سرمایه گذاری در کانادا

مهاجرت به کانادا روش های متفاوتی دارد که یکی از این روش ها مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کانادا است .اگر تمایل به مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری را دارید باید بدانید که قوانین سرمایه گذاری در کانادا با توجه به نوع استان متفاوت خواهد بود.

برای سرمایه گذاری در این کشور باید نوع سرمایه گذاری و مبلغ مورد نظر خود را برای سرمایه گذاری مشخص نمایید سپس می توانید با کمک و مشورت وکلای مجرب روش های سرمایه گذاری را بررسی نمایید .

با توجه به قوانین وضع شده در سال های اخیر می توان گفت سرمایه گذاری در کانادا بهترین و مقرون به صرفه ترین و سریع ترین و راحت ترین نوع مهاجرت به این کشور محسوب می شود

این گونه مهاجرت غالبا مورد توجه افرادی که شرایط سنی مناسب برای اخذ ویزای تحصیلی و کاری را ندارند می باشد

در ادامه به شرایط سرمایه گذاری در این کشور می پردازیم.

 

سرمایه گذاری در کانادا :

در مورد شرایط سرمایه گذاری در کانادا مقالات متعددی وجود دارد اما ما در سفیران سروش سعادت برآنیم تا شمارا از آخرین قوانین موجود آگاه نماییم

در سال های اخیر جذب سرمایه گذار خارجی در سیاست های کشور کانادا قرار گرفته است دولت این کشور همواره مشوق متقاضیان سرمایه گذاری در کانادا بوده است .

برای سرمایه گذاری در کانادا نیازمند آن هستید که مراحل سرمایه گذاری خود را تحت عنوان بیزنس پلن بنویسید در این برنامه باید به طور خلاصه از اهداف کسب و کار و کارهای اجرایی واولیه که قصد انجام آن را دارید صحبت کنید  همین طور تیم مدیریت تعیین کنید وبراورد های مالی را انجام دهید تا در زمان اخذ ویزا سرمایه گذاری برنامه خود را به سفارت ارائه دهید

از آن جا که نوع برنامه تنظیم شده توسط شما می تواند در روند اخذ ویزا بسیار موثر باشد ما به شما پیشنهاد میکنیم در این امر از کمک  کارشناسان ما درسفیران سروش سعادت بهره مند شوید

سرمایه گذاری در کانادا روش های متفاوتی دارد به طور مثال سرمایه گذاری از طریق خود اشتغالی و یا کار آفرینی از انواع روش های سرمایه گذاری در کانادا می باشد

از طرفی شرایط سرمایه گذاری در هریک از استان های این کشور نیز متفاوت خواهد بود که در ادامه برای آشنایی بیشتر شما عزیزان به بررسی سرمایه گذاری در بعضی از ایالت های کانادا می پردازیم

ایالت کبک :

ایالت کبک  بزرگترین ایالت کشور کانادا است که این ایالت به تنهایی جایگاه 38 ام را در اقتصاد دنیا دارد .از طرفی این ایالت با شهرها و مناطق دیدنی بسیاری که دارد همواره مورد توجه گردشگران بسیاری بوده است

برای مهاجرت به این ایالت و سرمایه گذاری در آن نیازمند آن هستید که حداقل مبلغی در حدود 1500هزار دلار را برای سرمایه گذاری در نظر بگیرد.

شخصی که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارد باید حداقل  2سال تجربه کار در حوزه مدیریت را داشته باشد

قدم بعدی در امر سرمایه گذاری این است که فرد سرمایه گذار مبلغ 800 هزار دلار را به دولت کانادا پرداخت نماید مبلغ به مدت 5 سال در اختیار دولت این کشور قرار میگردو بعد از مدت 5 سال به شخص برگردانده می شود دولت کبک بازگشت این مبلغ را به شخص تضمین میکند

در این روش شما احتیاج به تسلط به زبان انگلیسی ندارید و همین طور این امکان را دارید که در نقطه از کانادا زندگی کنید بعداز اخذ این نوع ویزا شما به همراه خانواده خود حق ورود به این کشور رادارید و ازتمامی حقوق  شهروندان این کشور اعم از تحصیل و بیمه رایگان و..بهره مند می شوند

 

سرمایه گذاری در کانادا در استان بریتیش کلمبیا (ونکوور) یا حومه  آن

سرمایه گذاری در این استان  مبلغی در حدود 200 تا 400 هزار دلار را نیازمند است که برای سرمایه گذاری یا ایجاد شغل در این استان و یا اطراف آن هزینه شود

پس از پرداخت این هزینه و فراهم نمودن شرایط کار به شما به مدت دوسال ویزای کار در این کشور اهدا می شود پس از انجام دوسال کار سوابق کاری شما بررسی شده و پس از آن برای اقامت دائم می توانید  اقدام نمایید توجه داشته باشید که این استان از جمله استان هایی است که از رفاه زندگی بسیار بالایی برخوردار است.

 

سرمایه گذاری در کانادا در استان های مانیتوا و نیوبرانزویک

برای سرمایه  گذاری در این استان ها میتوانید با اخذ ویزا توریستی ابتدا بازدید از این استان ها داشته باشید پس از آن مبلغ 100هزاردلار به صورت ودیعه به حساب این استان پرداخت میکنید .

سپس با مبلغ 150هزار دلار برای سرمایه گذاری در این استان اقدام می کنید توجه داشته باشید که  بعد از انجام سرمایه گذاری در این استان صدهزار دلار اولیه که بابت ودیعه پرداخت کردید به شما بازگردانده خواهد شد از سایر شرایط این استان داشتن مدرک زبان ایلتس حداقل با نمره 4 می باشد

از دیگر روش های مهاجرت به این کشور خود اشتغالی است که افراد با توجه به مهارت خود شغلی را ایجاد میکنند که در ادامه به بررسی آن می پردازیم

 

خود اشتغالی در کانادا:

برای اخذ ویزا این کشور از این طریق نیاز دارید که بتوانید ثابت کنید که توانایی ایجاد یک بیزنس  را دارد و همین طور نیاز به داشتن سابقه مرتبط و مدارکی برای اثبات مهارت خاص خود نیز دارد

با توجه به این که برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری نیاز به اطلاعات دقیق و کامل دارید و باید در قوانین این کشور به روز باشید همراهی یک وکیل کارامد و  با سابقه در کنار شما می تواند امری بسیار اثر گذار در روند مهاجرت شما باشد

کارشناسان مادر سفیران سروش سعادت با سال ها سابقه در امر مهاجرت به خصوص انواع مهاجرت تحصیلی کاری سرمایه گذاری به کشور کانادا می توانند در تمامی مراحل اخذ ویزا و اقامت در این کشور همراه شما باشند