مهاجرت به کشور انگلستان

قوانین پناهندگی انگلستان

قوانین پناهندگی انگلستان

برخی از متقاضیان مهاجرتی با عدم آگاهی از قوانین پناهندگی انگلستان دست به این اقدام می زنند که باعث از بین رفتن زمان و هزینه خود می شوند. به طور کلی، پناهنده به شخصی گفته می شود که جان متقاضی به دلایل مشخصی که در چهارچوب پناهندگی تعریف شده است در کشورش در خطر باشد. حال در این زمینه سوالات زیادی پیش می آید از جمله این سوالات عبارتست از:

  • آیا متقاضی به دلیل شرایط نابسامان زندگی واجد شرایط پناهندگی در انگلستان می باشد؟
  • سبک زندگی پناهجویی در کشور انگلیس چگونه است؟
  • آیا شهروندان ایرانی به راحتی می توانند در این کشور درخواست پناهندگی نمایند؟

اگر علاقه مند هستید که از شرایط و قوانین این کشور آگاه باشید در این نوشتار همراه ما باشید. پس از مطالعه مقاله فوق سوالات خود را در مورد راه های قانونی مهاجرت به این کشور با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در میان بگذارید.

تعریف پناهندگی انگلستان

پناهندگی که از جمله راه های مهاجرتی می باشد و پناهنده به کسی می گویند که بر اساس عواملی مثل مذهب شخص، نژاد، اجتماعی، سیاسی و غیره در کشور خود مورد تهدید و ترس باشد. همچنین منبع این ترس گرفته شده از منطق از شکنجه و مورد آزار قرار گرفتن متقاضی باشد.

یکی از دلایل پناهندگی رهایی از مشکلات ذکر شده می باشد. پناهندگی که یکی از روش های سخت مهاجرتی است، اما این امر لازمه داشتن آگاهی و دقت فراوان مراحل قانونی می باشد. پناهندگی یکی از حقوق انسانی است و نیز در کنوانسیون پناهندگی که در سال 1951 به رسمیت قانونی شناخته شده است.

شروط لازم پناهندگی انگلستان

هر گونه خطر و تهدیدی را نمی توان دلیلی برای گرفتن امر پناهندگی دانست. برای مثال اشخاصی که به اتهام ارتکاب جرایم قادر به این امر نیستند برای گریختن از مجازات‌، می توانند از سایر کشورها جهت پناهندگی اقدام نمایند. متهمان جرایم سیاسی، به طور عادی از این مزایا بهره خواهند بود. به همین علت باید از راه ها و شروط لازم پناهندگی در این کشور اگاهی کامل کسب نمود. در این راه می باید از کارشناسان حقوق و افراد با تجربه نهایت استفاده را برد. سوالی که پیش می آید این است که آیا احتمال خطر در پناهندگی وجود دارد؟ همان گونه که ذکر شد، امر پناهندگی یکی از حقوق انسانی می باشد. این موضوع به تنهایی غیر قانونی نمی باشد و لذا از 2 ناحیه، با خطر پذیری رو به رو می شود.

بحران مهاجرت از طریق پناهندگی در این کشور در 2 سال 2011 و 2015 بوده است. در نمودار زیر تعداد پناهندگان به این کشور قابل ترسیم بوده است:

شرح تعداد پناهندگان در انگلستان

بررسی قوانین پناهندگی انگلستان

در بریتانیا در حین انجام شدن یک همه پرسی، از اتحادیه اروپا خارج شد. این اتحادیه که حاوی قوانین خاصی مربوط به مهاجرت و پناهندگی به نام قوانین «دوبلین» می باشد. تصور می شود که با وجود جدایی انگلستان، این کشور برای سیاست های مهاجرتی بی تمایل می باشد. شایان ذکر است که تعدادی از مردم این کشور به این جدایی رأی دادند. امروزه روش های گوناگونی برای مهاجرت وجود دارد مثل مهاجرت تحصیلی، کاری و غیره می باشد. در خصوص مهاجرت به انگلستان ابتدا مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

مزایا و معایب پناهندگی در انگلستان

در صورت موفقیت آمیز بودن، درخواست تجدید نظر در مورد تصمیم منفی وزارت کشور می تواند برای متقاضیان مفید باشد. زیرا، نه تنها به آن ها مرخصی در بریتانیا اعطاء می شود، بلکه هرگونه سابقه مهاجرت نامطلوب را که این امتناع برای آن ها ایجاد می کرد، پاک می کنند. بنابراین، این امر تأثیر منفی بر هیچ گونه درخواست ویزا و مهاجرت انگلستان در آینده نخواهد داشت. علاوه بر زمان طولانی که ممکن است برای پناهندگی مهاجرت طول بکشد، همچنین می تواند هزینه مالی قابل توجهی برای متقاضی باشد و هزینه ها را نمی توان در جلسات دادگاه جبران کرد.

مگر اینکه وزارت کشور به طور غیر منطقی استناد کرده باشد و امتناع آنها بیهوده و آزاردهنده باشد. علاوه بر این، هیچ مدرک جدیدی را نمی توان در طول درخواست تجدید نظر در نظر گرفت. بنابراین، فقط می توان به شواهدی که در ابتدا ارائه شده است استناد کرد. موارد زیادی وجود داشته است که وزارت کشور با رد درخواست تجدیدنظر در مورد مواردی که درخواست تجدید نظر قابل قبول بود، از صلاحدید مناسب استفاده نکرده است. نمونه بارز تصمیم وزارت کشور که به متقاضی اجازه درخواست تجدید نظر نمی دهد و سپس نامه ای به نماینده اشتباه ارسال می کند، اکنون برنده درخواست تجدید نظر برای اعطاء ویزا در دادگاه شده است. بنابراین، در برخی موارد ممکن است ایجاد یک برنامه جدید مناسب تر باشد. زیرا، ممکن است شانس موفقیت بیشتری داشته باشد.

راه های مهاجرت به کشور انگلستان

قبل از هر اقدامی جهت مهاجرت از طریق پناهندگی از این مسیرها آگاه باشید:

  • ویزای سرمایه ‌گذاری با عنوان «Investors visa -Tier 1»
  • ویزای صاحبان تجارت تحت عنوان «Entrepreneurs visa – Tier1»
  • ویزای مربوط به اشخاصی که در کشور انگلستان موفق به پایان رساندن فدرس خود شده‌اند «Post Study visa – Tier1»
  • ویزای مهاجرت به بریتانیا با توجه به مهارت ‌های خاص به اسم «Skilled workers visa – Tier2» شناخته می شوند.
  • ویزا برای تحصیل در کشور انگلیس که به نام «Tier 4» شناخته می شود.
  • ویزا برای کار به صورت موقت که به عنوان «Tier 5» شناخته می شود.
  • اخذ ویزا از راه ازدواج
  • اخذ ویزا از طریق پناهندگی

مهاجرت از طریق پناهندگی به عنوان آخرین راه بیان شده است. همچنین بهتر می باشد که متقاضی، بعد از آزمایش کردن دوره های قبل، اقدام به انتخاب نمودن مسیر پناهندگی بزنند. اینکار به علت بعضی از دشواری ها و ابهامات عملی در روش های پناهندگان می باشد که مختص به کشور انگلیس نمی باشد. جهت اطلاع از شرایط کار در انگلستان نیز می توانید مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

شرایط و قوانین پناهندگی انگلستان

شرایط و قوانین پناهندگی انگلستان

در رابطه شرایط پناهندگی در کشور انگلستان باید گفت که قرارگاه های دیدبانی واقع در مرز این کشور (UK Border Agency) که به اختصار، UKBA نام دارد. وظیفه بررسی تقاضای پناهندگی و مصاحبه نمودن با متقاضی را بر عهده دارد. نکته ضروری، مورد تائید قرار گرفتن جهت مهاجرت به این کشور از روش پناهندگی، به حضور و پاسخ به سوالات در مصاحبه بستگی دارد.

مراحل مربوط به مصاحبه به طور کلی در دراز مدت به طول می انجامد. علت تاسیس آژانس مرزبانی کشورهای بریتانیا برای تعیین صحت مصاحبه ها، در خصوص آگاهی یافتن از سطح تحصیلات و اشتغال پناهجو می باشد. همچنین علت ترک خاک و ورود به این کشور مورد بررسی دقیق قرار خواهد گرفت. در خصوص کسب اطلاعات بیشتر در باب تحصیل در انگلستان ابتدا مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

قوانین سیاسی و پناهندگی در انگلستان

ادعاهای بسیاری در خصوص اعلام آزار و اذیت یا شکنجه در کشور مبدا یکی از دلایل اصلی برای مهاجرت سیاسی و از طریق پناهندگی به این کشور می باشد. در حقیقت در پروسه مصاحبه، شخص متقاضی باید ثابت کند و یا قادر باشد که شخص مقابل را راضی نماید که دیگر توانایی زندگی مناسب و همراه با کرامت در زادگاه خود ندارد و راهی به جزء مهاجرت به این کشور برای متقاضی نمانده است.

همچنین در صورت نیاز متقاضی می باید با مدارک و اسناد معتبر اثبات نماید. به طور مثال ارائه اسنادی که نشان دهنده مبحوس بودن متقاضی در کشور مبدا ، یا گرفتن اختاریه و احضاریه های بسیاری از جانب دادگستری و یا حتی تکمیل نمودن استشهادیه های مردمی، می تواند برای تایید مدارک لازم باشد.

عدم قبولی پرونده پناهندگی انگلستان

همچنین در صورتی که به هر علتی، گرفتن پناهندگی از جانب دولت مردان انگلیسی مورد قبول واقع نشود، امکان تجدید نظر وجود دارد. در مرحله تجدید نظر، امکان صدور اطلاعات و بیان توضیحات بیشتر وجود دارد. همچنین ممکن است درخواستی شود و در نتیجه رأی بر مجوز ورود پناهنده به کشور انگلستان داده شود. به هر حال، تصمیم مقام تجدید نظر به صورت قطعی و حتمی خواهد بود. همچنین اگر در این مرحله هم درخواست متقاضی رد شود، در این صورت باید خاک این کشور را ترک کند.

این نکته حائز اهمیت است که امر پناهندگی به دلایل وجود خطرات امنیتی، به صورت معمول از جانب ایرانیان مورد پذیرش واقع نمی شود. زیرا که کشور ایران از امنیت نسبتا پایدار برخوردار است و همچنین احتمال بی مورد بودن ادعای شخص وجود دارد. در مبحثی به صورت مجزا از پناهندگی در انگلستان که معمولا می تواند از دلایل مذهبی و سیاسی باشد اطلاعاتی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. اگر شما هم با خواندن این مقاله به امر مهاجرت از طریق قوانین پناهندگی انگلستان به این امر علاقه مند شدید می توانید با مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و مشاوره حضوری و غیر حضوری با وکلا و مشاورین مجرب این موسسه از اطلاعات جامعی بهره ببرید.

5/5 - (13 امتیاز)

10 دیدگاه برای “قوانین پناهندگی انگلستان

  1. hossein گفت:

    پناهندگی آخرین راهه مهاجرته

  2. مهراد گفت:

    به غیر از راه پناهندگی برای انگلستان چه راهی روبرای مهاجرت به این کشور پیشنهاد می کنید؟

  3. ترانه فرجی گفت:

    آیا میشه با ویزای tier2 وارد شد و بعد درخواست پناهندگی داد؟

  4. دولت محمود آبادی گفت:

    سلام. متاسفانه پروسه پناهندگی بسیار خطر ناکه. به هیییچ عنوان واسه اونایی که خونواده دارن این کارو نباید بکنن

  5. لیدا بهرامی گفت:

    پناهندگی بدترین نوع مهاجرت

  6. هما محمدی گفت:

    پناهندگی بسیار خطرناکه

  7. hesam گفت:

    آیا میشه بعد از پناهنده شدن در یک کشور به کشور دیگه ای رفت و پناهنده ی کشور دیگری شد ؟

  8. hiva گفت:

    سلام و احترام ایا کسی که پناهنده میشه امکانش هست از اون کشور اخراج بشه؟

  9. آیدین گفت:

    چطوری باید اقدام کنم؟
    من شنیدم پناهندگی ریسکش بالاس درسته؟

  10. رها گفت:

    ممنون از مطالب خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *