شرایط مهاجرت به ایتالیا

شرایط مهاجرت به ایتالیا

در این مقاله سعی بر این است که اطلاعات جامع و مفیدی در رابطه با ایتالیا و همچنین شرایط مهاجرت به ایتالیا در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.

کشور ایتالیا کمی بزرگتر از کشور آریزونا می باشد. کشور ایتالیا یک شبه جزیره طولانی می باشد

کشور ایتالیا به واسطه ی کشورهای همچون؛ سوئیس، اتریش و اسلوونی به شمال محدود شده است.کوهستان های آپنیتی ستون های این شبه جزیره ی بزرگ را تشکیل می دهد. و همچنین رشته کوه های آلپ به عنوان مرز شمالی ایتالیا می باشد.

بزرگ ترین دریاچه ایتالیا گاردا ( 370 کیلومتر مربع، 143 مایل مربع) است. رودخانه اصلی کشور ایتالیا پو می باشد، که منشا گرفته از مرز غربی رشته کوه های آلپ می باشد.

خوب است بدانید که این کشور پهناور از چندین جزیره تشکیل شده است. از بزرگ ترین آنها می توان به جزیره سیسیل (9926 مایل مربع، 25708 کیلومتر مربع) و همینطور جزیره ساردنی(9301 مایل مربع،24090 کیلومتر مربع) اشاره کرد.

 

روش های مهاجرت به ایتالیا

روش های گوناگونی جهت مهاجرت به ایتالیا وجود دارد، از جمله  از آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تولد نوزاد
  • از طریق ازدواج
  • کار
  • مهاجرت تحصیل
  • ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری

 

تولد فرزند در ایتالیا

یکی از مواردی که در شرایط مهاجرت به ایتالیا کاربرد دارد میتوان به تولد فرزند در این کشور اشاره نمود که به شرح زیر می باشد:

  • اخذ تابعیت ایتالیایی بر اساس قانون sanguinis که همان قانون خون می باشد بنا شده است.
  • طبق اصلاحیه های صورت گرفته در قانون اساسی ایتالیا، به اصل برابری بین زن و مرد منجر شده است این به این ممعنی است که، مادر همچون پدر می تواند تابعیت ایتالیایی خود را به کودک خود انتقال دهد.
  • یک خارجی با اصلیت ایتالیایی میتواند به عنوان شهروند ایتالیایی محسوب شود، این در صورتی است که او قبل از تابعیت، پدرش یا مادرش در ایتالیا متولد شده باشند.

 

اقامت در ایتالیا از طریق ازواج

تابعیت ایتالیایی می تواند از طریق ازدواج صورت گیرد، البته با دارا بودن شرایط زیر:

  • پس از ازواج با یک شهروند ایتالیایی، در ایتالیا، یک دوره حداقل 2 یا 3 ساله برای زن و شوهرها که باهم در خارج از کشور ملاقات داشته اند و ازدواج کردند، اعمال می گردد.
  • جهت انجام فرایندهای شهروندی اقدام شود.
  • بدون نیاز به زبان ایتالیایی و یا تصویب هر نوع آزمون، عمل ازواج امکان پذیر است

نکته ای حتما حتما باید به آن توجه کرد این است که، شرایط ازواج در ایتالیاتنها شامل کسانی می شود که سابقه کیفری یا یک جرم در داخل یا خارج کشور مرتکب نشده باشند، تعلق می گیرد.

 

مهاجرت به ایتالیا از طریق کار

  • ارسال پیشنهاد کاری از کارفرمای مربوطه به منظور اقامت شما و همچنین اخذ یک قرار توسط وی
  • دریافت ویزا قبل از ورود به ایتالیا
  • دریافت اجازه اقامت ظرف 8 روز
  • طول مدت اجازه اقامت برای کار تا زمانی که ویزای فرد متقاضی معتبر است ادامه دارد.
  • اشخاصی که مجوز اقامت این کشور را داشته باشند از منافع شهری مربوطه برخوردار خواهند شد

 

چند نکته که جهت کار در ایتایا بسیار مورد توجه است :

  • کسانی که اجازه در ایتالیا برایشان صادر میشود، میبایست، قبل یا بعد از ورود اجازه اقامت خود را دریافت کنند.
  • انجام کار در ایتالیا به ملیت فرد بستگی ندارد.
  • اجازه یک کارت الکترونیکی در برابر تقلب میباشد.
  • کسانی که مجوز اقامت یا این کارت الکترونیکی را دریافت می کنند با باقی افراد این کشور از حقوقی یکسان بهرمند خواهند شد

 

 

مزایای تابعیت  کشور ایتالیا

در شرایط مهاجرت به ایتالیا میتوان به مزایای بسیار عالی این کشور جهت دریافت تابعیت اشاره نمود:

  • بدون نیاز به ویزا فرد مهاجر، توانایی کار، اقامت و تحصیل در ایتالیا و همچنین 27 کشور اتحادیه اروپا(انگلستان، آلمان، سوئد و…) را دارد.
  • ارائه امکانات بسیار، جهت طسریع کار، برای اولین بار برای شهروندان اتحادیه اروپا
  • استفاده از مزایای پزشکی ( بهداشت و درمان رایگان)
  • استفاده از مزایای آموزشی ( آموزش عالی رایگان)
  • شهروندان اتحادیه اروپا امکان دسترسی به حقوق سرمایه گذاری مالی را دارند
  • دارای شرایط آسان جهت خرید ملک در ایتالیا
  • امکان انتقال تابعیت (ایتالیایی و اتحادیه اروپا) به همه ی کودکان زیر 18 سال به صورت خودکار

 

شرایط مهاجرت به ایتالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

کشور ایتالیا دارای زیرساخت سیاسی و حقوقی فوق العاده موثری است. به عنوان مرکز مالی جهت سرمایه گذاری و کسب کار می باشد.

ایتالیا، کشوری استراتژیک است. که دارای روابط فوق العاده قوی در زمینه کسب و کار، اروپا و بین المللی است.

 

مدارک مورد نیاز جهت ویزای اقامت ایتالیا چیست؟

  • تکمیل فرم مخصوص ویزای اقامت
  • دارا بودن پاسپورت معتبر
  • 2 قطعه عکس گذرنامه(عکس متعلق به 6 ماه گذشته)
  • داشتن بیمه نامه معتبر پزشکی
  • توضیحاتی درباره جزئیات اقامت (هدف فرد در ایتالیا و جزئیات محل اقامت فرد)
  • ارائه بیانیه بانک، جهت اثبات کافی بودن بوجه فرد.

 

شرایط مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل به چه صورت می باشد؟

نکته قابل توجه این است که، جهت ثبت نام نهایی مطالعهH.Ed فقط یک نوع  ویزا صادر میشود. که باید از طریق یک موسسه قابل اعتماد در ایتالیا اقدام کنید.

ویزای مطالعه تنها ددر شرایط زیر صادر میشود:

  • داشتن مسکن مناسب در ایتالیا
  • داشتن تمکن مالی کافی در طول مدت تحصیل
  • برخورداری از مراقب های پزشکی ( بیمه بهداشت و درمان)
  • دارای پول کافی جهت سفر به کشور خود

مطالب فوق با کوشش همکاران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت گردآوری شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه باشرایط مهاجرت به ایتالیا میتوانید با مشاورین مجرب موسسه سروش سعادت در تماس باشید.

امیداریم با که با ارائه این مقاله، توانسته باشیم، هر چند مختصر کمکی به دانسته های شما در زمینه شرایط مهاجرت به ایتالیا کرده باشیم.

در نهایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از بهترین موسسات حقوقی کشور است. با ارتباط با این موسسه می توانید از تمامی شرایط و روش های مربوط به مهاجرت مطلع شوید.

کارشناسان زبده در امر مهاجرت شما را در این خصوص یاری می دهند.

 

 

مهاجرت به ایتالیا

اگر در فکر مهاجرت به ایتالیا هستید، مقاله ی زیر می تواند مقدمات آشنایی شما به مقوله ی مهاجرت به ایتالیا را فراهم کند.

شبه جزیره ایتالیا در جنوب اروپا واقع شده است و از آنجایی که در جمع 10 کشور صنعتی جهان بشمار می رود مقصد مناسبی برای مهاجران سراسر جهان است. همچون بسیاری از کشورهای جهان ایتالیا نیز پذیرای مهاجران کشورهای مختلف است و طرق مختلفی را برای پذیرش مهاجران فراهم آورده است که مهم ترین آن ها عبارتند از؛

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت از طریق ویزای کار
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت از طریق پناهندگی
  • مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

بدون شک یکی از ساده ترین راه های مهاجرت به کشور ایتالیا، مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی است. باتوجه به تغییر سیستم آموزشی در کشور ایتالیا، این امکان برای شما فراهم است که در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به زبان های ایتالیایی و انگلیسی در این کشور به ادامه ی تحصیل بپردازید. شما کافی است از یکی از دانشگاه های موجود در کشور ایتالیا پذیرش تحصیلی دریافت کنید و پس از گذران مراحل قانونی از طریق سفارت ایتالیا در کشور مبدا، ویزای تحصیلی خود را دریافت کنید.

نکته ی قابل توجه آن است که در صورتی که دوره ی تحصیلی شما ده سال به طول بیانجامد ( کارشناسی 3سال، کارشناسی ارشد 2 سال، دکتری 5 سال)، شما می توانید به دلیل آنکه ده سال در کشور ایتالیا زندگی کرده اید، ویزای اقامت دائم در این کشور را اخذ کنید.

 

  • مهاجرت از طریق ویزای کار

در صورتی که تخصص ویژه و یا رزومه ی پرباری دارید، می توانید برای مهاجرت از طریق ویزای کار به کشور ایتالیا اقدام کنید. شما ابتدا باید کارفرمای مورد نظر خود را بیابید و کارفرمای مورد نظر باید حتما مراحل قانونی پذیرش شما در یک پروژه ی اقتصادی را انجام دهد. پس از اخذ پذیرش شما می توانید با مراجعت به سفارت ایتالیا در کشور مبدا نسبت به اخذ ویزای کار خود اقدام کنید. در حال حاضر اخذ ویزای کار در کشور ایتالیا کمی دشوار است چرا که متقاضیان بسیار زیادی در جستجوی کار در کشور ایتالیا یا سایر نقاط جهان هستند. در صورتی که کسانی که از طریق ویزای تحصیلی به ایتالیا مهاجرت می کنند، این فرصت را دارند که در طول دوره ی تحصیل خود شغل مورد نظر خود را بیابند و پس از فراغت از تحصیل به کار مشغول شوند. با این وجود، زمانی که شما موفق به اخذ ویزای شغلی در ایتالیا شوید ، در واقع شما شهروند ایتالیا هستید پس بنابراین می توانید از امکانات شهروندان ایتالیایی نیز بهره ببرید.

 

  • مهاجرت از طریق ازدواج

در صورتی که شما با فردی که تابعیت کشور ایتالیا را دارد یا اقامت این کشور را در دست دارد، می توانید وارد کشور ایتالیا شوید و در کنار همسر خود زندگی کنید. البته این راه به همین سادگی پیمودنی نیست. برای آنکه بتوانید ویزای اقامت دائم را اخذ کنید، دست کم سه سال باید به صورت قانونی به عنوان همسر یک فرد با تابعیت کشور ایتالیا شناخته شوید. برای اخذ ویزای الحاق به خانواده از طریق ازدواج در کشور ایتالیا شما نیازی به در اختیار داشتن مدرک زبان ایتالیایی و یا انگلیسی نخواهید داشت در حالی که در بسیاری از کشور های جهان نظیر آلمان یا بریتانیا تسلط به حداقل های زبانی کشور مقصد الزامی است.

لازم به ذکر است در صورتی که فرزندی از پدر یا مادری ایتالیایی در خاک هر کشوری متولد شود با توجه به قانون خون یک شهروند ایتالیایی محسوب می شود.

  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

یکی از سخت ترین روش های اخذ ویزای اقامتی در ایتالیا، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است. برای آنکه بتوانید از این طریق به کشور ایتالیا مهاجرت کنید شما باید با استفاده از یک طرح اقتصادی مناسب نسبت به ثبت یک بنگاه اقتصادی در این کشور اقدام کنید. در شرایط کنونی کشور ایتالیا و با توجه به بالا بودن سطح مالیاتی در این کشور، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری روش پر ریسکی است و ممکن است بخشی از سرمایه خود را از دست بدهید. توجه داشته باشید که کشورهایی در شرق اروپا وجود دارد که محیط مناسب تری را برای سرمایه گذاری شما فراهم خواهند آورد. بنابراین اگر در اندیشه ی مهاجرت به ایتالیا هستید بهتر است که از طریق ویزا های کار و یا تحصیلی اقدام کنید.

  • مهاجرت از طریق پناهندگی

سالیانه افراد زیادی از طرق مختلف قصد مهاجرت به کشورهای اروپایی را دارند اما متاسفانه در خیال خود،  پناهندگی را ساده ترین راه ممکن می دانند. سودجویان فراوانی در این راه پیش روی فرد قرار می گیرند که ممکن است سرمایه ی او را به یغما ببرند. از طرف دیگر از آن جا که مسیرهای سفر گاهی از طریق دریا و یا راه های غیرقانونی صورت می پذیرد، جان فرد نیز همواره در خطر است و سالیانه بیش از 5000 نفر جان خود را در مسیر مهاجرت های غیر قانونی از دست می دهند. همچنین افراد زیادی پس از رسیدن به مقصد خود پس از گذران مدتی ناچار می شوند که به کشور خود بازگردند چرا که دلایل آن ها برای اخذ پناهندگی کافی نیست. لذا مهاجرت از طریق پناهندگی را هرگز به شما توصیه نخواهیم کرد.

 

نکات مهمی که قبل از مهاجرت به ایتالیا باید بدانید؛

  • به خانه برگردید

قوانین کشور ایتالیا سختگیرانه است و تمام کسانی که به صورت غیرقانونی در ایتالیا هستند باید به کشور خود بازگردند. در صورتی که ویزای تحصیلی یا کار دریافت کرده اید باید بدانید که تا انتهای مسیر باید به قوانین پایبند باشید چرا که در صورتی که از قوانین تخطی کنید و تعهدات خود را اجرا نکنید کشور ایتالیا شما را از خاک خود بیرون خواهد کرد.

  • از حقوق شهروندان ایتالیایی استفاده کنید.

در صورتی که موفق شوید که ویزای زندگی در ایتالیا را کسب کنید، می توانید از حقوق شهرواندان ایتالیایی نظیر بیمه، حق مسافرت به کشورهای دیگر اروپایی بدون نیاز به ویزا بهره مند شوید.

  • شهروند دائمی ایتالیا شوید

همانطور که پیشتر از این نیز گفته شد شما می توانید در صورتی که به هر دلیلی ده سال در کشور ایتالیا زندگی کنید، به شهروند دائمی در کشور ایتالیا تبدیل شود.