شرایط دریافت ویزای مکزیک

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک لازمه ورود به این کشور زیبا می باشد . جهت سفر به مکزیک داشتن ویزای توریستی مکزیک الزامی می باشد . شخص مسافر و یا نماینده وی (آژانس مسافرتی سفرنامه) می توانند برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند البته این مورد را باید در نظر داشت که در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز انجام می شود .

شرایط دریافت مکزیک

اکثر کسانی که می‌خواهند به مکزیک سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای مکزیک را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

 

چطور به مکزیک سفر کنم؟

برای کار چطوری ویزا بگیرم؟

ویزای توریستی مکزیک چقدر زمان می‌برد؟

شرایط مهاجرت به مکزیک چیست؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای مکزیک به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

 

شرایط اخذ ویزای مکزیک

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای مکزیک را دارید؟

امور مهاجرت در بدو ورود شما به مکزیک از شما مدارک زیر را درخواست می‌کند:

پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه

ویزای معتبر کانادا یا اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، ژاپن، بریتانیا یا کشورهای حوزه شینگن

فرم FMM که بدرستی پر شده باشد (در لحظه ورود یا در طول پرواز به شما داده می‌شود)

بلیط رفت و برگشت یا پرواز بعدی یا رزرو هتل

مدارکی که هدف سفر شما را اثبات می‌کند (سفر، دعوت‌نامه شرکت، قرارداد شرکت و..)

اثبات وضعیت مالی

مراحل صدور ویزای مکزیک

نخستین و البته یکی از مهم‌ترین مراحل صدور ویزای مکزیک دریافت وقت است؛ زیرا سفارت به درخواست‌‌های ویزا فقط با وقت قبلی پاسخ می‌دهد. متقاضیان برای دریافت وقت باید به سیستم Maxitel مراجعه کنند. گفتنی است دریافت وقت رایگان است و امکان صدور وقت فوری برای ویزا وجود ندارد. سپس متقاضی باید در وقت تعیین شده جهت تحویل مدارک و انجام مصاحبه به محل سفارت مراجعه کند. بدیهی است در صورت ناقص بودن مدارک، سفارت این حق را برای خود قائل است تا مصاحبه را لغو کند.

 

زمان لازم برای صدور ویزای مکزیک

اخذ ویزا مکزیک حداقل ۱۰ روز کاری زمان نیاز دارد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود.

 

هزینه اخذ ویزای مکزیک

مسافران گرامی در صورت داشتن ویزای شینگن قبلی هم باید مبلغ ۱۵۰دلار بابت دریافت ویزاپرداخت نمایند .

 

ویزای توریستی مکزیک

قیمت ویزای توریستی عادی مکزیک : ۱۵۰دلار است

مدت اقامت در مکزیک با ویزای عادی : طبق بلیط و ویزای اخذ شده می باشد

مدت اعتبار ویزای عادی مکزیک : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای عادی مکزیک : ۲۵ روز کاری

 

مدارک ویزای مکزیک

۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

مدت اعتبار حداقل ۷ ماه از تاریخ ورود.

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.

داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

۲) ۳ قطعه عکس ۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.

۳) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴) اصل و ترجمه سند ازدواج به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۵) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است وزمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر  یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد.

حسابهای جاری: کارکرد شش  ماه اخیر به زبان انگلیسی

گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سودبه زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال باشد.

۶) اصل و ترجمه سند مالکیت.

۷) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و ۳ فیش آخر حقوق، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

وکلا: پروانه وکالت.

مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و ۳ فیش آخر حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سه فیش آخر حقوق (‌سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)

بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه ۳ فیش آخر حقوق.

مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال‌، سمت و میزان حقوق دریافتی از شرکت مربوطه به همراه ۳ فیش آخر حقوق (‌ سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)

در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات به همراه اساسنامه شرکت

معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه ۳ فیش آخر حقوق (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)

دانش آموزان و دانشجویان: اصل  و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل.

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۸) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است. رضایتنامه محضری نیاز به ترجمه انگلیسی دارد.

۹) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار .

 

سایر نکات ویزای مکزیک

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

تکمیل فرم مشخصات فردی

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

کلیه مدارک نیاز به ۲ سری کپی در برگه  A4 دارند.

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.

 

انواع ویزای مکزیک

سفارت مکزیک در ایران تنها برای درخواست‌هایی ویزا صادر می‌کند که هدف سفر ، فعالیت‌هایی باشد که بابت انجام آن‌ها پولی دریافت نمی‌شود مانند: توریستی ، جلسات کاری ، کنفرانس‌ها و..

برای ویزای کاری مکزیک، اسپانسر کاری در مکزیک باید برای شما در یکی از نزدیک‌ترین موسسات مهاجرت اقدام کند

ویزای توریستی مکزیک به مدت هتل رزرو شده می باشد.

 

نکات ویزای مکزیک

اگر دارای ویزای معتبر کانادا یا اقامت دائم کشورهای بریتانیا، آمریکا، ژاپن و دیگر کشورهای حوزه ی شینگن باشید برای سفرهای گردشگری، کاری و ترانزیتی احتیاج به درخواست ویزای مکزیک ندارید.

اگر این شرایط را دارید باید در هنگام سفر به مکزیک مدارک زیر را جهت ارائه در اختیار داشته باشید:

پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار

ویزای معتبر یا اقامت دائم کشورهای گفته شده

تکمیل شده فرم  FMM این فرم در لحظه ورود یا در طول پرواز به مسافر داده می‌شود.

بلیط برگشت یا پرواز بعدی و رزرو هتل

ارائه ی مدرکی که هدف شما از سفر را مشخص کند.

ارائه ی مدرکی که وضعیت مالی تان را مشخص کند.

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای مکزیک

اگر اقامت دائم کشورهای آمریکا، بریتانیا، ژاپن یا کشورهای حوزه شینگن دارید،و یا ویزای معتبر کانادا را دارید ، برای سفر توریستی، کاری و ترانزیت نیازی به درخواست ویزای مکزیک نخواهید داشت.

صدور ویزای مکزیک به منزله ضمانت ورود به این کشور نیست و پلیس مقامات اداره مهاجرت مکزیک حق تصمیم نهایی را دارند.

در صورتی که قبلا سابقه دریافت ویزای شینگن را نداشته‌اید ، باید مبلغ ۳۵۰ دلار بابت ضمانت بازگشت پرداخت نمایید

صدور ویزای مکزیک به منزله ضمانت ورود به این کشور نیست و پلیس مقامات اداره مهاجرت مکزیک حق تصمیمگیری نهایی را دارند

افرادی که دارای اقامت آمریکا یا کانادا هستند نیازی به اخذ ویزای مکزیک ندارند و میتوانند ۱۸۰ روز در این مکزیک اقامت داشته باشند.

 

دانستنی های کشور مکزیک

ایالات متحد مکزیک یا مکزیک، کشوری است در آمریکای شمالی. این کشور بیش از ۱۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت آن مکزیکوسیتی است. زبان اداری و کاربردی در مکزیک زبان اسپانیایی است . واحد پول آن پزوی مکزیک (Mex. $) معادل ۱۰۰ سنتاوو است مکزیک ۱۱ اُمین اقتصاد بزرگ دنیاست.

مکزیک به سرزمین رنگ‌ها و کنتراست‌ها معروف است، همین دلیل محکمی است که برای اقدام به این کشور و درخواست اخذ ویزای توریستی مکزیک . به نظر میرسد که اخذ ویزا مکزیک از سفارت این کشوردر تهران چندان کار پیچیده‌ای نباشد. البته این در شرایطی است که شما تمامی مدارک خواسته شده را ارائه دهید البته کسی نمی‌تواند قول ویزای تضمینی مکزیک به شما دهد.

 

آدرس سفارت مکزیک در ایران

آدرس سفارت مکزیک در تهران : خیابان آفریقا (جردن) ، خیابان گلفام ، پلاک ۱۲

تلفن سفارت مکزیک : ۲۲۰۵۷۵۹۰-۰۲۱ / ۲۲۰۱۲۹۲۱-۰۲۱

سایت سفارت مکزیک در ایران: embamex.sre.gob.mx

ایمیل: embiran@sre.gob.mx