مهاجرت به امریکا

مهاجرت به امریکا

آیا قصد مهاجرت به امریکا را دارید؟ از قوانین مهاجرت به امریکا چه می دانید؟ اگر قصد مهاجرت بهامریکا را در سر می پرورانید به شما پیشنهاد می کنیم تا مقاله پیش رو را مطالعه نمایید تا در مورد سیاست های سال های اخیر ایالات متحده و نحوه مهاجرت به امریکا بیشتر بدانید

 

مهاجرت به امریکا از سال های 1960 به عنوان مهم ترین مقصد مهاجرین بین المللی مطرح بوده است. در حدود یک پنجم مهاجران جهان از سال 2017 در آنجا زندگی می کنند و این خود نشان دهنده سیاست های جذب مهاجر در سال های گذشته توسط امریکا بوده است اما علیرغم تاریخ طولانی مهاجرت، ایالات متحده در این مورد مردد است که مهاجرت به امریکا را به چشم یک فرصت نگاه کند یا به عنوان یک چالش بزرگ به آن بنگرد. با انتخابات سال 2016 امریکا و سیاست هایی که دونالد تراپ در مهاجرت به امریکا در پیش گرفته است این موضوع را بیش از پیش در بحث های سیاسی و عمومی مطرح کرده است. که به مهاجرت به امریکا نگاهی منتقدانه دارد. در حال حاضر نزدیک به 44 میلیون مهاجر در ایالات متحده امریکا زندگی می کنند اما در سال های اخیر سیاست های جذب مهاجرت به امریکا رو به تغییر است. از میان این مهاجرین، شهروندان مکزیکی به عنوان بیشترین پناهنده از کشور های جهان در امریکا حضور دارند

مهاجرت به امریکا از طریق خانواده

یک شهروند ایالات متحده می تواند درخواست ویزا را برای همسر، فرزند، والدین و برادر یا خواهر خود ارائه دهد همچنین فردی که اقامت دائم امریکا را دارد نیز می تواند برای همسر و یا دختر و پسر مجرد خود درخواست ویزا را ارائه دهد. شخصی با اقامت دائم امریکا فردی است که دارای امتیاز زندگی دائمی و کار در ایالات متحده است. برای بدست آوردن اقامت دائم این کشور یکی از اقوام فرد متقاضی که شهروند این کشور است یا اقامت دائم آن را دارد باید به عنوان حامی نشان دهد که درآمد و دارایی کافی برای حمایت از آن شخص را دارد.

بسته به هدفی که یک فرد از مسافرت به امریکا دارد نوع ویزای مورد نیاز وی مشخص خواهد شد. به عنوان یک متقاضی، باید تایید کنید که تمام شرایط لازم برای پذیرش ویزایی که درخواست می کنید را برآورده می نمایید. هنگامی که در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده درخواست ویزا می کنید، یک مامور کنسول بر اساس قوانین تعیین می کند که آیا واجد شرایط دریافت ویزا هستید یا خیر و اگر چنین باشد، کدام نوع ویزا مناسب است.

ویزای سفر به  امریکا با اهداف غیر مهاجرتی

 

هدف از مسافرتنوع ویزا
ورزشکار آماتور یا حرفه ای برای شرکت در مسابقاتB-1
تخصص حرفه ای یک استرالیاییE-3
کارت عبور مرزی مکزیکBCC
بازدید کننده کسب و کار و تجارتB-1
کارگر موقت و فصلیCW-1
دیپلمات یا مقامات دولتی خارجیA
کارمند داخلی یا پرستار بچهB-1
کارمند یک سازمان بین المللی یا عضو ناتوG1-G5
پرسنل نظامی خارجی مستقر در ایالت متحدهA-2
بازدید کننده بین المللی تبادل فرهنگیQ
روزنامه نگار و اصحاب رسانهI
کارگر حرفه ای از مکزیک و کاناداTN/TD

 

ویزای سفر به امریکا با اهداف مهاجرتی

ویزای حمایت خانوادهنوع ویزا
همسر یک شهروند امریکاییIR1
ازدواج شهروند ایالات متحده و زندگی در امریکاK-3
پذیرش بین المللی کودکان یتیمK-1
برخی از اعضای خانواده شهروندان امریکاییIR3
برخی از اعضای خانواده دارای اقامت دائم قانونیF2A

 

مهاجرت به امریکا از طریق کار

برای مهاجرت به امریکا از طریق کار، کارفرمای امریکایی می تواند از یک کارگر ماهر حمایت کند تا در این کشور به اشتغال برسد و استخدام شود. در مورد برخی از مشاغل تخصصی که در فهرست مشاغل امریکا آمده است به آنها اجازه خود حمایتی می دهد تا خود را در مورد مسائل مالی حمایت کنند.  هر ساله تقریبا 140 هزار ویزای کار برای مهاجرت به امریکا تحت قوانین ایالات متحده صادر می شود. این نوع ویزا به 3 دسته تقسیم می شود

شما ممکن است به عنوان یک کارگر واجد شرایط دریافت گرین کارت امریکا شوید اگر یکی از شرایط زیر را داشته باشید:

  • توانایی فوق العاده در علوم، هنر، کسب و کار و یا ورزش
  • به عنوان یک محقق یا استاد برجسته
  • مدیر یک موسسه چند ملیتی برای با معیارهای خاص

 

  • افراد با توانایی های ویژه در علوم، هنر، آموزش، کسب و کار و تجارت و ورزش :

متقاضیان این گروه باید مدارک و مستندات ویژه ای که نشان دهنده توانایی ها و تخصص های مورد نظر در زمینه های عنوان شده را دارا باشد. دریافت پیشنهاد کاری برای چنین متقاضیانی لزومی ندارد و بدون نیاز به پیشنهاد کاری می توانند با حضور در این کشور به ایالات متحده وارد شوند تا کار را در زمینه هایی که تخصص آن را دارند دنبال کنند.

  • استادان برجسته و محققان با حداقل سه سال سابقه تجربه در تدریس یا تحقیق، که در سطح بین المللی شناخته می شوند. متقاضیان این رده باید برای تحصیلات تکمیلی، رشته تحصیلی و یا موقغیت پژوهشی در دانشگاه یا سایر موسسات عالی آموزشی اقدام نمایند. کارفرمای احتمالی باید یک پیشنهاد شغلی ارائه دهد یا برای یک تحقیق و پژوهش از فرد دعوت به عمل آورد
  • مدیران شرکت های بین المللی و چند ملیتی که حداقل در سه سال گذشته، خودشان و یا اقوامشان توسط کارفرمایی در ایالات متحده استخدام شده اند. استخدام متقاضی خارج از ایالات متحده باید در پست های مدیریتی و یا پست های اجرایی باشد و متقاضی در یکی از سمت های مدیریتی یا اجرایی مشغول به کار شود. کارفرمای اختمالی بایستی یک پیشنهاد شغلی ارائه دهد تا متقاضی پست مدیریتی بتواند برای آن سمت به امریکا وارد شود.

در این مقاله مطالبی در خصوص مهاجرت به امریکا و اقامت کاری را برایتان مطرح کردیم اما باید خاطر نشان کرد که در این سال ها با توجه به سیاست هایی که دولت این کشور در قبال اتباع ایران در پیش گرفته است مهاجرت به این کشور را دچار مشکلات فراوانی ساخته و اگر نگوییم غیرممکن عملا با سختی های فراوانی همراه ساخته که نتیجه این تغییرات عدم توانایی  ایرانیان عزیز در مهاجرت به امریکا است اما در این خصوص شاید بتوان کشورهایی به مراتب سهل تر برای مهاجرت با امکانات کشورهایی چون امریکا مانند کانادا و کشور های تراز اول اروپایی را برای اقامت انتخاب نمود کما اینکه کشوری چون کانادا با طولانی ترین مرز خاکی با امریکا برای کسانی که اقامت آن را دارند توانایی مسافرت زمینی به این کشور را نیز خواهند داشت و در پایان امیدواریم تا در آینده ای نزدیک با تغییر سیاست های دولت ایالات متحده بتوانیم با فراغ بال بیشتری برای شما عزیزان از مهاجرت به امریکا بگوییم. در اخر ضمن تشکر از مالعه مقاله پیش رو صمیمانه از شما دعوت می نماییم تا در صورت نیاز به کسب مشاوره بیشتر در زمینه مهاجرت با مجرب ترین کادر وکلای مهاجرت در موسسه سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.