مهاجرت به کشور سوئیس

اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج

اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج

کشور سوئیس یکی از بهترین کشور های دنیا می باشد که به چهار زبان رسمی مسلط هستند و کشوری که از ثبات اقتصادی برخوردار می باشد.اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج یکی از راه های مهاجرتی به این کشور است.

شرایط اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج

  • حداقل شخص 18 سال ( هر دو طرف) داشته باشد.
  • هر دو شخص باید مجرد باشند ( در صورت وجود طلاق، گواهی طلاق باید داشته باشند).
  • ازدواج نباید با محرم ها صورت بگیرد. به عبارت دیگر مزدوج بودن خواهر و برادر، نوه ها و پدر و مادر بزرگ ها و… در این کشور امکان پذیر نمی باشد.
  • ازدواج در این کشور باید یکی از ماموران اداره مهاجرت حضور داشته باشد.
  • ازدواج با شهروند سوئیسی، شخص خارجی به تابعیت این کشور می رسد.
  • درخواست اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج باید یکی از زوجین شهروند این کشور باشند و مراحل وارد شدن شخص را به این کشور پیگیری کنند.

لازم به توضیح می باشد که اگر کسانی که در کشور های خارج از اتحادیه اروپا با شخصی که تابعیت این کشور را دارند ازدواج کنید، همسر و فرزندان این شخص تابعیت این کشور را دریافت می کنند. همچنین افراد خانواده می تواند در کنار خانواده خود زندگی نکنند، البته توجه داشته باشید فرزندانی که بالا 18 سالگی هستند می توانند خارج از خانواده زندگی کنند. این افراد می توانند به صورت مستقل کار کنند و درآمد کسی کنند.

ورود به سوئیس برای مقدمات ازدواج

در مورد تابعیت کشور های دسته سوم، می توانند برای وارد شدن به این کشور آماده شوند و ثبت کردن ازدواج می تواند زمان زیادی ببرد و پیچیده باشد. اسناد و مدارک مورد نیاز برای شهروندان سوئیسی و غیر سوئیسی به شرح زیر می باشد.

اسناد و مدارک مورد نیاز برای شهروندان سوئیسی

  • وضعیت سابقه دفترچه
  • مجوز اقامت و گواهی اقامت
  • ارائه پاسپورت و کارت شناسی

اسناد و مدارک مورد نیاز برای شهروندان غیر سوئیسی

  • مجوز اقامت و گواهی اقامت
  • ارائه گواهی تولد که نام پدر و مادر در آن ذکر شده است.
  • ارائه پاسپورت و یا گواهی نامه تابعیت
  • وضعیت سابقه دفترچه ( به عبارت دیگر وضعیت متاهل، در صورت وجود طلاق یا مرگ، گواهی وجود داشته باشد)

لازم به ذکر است که درباره کسانی که تابعیت کشور های دسته سوم را دارند باید از مقامات دولتی این کشور در مورد صرف وقت و پرداخت هزینه های اضافی و … مجوز داشته باشند.

قانون ازدواج در سوئیس

اگر زن و شوهر از کشور های غیر اتحادیه اروپا باشند و به کشور های اروپایی وارد شوند باید به زمان ورود  به این کشور دقت داشته باشید، باید به قانون ازدواج در این کشور دقت کنید که به شرح زیر می باشد :

  • هر دو شخص به صورت یکسان در کنار هم باید در تربیت و نگهداری فرزندان شان دقت کنند.
  • زن و شوهر به صورت یکسان باید برای پس انداز و مخارج خانه تلاش کنند.
  • زن و شوهر به صورت یکسان باید به اندازه در برابر هم و مقابل هم احترام بگذارند.
  • در قانون این کشور برای مجوز منزل و سکونت، مجوز نامه ملک را هر دو شخص باید امضا کنند.
  • کسانی که از کشور های خارجی دیگر وارد این کشور می شوند می تواند در یک مدت زمان مشخص در کنار هم زندگی کنند.

اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج

در رابطه با شرایط کلی ازدواج در این کشور بهتر است ابتدا بالای 18 سال داشته باشید. انجام امور ازدواج و شرایط شروع آن باید در حضور افسر اداره مهاجرت ثبت شود. درخواست ازدواج در سوئیس باید یکی از طرفین شهروند این کشور باشند و برای وارد شدن شخص به این کشور پیگیری های لازم را انجام دهند.

مدارک لازم برای ازدواج در سوئیس

  • ارائه عکس واضح و روشن
  • ارائه کارت شناسایی و پاسپورت
  • ارائه اسناد و مدارک تایید شده محل نشانی و وضعیت تاهل شخص
  • اعتبار شناسنامه و کارت شناسایی کمتر از شش ماه نباشد.
  • درخواست فرم و تکمیل فرم ازدواج و ارائه آن به دفتر ثبت

تغییر نام در سوئیس بعد از ازدواج

مدارک لازم برای تغییر دادن نام بعد از ازدواج در این کشور به شرح زیر می باشد:

  • ابتدا باید از دفتر ثبت مجوز و تاییدیه دریافت کنید.
  • ارائه شناسنامه و کارت شناسایی
  • ارائه گذرنامه یا پاسپورت
  • ارائه گواهی نامه رانندگی

لازم به ذکر است که بر اساس قانون این کشور، شخص خارجی با کسی که تابعیت این کشور را دارد آسان نر می توانند تابعیت این کشور را دریافت کند. یک شخص خارجی با یک شهروند سوئیسی مزدوج باشند این امکان را دارد که بعد از شش سال زندگی مشترک باهم اقامت دائم این کشور را دریافت کند.

جدایی با رضایت متقابل به چه صورت می باشد؟

اگر خانم و آقا در مورد جدایی نظر موافقی داشته باشند، آن ها نیازی ندارند به دادگاه بروند. این امکان را دارند یک توافق نامه جدایی داشته باشند و هر دو امضا می کنند و به صورت شفاهی از هم دیگر جدا می شوند. البته لازم به گفتن می باشد که این توافق نامه هیچ اعتبار قانونی ندارد.

چه مزایایی از این طریق وجود دارد؟

شخص بعد از سه سال یا شخصی که تابعیت این کشور را داشته باشد ازدواج کند می تواند به مدت پنج سال در این کشور اقامت داشته باشد و سپس اقامت دائم خود را دریافت کند.

ویزای سوئیس از طریق خرید ملک به چه صورت میباشد؟

در کشور سوئیس یکی از راه های مناسب برای دریافت اقامت از طریق خرید ملک می باشد. خریدار این امکان را دارد در یک نمایندگی رسمی به روش خود کار های خوب را انجام دهد، نمایندگی اسناد رسمی به صورت پیوسته باید قرارداد تنظیم کنند، بودجه خریدار را نگه دارند. مطالب رسمی و تکمیل خانه را منتقل کنند، نام مالکیت را تغییر دهند، پروسه کاری و قانونی را انجام دهند و به بررسی قانونی و مشروع بودن معامله بپردازند. کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با توجه به شرایط شما در مورد اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج بررسی و ارزیابی می کنند و به شما مشاوره به صورت تلفنی مشاوره رایگان می دهند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *