تحصیل رایگان در اتریش

تحصیل رایگان در اتریش

کشور اتریش با تمرکز بر افزایش سطح علمی دانشگاه های خود در طی دهه های اخیر، دانشجویان فراوانی را از سراسر جهان به منظور تحصیل رایگان در اتریش، به این کشور جذب کرده است.

دولت اتریش شرایط تحصیل عادلانه را برای دانشجویان خارجی در نظر گرفته است و همین امر سبب جذب دانشجویان خارجی به این کشور می شود. زبان مردم اتریش آلمانی است و آموختن زبان آلمانی می تواند نقش ویژه ای در آینده شغلی شما در اروپا داشته باشد. وین به عنوان پایتخت اتریش دارای تاریخچه ی علمی بسیار برجسته ای است و دانشمندان، فلاسفه و نویسندگان بزرگی در این شهر زندگی کرده اند. دانشگاه وینا برترین دانشگاه اتریش و 189 امین دانشگاه برتر جهان است.

 

هزینه تحصیل در اتریش

هزینه ی تحصیل در اتریش به فاکتورهای متفاوتی بستگی دارد. یکی از این فاکتورها ملیت شماست و دیگری آن که آیا قصد تحصیل در یک دانشگاه دولتی یا دانشگاه خصوصی را دارید. هزینه ی تحصیل در دانشگاه های دولتی به صورت چشمگیری کمتر از دانشگاه های خصوصی است.

دانشجویان کشورهای اتحادیه اروپا نیازی به پرداخت هزینه ی تحصیلی ندارند اما در صورتی که نتوانند در دوره ی مشخص شده درس خود را به اتمام برسانند باید برای هر ترم تقریبا 360 یورو هزینه پرداخت شود.

هزینه ی تحصیل در اتریش  برای دانشجویان کشورهای غیر از اتحادیه اروپا در حدود 725 یورو برای هر ترم تحصیلی است. با این حال همه ی دانشجویان باید هزینه ی عضویت در اتحادیه دانشجویی را نیز پرداخت کنند که به صورت معمول حدود 18 یورو هزینه خواهد داشت. با این حا در صورتی که بتوانید در موعد مشخص دروس تعیین شده خود را به موفقیت پشت سر بگذارید می توانید از امکان تحصیل رایگان در اتریش بهرمند شوید.

 

هزینه زندگی در اتریش

هزینه ی زندگی برای هر فرد با فرد دیگر متفاوت است و سبک زندگی در تعیین آن نقش بسیار زیادی دارد. به طور متوسط می توان گفت هزینه ی زندگی دانشجویی برای یک فرد مجرد در حدود 900 تا 1000 یورو در ماه است. بخش عمده ی این هزینه ها مربوط به اجاره و محل اقامت است. در صورتی که بتوانید در خوابگاه های دانشجویی ساکن شوید، هزینه های شما به صورت چشمگیری کاهش می یابد.

یکی از هزینه هایی که دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا باید به آن توجه داشته باشند، بیمه سلامت است. دانشجویان موظف هستند نسبت به پرداخت بیمه درمانی خود اقدام کنند. در صورتی که از سایر بیمه های اروپایی برخوردار هستید، می توانید از همان بیمه بین المللی  استفاده کنید. هزینه ی بیمه سالیانه برای دانشجویان کمتر از 600 یورو در سال است.

 

تحصیل رایگان در اتریش

برای اینکه بتوانید هزینه های تحصیلی خود را تامین کنید، می توانید از بورسیه های تحصیلی استفاده کنید و یا یک شغل پاره وقت اختیار کنید. برای آن که بتوانید کار پاره وقت داشته باشید، باید اجازه ی کار و اجازه ی اقامت داشته باشید. کلیه ی شهروندان اروپایی بجز شهروندان کشور کرواسی از دریافت اجازه ی کار معاف هستند.

با این حال در صورتی که دانشجوی مقطع کارشناسی هستید اجازه ی کار برای 10 ساعت در هفته را خواهید داشت. از آنجا که دستمزد شما به صورت ساعتی محاسبه می شود، شما درآمدی معادل 280 یورو در ماه را خواهید داشت. در صورتی که در مقطع کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستید اجازه ی کار برای 20 ساعت در هفته را دارید. این بدین معناست که در بهترین شرایط می توانید 560 یورو در ماه درآمد داشته باشید.

در مقطع دکترا نیز اجازه کار برای شما تنها برای 30 ساعت در هفته صادر می شود که در این صورت درآمد ماهیانه شما می تواند تا سقف 840 یورو نیز بالا برود. این نکته قابل توجه است که یافتن کارهای پاره وقت ساده نیست و ممکن است مدت زیادی از زمان اقامت خود را (مثلا حدود یک سال) بدون شغل سپری کنید. همچنین تسلط به زبان آلمانی نیز برای یافتن شغل بسیار مهم است.

 

زبان تحصیل در اتریش

زبان اصلی مردم اتریش آلمانی است اما زبان های دیگری نیز در این کشور رایج است. در بخش هایی از اتریش به زبان مجارها صحبت می شود و زبان های اسلونیایی و کروات نیز از دیگر زبان های معمول در اتریش است. با این حال در دانشگاه های اتریش، تنها دو زبان آلمانی و انگلیسی تدریس می شود. در هنگام اقدام برای اخذ پذیرش شما حتما باید مدرک بین المللی گوته حداقل در سطح B2 و یا مدرک معتبر تافل یا آیلتس را در دست داشته باشید. با این وجود در صورتی که دانشگاه تشخیص بدهد که شما تسلط کافی به زبان ندارید، می تواند دوره هایی را برای شما در نظر بگیرد که مربوط تقویت زبان شماست.

شما می توانید حداقل نمره ی درخواستی هر دانشگاه را در سایت اصلی هر دانشگاه بیابید.

 

دوره های تحصیل رایگان در اتریش

* کارشناسی: دوره ی کارشناسی در کشور اتریش شش ترم تحصیلی (سه سال) به طول خواهد انجامید.

* کارشناسی ارشد: این دوره به رشته ی تحصیلی بستگی دارد. دوره ی کارشناسی ارشد در بسیاری از رشته ها دو ترم تحصیلی و در برخی رشته ها چهار ترم است. فراوانی رشته های انگلیسی زبان در این دوره بیشتر است. برای اخذ پذیرش در این دوره باید یک مدرک کارشناسی مرتبط داشته باشید. البته در بسیاری از دانشگاه های اتریش، امتحان ورودی نیز برگزار می شود.

* دکترا: دوره ی دکترا در اتریش یک دوره سه ساله است و ممکن است تا پنج سال نیز به طول بیانجامد و شما باید در طول این مدت یک پایان نامه را به انجام برسانید. تحصیل در مقطع دکترا به دو زبان آلمانی و انگلیسی نیز امکان پذیر است.

 

برترین دانشگاه های اتریش

هر ساله لیست دانشگاه های معتبر جهان بر اساس فاکتورهای علمی مختلف، ارائه می شود که دانشگاه های اتریش نیز در رنکینگ های بین المللی رتبه های مناسبی را در اختیار دارند. در این بخش بهترین دانشگاه های اتریش در قالب جدول ارائه شده است.

رتبه کشورینام دانشگاهرنکینگ QSرنکینگ جهانیرنکینگ

ARWU

1دانشگاه وینا189143151
2تو وین199251301
3دانشگاه اینسبروخ294351201
4دانشگاه تکنولوژی گاراز363401801
5دانشگاه گاراز561501401
6دانشگاه کلاگنفورت701
7دانشگاه سالزبورگ751901
8دانشگاه پزشکی گاراز201501
9دانشگاه پزشکی اینسبروخ401

 

تحصیل رایگان در اتریش می تواند دروازه ی پیشرفت شما در خاک اروپا باشد. در صورتی که بتوانید در کشور اتریش مشغول تحصیل شوید، می توانید تا سطح بالایی از آینده ی شغلی خود اطمینان حاصل کنید. با این وجود هزینه های زندگی در کشور اتریش نسبت به برخی از کشورهای جنوب و غربی اروپا نظیر ایتالیا و اسپانیا بالاتر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

تحصیل رایگان در اتریش

اخذ اقامت از طریق تحصیل یکی از طرق مهاجرت می باشد که هر ساله مورد استقبال زیادی از افراد قرار گرفته است . به محض اینکه اخذ اقامت از طریق تحصیل به گوش برمی خورد ذهن متقاضیان به سمت هزینه های تحصیل و زندگی سوق پیدا خواهد کرد . امروزه کشورهای برتری در اتحادیه اروپا می باشند که این امکان را مهیا می نمایند که متقاضیان بتوانند از تحصیل رایگان برخودار شوند . در این مقاله بنا را بر این گذاشته ایم که اطلاعاتی در باب تحصیل رایگان در اتریش در اختیار شما قرار دهیم.ما در این مقاله هدف را بر این گذاشته ایم که اطلاعاتی در باب تحصیل رایگان در اتریش در اختیار شما قرار دهیم اما علاوه به اتریش کشورهای نظیر نروژ ، فرانسه ، آلمان نیز می باشند که از مزیت تحصیل رایگان برای دانشجویان بین المللی برخوردار می باشند . تحصیلات رایگان در اتریش جزء یکی از طرقی می باشد که مورد توجه افراد زیادی در خصوص تحصیل رایگان و جذب سرمایه گذار و نیروی کار قرار گرفته است اما با توجه به برتری این کشور در سال های متوالی و رتبه ای که در خصوص پرورش نیروی انسانی و نیروی کار به خود اختصاص داده است و همین میزان درخواست توانسته است از استقبال تعداد زیادی از متقاضیان قرار گیرد . متقاضیان مهاجرت به اتریش می توانند در خصوص آخرین قوانین این کشور در خصوص اخذ روادید با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرند و از آخرین قوانین حاکم بر شرایط مهاجرت جویا شوند .

تحصیل رایگان در اتریش

اتریش جزء یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد که در حال حاضر سیستم آموزشی دولتی پا برجا می باشد. کشور اتریش از آن دسته از کشورهایی می باشد که علاوه بر شهروندان اتحادیه اروپا ، دانشجویان بین المللی نیز می توانند با ارائه مدارک تحصیلی و شروط لازمه در خصوص اخذ پذیرش این امکان را برای خود در خصوص تحصیلات رایگان به ثمر برسانند.همان طور که گفته شد نظام آموزشی کشور اتریش به صورت دولتی می باشد و بدین معنا است که متقاضیان تحصیل در اتریش می توانند با حداقل هرینه ی 500 الی 700 یورو برای هر ترم تحصیلی این امکان را برای خود مقدور سازند با توجه به هزینه های کم هزاران دانش آموز برای تحصیل رایگان در اتریش در بالاترین دانشگاه های اتریش می روند و اتریش فرصت های تحصیلی فوق العاده ای برای دانش آموزان بین المللی فراهم می آورد تا در دانشگاه های چند ملیتی و چند فرهنگی تحصیل نمایند.تا به این قسمت از مقاله در باب تحصیل رایگان در اتریش صحبت شده است اما می بایست به این نکته نیز اشاره نمود که اخذ پذیرش برای پروسه های تحصیل رایگان در اتریش برای دانشجویانی ایرانی بدین صورت می باشد که افراد باید قبولی در دانشگاه های دولتی را داشته باشند که بتوانند وارد پروسه پذیرش شوند.

  • تحصیل رایگان در اتریش در مقطع لیسانس با ارائه مدرک فارغ التحصیلی در مقاطع دیپلم و پیش دانشگاهی و یا دیپلم 12 ساله انجام پذیر می باشد.که برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی دانشجویان می بایست مدرک اشتال به تحصیل در دانشگاه های ایران و دانشگاه های سراسری ارائه دهند . جهت اخذ پذیرش در برخی از رشته ها متقاضیان می بایست به میزان 70 واحد درسی در دانشگاه مبدا سپری کرده باشند که بتوان پذیرش را اخذ نمود.
  • تحصیل رایگان در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد با ارائه مدرک کارشناسی و دیپلم 12 ساله انجام پذیر می باشد. از جمله مواردی که می بایست متقاضیان در خصوص اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد مورد توجه قرار گیرد این است که احتمال صدور پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد با ارائه دروس پیش نیاز می باشد که به همین دلیل بیش تر پذیرش ها در مقطع لیسانس می باشد.در این باب می توان گفت که این مدت زمان را می توان فرصتی مناسب دانست که دانشجویان بتوانند سطح زبان آلمانی خود را در کشور تقویت نمایند .

تحصیل رایگان در اتریش در مقطع دکتری با ارائه مدارک کارشناسی ارشد انجام پذیر می باشد. برای سپری کردن این مقطع در اتریش می بایست از استاد راهنما در کشور اتریش جهت اخذ پروسه پذیرش استفاده نمود.تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع دکتری از دیگر مزیت های سپری کردن این مقطع در اتریش می باشد.

اسامی تعدادی از دانگشاه های دولتی کشور اتریش:

  • دانشگاه وینا
  • دانشگاه گراس
  • دانشگاه آنتون بروکنز
  • دانشگاه پزشکی گراش
  • دانشگاه Innsbruck

در نظام آموزشی کشور اتریش علاوه بر دانشگاه دولتی ، دانشگاه های خصوصی نیز وجود دارند که تحصیل در این دانشگاه ها به صورت خصوص و هزینه بردار می باشد که این میزان هزینه ها به مقدار 12 الی 20 هزار یورو سالیانه می باشد که این میزان هزینه و ارائه مدارک زبان در خصوص اخذ پذیرش باعث شده است تعداد کمتری از افراد در خصوص دانشگاه های خصوصی این کشور اقدام داشته باشند.

به نتیجه رسیدن پروسه های مهاجرت و زمان انجام پروسه از مواردی می باشند که خصوص مهاجرت برای متقاضیان مدنظر می باشد اما در حال حاضر و آخرین نتیجه های گرفته شده از اتریش دال بر این می باشد که مدت زمان صدور پذیرش و ویزا برای این کشور طولاتی تر از مدت زمان سایر پروسه ها می باشد. کشور اتریش در قیاس با سایر کشورهای اروپایی از شرایط سخت تری در خصوص پذیرش و ویزا می باشد اما در حال حاضر کشورهای دیگری می باشد که با شرایطی راحت تر از اتریش در خصوص پذیرش و ویزا این امکان را برای متقاضیان مهیا نموده است.اقامت پس از تحصیل از دیگر مواردی می باشد که می بایست مورد توجه افراد در خصوص مهاجرت تحصیلی و تبدیل ویزا قرار گیرد که این نوع اقامت در اتریش به مدت 6 ماه می باشد اما در سایر کشورها این اقامت به مدت زمان 1 سال می باشد  متقاضیان می بایست قبل از تصمیم گیری در باب مهاجرت شرایط خود را با موسسات حقوقی معتبر درکشور مورد بررسی قرار دهند و بتوانند بهترین گزینه را در خصوص مهاجرت انتخاب نمایند.موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از موسسات معتبر در باب مهاجرت می باشد که مفتخر می باشد با ارائه مشاوره توسط کارشناس و وکیل مهاجرت این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهد.