اقامت سوئیس

سوئیس یکی از کشور های اروپاییست که به دلیل پیشرفته بودن این کشور و رفاه اقتصادی و اجتماعی بسیار بالا در آن سالانه تقاضای فراوانی برای اقامت سوئیس از سوی هم وطنان ایرانی و شهروندان دیگر کشور ها میشود و بدین جهت ما در این مقاله قصد داریم در خصوص اقامت سوئیس مطالبی را برای شما خواننگان عزیز شرح دهیم.

 

همان گونه که میدانید راه های دریافت اقامت یک کشور به صورت های گوناگونی انجام میشود که ما در این مقاله تمامی این راه ها را یک به یک خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد اما قبل از ارائه انواع اقامت ها ، این نکته را نیز باید بیان داشت که اقامت خود به دسته های مختلف کوتاه مدت و بلند مدت و دائم نیز تقسیم میشود که ویزاهای دائم معمولا به این شکل است که شما بعد از اخذ ویزای سوئیس با گذشت  هرسال ویزای خود را به اداره مهاجرت برده و تمدید میکنید و اگر مدت 12 سال ویزای خود را بدون هیچ گونه مشکلی تمدید کردید اداره مهاجرت به شما ویزای دائمی سوئیس را اعطا میکند.

(البته برای تمدید ویزا و اخذ ویزای دائمی ، نیاز است در طول تمام دوران حضور خود هیچ پرونده نزاع و درگیری نداشته باشید و هیچ شکایتی از شما ثبت نگردید باشد و همچنین مالیات های خود را به موقع پرداخت نموده باشید و از پس مخارج زندگی خود در سوئیس برآمده باشید)

 

_ اخذ اقامت سوئیس از طریق ویزای تحصیلی :

شما میتوانید از طریق اخذ ویزای تحصیلی اقامت سوئیس را دریافت کنید. خوشبختانه این کشور دانشگاه هایی با رنکینگ علمی بالایی دارد و یکی از مزیت های تحصیل در سوئیس وجود دانشگاه هایی با چندین زبان از جمله المانی و فرانسوی و انگلیسی است که البته شما باید برای اخذ پذیرش از یکی از این دانشگاه ها مدرک زبان مورد نیاز آن دانشگاه را نیز تهیه کنید. خوشبختانه در سوئیس نیز اجازه کار برای مقطع کارشناسی با مدت زمان 10 ساعت و کارشناسی ارشد مدت زمان 20 ساعت وجود دارد که حد اقل برای هر ساعت کار دانشجویی میتوانید مبلغ 15 فرانک دست مزد دریافت کنید.

 

_اخد اقامت سوئیس از طریق ویرای کاری :

ویزاهای کاری خود به سه دسته تقسیم میشوند ؛ ویزای نوع جاب سیکر یا جستجوی کار ، ویزای جاب آفر یا پیشنهاد کاری و اسکیل ورکر یا نظام رتبه بندی و امتیاز دهی برای مشاغل.

همچنین خیلی از افراد از طریق سرمایه گزاری اقامت سوئیس را دریافت میکنند. چراکه اساسا سوئیس علاقه زیادی به جذب سرمایه گزار خارجی دارد . سوئیس باتوجه به سیستم بانکداری نوین خود باعث جلب اعتماد جهان نسبت به حفظ سرمایه و امنیت مالی شده و همه سرمایه گزاران جهانی حتی برای امنیت مالی و حفظ سرمایه خود هم که شده بانک های سوئیس را بر می گزینند . از طرفی بورس های کشور سوئیس نیز همواره روند رو به رشدی داشته و همیشه مورد استقبال سرمایه گزاران جهان بوده.

همچنین بخش دیگر اقتصاد سوئیس از طریق توریست و گردشگری تامین میشود و با توجه به استقبال بالای گردشگران مشاغل زیادی نیز در ارتباط با صنعت گردشگری سوئیس وجود دارد که مهاجران میتوانند در این مشاغل مشغول به کار شده و کسب درآمد کنند.

 

به یاد داشته باشید که با توجه به این که حدود 20 درصد از جمعیت سوئیس از مهاجران کشور های امریکایی افریقایی آسیایی تشکیل شده ؛ شرکت های سوئیسی و مردم این کشور نسبت به نیروی کار خارجی دید منفی ندارند و شما درصورت داشتن مهارت و تخصص کافی و به شرط داشتن رزومه کاری مرتبط با رشته میتوانید به راحتی نظر صاحبان شرکت و کارفرمایان را جلب نمایید.

برای اخذ اقامت سوئیس از طریق کار مدارک ذیل نیز لازم و ضروری می باشد :

*پاسپورت روز بااعتبار  و کپی آن

*نامه دعوت به همکاری یا قرارداد منعقد شده با یک شرکت سوئیسی برای همکاری .

* اعطای تمامی مکاتبات الکترونیکی مانند ایمیل و غیر الکترونیکی مانند پست نامه با مراکز کاری سوئیس جهت تایید روند جستجوی کار

*ارائه حد اقل مدرک کارشناسی آکادمیک به صورت ترجمه شده به زبان های فرانسه و المانی و یا ایتالیایی.

*ارائه یک فرم رزومه دقیق و مفصل به زبان لاتین

*ارائه پرینت حساب جهت نمایش دادن تمکن مالی خود در سوئیس برای مدت زمان حد اقل یک سال.

 

_اخذ اقامت از طریق ازدواج :

هر شخص خارجی که با یکی از شهروندان تبعه سوئیس ازدواج کند میتواند در قدم اول اقامت 3 ساله کشور سوئیس را دریافت کند سپس بعد از اتمام  دوره سه ساله اگر همچنان قصد ادامه زندگی مشترک در سوئیس را داشتند این بار اداره مهاجرت مدت زمان 5 سال دیگر نیز اقامت شخص مهاجر را تمدید میکند و در نهایت اگر در طول این مدت شخص مهاجر عملی خلاف قوانین سوئیس انجام ندهد میتواند در نهایت اقامت دایم و سپس تابعیت کشور سوئیس را دریافت کند و هیچ نیازی به اخذ مدرک زبان و آزمون های اقامت نیز وجود ندارد.

به طور کل این نکته را به یاد داشته باشید که اقامت دایم با تابعیت کاملا متفاوت است و تابعیت در سوئیس تنها از طریق ازدواج با فرد سوئیسی (آن هم بعد از گذشت دو دوره تمدید اقامت) و از طریق اقامت بلند مدت و طولانی مشروط به عدم پیشینه کیفری و ثبت شکایت  به دست می آید و شخصی که تابعیت سوئیس را اخذ نماید به طور کامل شهروند سوئیس محسوب شده و در  تمامی حقوق با متولدین در این کشور برابر است.

 

همچنین به یاد داشته باشید که امکان یافتن شغل مناسب در سوئیس وجود دارد اما از طرفی هزینه های زندگی در سوئیس در مقایسه با دیگر کشور های اروپایی بسیار گران قیمت میباشد و تهیه مسکن و خورد و خوراک در سوئیس نیازمند صرف نمودن بودجه فراوانی میباشد حال آن که هزینه زندگی متعادل تری با سطح رفاه های مشابه در ما بقی کشور های اروپایی وجود دارد .

 

مجموع مطالبی که در این مقاله در خصوص اقامت سوئیس نوشته شده سعی بر آن داشت تا شمارا با شرایط کلی سوئیس و اقامت این کشور آشنا سازد و چنانچه علاقه مند به دانستن اطلاعات جزعی تر در خصوص کشور سوئیس هستید میتوانید دیگر مقالات مربوط به سوئیس مانند هزینه های زندگی در سوئیس ، چگونگی مهاجرت به این کشور را نیز مطالعه کنید و یا درصورت نیاز میتوانید برای یافتن پاسخ سوالات خود با کارشناسان مجرب موسیه حقوقی بین المللی سفیران سروش سعادت با شماره مشاوره  02126705356 تماس حاصل نمایید.

 

موسسه حقوقی بین المللی سفیران سروش سعادت بیش اتر از یک نفر ؛ بیش تراز یک مجموعه ؛ و بیشتر از یک سازمان حامی موکلین خود در داخل و خارج از کشور میباشد.

 

 

 

 

شرایط اخذ ویزای کار لهستان

نیروی کار در تمام دنیا در زمان های مختلف، نیرویی ارزشمند محسوب می شود و افراد همیشه بدنبال اخذ ویزای کار و مهاجرت به کشورهایی با سطح کیفیت و رفاه بسیار عالی می باشند. ایجاد فرصت شغلی و پیداکردن کار مناسب در دنیای امروز از مرزهای جغرافیایی کشورها فراتر رفته و کار فرمایان نیروهای کار خود را از دیگر کشورهای جهان نیز جذب می نمایند. افرادی که فارغ التحصیل گروه های فنی و مهندسی، پرستاری و پزشکی می باشند از شرایط خوبی جهت کار در کشورهایی چون آلمان، اتریش، استرالیا، نیوزلند و آفریقای جنوبی بهره مند هستند. کشور آلمان به عنوان صنعتی ترین کشور اتحادیه اروپا فرصتی استثنایی را برای علاقمندان به کار در ماه های اخیر فراهم کرده است.

شرایط اخذ ویزای لهستان

اگر شما مایل به دریافت ویزای کار کشور آلمان می باشید به این صفحه مراجعه کنید. برخی از دوستان در مورد شرایط اخذ ویزای کار در لهستان و نحوه ورود به این کشور پرسش هایی را مطرح میکنند.

 

مهاجرت کاری و شرایط اخذ ویزای کار در لهستان

یکی از راه های مهاجرت به لهستان از طریق کار در لهستان می باشد، که پس از اخذ اقامت لهستان از طریق کار نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی لهستان میتوانند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به لهستان می باشد روش های دیگر نظیر اخذ ویزای تحصیلی جهت مهاجرت تحصیلی در لهستان و سرمایه گذاری در لهستان نیز وجود دارند. تابعیت لهستان از طریق تولد فرزند در لهستان در این کشور وجود ندارد. جهت اطلاع از شرایط مهاجرت، شرایط اقامت از طریق کار یا تخصص، حقوق کار در لهستان، هزینه زندگی در لهستان و شرایط ویزای کار به لهستان و میتوانید با موسسات مهاجرت به ایتالیا مراجعه کنید.

 

ویزای کار در لهستان

لهستان کشوری در اروپای شرقی که با کشورهای آلمان، جمهوری چک، اسلواکی، لیتوانی، بلاروس و اوکراین همسایگی دارد. این کشور طولانی ترین مرز را با کشورهای چک و اسلواکی و کوتاهترین مرز مشترک را با آلمان دارد. لهستان از کشورهای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. پایتخت این کشور شهر ورشو و دارای جمعیتی بالغ بر سی و هشت میلیون و پانصد هزار نفر می باشد. از شهر های مهم آن می توان به کراکوف، ووچ، وروتسلوا و … اشاره کرد. لهستان دارای آب و هوایی بسیار سرد و طاقت فرسا در زمستان ها و هوایی نسبتا معتدل در تابستان ها است. زبان رسمی مردم این کشور لهستانی و اکثریت آنان مسیحی می باشند.  از مهمترین صنایع این کشور می توان به ماشین آلات صنعتی، مواد غذایی، تولیدات کارخانه ای، منسوجات، ماشین سازی، کشتی سازی، مواد شیمیایی اشاره کرد که بیشتر  به کشورهای انگلستان، جمهوری چک، ایتالیا، روسیه و … وارد می شود. واحد پول کشور لهستان “زلوتی” است و هنوز به یورو واحد پول اکثر کشورهای اتحادیه اروپا تبدیل نشده است.

 

شرایط کاریابی در کشور لهستان:

حداقل مدرک تحصیلی شما جهت اقدام جهت ویزای کار لهستان مدرک کارشناسی می باشد. برای داشتن کار تمام وقت بایستی پیشنهاد شغلی از کارفرمایی که دارای شرکت معتبری در کشور لهستان است داشته باشید. پروسه به این شکل است که باید آگهی دعوت به کار به مدت سه ماه در کشور لهستان درج گردد و اگر کسی متقاضی شغل مطرح شده نبود بار دیگر این آگهی در اتحادیه اروپا برای سه ماه تکرار شود. این روش جهت دریافت کار در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا مرسوم است. حال اگر شخص متقاضی موفق به دریافت این دعوت نامه گردد بایستی قرار داد کاری (طبق قانون کار) با کارفرمای خود منعقد کرده و سپس این قرارداد به اداره کار محلی فرستاده شود. از دیگر مدارک لازم جهت ارائه به کنسولگری لهستان در کشور مورد نظر فرد، می توان به ارائه پاسپورت، ترجمه مدارک مقاطع تحصیلی ، ترجمه سوابق کاری و نامه عدم سوپیشینه و… اشاره کرد.

 

مشخص شدن اعطای ویزا از طرف سفارت به متقاضی مدت زمانی حدود یک تا دو ماه به طول می انجامد. دقت داشته باشید که یافتن شغل به این روش برای افراد خارج از اتحادیه اروپا امری بسیار سخت و دشوار می باشد. پیشنهاد ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر برای شما متقاضی عزیز، روشی دیگر چون ویزای تحصیلی لهستان جهت ورود به این کشور است. همیشه یکی از بهترین راه های ورود به یک کشور مدرن و استفاده از امکانات آن استفاده از ویزای تحصیلی و شرایط تحصیل در آن کشور است. گاها افراد تحصیل در کشورهای رایگان را در اولویت ذهنی خود دارند تا کشوری چون لهستان که شامل پرداخت هزینه میشود که در این صورت پیشنهاد ما تحصیل در کشورهایی چون اتریش، آلمان و یا استفاده از بورسیه تحصیلی کشور ایتالیا است. حال شما با حضور در این کشور و اجازه کار پاره وقت، نیمه وقت یا کار دانشجویی 20 ساعت در هفته بواسطه تحصیل، می توانید با جستجو در آگهی های اعلام شده به کار مورد نیاز خود دست یابید و ویزای خود را تبدیل نمایید.

 

شایان ذکر است لهستان کشوریست که جهت یافتن کار دشواریهای خاص خود را دارد و با توجه به بیکاری جوانان در این کشور و رقابت در یافتن شغل مناسب، فرد جویای کار با داشتن شرایطی می تواند از شانس بالاتری در دریافت کار بهره مند شود. دانستن زبان رسمی این کشور، داشتن تجربه کاری، آشنایی به مهارت های It، تحصیل در رشته هایی چون علوم کامپیوتر، امور مالی، مدیریت گردشگری در اخذ کار در لهستان توسط کارگران خارجی بسیار موثر خواهد بود.

 

چند نمونه از سایت های روزنامه های کاریابی و سایت های کاریابی لهستان عبارتند از:

 

monsterpolska.pl

stepstone.pl

dlastudenta.pl

kariera.pl

هزینه های زندگی در کشور لهستان

هزینه های زندگی در کشور لهستان نسبت به برخی از کشورهای اروپایی پایین تر می باشد و همین امر سبب محبوبیت این کشور در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی نیز شده است. بسته به نرخ ارز در ایران اگر هر زلوتی معادل 10000ریال در کشورمان باشد.

 

هزینه اجاره آپارتمان مرکز شهر برای یک ماه : 1600زلوتی

هزینه اجاره آپارتمان حومه شهر برای یک ماه: 1200 زلوتی

بنزین و گازوئیل هر لیتر: 4.5زلوتی

یک وعده غذای رستورانی :  20زلوتی

یک وعده غذا در رستوران مک دونالد : 16 زلوتی

مصرف غذاهای لبنی و پروئینی : 400 تا 500 زلوتی

هزینه حمل و نقل برای یک ماه: 100زلوتی