مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی

کشور اسلواکی یکی از اعضای اتحادیه اروپا بشمار می­رود. در کشور اسلواکی مراکز آموزشی عالی به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم بندی می­شوند. دراین مقاله به بررسی مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی می پردازیم.

هزینه تحصیلی در دانشگاههای دولتی که به زبان اسلواک تدریس می­شود برای همه­ ی افراد به صورت رایگان می ­باشد. اما دانشگاههایی که آموزش به زبان انگلیسی ارائه می­شود، دانشجویان باید مبالغی را بعنوان شهریه تحصیلی به دانشگاههای این کشور پرداخت نمایند.

دانشگاههای کشور اسلواکی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش دارند، و دانشجویان از سراسر نقاط جهان می­توانند به این دانشگاهها درخواست پذیرش دهند. افراد می­توانند از طریق ادامه تحصیل به کشور اسلواکی مهاجرت نمایند.

دانشجویان خارجی که برای ادامه تحصیل احتیاج به ویزای بیشتر از 90 روز در این کشور را دارند، بایستی نسبت به دریافت ویزا و دریافت اجازه اقامت این کشور درخواست دهند.

در کشور اسلواکی تحصیل در مقطع کارشناسی به مدت 3 سال، کارشناسی ارشد 2 سال و در مقطع دکتری نیز به مدت 3 سال بطول می­انجامد.

 

مدارک لازم جهت تحصیل در مقطع کارشناسی

دانشجویان خارجی که برای ادامه تحصیل کشور اسلواکی را انتخاب نموده اند باید جهت پذیرش در دانشگاههای این کشور مدارک زیر را ارائه دهند:

– ارائه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریزنمرات شان

– ارائه رزومه ترجمه شده فرد به زبان انگلیسی

– ارائه مدارکی که نشان دهد فرد توانایی پرداخت شهریه هر ترم را داراست.

– تکمیل فرم پذیرش دانشگاه مورد نظر

مدارک لازم جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد

همانطور که گفته شد مقطع کارشناسی ارشد در کشور اسلواکی به مدت 2 سال طول خواهد کشید. در این دوره دانشجویان می­توانند به تحصیل در رشته کارشناسی خود ادامه تحصیل دهند.

در صورتی که فرد بخواهد دوره­ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ایی دیگر ادامه دهد باید پرونده تحصیلی وی بررسی شود.

مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد عبارتند از:

– ارائه تمامی مدارک تحصیلی اعم از دیپلم، پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات شان که بایستی ترجمه شده باشند.

– ارائه مدارک تحصیلی مقطع کارشناسی به همراه ریز نمرات که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.

– ارائه رزومه تحصیلی فرد

– ارائه مدارکی که نشان دهنده قادر بودن فرد برای پرداخت شهریه دانشگاه می­باشد.

 

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی

همانطور که قبلاً گفته شد تحصیل در مقطع لیسانس در کشور اسلواکی ممکن است 3الی 4 سال بصورت تمام وقت طول بکشد.

دانشجویان در مقطع فوق لیسانس بایستی به مدت 2 الی 3 سال به صورت تمام وقت تحصیل نمایند و برای دریافت مدرک دکتری در این کشور 3سال بصورت تمام وقت طول خواهد کشید.

تحصیل در هر یک از این دوره ها مستلزم دارا بودن دانشجویان از مدارک تحصیلی دوره قبل می­باشد.

بطور مثال دانشجویی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارد باید مدرک تحصیلی کارشناسی کشور اسلواکی ویا معادل آن را دریافت نموده باشد.

از جمله مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی داشتن رزومه های تحصیلی مدارکی که اثبات نماید فرد دارای تمکن مالی است.

دانشجویان برای پذیرش به دانشگاه های کشور اسلواکی بایستی به طور مستقیم به خود این دانشگاه درخواست پذیرش دهند، زیرا هر دانشگاه قوانین مختلفی برای پذیرش دارند.

به دلیل شرایط کاری مناسب و فرصت های شغلی بسیاری که در این کشور وجود دارد، دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود می­توانند در این کشور کار بعد از تحصیل بپردازند.

 

مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در مقطع دکتری اسلواکی چیست؟

افراد برا یتحصیل در مقطع دکتری کشور اسلواکی بایستی مدارک زیر را به دانشگاههای این کشور ارائه دهند:

– ارائه تمامی مدارک تحصیلی در تمامی دوره ها که بایستی همگی ترجمه شده باشند و به بررسی دپارتمان دکتری رسیده باشد.

– ارائه رزومه تحصیلی و شغلی فرد

– پرداخت نمودن شهریه دانشگاه

– و تکمیل فرم پرسشنامه شخصی فرد

از جمله مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی عبارتند از:

1- ارائه مدارک هویتی از جمله شناسنامه

2- ارائه مدارک عدم سوپیشینه کیفری

3- ارائه مدارکی که نشان د هنده تمکن مالی فرد می­باشد.

 

 

پذیرش دانشجویان بین المللی در اسلواکی چگونه است؟

کشور اسلواکی جهت پذیرش دانشجویان خارجی شرایط خاصی را قرار نداده است. پذیرش دانشجویان خارجی در این کشور شرایطی برابر با دانشجویان محلی این کشور را دارند.

دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در هر کدام از مقاطع تحصیلی این کشور را دارند باید آخرین مدرک تحصیلی خود را به دانشگاه ارائه دهند.

بطور مثال دانشجویانی که برای دوره­ی کارشناسی ارشد اقدام می­کنند باید دارای مدرک پایان تحصیلی دوره­ کارشناسی را دریافت نموده باشند.

ناگفته نماند مدارک دانشجویان بین المللی قبل از پذیرش در توسط مقامات این کشور اعتبار سنجی و ارزیابی می­گردد.

دانشجویان بین المللی در صورتی که مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در اسلواکی را نداشته باشند ابتدا دروره های آمادگی تحصیلی را در این کشور بگذرانند.

این دوره­ها در مزاکزی که خارج از دانشگاه برگزار می­گردد به صورت مستقل عمل نموده و دوره های­ زبان اسلواک را نیز برای دانشجویان ارائه می­دهد.

ویزای تحصیلی اسلواکی چگونه است؟

دانشجویان خارجی که برای ادامه تحصیل کشور اسلواکی را انتخاب نموده اند جهت ورود به این کشور نیازمند دریافت ویزای تحصیلی هستند.

از آنجائیکه تحصیل در دانشگاه ها در مقاطع مختلف بیشتر از 90 روز طول می­کشد دانشجویان ملزم به دریافت اجازه اقامت موقت این کشور هستند.

همچنین دانشجویان بایستی نسبت به دریافت ویزای تحصیلی خود 3 ماه زودتر اقدام نمایند. پروسه دریافت ویزای تحصیلی کشور اسلوکی بیشتر از 15 روز طول نخواهد کشید، اما در برخی موارد ممکن است به مدت 60 طول بکشد.

دریافت ویزای تحصیلی از جمله مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی به شمار می­رود.

ممکن است دانشجویان برای پذیرش در دانشگاههای کشور اسلواکی به مجبور به درخواست در چندین دانشگاه در این کشور شوند.

دانشجویانی که قصد تحصیل در کشور اسلواکی را دارند ممکن است با سوالات زیادی از جمله:

–  آیا دانشگاههای کشور اسلواکی برای دانشجویان بین المللی بورسیه قرار داده است؟

– آیا د انشگاههای کشور اسلواکی به دانشجویان کمک هزینه پرداخت می­نماید؟

– شرایط انجام کار در کشور اسلواکی چگونه است و آیا می­توان در کار حین تحصیل انجام داد؟

روبرو شوند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخگوی تمامی سوالات عزیزان در زمینه مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی می­باشد. دانشجویان جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان می­توانند با این موسسه ارتباط برقرار نمایند.

اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی

اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی

در این مقاله قصد داریم درخصوص کشور اسلواکی، شرایط اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی ، رشته‌های تحصیلی و… مطالبی را ارائه نماییم.

زمانی که صحبت از مهاجرت به اسلواکی به میان می‌آید، سوالات بسیاری در ذهن‌ها شکل می‌گیرد که با مطالعه این مقاله می‌توانید پاسخ آنها را بیابید. سوالاتی از قبیل مزایای تحصیل در این کشور، هزینه‌های تحصیلی، بورسیه و… در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

 

فهرست دانشگاه‌های معتبر اسلواکی

لیست دانشگاه‌های معتبر اسلواکی که در مقطع دکترا نیز پذیرش دانشجو می‌نمایند، عبارتند از:

  • دانشگاه کامنیوس در براتیسلاوا
  • دانشگاه کنستانتینوس در نیترا
  • دانشگاه Cyril و Methodius
  • دانشگاه ماتی بل در بانسکا بیستریکا
  • دانشگاه پاول جوزف Šafárik در بودگلد
  • دانشگاه فنی Kosice

 

میزان اعتبار دانشگاه‌های اسلواکی

از لحاظ رتبه‌بندی جهانی، سطح آموزشی دانشگاه‌ها در کشور اسلواکی در رده بالاترین‌ها قرار دارد. مخصوصا در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی که کیفیت آموزشی در این رشته‌ها بسیار قوی است.

چراکه دارا بودن مجرب‌ترین اساتید و آموزش دوره‌های تخصصی به زبان انگلیسی از خصوصیات دانشگاه‌های این کشور است.

از امتیازات ویژه دانشگاه‌های این کشور، ترانسفر دانشجو به دیگر کشورهای اروپایی از جمله اتریش و آلمان است.

در این صورت متقاضی می‌تواند به صورت رایگان به ادامه تحصیل بپردازد.

 

اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی

این کشور در حوزه شنگن قرار دارد. بنابراین بهترین راه جهت ورود به قاره اروپا و کشورهای اروپایی به شمار می‌رود.

از مناسب‌ترین راه‌های مهاجرت به کشورهای خارجی مانند اسلواکی اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی است.

هزینه‌های تحصیلی در اسلواکی بسیار پایین بوده و از این رو متقاضیان بسیاری را به سمت خود جذب کرده است.

 

شرایط سنی در پذیرش دانشجویان

متقاضیانی اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی در مقطع کارشناسی، می‌بایست دارای مدرک دیپلم باشند. سن آنان می‌بایست در بازه سنی 18 الی 24 سال قرار داشته باشد.

محدودیت سنی در مقطع کارشناسی ارشد نیز بالاتر از 30 سال در نظر گرفته شده است. اما در مقطع دکترا هیچ‌گونه شرایط سنی وجود ندارد.

 

لیست دانشگاه‌های مورد تایید ایران کدامند؟

در ذیل نام دانشگاه‌هایی که از سوی کشور ایران مورد تایید قرار گرفته‌اند، آمده است که عبارتند از:

  • دانشگاه کامنیوس در براتیسلاوا
  • دانشگاه پزشگی مارتین جسینیوس
  • دانشگاه مهندسی براتیسلاوا

 

هزینه‌های آموزش زبان اسلواکی چقدر است؟

اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی نیازمند آموزش دوره‌های زبان اسلواک است.

آموزش این دوره‌ها در کشور اسلواکی برگزار می‌گردد و دانشجو قبل از ورود به دانشگاه ملزم به یادگیری آن است.

یادگیری زبان اسلواک هزینه سالیانه از مبلغ 6 تا 7 هزار یورو را در بر دارد.

متقاضی پس از یادگیری زبان اسلواک، اکنون می‌تواند وارد دانشگاه و از تحصیل رایگان در دانشگاه‌های دولتی استفاده نماید.

 

هزینه‌های تحصیلی در اسلواکی چقدر است؟

هزینه تحصیل در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه‌های این کشور سالیانه بین 8 تا 11 هزار یورو می‌باشد.

زبان تدریس دروس آموزشی در این نوع تحصیل، زبان انگلیسی است.

به طور میانگین هزینه تحصیلی در سایر رشته‌های دانشگاه‌های اسلواکی، بین 3 تا 5 هزار یورو می‌باشد.

اگر هزینه‌های مسکن، بیمه و مخارج زندگی به این مبالغ اضافه گردد، مبلغی برابر با 500 یورو در ماه است.

 

مدت‌زمان تحصیل مقاطع مختلف چقدر است؟

مدت زمان تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاه‌های کشور اسلواکی به شرح ذیل می‌باشد:

  • مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی = در بازه زمانی 3 تا 4 سال
  • مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد = در بازه زمانی 1 تا 2 سال
  • مدت زمان تحصیل در مقطع دکترا = در بازه زمانی 3 تا 4 سال

 

ثبت‌نام ترم‌های تحصیلی چه زمانی است؟

ترم‌های تحصیلی در دو نوع بهاره و پاییزه از سوی دانشگاه ارائه می‌گردد. آغاز ترم پاییزه از ماه سپتامبر تا ماه ژانویه است. آغاز ترم بهاره نیز از ماه فوریه تا ماه ژوئن در نظر گرفته شده است.

لازم است بدانید مدت زمان هر ترم تحصیلی، به مدت 5 ماه به طول می‌انجامد.

 

کار ضمن تحصیل امکان‌پذیر است؟

اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی این امکان را به دانشجو می‌دهد که به “کار ضمن تحصیل مشغول گردد.

این فعالیت شغلی صرفا به صورت پاره‌وقت تعیین گردیده است که میزان ساعات کاری آنها در ذیل بیان شده است:

  • دانشجویان در مقطع کارشناسی در طول هفته مجاز به 10 ساعت کار هستند.
  • دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد در طول هفته مجاز به 20 ساعت کار هستند.
  • دانشجویان در مقطع دکترا در طول هفته مجاز به 30 ساعت کار هستند.

دانشجویان در صورتی می‌توانند به طور تمام‌وقت مشغول کار شوند که فارغ‌التحصیل شده باشند. اما نکته مهم اینجاست که شرط اصلی پیدا نمودن کار توسط متقاضی، تسلط به زبان اسلواک می‌باشدکه چندان آسان نیست.

 

مدارک اعطایی پس از فارغ‌التحصیلی دانشجو

مادامی که دانشجویان موفق به اتمام تحصیلات دانشگاهی در رشته خود می‌شوند، مدارک به شرح ذیل به آنان اعطا می‌گردد:

مدرک لیسانس:

پایین‌ترین سطح تحصیلات دانشگاهی مدرک لیسانس می‌باشد که به مدت 3 سال زمان می‌برد.

مدرک کارشناسی ارشد:

پس از اینکه دانشجو مطالعات آموزشی خود درمقطع فوق‌ لیسانس را پشت‌سر گذاشت، مدرک کارشناسی ارشد به او اعطا می‌گردد.

 

شرایط بورسیه تحصیلی در دانشگاه‌های اسلواکی

بورسیه تحصیلی دانشگاه‌های اسلواکی” در مقاطع کارشناسی ارشد و مقطع PHD یا دکترا ارائه می‌گردد. از این رو دانشجویان با دریافت این بورسیه‌ها می‌توانند مخارج تحصیلی و زندگی خود را آسان‌تر تامین نمایند.

چنانچه متقاضی دارای رزومه قوی و سطح بالا باشد، می‌تواند در هر یک از دانشگاه‌های اسلواکی به‌صورت رایگان تحصیل نماید.

دانشجویی که بورسیه تحصیلی این کشور را دریافت می‌نماید، حق خروج از کشور را ندارد.

ضمنا دارندگان بورسیه تحصیلی بیمه درمانی شده و می‌توانند از خدمات آن استفاده نمایند.

 

شرایط تحصیل درپزشکی و دندانپزشکی اسلواکی

کشور اسلواکی در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی دارای باکیفیت‌ترین نظام آموزشی است. بنابراین “تحصیل در پزشکی و دندانپزشکی در این کشور مناسب‌ترین گزینه انتخابی محسوب می‌گردد.

دانشجویان متقاضی این رشته‌ها، می‌توانند بدون آزمون ورودی به دانشگاه راه یابند. با این شرط که دوره‌های آموزشی زبان اسلواک را با موفقیت سپری نموده باشند.

مدت دوره تحصیلی پزشکی در این کشور، 6 سال به طول می‌انجامد.

ارائه مدرک دیپلم متوسطه وکسب نمره قبولی در آزمون ورودی از شرایط بسیار مهم ورود به رشته‌های پزشکی اسلواکی است.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی چیست؟

متقاضیان تحصیل در اسلواکی می‌بایست در ابتدا “ویزای دانشجویی” این کشور را اخذ نمایند. بنابراین برای دریافت ویزای دانشجویی مدارکی مورد نیاز است که در ذیل به آن اشاره گردیده است:

  • متقاضی می‌بایست فرم مخصوص درخواست ویزا را تکمیل و ارائه نماید.
  • کلیه هزینه‌های اداری اخذ ویزای تحصیلی می‌بایست از سوی متقاضی پرداخت گردد.
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه نامه یا گواهی دانشگاه که ثابت نماید متقاضی از سوی یکی از دانشگاه‌های اسلواکی پذیرش شده است.
  • ارائه نامه یا گواهی تمکن مالی که توان پرداخت هزینه‌های زندگی متقاضی در اسلواکی را به اثبات برساند.
  • ارائه بیمه‌نامه مسافرتی

 

اخذ پذیرش مستلزم مدرک زبان است؟

فرد متقاضی در هنگام اقدام جهت اخذ پذیرش در دانشگاه‌های اسلواکی نیاز به ارائه مدرک زبان ندارد. در گذشته، صرفا زبان اسلواکی، زبان آموزشی این دانشگا‌ه‌ها بود. اما امروزه برخی رشته‌ها نیز به زبان انگلیسی توسط اساتید تدریس می‌شوند.

لازم است بدانید پس از دریافت پذیرش، درصورت تحصیل در رشته‌های پزشکی، ملزم به گذراندن دوره‌های کال می‌باشید.

این دوره‌ها شامل زبان‌های آلمانی، اسلواک و انگلیسی است که پس از دریافت مدرک، می‌توانید به دانشگاه ورود نمایید.

هزینه‌های دوره‌های مذکور، بین 4500 الی 6500 یورو می‌باشد که توسط متقاضی پرداخت می‌گردد.

 

مزایای تحصیل در اسلواکی چیست؟

  • عدم ارائه مدرک زبان
  • ورود به معتبرترین دانشگاه‌ها
  • هزینه‌های تحصیلی و زندگی بسیار کم
  • کار ضمن تحصیل جهت کلیه مقاطع تحصیلی
  • دارای معتبرترین مدارک اعطایی در سطح جهانی
  • بهره‌مندی از تحصیل رایگان (تسلط به زبان اسلواک الزامی است)
  • اخذ اقامت دائم پس از فارغ‌التحصیلی امکان‌پذیر است
  • ترانسفر به سایر کشورهای اروپایی

چنانچه قصد ادامه تحصیل در کشور اسلواکی را دارید، می‌توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

این موسسه ازطریق وکلای مجرب، مناسب‌ترین وبهترین مشاوره را درزمینه‌های اخذ پذیرش تحصیلی اسلواکی، اخذ اقامت دائم و… ارائه می‌نماید.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی از طریق مراجعه حضوری یا تلفنی با مشاوران ما ارتباط برقرار نمایید.

پذیرش تحصیلی در کانادا

پذیرش تحصیلی در کانادا

متقاضیان با اخذ پذیرش تحصیلی در کانادا می توانند نیمی از راه مهاحرت تحصیلی به این کشور را طی نمایند.

البته موفقیت در این امر نیازمند دانش و آگاهی شما از شرایط و مدارک مورد نیاز این پروسه می باشد.

کانادا از جمله کشور هایی است که به علت شرایط مناسب برای مهاجران ایده آل بوده و وجود دانشگاه ها با سطح علمی بالا از دلایلی است که این کشور را در راس انتخاب افراد قرار داده است.

این امر باعث می شود که متقاضیان، دانشگاه های این کشور  را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.

شما عزیزان می توانید جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا و اخذ ویزای تحصیلی این کشور با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره کرده و با تکیه به علم وکلای مهاجرتی ما پروسه خود را به سرانجام برسانید.

 

شرایط اصلی مورد نیاز پذیرش

از شرایط دانشگاه های کانادا برای پذیرش دانشجو ارائه مدرک مقطع قبلی و همچنین ارائه مدرک زبان برای تعیین سطح زبان انگلیسی می باشد.

نکته حائز اهمیت در پذیرش تحصیلی از کشور کانادا عدم وجود فاصله بین مقاطع تحصیلی  دانشجوی متقاضی است .

برای دانشجویانی که بین مقاطع تحصیلی آن ها فاصله افتاده باشد اغلب ویزا تحصیلی صادر نمی گردد.

از دیگر شرایط دانشگاه های کانادا برای پذیرش دانشجو ارائه مدرک مقطع قبلی و همچنین ارائه مدرک زبان برای تعیین سطح زبان انگلیسی می باشد.

 

سیستم آموزشی کانادا

مناسب است که پیش از پرداختن به مساله پذیرش تحصیلی در کانادا نخست مقداری راجع به سیستم آموزشی بپردازیم.

نظام آموزشی در این کشور یکی از بالاترین سطوح را در جهان دارا می باشد. از مدارس تا دانشگاه ها.

مراکز آموزش عالی در این کشور از خوش نام ترین و پر آوازه ترین ها در دنیا هستند.

بسیاری از فارغ التحصیلان این سیستم، در کشورهای صاحب نام دیگری مانند آمریکا و بریتانیا در حال تدریس هستند.

کانادا را می توان یکی از برترین کشورهای دنیا از نظر میزان مردم تحصیل کرده و صاحب مهارت دانست.

تحصیل در کانادا، فرصت های ارزنده ای را برای امروز و فردا در پیش پای افراد قرار می دهد.

مطابق استاندارد جهانی، تحصیلات در این کشور در دو سطح عمومی و عالیه انجام می پذیرد.

تحصیلات عالیه نیز در مقاطع مختلف و در دو نوع مختلف صورت می پذیرد:

یکی دوره های آکادمیک است که با رویکرد نظری است و در پایان نیز به دانشجویان مدرک ارائه می گردد.

گونه دیگر، دوره های غیر آکادمیک است که رویکرد عملی دارد و در پایان به دانشجو گواهینامه اعطا می گردد.

به هنگام ارزیابی تحصیلی معمولا این دو نوع، معادل یکدیگر ارزیابی می گردند.

 

تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس

برای تحصیل در مقطع لیسانس دانشگاه های کانادا متقاضیان باید مدرک دیپلم با نمره حداقل 14 داشته باشند البته بعضی از دانشگاه های ممتاز این کشور معدل بالای 15 را قبول میکنند.

نمره قبولی آیلتس این کشور حداقل 6 می باشد.

دانشجویانی که مدرک زبان ندارند در دانشگاه های کانادا موظف به گذراندن دوره های زبان هستند. معمولا این دوره ها دو ترم به طول می انجامد.

معدل بالا و نمره آیلتس مطلوب می تواند تاثیر بسزایی در روند پذیرش در دانشگاه ها داشته باشد.

در ادامه به بررسی متوسط هزینه های تحصیلی در این کشور میپردازیم

هزینه تحصیل در مقطع لیسانس دانشگاه های این کشور سالانه حدود 14000 تا 18000می باشد.

این مبلغ با توجه به دانشگاه انتخابی دانشجویان و رشته تحصیلی متغیر می باشد.

در مقطع کارشناسی دانشجویانی که معدل بالایی دارند از کمک هزینه های تحصیلی به مبلغ  1500 تا 9000 دلار در سال بهره مند می شوند.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کانادا

در مقطع فوق لیسانس هزینه های تحصیل برای هرسال بیش از 6000 تا 9000 دلار است.

در این مقطع دریافت کمک هزینه تحصیلی برای دانشجویانی که بومی کشور کانادا نیستند به سختی امکان پذیر است.

دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد تمایل به ادامه تحصیل دارند باید مدراک زیر را ارائه دهند:

کارشناسی 4 ساله کارشناسی خود از دانشگاه های معتبر، توصیه نامه از اساتید مقطع کارشناسی، و مدرک زبان ایلتس 6.5

توجه داشته باشید که در این مقطع معدل کارشناسی 14 تنها مورد پذیرش است.

جالب است بدانید که اخذ پذیرش برای متقاضیان تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی ارشد بدون داشتن مدرک زبان امکان پذیر نمی باشد.

دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکترای دانشگاه های کشور کانادا را دارند به مدرک زبان آیلتس 7 یا مدرک تافل معادل آن احتیاج دارند.

سالانه به بیش از 1000 نفر از دانشجویان مقطع دکترا اقامت دائم کانادا داده می شود.

این افراد می توانند در ادارات دولتی کانادا مشغول به کار شوند.

همین امر سبب می شود متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکترای کانادا بسیار باشند.

 

شرایط دانشگاه ها در کشور کانادا

شرایط پذیرش تحصیلی در کانادا تا حدود زیادی وابسته به شرایط دانشگاه های آن است.

اغلب دانشگاه ها در کانادا خصوصی می باشند. این امر سبب افزایش قیمت دانشگاه ها در کشور کانادا می باشد.

هزینه های تحصیل در کانادا با توجه به محل تحصیل، متغیر می باشد.

در بعضی شهر ها مبلغ هزینه بیشتر و در بعضی شهرها هزینه ها کمتر است.

افرادی که متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور کانادا هستند باید مدرک زبان آیلتس و دیپلم داشته باشند.

اگر مدرک زبان ندارند ابتدا باید دوره زبان را بگذرانند که این دوره در کالج های کانادایی دو ترم است.

دانشجویانی هم که تمایل به اقامت در خوابگاه های دانشگاه را دارند، بسته به امکانات خوابگاه ماهانه مبلغی حدود 400 تا 75 دلار بابت هزینه مسکن پرداخت می کنند.

معمولا دانشجویانی که اقامت در این حالت از  پانسیون انتخابشان است با توجه به محل پانسیون و برخی خدمات میبایست در ماه حدود 700 دلار پرداخت کنند.

دانشجویانی که خارج از دانشگاه یک اتاق یا یک واحد مستقل اجاره می کنند با توجه به محل اقامتشان ، ماهانه باید مبلغی حدود 400 تا 900 دلار بابت اجاره پرداخت نمایند.

اکثر آن ها تمایل به داشتن همخانه دارند تا از طریق  هزینه هایشان را کاهش دهند.

 

پذیرش تحصیلی در کانادا

پذیرش تحصیلی در کانادا در دانشگاه های پزشکی این کشور از پرطرفدارترین و معتبرترین دانشگاه ها در سطح جهان است.

دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی به راحتی می توانند در تمامی کشورهای جهان مشغول به کار شوند.

از دانشگاه های معتبر کانادا می توان دانشگاه البرتا، مک گیل، تورنتو، مونترال و … را نام برد.

این دانشگاه ها از دانشگاه های معتبر در رنکینگ جهانی می باشند.

 

متقاضیان پذیرش تحصیلی در کانادا برای کسب اطلاعات تخصصی تر در رابطه با شرایط مهاجرت و شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به کانادا و اخذ ویزای تحصیلی کانادا می توانند از کمک کارشناسان و وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت که از بهترین موسسات اعزام دانشجو به کانادا است.