ویزای تحصیلی اتریش

 

اتریش

اتریش، یا به عبارتی جمهوری اتریش، کشوری در قاره اروپا می باشد و پایتختش شهر وین است.

این کشور در زمره کشورهایی قرار می گیرد که هم چنان نظام تحصیلی رایگان دارند. در واقع این دانشگاه های دولتی اتریش، و نه خصوصی آن، هستند که شهریه ترمی شان بسیار پایین و تقریبا رایگان است و حدود ترمی 700 یورو می باشد. در نقطه مقابل دانشگاه های خصوصی اتریش قرار دارند که شهریه های بسیار بالا و حدود ترمی 20 هزار یورویی دارند.

دانشجویان از سر تا سر دنیا به دلیل شهریه های بسیار پایین دانشگاه های دولتی اتریش این کشور را مقصد خود قرار می دهند و به دلیل شرایط کاری بسیار مناسب و آمار بیکاری پایین تر از 4 درصد، اکثر آن ها بعد از اتمام تحصیلاتشان نیز هم چنان در این کشور می مانند  و اقامتشان را تمدید می کنند. از نکات مثبت دیگر می توان به این موضوع اشاره کرد که بعد از چند سال اقامت و کار کردن و مالیات پرداخت نمودن در اتریش در نهایت می توانید پاسپورت این کشور را نیز اخذ نمایید و به عنوان اتریش مثال همانند کشور گرجستان نیست که به هیچ عنوان تابعیت خود را به بیگانگان ندهد.

در مقاله ای که در مقابل شما قرار دارد و توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تهیه گردیده است، به توضیحاتی در خصوص موضوع شرایط ویزای تحصیلی اتریش پرداخته شده است و امید است مطالعه آن را سودمند بدانید.

با توجه به این که قدم ابتدایی پیش از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی هر کشوری، اخذ پذیرش از دانشگاه ها یا مدارس آن کشور است در ابتدا به توضیحات مختصری در خصوص پذیرش از دانشگاه های اتریش می پردازیم.

تحصیل در اتریش

اتریش از جمله کشورهایی است که دانشگاه هایش برای دادن پذیرش از متقاضی مدرک زبان نمی خواهند و به فرد اجازه می دهند تا وارد محیط شود و پیش از شروع دوره اصلی تحصیلاتش زبان آلمانی را بیاموزد. هر چند باید توجه داشته باشید که برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های دولتی رایگان اتریش می بایست نکات ذیل را مد نظر داشته باشید :

اگر متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس هستید می بایست در ایران ابتدائا در یک دانشگاه دولتی قبول شده باشید و چند واحد یعنی حدود دو تا سه ترم را در ایران گذرانده باشید تا بتوانید از دانشگاه های رایگان اتریش پذیرش گرفته و برای ادامه تحصیلاتتان به این کشور بروید.

اگر متقاضی تحصیل در مقطع فوق لیسانس هستید می بایست گواهی اشتغال به تحصیل در یک دانشگاه دولتی در ایران را در رشته مرتبط با لیسانس خود ارائه دهید تا بتوانید در همان رشته از یک دانشگاه دولتی اتریش نیز پذیرش بگیرید.

اگر متقاضی تحصیل در مقطع دکتری هستید نیز برای اخذ پذیرش ابتدائا باید سوپروایزر پیدا کنید.

** نکته : اگر متقاضی تحصیل در رشته هایی مثل پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، پرستاری و… هستید که در اتریش آزمون ورودی دارند، در دست داشتن گواهی اشتغال به تحصیل و قبولی در یکی از این رشته ها در ایران نه کافی است و نه لازم. شما می بایست برای این رشته ها ابتدائا در کالج های پیش پزشکی شرکت کنید و پس از اتمام این دوره یک ساله در آزمون های ورودی دانشگاه های مختلف مثلا دانشگاه وین شرکت نمایید.

فرایندی که افرادی که خارج از حوزه اتحادیه اروپا هستند برای ورود به اتریش و تحصیل در این کشور می بایست طی کنند یا به عبارتی دیگر شرایط ویزای تحصیلی اتریش

  • ویزای نوع C : این نوع ویزا را در صورتی که نهایتا تا 90 روز می خواهید در اتریش بمانید تقاضا می نمایید و بدین وسیله به تمام کشورهای حوزه شنگن می توانید سفر کنید.
  • ویزای نوع D ( ویزای اقامتی ) : برای اقامت در اتریش بین 91 روز تا حداکثر 6 ماه مگر برای ژاپنی ها
  • اجازه اقامت برای دانش جویان نیز به کسانی داده می شود که قصد اقامت در اتریش برای مدتی بیش از 6 ماه را دارند و قابلیت تمدید در خاک اتریش را نیز دارد.

مدارک مورد نیاز

  1. فرم تکمیل شده و پر شده درخواست ویزا
  2. داشتن پاسپورت معتبر و معتبر بودن در این جا بدین معناست که برای تمام دوره اقامت شما در اتریش، پاسپورتتان نیز اعتبار لازم را داشته باشد.
  3. عکس پاسپورتی
  4. گواهی تولد
  5. گواهی عدم سوءسابقه کیفری
  6. بیمه درمانی برای مدت زمانی که به منظور تحصیل در کشور اتریش اقامت خواهید داشت.
  7. نامه پذیرش دانشگاه اتریشی
  8. گواهی تمکن مالی که نشان دهد برای مدت زمان 12 ماه توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی خود را نیز دارید. ( برای افراد زیر 24 سال ماهیانه 426.57 یورو برای افراد بالای 24 سال ماهیانه مبلغ 772.40 یورو و این مبالغ گفته شده در بردارنده هزینه های خوابگاه یا اجاره منزل نیز هستند. )
  9. گواهی اجاره مسکن یا تهیه خوابگاه پیش از ورود به اتریش

** هزینه ای که بابت بررسی مدارک ویزای خود به سفارت کشور اتریش می پردازید مبلغ 110 یورو می باشد.

 

شرایط کسانی که تبعه یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند

اگر شما تبعه یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا حوزه اقتصادی اروپا هستید، برای ورود به اتریش نیاز به اخذ هیچ گونه ویزایی ندارید. در صورتی که منابع مالی لازم جهت تامین هزینه های تحصیل و زندگی خود در اتریش را دارید و علاوه بر آن بیمه درمانی معتبری که هزینه های درمان احتمالی شما را نیز پوشش دهد، داشته باشید، تنها لازم است یک کارت شناسایی یا پاسپورت داشته باشید تا بتوانید تا 3 ماه در این کشور بمانید و برای اقامت بیش از سه ماه می بایست از مقامات مربوطه درخواست اخذ اجازه اقامت را داشته باشید.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که پدیده مهاجرت به طور کلی که معمولا از طریق تحصیل یا کار صورت می گیرد دشواری ها و پیچیدگی های خاص خود را دارد و پیشنهاد می شود در صورتی که در این خصوص یا به طور خاص موضوع بالا یعنی شرایط ویزای تحصیلی اتریش سوال و ابهامی دارید با کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید و از مشاوره از راه دور و یا حضوری استفاده نمایید.

 

شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در استرالیا

شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در استرالیا : به طور کلی راه های فراوانی برای مهاجرت وجود دارد که انتخاب آن با توجه به شرایط هر فرد و درخواست وی متفاوت است. یکی از این روش ها، راه مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. یکی از شروط لازم برای تحصیل در کشورهای مختلف تهیه ی مدارک و شرایط لازم می باشد. این که شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در استرالیا چیست دغدغه ی بسیاری از افراد برای ورود به این کشور و تحصیل در آن می باشد و متقاضیان ادامه تحصیل در کشور استرالیا باید مدارک و شرایط لازم برای تحصیل در استرالیا را آماده کرده و ارائه نمایند.

 

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا:

همان طور که مشخص است برای دریافت ویزای تحصیلی کشور استرالیا شرایطی لازم است، یکی از این شرایط این است که متقاضی باید از تمامی مدارک تحصیلی خود به همراه ترجمه ی تمامی آن ها کپی تهیه کرده و این مدارک را به تایید مدیر آموزشی مجموعه برساند. تمامی اسناد و مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود در غیر این صورت اخذ ویزای فرد در سفارت کشور استرالیا به مشکل می خورد در نتیجه ترجمه زبان انگلیسی مدارک ضروری است هم چنین متقاضی باید مدرک تسلط بر زبان انگلیسی (مدرک آیلتس) خود را ارائه نماید.

 

نحوه ی اخذ ویزای زیر گروه ۵۷۳ :

این ویزا متعلق به دانشجویانی است که علاقه مند به تحصیل در مقاطع دیپلم تکمیلی، فوق دیپلم ،کارشناسی وکارشناسی ارشد می باشند، این دوره ها علاوه بر تحصیل از کورس های کار هم تشکیل شده است که به فرد این امکان را می دهد که هم هنگام سپری نمودن دوره ی تحصیلی و هم به مدت ۲ ماه پس از اتمام تحصیلات وی، فرد در کشور استرالیا اقامت نموده و به کار بپردازد.

تا قبل از تاریخ ۲۶ آوریل ۲۰۰۸ کشور استرالیا به افراد زیر گروه ویزای ۵۷۳ اجازه ی کار در کشور استرالیا را نمی داد اما پس از این تاریخ کشور استرالیا با کار حین تحصیل افراد در این کشور موافقت نمود و به افرادی که با ویزای زیر گروه ۵۷۳ به کشور استرالیا وارد می شوند اجازه کار حین تحصیل اعطا کرد.

متقاضیان در زمان سپری نمودن دوره تحصیلی خود حداکثر تا ۲۰ ساعت در هفته اجازه ی کار دارند و در زمان های پایان دوره تحصیلی به عنوان مثال در فصل تابستان هیچ گونه محدودیتی برای کار نخواهند داشت و می توانند به صورت تمام وقت کار کنند.

این نکته دارای اهمیت است که تا هنگامی که دوره ی تحصیلی متقاضی در کشور استرالیا شروع نشده باشد متقاضی نمی تواند به کار دانشجویی در کشور استرالیا بپردازد.

 

افراد برای اخذ ویزای زیر گروه ۵۷۳ باید شرایطی را دارا باشند، داشتن هزینه ی مکفی برای سفر به کشور استرالیا اولین ومهمترین شرط برای متقاضیان می باشد که این هزینه، هزینه های زندگی، تحصیل، خوراک، پوشاک، حمل و نقل و …. را در بر می گیرد. دومین شرط اخذ پذیرش از دانشگاه مربوطه و انجام آزمایشات مورد نیاز برای حصول اطمینان از وضعیت بهداشتی فرد می باشد، لازم به ذکر است که متقاضی باید در هنگام ورود به کشور استرالیا بیمه درمان و بهداشت را داشته باشد.  داشتن مدرک زبان انگلیسی (مدرک آیلتس) برای نشان دادن سطح مهارت فرد نیز الزامی است.

مدارک علمی و مثبت و نتایج مطلوب در آزمون های علمی متقاضی جزو رزومه ی فرد محسوب شده و مطلوب است فرد مدارک مثبت خود را به همراه داشته باشد. متقاضی باید فرم درخواست خود را با دقت تکمیل نموده و برای ورود به کشور استرالیا اطلاعات و شخصیت درستی از خود عنوان نماید. لازم است بدانید که متقاضی هیچ گونه بدهی ای نباید به دولت استرالیا داشته باشد.

افرادی که در حال تحصیل در دانشگاه های کشور استرالیا می باشند یا در این کشور زندگی می کنند مجبورند شرایط لازم که برای این ویزا ذکر شده را رعایت نمایند در غیر این صورت باید کشور استرالیا را ترک کنند. متقاضی باید در دانشگاه های کشور استرالیا حضور مفید و رضایت بخش داشته باشد و هزینه ی لازم برای انجام امور بیمه را همراه داشته و پرداخت نماید زیرا انجام امور مربوط به بیمه و بیمه ی درمانی در کشور استرالیا رایگان نبوده و مشمول هزینه می باشد.

دانشجو باید در ارسال شرایط و مدارک برنامه تمامی دقت خود را به کار گیرد و در صورت ارائه برنامه کامل به افسر پرونده در سفارت کشور استرالیا، روند انجام پرونده ی وی و رسیدگی به آن سریع تر خواهد شد.

روند هزینه ارسال درخواست برای دوره ی تحصیلی در کشور استرالیا چنین است که در زمان ارسال درخواست، سیستم موجود برای این کار هزینه های متقاضی را به طور رایگان شارژ می نماید.

 

مقاطع مختلف دانشگاهی در کشور استرالیا :

مقطع فوق دیپلم: متقاضی پس از گذراندن دوران مدرسه وارد دانشگاه شده و پس از طی کردن ۲ سال دوره تحصیل در این مقطع، می تواند مدرک فوق دیپلم را دریافت نماید.

مقطع کارشناسی: عموما افراد در کشور استرالیا برای یافتن شغل در هر زمینه ای به ارائه مدرک کارشناسی نیاز دارند. در برخی از مشاغل خاص علاوه بر ارائه مدرک کارشناسی، برای آزمودن مهارت فرد در زمینه های مورد نظر مدارک دیگری مانند مدارک فنی وحرفه ای که مرتبط با رشته او باشد نیز مورد نیاز است.

دوره تحصیلات تکمیلی: افراد پس از اخذ مقطع کارشناسی در رشته ی مورد نظر خود می توانند با طی کردن دوره ی کوتاه مدت به مدت زمان ۶ ماه مدرک تحصیلات تکمیلی خود را اخذ نماید.

دیپلم مقطع تحصیلات تکمیلی: دراین دوره  به مدت زمان ۱۲ ماه به افزایش مهارت های اخذ شده در مقطع کارشناسی پرداخته می شود.

به طور معمول در کشور ما در مقطع کارشناسی ارشد اکثر دانشجویان به تحقیق، پژوهش وانجام پروژه های متنوع پرداخته و برای افزایش مهارت ها در رشته ی تحصیلی خود به صورت عملی اقدام می نمایند. متقاضیان در کشور استرالیا نیز به انجام امور تحقیقاتی در مقطع کارشناسی می پردازند، در صورتی که فرد در مقطع کارشناسی نمرات ممتاز کسب نمایند، طول دوره ی آن ها یک ساله و اگر در مقطع کارشناسی نمرات خوبی نداشته باشد، طول دوره ی آن ها ۲ ساله خواهد بود.

مقطع دکترا: مدت زمان دوره ی دکترا ۳ سال بوده و به صورت پژوهشی می باشد و از ۳ مولفه درسی تشکیل می شود که عبارتند از بررسی دقیق، کامل و منظم در رشته مورد نظر، انجام پروژه های تحقیقاتی، بررسی جستجو گرانه

ادامه تحصیل در مقطع دکترا در کشور استرالیا و همین طور داشتن مدرک دکترا از این کشور به علت علمی و مطلوب بودن دانشگاه های کشور استرالیا در میان دانشگاه های جهان، بسیار ارزشمند بوده و اهمیت دارد، لازم به ذکر است که مطلع باشید که دانشگاه های کشور استرالیا از برترین دانشگاه های جهان محسوب می شوند.

در انتها می توان به این نتیجه رسید که هزینه های زندگی و تحصیل در کشور استرالیا نسبت به هزینه های زندگی و تحصیل در کشورهای اروپایی مانند کشور انگلیس، فرانسه یا حتی کشور آمریکا مناسب تر بوده و مقرون به صرفه می باشد، همین طور سطح پیشرفته ی دانشگاه های کشور استرالیا و محیط مناسب یادگیری و مطالعه در آن، بسیاری از افراد را برای تحصیل در این کشور جذب می نماید به همین علت  هرساله بسیاری از افراد کشورهای جهان سوم و سایر کشورهای اروپایی و آمریکایی به قصد زندگی، تحصیل و کار در کشور استرالیا به این کشور مهاجرت نموده و در این کشور سکونت می نمایند. شما می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال در زمینه های مختلف حقوقی یا کسب اطلاعات در مورد اخذ ویزای تحصیلی از دانشگاه های کشور استرالیا با موسسات حقوقی در این زمینه تماس حاصل نموده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

شرایط و هزینه ی زندگی در ایسلند

قبل از تصمیم گیری و انتخاب مهاجرت به کشور ایسلند بهتر است از شرایط و هزینه زندگی در ایسلند را بدانید و نسبت به موقعیت و شرایط خودتان مقایسه کنید و سپس بهترین گزینه را انتخاب نمائید. با توجه به اینکه شرایط و هزینه زندگی در کشورها مختلف می باشد تصمیم گرفتیم تا بطور جداگانه به توضیح کامل شرایط و هزینه زندگی در کشورها را بطور جداگانه خدمتتان ارایه کنیم و در این نوشته شرایط و هزینه ی زندگی در ایسلند را توضیح خواهیم داد.

 

شرایط و  هزینه ی زندگی در ایسلند :

بیش از نیمی از پهناوری جزیره ی اصلی ایسلند فلاتی است که ۴۰۰ متر از سطح دریا بلندی دارد و فاقد پوشش گیاهی چشمگیر است.۱۲ درصد پهنه ی ایسلند پوشیده از یخکوه هاست که انباشته ای از بارش های زمستانی برف در ایسلند هستند.یک دهمم رویه ی ایسلند پوشیده از بقایای فوران های آتشفشانی است که در حدود ۱۰ هزار سال گذشته روی داده اند.۲۵ آتشفشان فعال در ایسلند وجود دارند.درحدود ۳۰۰ چاه بخار در کشور ایسلند پراکنده هستند که منابع بالقوه ی زمین گرمایی به شمار می آیند و از آنها برای تولید برق و انرژی گرمایی استفاده می شود.ایسلند دارای نزدیک به ۱۸۰۰ دریاچه است که دریاچه ی پینگوالاواتن با چهناوری ۸۴ کیلومتر مربع و ژرفای ۱۱۴متر بزرگترین آنهاست و همچنین بیش از ۲۵۰ رودخانه در سطح جزیره جریان دارد که طولانی ترین آنها رودخانه پیورسا با ۲۳۷ کیلومتر مربع است.ایسلند دارای آب و هوای سرد و قطبی است اما تا حدی تحت تأثیر جبهه هایی از هوای معتدل قرار دارد.جریان های آب گرم گلف استریم در کرانه های جنوبی ایسلند سبب افزایش نسبی دما وجلوگیری از یخبندان های گسترده در زمستان می شود.

 

شرایط و  هزینه ی زندگی در ایسلند – هزینه زندگی در ایسلند و شهر ریکیاویک :

اگر قصد تحصیل در ایسلند دارید باید بودجه خود را برای هزینه های زندگی و تحصیل در ایسلند در نظر بگیرید.حداقل بودجه لازم برای زندگی یک نفر در شهر ریکیاویک ۱۸۰۵۵۰ کرونا در هر ماه است.با این حال این پول لزوما تمام هزینه های زندگی را شامل نمی شود که تا حد زیادی بسته به عادات زندگی و هزینه های شخص متغیر است. در زیر هزینه های زندگی در ایسلند با توجه به حدود بالا و پایین آن و همچنین برخی از هزینه های دیگر که ممکن است بخواهید در بودجه خود اضافه کنید برآورده شده است.این برآورده ها براساس هزینه زندگی یک فرد است و ممکن است برای زوجها و خانواده ها متفاوت باشد.

 

 

شرایط و  هزینه زندگی در ایسلند – برآورد هزینه های زندگی در ایسلند در هر ماه :

حدود پایین (کرونای ایسلند)   حدود بالا (کرونای ایسلند)

اجاره خانه

منزل شخصی، یک خوابه     ۷۰۰۰۰

خوراک               ۸۸۰۰۰

امکانات رفاهی (گرمایشی، برق و غیره(           احتمالاً جزء اجاره است.       ۱۵۰۰۰

اینترنت و تلفن همراه                       ۱۰۰۰۰

حمل و نقل عمومی             ۱۰۹۰۰-

هزینه های پرداختی اولیه:

 

برآورد هزینه ها (کرونای ایسلند)

اجازه اقامت، مدارک و هزینه های ویزا ۱۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰

اجاره بها  ۱ تا ۲ ماه پیش پرداخت اجاره

رفت و آمد از فرودگاه مبدأ به ریکیاویک            ۱۹۵۰

یک شب اقامت در خوابگاه یا مهمانخانه ۴۰۰۰تا ۱۲۰۰۰

اثاثیه منزل (ظروف، فنجان، ظروف، وسایل آشپزخانه، حوله، و غیره(           ۴۰۰۰تا ۵۰۰۰۰

کتاب درسی          ۳۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰

مجموع    ۵۶۹۵۰ تا ۱۵۸۹۵۰

سایر هزینه های زندگی در ایسلند:

 

برآورد هزینه ها (کرونای ایسلند)

یک فنجان قهوه      ۳۵۰ تا ۶۰۰

شام، رستوران       ۴۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰

بلیط سینما            ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰

عضویت باشگاه (هر ماه)      ۸۹۰تا ۱۲۹۰۰

تاکسی (درون ریکیاویک)     ۱۵۰۰ تا ۵۰۰۰

استخر شنا (یک جلسه)         ۹۰۰

شرایط و هزینه ی زندگی در ایسلند  – آموزش عالی در ایسلند :

برای دانشجویانی که قصد مهاجرت تحصیلی به ایسلند را دارند اولین مرحله تصمیم گیری در مورد محل تحصیل است و سپس هزینه های تحصیل در ایسلند.با توجه به کم جمعیت بودن این کشور تعداد مراکز آموزش عالی محدود است.بزرگترین دانشگاه در حال حاضر دانشگاه ایسلند است و گزینه دوم آن دانشگاه ریکیاویک می باشد.هردو دانشگاه در پایتخت قرار دارند و رشته تحصیلی بسیاری از جمله هنر وعلوم انسانی، تجارت واقتصاد، علوم تجربی، مطالعات بهداشتی ارائه می دهند.یکی دیگر از گزینه ها دانشگاه آکوریری استکه دانشگاه در شهر آکرویری در شمال ایسلند واقع شده است.دانشگاه های شامل دانشگاه کشاورزی ایسلند و دانشگاه بیفروست می شود.حدود ۵ درصد از تمام دانشجویان اینجا از مکان های بین المللی بسیاری از رشته های تحصیلی به زبان انگلیسی تدریس می شود.در مقایسه با کشورهای دیگر نظام آموزشی ایسلند با توجه به برنامه ارزیابی دانشجویان بین المللی در رتبه شانزدهم است.تحصیل در رشته های وایکینگ و اسکاندیناوی قرون وسطی رایگان است و این مسئله در مورد دانشجویان تمام ملیت ها اعمال می شود.