامل گذر نامه یا پاسپورت قابل اعتبار، ارائه درخواست دلیل پرونده، دارای مدارک لازم بابت اثبات رابطه شش ماه، تمکن مالی و ثابت کردن هزینه در مدت حداقل یک سال، کوپی کارت ملی و کارت شناسایی، اجازه اقامت همسر بلژیکی شخص، بیمه درمانی و بهداشتی و نداشتن جرم و جنایت کیفری و… این مدارک حتما برای ازدواج در کشور بلژیک لازم می باشد.

کارشناسان با تجربه و درخشان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما یاری می کنند که بتوانید با بهترین راه مهاجرت به هدف خود، که می تواند ازدواج در بلژیک باشد، دست پیدا کنید. کارشناسان ما به شما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره می دهند و از صفر تا صد کار به شما عزیزان مشاوره می دهند.

 

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *