تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا

مقاله زیر درمورد تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا میباشد و یکی  از راه های پر مخاطب برای مهاجرت  در کشور اسپانیا می باشد. دانشگاه های اسپانیا از رشته های تحصیلی متنوعی ایجاد شده است.

کشور اسپانیا عضو کشور های اتحادیه اروپایی می باشد که به دلیل آب و هوای گرم و مدیترانه ای دانشجویان از این شرایط لذت می برند. و به دلیل این که دانشگاه های اسپانیا از بین دانشگاه های اروپایی می باشد و این باعث شده که خیلی از دانشجویان خارجی باشند. در دانشگاه های اسپانیا به علاوه تحصیل در رشته و حرفه خود برای متخصص شدن کار می کنند.

هزینه تحصیل در مقطع دکترا:

. تحصیل در دانشگاه های دولتی در دوره دکترا بدون هزینه می باشد و دانشجویان فقط باید هزینه های جانبی و خدماتی دانشگاه را پرداخت کنند که مبلغ کمی می باشد. هزینه تحصیل در این دوره به طور مجانی می باشد.

یکی از مهم ترین مزایای تحصیل در دانشگاه های اسپانیا برای دانشجویان این می باشد که دانشگاه های اسپانیا مورد تایید وزارت علوم می باشد و به این معنا می باشد که دانشجویان ایرانی بدون نگرانی این امکان را دارند که در کشور اسپانیا به تحصیل خود ادامه دهند و اعتبار مدرک دانشگاهی در دانشگاه های اسپانیا برای وزارت علوم و وزارت بهداشت می باشد .

رشته های تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا :

تمامی رشته ها در دانشگاه های اسپانیا تدریس می شود و رشته های خاص مانند حقوق، زبان اسپانیایی، علوم اجتماعی، علوم کامپبوتر، مهندسی ها و علوم طبیعی جزء رشته های پرطرفدار در دانشگاه های اسپانیا می باشند.

جاذبه های تحصیل در اسپانیا :

شما به غیر از تحصیل در دانشگاه های اسپانیا این امکان را دارید که توانایی های خود را افزایش دهید. در دانشگاه های اسپانیا یک محیط آرام و دوستانه وجود دارد که دانشجویان زیادی خارجی در حال تحصیل کردن می باشد. سمینار و کار های علمی و کار های آزمایشگاهی در فضای آرام شرکت کنند و  دانشجویان مجوز این را دارند که با استادان خود صحبت کنند و کمک بخواهند.

 

سابقه و سطح علمی دانشگاه های اسپانیا :

برای تحصیل در دروه دکترا، شما این امکان را دارید که در یکی از دانشگاه های معتبر اسپانیا به تحصیل مشغول شوید. بعضی از دانشگاه ها بسیار قدیمی و حرفه ای می باشند که همیشه در لیست دانشگاه های بین المللی هستند. شهر های پیشرفته و حرفه ای مثل مادرید و بارسلونا، والنسیا، آلیکانته، سالامانکا و ماربیا این امکان را دارید که به ادامه تحصیل خود بپردازید. دانشگاه های اسپانیا اختراعات و نوآوری های زیادی در رشته علوم اعصاب داشته است. در حال حاضر دانشگاه های اسپانیا این خلاقیت  را دارا می باشد که برای برنامه های تحقیقاتی در برنامه های گوناگونی مثل فناوری و انرژی و… انجام میدهد. دانشگاه های اسپانیا با جذب بهترین دانشجویان بین المللی برای تحصیل در دوره دکترا به پیشرفت زیادی دست یافته است.

زبان تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا :

در دانشگاه های اسپانیا به زبان انگلیسی تدریس می شود و یکی از مزیت های دانشگاه های اسپانیا این است که بدون مدرک زبان نیز به فرد پذیرش داده می شود و این امر باعث شده که بسیاری از افراد به صورت مشتاقانه به فکر ادامه تحصیل در دانشگاه های اسپانیا باشند.

مدت زمان کار همزمان با تحصیل در اسپانیا :

دانشجویان در دوره دکترا در اسپانیا این امکان را دارند که 20 تا 30 ساعت در یک هفته به کار مشغول شوند و این امر می توانند به هزینه های زندگی و کار کمک کند .

مدارک لازم برای دریافت پذیرش دوره دکترا از دانشگاه های اسپانیایی :

  • مدارک تحصیلی ترجمه شده
  • رزومه تحصیلی داشتن
  • انگیزه نامه داشتن
  • پروپوزال
  • توصیه نامه داشتن
  • صفحه اول پاسپورت اسکن داشته باشید
  • سابقه کاری در صورت وجود

 

مدارک لازم برای پذیرش دانشگاه های اسپانیا :

یکی از مرحله های مهاجرت تحصیلی به اسپانیا جمع آوری و مهیا کردن مدارک لازم برای پذیرش دانشگاه های اسپانیا می باشد. در این روش باید به مدارک قانونی خواسته شده دقت بفرمایید و این که چرا دانشگاه های مختلف قواعد مشخصی برای مدارک های پذیرش دارند.

برای دریافت پذیرش قبل از تمام شدن تحصیل باید صورت بگیرد یعنی این که کسانی که ترم آخر هستند این امکان را دارند که با ارائه مدارک گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات را صادر کنند.

 

کار همزمان با تحصیل در اسپانیا :

کار داشتن همزمان با تحصیل در اسپانیا باعث شده است که دانشجویان بسیاری از هزینه های زندگی و تحصیل خود را پوشش دهند.  کشور اسپانیا از لحاظ هزینه های زندگی نسبت به کشور های اروپایی دیگر کم هزینه تر می باشد و اگر دانشجو هم کار کند و هم به تحصیل خود ادامه دهد شانس خوبی برای زندگی کردن دارد.

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا

لازم به ذکر می باشد که دانشجویان باید به تحصیل خود بپردازند و در حین تحصیل به کار مشغول شوند یعنی کار به طور نیمه وقت می باشد.  شما این امکان را دارید که ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تغییر دهید و در نهایت این امکان برای شما وجود دارد که به اقامت دائم دست پیدا کنید. در ضمن ویزای کاری پروسه جداگانه ای دارد که باید طی شود و پس از تمامی پروسه ها و اینکه آیا شما واجد شرایط برای کار کردن در این کشور هستید یا خیر؟ باید طی شود.

زبان مورد نیاز برای کار حین تحصیل در اسپانیا :

زبان کار کردن به زبان انگلیسی می باشد اما بهتر است که زبان اسپانیایی بلد باشیم که در زندگی نقش به سزایی دارد. در ضمن بیشتر مشاغل از شما زبان اسپانیایی می خواهند. به دلیل اینکه بعضی از شغل ها با افراد جامعه و مردم ارتباط دارند باید زبان اسپانیایی را یاد بگیرید.

البته زبان اسپانیایی دومین زبان پرطرفدار جهان است که بیشتر از 90 میلیون نفر در کل جهان به زبان اسپانیایی صحبت می کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا این امکان را دارید که با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره می دهند و کارشناسان ارشد ما شرایط شما را در نظر می گیرند و بهترین راه را به شما عزیزان پیشنهاد می دهند.

 

 

دکترا در اتریش

به دنبال تغییر قوانین گسترده ای که در یکی دو سال اخیر در ارتباط با تحصیل دکترا در اتریش و همچنین مهاجرت به این کشور ایجاد شده بهتر است قبل از اینکه اقدامی جهت اخذ هرگونه از ویزاهای اتریش انجام دهید از شرایط و قوانین جدید آموزشی در این کشور و همچنین نحوه پذیرش دکترا در اتریش مطلع باشید ، همچنین شما جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش نیازمند ارائه مدارکی هستید که مناسب است با سخت گیری های سفارت در ارائه این مدارک بسیار سنجیده عمل کنید .

چنانچه یک تبعه از کشورهای اتحادیه اروپا بخواهد در یک دانشگاه دولتی در اروپا تحصیل نماید طبق قوانین و یکپارچه سازی نظام های آموزشی نیاز به پرداخت شهریه ندارد و می تواند رایگان تحصیل نماید و این در حالی است که یک دانشجوی بین المللی باید در بسیاری از این کشورها جهت تحصیل شهریه پرداخت کند ، اما در این بین هستند کشورهایی که یک دانشجوی بین المللی بتواند بدون پرداخت شهریه نیز تحصیل کند ، کشور اتریش این موقعیت را به دانشجویان بین المللی می دهد تا برای تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی در دانشگاه های دولتی این کشور بدون پرداخت شهریه و صرفا با پرداخت مبلغی به عنوان هزینه ثبت نام تحصیل نماید ، اگر شرایط این کشور نظر شما را به خود جلب کرده است می توانید با خواندن این نوشتار نسبت به قوانین و شرایط جدید این کشور آگاه شوید ، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارائه دهنده مشاوره تخصصی در زمینه مهاجرت به اتریش می باشد .

کشور اتریش نیز یکی از کشورهای عضو فرآیند بولونیا است و تحصیل کارشناسی بازه ی سه تا چهارساله ، کارشناسی ارشد یک الی دو و مقطع دکترا سه الی چهارساله دارد ، تحصیل در مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا در اتریش برای دانشجویان بین المللی رایگان می باشد و صرفا هزینه ای را بین 350 تا 700 یورو برای هر ترم هزینه ثبت نام دارد .

تحصیل دکترا در اتریش در برخی دانشگاه ها که سیستم سنتی آموزشی را ادامه می دهند نیز می تواند بین 4 تا 5 سال به طول انجامد ، البته این نوع برنامه بیشتر شامل حال افرادی است که از مقطع کارشناسی بلافاصله وارد مقطع دکترا می شوند که اتباع ایرانی در این پروسه کمتر پذیرش می شوند بهتر است برای ورود به این نوع برنامه های دکترا تحصیلات کارشناسی را در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا یا همان اتریش خوانده باشید ، عموما دانشجویان ایرانی بعد از اتمام کارشناسی ارشد در کشور خود می توانند در صورت دارا بودن مدارک و شرایط مورد نیاز جهت اخذ پذیرش دکترا اقدام نمایند .

ساختار برنامه دکترا در اتریش

دانشجویان Phd در اتریش معمولا برای یک دوره ی سه ساله به تحقیقات می پردازند ، فعالیت دانشجویان در این مدت زیر نظر اساتید مربوطه آنالیز و رصد می شود و در نهایت موفقیت برای فارغ التحصیل شدن در این مقطع به همکاری و تعامل با این اساتید و گروه مربوطه بستگی خواهد داشت ، اتمام دوره دکترا شامل دفاع عمومی همراه با ارائه شفاهی پایان نامه همراه است که دانشجو در حضور کمیته آزمون که از او سوالاتی می شود و پاسخ ها در ارتباط با پایان نامه انجام می شود ، برای دریافت مدرک دکترا شما باید کمیته را متقاعد کنید که شما خودتان تحقیق را تهیه کرده اید و همچنین باید بعضی از دروس را تکمیل کنید و موضوع پایان نامه شما در مجلات مورد نظرشان نیز نقد شود ، شما باید در سمینارهای پژوهشی یا مجلات و نشریات حضور داشته باشید و دوره هایی را که به پیشرفت حرفه ای و شخصی شما کمک می کند را بگذرانید .

سایر شرایط پذیرش و ویزای تحصیلی اتریش

مدرک زبان

یکی دیگر از مزایای تحصیل در اتریش و تحصیل در مقاطع قبل از دکترا عدم نیاز به ارائه مدرک زبان است و دانشجویان می توانند زبان مورد نیاز را در همان کشور اتریش قبل از ورود به برنامه اصلی آموزش ببینند که اکثر برنامه ها به زبان آلمانی ارائه می شود ، اما از آنجایی که تحصیل دکترا در اکثر کشورها و اتریش به زبان انگلیسی ارائه می شود ممکن است در اتریش برای ورود به برنامه ی خاصی و کار با یک استاد آلمانی نیاز به دانش زبان آلمانی داشته باشید ، همچنین اگر زبان مادری شما انگلیسی نباشد با توجه به نیازمندیهای برنامه شاید ارائه یک مدرک آیلتس یا تافل نیاز باشد .

زمان بندی پروسه

جهت پذیرش و ورود در ماه سپتامبر شما باید قبل از آغاز سال تحصیلی جدید ، درخواست و نامه خود را در  دسامبر / ژانویه ارسال کنید ، همچنین اگر شما بخواهید در کنار تحصیل رایگان نیز از کمک هزینه و حقوق در مقطع دکترا بهره مند شوید به عنوان بخشی از برنامه ، مصاحبه احتمالا بخشی از روند پذیرش شما باشد ، همچنین با توجه به نامشخص بودن زمان های مصاحبه سفارت اتریش بهتر است با کمک یک وکیل از شرایط کنونی و زمانبر بودن پروسه آگاه باشید .

با توجه به شرایط و قوانین جدید که اتریشی ها در نظر گرفته اند حتما اطمینان حاصل کنید که تمام مدارک و اسناد را تهیه کرده و تائیدیه هایی که نیاز می باشد را گرفته اید ، دانشجویان ایرانی نیاز دارند مدارکشان را با تائیدات رسمی برای پذیرش از دانشگاه های اترییش ارائه دهند که باید مدارک تحصیلی شما مهرهای مربوطه از جمله آموزش و پروش ، وزارت علوم ، امور خارجه و دادگستری را دارا باشد ، علاوه بر این نیز تمام اسناد مورد نیاز برای پذیرش که از اتریش صادر نشده بعد از انجام ترجمه به زبان آلمانی  باید توسط یک مرجع معتبر که سفارت اتریش در ایران هست تایید شود ، در این روند شما مشمول پرداخت هزینه هایی به سفارت برای تائید مدارکتان نیز هستید .

شما باید در میان متقاضیانی که درخواست می کنند رقابت کنید ، نتایج پذیرش شدن به جای متقاضیان به اساتید راهنمای دانشجو ارائه می شود ، بنابراین شما باید با اساتید خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید در صورتی که مایل باشند توصیه های خود را ارائه دهند که می توان گفت تسلط به زبانی ( آلمانی یا انگلیسی ) برای ارتباط گرفتن از اولین توانایی های مورد نیاز برنامه است ، بعد از آن ممکن است از شما “انگیزه نامه” خواسته شود ، این انگیزه نامه به طور کلی یک مقاله دو طرفه است که در آن شما توضیح می دهید که چرا شما می خواهید برنامه دکترای خود را انتخاب کنید و به چه زمینه های تحقیقاتی بیشتر علاقه دارید ، اگر قابل تأیید باشد از شما آزمون های تحصیلات تکمیلی ، CV یا نمونه کارها را می خواهند .

مطالبی که عنوان شد بخشی از اطلاعاتی است که شما برای تحصیل در اتریش نیاز خواهید داشت که مسیر و نیازمندیهای اولیه را به شما نشان دهد و برای عملی کردن این اتفاق نیاز به دانش وسیع تری دارید که یک فرد متخصص در این زمینه بهترین مرجع برای راهنمائی شماست ، بهتر است حتما با یک وکیل مشاوره نمائید و از میزان شانس خود برای دریافت پذیرش دکترا و اخذ ویزای تحصیلی اتریش مطلع شوید ، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سالها تجربه در زمینه مهاجرت آماده ارائه خدمات مشاوره ای به شما سروران گرامی است .

 

 

 

 

تحصیل دکترا در کانادا

کانادا کشوری پیشرفته با سیستم آموزشی عالی می باشد که هر ساله متقاضیان زیادی را جذب می نماید و محل جذابی برای تکمیل تحصیلات محسوب می شود. کسانی که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند باید شرایط و مقررات آن کشور را بدانند زیرا تنها در صورت واجد شرایط بودن شما می توانید اقامت تحصیلی کانادا را اخذ نمایید.

 

دانشجویان برای مقاطع تحصیلی مختلف اعم از برنامه های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می توانند اقدام نمایند و هر دوره شرایط مخصوص به خود را دارد. ما در این مقاله سعی داریم اطلاعاتی را در خصوص تحصیل دکترا در کانادا خدمتتان ارائه دهیم.

تحصیل دکترا در کانادا

کانادا نه تنها یکی از امن ترین مکان ها برای مهاجرت است بلکه این کشور (و به ویژه شهرهای بزرگ مانند تورنتو و ونکوور) دارای تنوع فرهنگی متفاوتی است که برای بسیاری از دانشجویان در سراسر جهان جذاب است. بعضی از دانشگاه های برتر جهان در کانادا در دسترس هستند و این امکان برای دانش جویان از سراسر جهان جهت پیوستن به بزرگترین دانشگاه ها در شته تحصیلی خود  وجود دارد. در کانادا این امکان وجود دارد که شما تحصیلات خود را در مقطع مورد نظر خود در دانشگاه های معتبر ادامه دهید.  مقطع لیسانس در کانادا 4 ساله ، مقطع فوق لیسانس 2 ساله و گاهی 1 ساله و مقطع دکترا بین 3 تا 4 سال می باشد. برای دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع دکترا را دارند، برنامه های زیادی وجود دارد که هر یک از آن ها در ساختار ، هزینه و زمان بسته به دانشگاه و ایالت متفاوت است. برای پذیرش در مقطع دکترا شما در مرحله اول باید استاد راهنما یا سوپر وایزری را که قصد دارد شما را در این مقطع راهنمایی و حمایت کند بیابید و این شما را ملزم می سازد که شرایط خوبی را جهت دریافت پذیرش احراز نمایید. از مواردی که شما را در این امر هدایت می فرماید می توان به دارا بودن رزومه عالی، مدرک زبان،  مقاله ISI و… اشاره نمود.

در کانادا دوره های دیگری برای کسانی که تمایل دارند قبل از اقدام در مقطع دکترا ، رزومه خود را مناسب تر نمایند و با آمادگی بیشتری برای مقطع دکترا آماده شوند وجود دارد. این دوره های آمادگی به شما امکان می دهد که قبل از ورود به مقطع دکترا مهارت های خود را افزایش دهید و همچنین مسیر آسانتری را جهت دریافت پذیرش در مقطع دکترا طی نمایید. همچنین اگر شما سطح زبان انگلیسی قابل قبولی را برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا ندارید در این دوره می توانید سطح زبان خود را به سطح مطلوبی برسانید.

دانشگاه های موجود در کانادا برای مقطع دکترا

اگر قصد تحصیل در مقطع دکترا در کشور کانادا را دارید باید قبل از اقدام لیست دانشگاه هایی را که این مقطع را در برنامه های خود ارائه می دهند بررسی نمایید و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.لیست دانشگاه های موجود در کانادا برای مقطع دکترا شامل آلبرتا، بریتیش کلمبیا، مانیتوبا، نیوبرانزوئیک، نوااسکوشیا، آنتاریو، کبک، ساسکاچوان، نیوفاندلند و لابرادور می باشد که هزینه تحصیل و شرایط هر کدام متفاوت است.

مدارک مورد نیاز

در کشور کانادا شما در دو مرحله می توانید اقامت دانشجویی خود را اخذ نمایید. مرحله پذیرش و مرحله اخذ ویزا ، فرایندی که شما باید طی نمایید، می باشند. شما باید در مرحله اول مدارک لازم را جهت اخذ پذیرش به دانشگاه مورد نظر  خود ارائه دهید.

  • مدارک لازم جهت اخذ پذیرش

اسکن مدرک تحصیلی شما در مقطع کارشناسی ارشد

اسکن گذر نامه و مدارک هویتی

رزومه شما که می تواند شامل فعالیت ها یا سابقه کاری شما ، مدرک زبان که نشان دهنده سطح زبان شماست، مقاله های ISI و.. می باشد

توصیه نامه که می توان از استادهای خود در مقاطع تحصیلی قبل دریافت نمائید.

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا

نامه پذیرش از دانشگاه

نامه تمکن مالی که نشان دهنده وضعیت مالی شما می باشد

پاسپورت

مدارک هویتی (شناسنامه و کارت ملی)

چند قطعه عکس

در صورت متاهل بودن سند ازدواج

مدرک زبان( گواهی نامه های پذیرفته شده از جانب دانشگاه های کانادا شامل آیلتس، TOEFL  و یا مدرک C1 و C2  پیشرفته)

البته شایان ذکر است که لیست مدارک بسته به دانشگاه شما ممکن است متفاوت باشد.

 

هزینه تحصیل در کانادا

یکی از موارد قابل توجه برای مهاجرت و انجام تحصیلات تکمیلی در کشور مقصد، دانستن هزینه تحصیل و یک برآورد اولیه از هزینه ها می باشد. هزینه ها بسته به دانشگاه و مقطع مورد نظر شما متفاوت است. هزینه تحصیل در کشور کانادا نسبتا پایین تر از کشورهای انگلیسی زبان دیگر ازجمله استرالیا، انگلیس و ایالات متحده می باشد. شورای وزیران آموزش و پرورش کانادا هزینه تحصیلات در تمام مقاطع و دانشگاه ها را محاسبه می نماید. طبق آخرین گزارش آمار کانادا هزینه تحصیل در کانادا به طور متوسط 3.1 درصد برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد افزایش یافته است. هزینه تحصیل در آنتاریو جزء گرانترین دانشگاه می باشد. در حالی که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد داخلی به طور میانگین 8454 دلار در سال هزینه می نمایند.

به صورت میانگین هزینه تحصیل برای اشخاصی که تبعه کشور کانادا نمی باشند ، برای مقاطع قبل از دانشگاه 25.000 دلار کانادا می باشد که این هزینه شامل هزینه تحصیل و خوابگاه می باشد. برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا هزینه های شما نسبت به رشته تحصیلی که پذیرش را دریافت می نمایید و همچنین بسته به ایالت متفاوت است. رشته های مهندسی و پزشکی هزینه بالاتری را باید پرداخت نمایند ولی برای رشته های مدیریتی و تجاری هزینه دانشگاه مناسب تر می باشد.

هزینه زندگی در کانادا

هزینه زندگی نیز عاملی است که در تصمیم شما جهت مهاجرت به کشوری تأثیر گذار است و شما باید بتوانید هزینه زندگی خود را در طول یک سال بعلاوه هزینه تحصیل، لحاظ نمایید. هزینه زندگی شما به میزان قابل توجهی بستگی به عادتها و ایالتی که زندگی می نمایید دارد.

برای اخذ ویزای دانشجویی شما باید در حساب خود در ایران مبلغ 12.000 دلار کانادا را تحت عنوان تمکن مالی نشان دهید ولی این رقم ممکن است برای هزینه یک سال شما کافی نباشد و شما باید سعی نمایید مبلغ بالاتری را به همراه خود داشته باشید.

هزینه های شما شامل هزینه مسکن، خوراک، پوشاک، کتاب، هزینه حمل و نقل و… می باشد که بسته به ایالتی که انتخاب نموده اید متفاوت است. به طور مثال شما در ونکوور مبلغ 15.500 دلار را در سال باید هزینه نمایید که البته ونکوور جزء گرانترین ایالت محسوب می شود.

سه نوع اقامت برای دانشجویان وجود دارد: خوابگاه های دانشجویی، اقامت گاه های دانشجویی و مسکن خصوصی. در اقامت گاه های دانشجویی باید مبلغی معادل 6000 دلار کانادا را در سال برای هزینه اقامتگاه پرداخت نمایید، در حالیه که در مسکن های خصوصی مبلغ 8.400 دلار را باید پرداخت نمایید.

مشاغل دانشجویی در کانادا  

ممکن است تمایل داشته باشید یک کار نیمه وقت در کنار تحصیلات خود داشته باشید در این صورت شما باید مجوز کار را در هنگام تحصیل دریافت نمایید . در کانادا برای مقطع لیسانس 10 ساعت اجازه کار، برای مقطع فوق لیسانس 20 ساعت اجازه کار در هفته و برای مقطع دکترا 30 ساعت در هفته در نظر گرفته شده است و شما برای دریافت این مجوز باید واجد شرایط باشید. برای واجد شرایط بودن شما باید یک  مجوز تحصیل معتبر در مقطع مورد نظر را دریافت نمایید و زمان مقطع تحصیلی شما و اقامتی که دریافت می نمایید باید بیشتر از 6 ماه باشد در غیر این صورت مجاز به کار کردن نمی باشید.

در این مقاله سعیمان بر این بود که شما را نسبت به تحصیل دکترا در کانادا و هزینه تحصیل شما و همچنین شرایط مورد نیاز را جهت واجد شرایط بودن، آگاه سازیم .

به صورت کلی اخذ پذیرش برای مقطع دکترا سخت تر از دوره های دیگر می باشد و پیشنهاد ما این است که برای دوره های فوق لیسانس مجدد و یا دوره های یک ساله که شما را برای مقطع دکترا آماده می سازد اقدام نمایید. موسسه سفیران سروش سعادت با توجه به سابقه درخشانی که جهت اخذ ویزاهای تحصیلی در کشور کانادا داشته است مفتخر است شما را در این فرایند راهنمایی نموده و در کلیه مراحل با شما در یک تیم باشد تا بتوانید ویزای تحصیلی کانادا را با موفقیت دریافت نمایید.