مهاجرت به مکزیک

امروزه کاربردی شدن کشورها در خصوص پرورش نیروی انسانی و جذب نیروی ماهر و سرمایه گذار توانسته است این امکان را به افراد بدهد که بتوانند به کشور مدنظر مهاجرت نمایند. مهاجرت برای افرادی که قصد انجام این پروسه را دارند روندی محسوب می شود که می بایست کاملا برنامه ریزی شده انجام برسد. در دنیایی که کشورهای زیادی درهای خود را به متقاضیان در خصوص مهاجرت گشوده اند گزینه ای که کم و بیش توانسته است مورد توجه درصد کمی از افراد قرار گیرد مهاجرت به مکزیک می باشد. مکزیک کشوری به پایتختی مکزیکوسیتی می است که در آمریکای شمالی واقع شده است . مکزیک از جمله کشور های بزرگ در خصوص زبا اسپانیایی است که مهد تمدن آزتک نیز می باشد. ما در این مقاله سعی خود را بر این گذاشته ایم که اطلاعاتی در باب مهاجرت به مکزیک در اختیار متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت قرار دهیم. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از جمله موسسات معتبر حقوقی می باشد که مفتخر می باشد اطلاعاتی در باب پروسه های مشاوره و انعقاد قرارداد در اختیار شما متقاضیان قرار دهد.

 

یکی از طرقی که در باب مهاجرت و اخذ تابعیت و اقامت می باشد پروسه های پناهندگی می باشد که به دلیل آگاهی کافی مورد توجه قرار گرفته است. با پیروزی دونالد ترامپ در انتخاب ریاست جمهوری آمریکا بیش تر متقاضیان پناهدگی در آمریکا ترجیح دادند در کشور مکزیک بمانند تا تکلیف پروسه پناهندگی آنها در آمریکا مشخص گردد و طبق این پیروزی در حوزه کشور آمریکا و کشورهای وابسته دیواری عظیم در خصوص پناهجو در این کشورها کشیده شده است که با ردی اکثریت درخواست ها مواجه شده است.

 

ازدواج از دیگر راه های مهاجرت به مکزیک می باشد که متقاضیانی که قصد به ثبت رساندن ازدواج در مکزیک را دارند می بایست  شریک زندگی در این کشور داشته باشد  که از اقامت ایالت متحده برخوردار است.پروسه ی اخذ ویزای ازدواج در مکزیک به مدت زمان شش ماه الی یک سال و در مواردی نیز بیشتر هم طول میکشد. که در صورتی که هنوز ازدواج را به ثبت نرسیده باشد و همسر در مکزیک اقامت داشته باشد، شریک زندگی می تواند برای شهروندی درخواست دهد و کارت سبز خود را دریافت نماید. مدارک دال بر ازدواج، قانوی بودن ازدواج و معتبر بودن ازدواج از جمله مواردی می باشد که می بایست اثبات گردد.

 

مهارجرت از طریق تولد فرزند یکی از طرق مهاجرتی می باشد که از ساده ترین راه های مهاجرت محسوب می گردد اما در این پروسه ها بیشتر تمایل افراد به سمت کشورهایی می باشد که از اصل خاک تابعیت می کنند که در باب کشور مکزیک این مورد صدق نمی کند و از قانون خون تابعیت می کند.که در 3 مورد خاص تولد فرزند می تواند باعث اقامت مکزیک گردد:

  • زوجین خارجی باشند و فرزند در مکزیک بدنیا آید.
  • فرزندی که درمکزیک بدنیا آید و تکلیف والدینش نامشخص باشد.
  • فرزندی که از پدر و مادری متولد گردد که یکی از آنها از اقامت مکزیک برخوردار می باشند.

 

تقریبا می توان گفت که نظام آموزشی حاکم بر مکزیک از قوانین ایالت متحده آمریکا پیروی می کند که همان طور که می دانید متقاضیان تحصیل در مکزیک از ملل دیگر می بایست برای تحصیلات بیش از 6 ماه درخواست ویزای دانشجویی نمایند.اخذ پذیرش از دانشگاه های مکزیک می بایست توسط دانشجو صورت گیرد. تحصیل در دانشگاه های کشور مکزیک به زبان اسپانیای و انگلیسی می باشد که دانشجویان می بایست با ارائه مدارکی دال بر زبان می توانند اقدامات لازم رو داشته باشند. از دیگر موارد در خصوص مهاجرت به مکزیک از طریق تحصیل هزینه های تحصیلی می باشد که این میزان در دانشگاه های دولتی به مقدار 350 الی 800 دلار آمریکا و تحصیل در دانشگاه های خصوصی به مقدار 1600 الی 17000 دلار امریکا برای یک سال می باشد. کشور مکزیک از آن دسته از کشورهایی می باشد که در خصوص مهاجرت های تحصیلی سخت گیری های را به خود اختصاص داده است که در این مورد می توان به بلیط رفت و بازگشت دانشجو در لیست مدارک تحصیلی اشاره نمود.

 

مهاجرت کاری یکی از محبوب ترین طرق اخذ اقامت و تابعیت می باشد که توانسته است از برتری در میان مهاجرت قرار گیرد. در خصوص مهاجرت کاری و اخذ اقامت و تابعیت در مکزیک می توان گفت که بیشتر ساکنین این کشور جهت فراهم سازی کار و امرار و معاش به کشور آمریکا مهاجرت می کنند و نمی توان مکزیک را به عنوان قطب اقتصادی شناخت. متقاضیانی که تمایل به مهاجرت به مکزیک از طریق کار را دارند می بایست بدانند که این پروسه صرفا از طریق دعوت نامه کاری که در آن حقوق و مزایا کارمند ذکر شده باشد انجام پذیر است. نامه کاری می بایست به مدت 45 روز در کشور مکزیک اگهی گردد که در صورت عدم پذیرش فردی از مکزیک متقاضیان بین المللی می توانند نسبت به این موضوع اقدام داشته باشند.

 

سرمایه گذاری در مکزیک یکی از جذاب ترین طرقی می باشد توانسته است مورد توجه زیادی قرار گیرد. باید بدانید که اخذ اقامت و تابعیت از طریق پروسه های سرمایه گذاری یکی از بهترین طرقی می باشد که دولت کشور مکزیک اقدام به صدور روادید می نماید . مکزیک جزء 15 کشور برتر در خصوص سرمایه گذاری می باشد که سرمایه گذاران پس از سرمایه گذاری ، سرمایه خود را از این کشور خارج می نمایند و این بدان معنا می باشد که با ورود و خروج سرمایه از مکزیک میزان سرمایه گذاری در نوسان است و هرساله با کاهش و افزایش نسبت به سال قبل روبرو است. اما این سرمایه گذاری از عیب بزرگی نیز برخوردار می باشد که در این باب می توان بازپرداخت وام با درصد های بالا اشاره نمود.

 

هزینه های زندگی از دیگر موارد مهمی می باشد که می بایست در خصوص مهاجرت به مکزیک مورد توجه قرار گیرد این هزینه ها در مکزیک نسبت به سایر کشورها کمتر می باشد و به مقدار 350 الی 1000 دلار در ماه می باشد.

 

هدف از نگرش این مقاله اطلاعاتی درباب مهاجرت به مکزیک می باشد که مورد توجه درصد کمی از افراد قرار گرفته می شود توصیه می گردد که قبل از هر اقدامی در باب مهاجرت و اخذ تابعیت و اقامت با موسسه سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و از آخرین اطلاعات حقوقی مشاوره بهرمند شوید.