تحصیل رایگان اتریش

 

تحصیل رایگان اتریش

یکی از مزایای کشور اتریش تحصیل رایگان در اتریش است که متقاضیان تحصیل  رایگان در کشور اتریش میبایست شرایط و اصول تحصیل را در تمام مقاطع تحصیلی ، هزینه های زندگی و تحصیل در کشور اتریش ، مدارک مد نظر برای ادامه تحصیل ،  تحصیل در رشته های پزشکی در کشور اتریش ، بورس های تحصیلی اتریش و… رعایت کنید.

کشور اتریش یکی از کشور هایی است که دانشگاه های برتر و مورد تایید در سطح بین المللی است که 70 دانشگاه در اتریش وجود دارد . اشخاصی که قصد دارند بدون مدرک زبان در خارج از کشور تحصیل کند اتریش با رشته های گسترده ای در دانشگاه ها میتوانید به تحصیل خود ادامه دهید و لازم به ذکر است که به زبان انگلیسی تدریس میشود .اتریش به دلیل امنیت اجتماعی بالا و ثابت بودن اقتصاد برای ادامه تحصیل بسیار موثر است .

 

مخارج تحصیل در اتریش:

تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش به صورت رایگان بوده است مانند تحصیل در آلمان

دانشجویان میبایست برای هر ترمی در دانشگاه های دولتی هزینه ای معادل 72/726 یورو پرداخت کنند.

دانشجویان برای ثبت نام در اتحادیه دانشجویی و برای بیمه دانشجویی باید هر ترمی 20/19 یورو پرداخت کنند.

لازم به ذکر است که تمامی هزینه های برای دانشجویان به صورت اجباری میباشد.

و دانشگاه های خصوصی از 1000 یورو هزینه های شروع میشود که میتواند تا 40.000 یورو هم برسد.

 

بورس های تحصیلی و انتخاب های مالی برای تحصیل در سطح بین المللی در اتریش:

متقاضیان در سطح بین المللی در اتریش این امکان را دارند از کمک های تحصیلی و بورس هایی تحصیلی که توسط سیستم و سازمان های اتریش یا دانشگاه که اعلام شده است برخوردار شوند.

دولت فدرال اتریش برای متقاضیانی که از کشور های حداقل توسعه یافته است بورس های تحصیلی مدنظر است و ارزش کمک های مالی بین 475 تا 679 یورو در ماه است.

 

برنامه های آموزشی و تحصیل در اتریش :

مدت دوره های دانشگاه و دانشگاه های علوم کاربردی در بیشتر مواقع به شرح زیر است :

طول دورهمقطع
4سالهکارشناسی
2سالهکارشناسی ارشد
5سالهدکتری

تقویم آموزشی تحصیل در اتریش :

براساس قانون سال تحصیلی در اتریش ، از ابتدا اکتبر شروع میشود و در روز 30 سپتامبر سال بعد به پاسان میرسد که دارای 2 ترم است :

ترم زمستان (1 اکتبر تا 30 ژانویه)

ترم تابستان (1 مارس تا 30 سپتامبر )

و دوره کریسمس ، در طول دو ترم و تعطیلات تابستانی کلاسی برقرار نمیشود لازم به ذکر است که استثنائاتی نیز وجود دارد.

 

شرایط و اصول تحصیل در مقطع های مختلف دوره تحصیل:

متقاضیان ایرانی برای ادامه تحصیل در اتریش میبایست پذیرش خود را از دانشگاه های دولتی اتریش در رشته های مدنظر خود در کنکور سراسری و دوره های روزانه که مجاز شده اند. در بعضی از دانشگاه های کنکور سراسری ایران و  دانشگاه آزاد ، پیام نور  و… از امتیاز بسیار کمی دارند . در برخی از رشته ها دانشگاه ها استثنائاتی وجود دارد اما در رشته های پزشکی و داندانپزشکی هم قبولی در کنکور سراسری باید امتحان ورودی هم شرکت کند.تحصیل در مقاطع باید به زبان آلمانی تسلط کامل داشته باشند ولی برای ورودی باید مدرک بی 2 آلمانی داشته باشید . در دوره کارشناسی ارشد اکثرا رشته های به زبان انگلیسی درس داده میشود.تحصیل در مقطع دکتری به این شکل میباشد که دانشجو اول باید برای خود استاد راهنما پیدا کند که برای این کار یک زمان یک ساله به شخص داده میشود . لازم به ذکر است در این مدت به دانشجویان حقوق ماهانه پرداخت میشود.

 

کسب و کار همزمان با تحصیل در اتریش:

آیا شما مجوز این را دارید که در اتریش به کار مشغول شوید وابسته به نوع ملیت ، نوع کاری که میخواهید و انجام دهید ، برای اتباع کشور های یا سوئیس نیستند مایل به کار هستند و EEA کشور توسعه یافته ، بسته به نوع اقامت دارد.

دانشجویانی که در اتحادیه اروپا ، احتیاج به مجوز کار دارند و اجازه کار محدود است و این مجوز باید توسط کارفرما انجام شود تا دانشجویان برای آغاز به کار کند .این اجازه فقط برای کار های پاره وقت ( حداقل درآمد کارگر) یا حداکثر 3 ماه در ایام تعطیلات انجام میشود. روش دیگر کار در حوزه های علمی و تحقیق بر طبق یک قرارداد برای کسب و کار به این شکل میباشد که شما به صورت تمام وقت کار نمیکنید و میبایست مالیات بر درآمد و بیمه درمانی را واریز کند و احتیاج به اجازه ندارند . لطفا در نظر داشته باشید که اقامت شما به صورت انحصاری و به توسط این استخدام دائم میشود و توجه داشته باشید که کار شما نباید به تحصیل تان صدمه وارد کند .

طبق این قوانین ممکن است منجر به خارج از اتریش میشود . ساعات کاری مجوز برای متقاضیان دوره لیسانس 10 ساعت در هفته و برای دانشجویان در دوره های بالاتر 20 ساعت در هفته است.

 

مخارج زندگی در اتریش :

کشور اتریش یکی از ثروتمندترین کشور های دنیا دیده شده ، هزینه های زندگی و تحصیل در اتریش نسبت به کشور های دیگر اروپایی خیلی بیشتر نیست.

هزینه های یک ماه برای زندگی دانشجویی در اتریش را به شرح زیر است . لطفا توجه این را داشته باشید که این هزینه ها برای راهنمایی به شما متقاضیان است که که این هزینه ها قابل تغییر میباشد و بیشترین هزینه ها برای خانه دانشجو مربوط است.

*اجاره خانه = حدودا 600 یورو

که این هزینه بستگی به این دارد که کدام شهر میخواهد به تحصیلتون ادامه دهید .

*خوراک = حدودا 250 یورو

با ارائه کارت دانشجویی خود این امکان را دارید در هزینه های حمل و نقل عمومی و بیشتر از موزه ها ، سینما ، تئاتر و دیگر مراکز تفریحی و فرهنگی از تخفیفات دانشجویی استفاده میکنید.

میانگین هزینه ها زندگی یک ماه برای یک دانشجو حدودا 950 یورو میباشد .این میانگین بستگی به موقیعت های تحصیلی شما کمی متفاوت است و یعنی هزینه ها اقامت برای زندگی کردن در شهر وین و شهر های بزرگ تر از شهر های دیگر است و در ضمن میانگین پولی که احتیاج دارید تا حد زیادی به اقتصاد اینکه چجوری زندگی میکند دارد.

 

مدارک مورد نیاز برای پذیرش تحصیل در اتریش :

1.پذیرش را درخواست کردن – فرم درخواست دانشگاه

2.ثابت کردن ملیت و عکس شناسنامه و پاسپورت

3.اصول دانشگاه برای مقطع ها دانشگاه

*دوره کارشناسی : مدارک تحصیلی متوسطه

*دوره کارشناسی ارشد : مدارک کارشناسی

*دوره دکتری : مدارک کارشناسی ارشد

4.برای بیشتر رشته های دانشگاهی ثابت کردن مهارت زبان المانی بسیار موثر است و باید اسناد و مدارک در این بازده را نشان دهند .اسناد خارجی باید ترجمه رسمی شوند و ارائه دهند . و هر زبانی  غیر از زبان آلمانی باید ترجمه رسمی شود.

5.در دوره های کارشناسی بیشتر رشته ها به زبان آلمانی تدریس میشوند و در دوره های کارشناسی ارشد بیشتر رشته ها به زبان انگلیسی تدریس میشود .

ویزای تحصیلی در اتریش :

برای ویزای تحصیلی اتریش شامل مدارک زیر میباشد :

1.درخواست فرم ویزای دی

2.داشتن گذرنامه

3.نامه پذیرش برای دانشگاه اتریش

4.شرایط اقامتی را ثابت کردن

5.منابع کافی ثابت کردن

6.نامه اسناد و مدارک رسمی توسط پدر و مادر و یا حتی یکی از والدین مسئولیت مالی در بر بگیرند .

7.از برنامه سفر یا بلیط سفر کوپی داشته باشید.

8.تمامی متقاضیان باید اطلاعات بیومتریک 10 اثر انگشت را باید نشان دهند که برای این کار باید به سفارت اتریش مراجعه کرد.

 

در آخر مقاله باید گفت که کشور اتریش با بهره گیری از دانشگاه های برتر به صورت رایگان و سیستم آموزشی در سطح دنیا با امنیت بالا برخوردار است . لازم به توضیح است که بعد از تمام شدن تحصیل به مدت یک سال با گرفتن اجازه کار این امکان را دارید که به دنبال کار بگردید و در کار مورد علاقه خود انجام دهید و در آخر اقامت دائم کشور اتریش را دریافت کنید .