تحصیل در مالتا

مالتا کشوری در جنوب غربی اروپا و در مرکز دریای مدیترانه است و جز پیمان شینگن می باشد جمعیت این کشور به 400هزار نفر می رسد و وسعت این کشور در حدود315 کیلومتر مربع است این کشور از هفت جزیره تشکیل شده که این جزایر میزبان گردشگران بسیاری از سراسر دنیا هستند حضور توریست ها در این منطقه باعث شده اهالی این کشور علاوه بر زبان مالتایی به زبان انگلیسی نیز صحبت کنند.

 

برای مهاجرت روش های گوناگونی وجود دارد اما بین تمام روش ها مهاجرت تحصیلی و اخذ اقامت در کشور مالتا از بهترین روش های مهاجرت به این کشور می باشد اگر تمایل به تحصیل در مالتا دارید می توانید سوالات خود را از کارشناسان مجرب سفیران سروش سعادت بپرسید. در ادامه ی این مقاله به شرایط تحصیل در مالتا می پردازیم :

شرایط تحصیل در مالتا :

برای اقامت در مالتا روش های متعددی وجود دارد اما اقامت از طریق تحصیل همواره مورد توجه بسیاری از متقاضیان اقامت در این کشور بوده و پس از دریافت اقامت تحصیلی نسبت به اقامت دائم این کشور اقدام می کنند

 

از آن جا که این کشور در زمان های قدیم از مستعمرات بریتانیا محسوب می شد نظام آموزش و پرورش این کشور نیز براساس نظام آموزش پرورش بریتانیا برنامه ریزی شده است در این کشور از سن 4 تا 16 سالگی تحصیل رایگان انجام می شود  مقاطع تحصیلی در این کشور از 5تا 11 سالگی مقطع ابتدایی و در سن 11 تا 16 سالگی مقطع راهنمایی محسوب می شود پس از آن برای ورود دانش آموزان به مقطع دبیرستان از آن ها آزمونی گرفته می شود در صورتی که دانش آموزان حداقل نمره را کسب کنند اجازه حضور در مقطع دبیرستان را دارند و مدارس دبیرستان این کشور در سه سطح اند که بنا به نمره دانش آموزان در این سه سطح ثبت نام می شوند

دانشگاه مالت از قدیمی ترین دانشگاه ها در اروپا محسوب می شود قدمت این دانشگاه به 400سال می رسد .این دانشگاه  تمامی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری را دربرمی گیرد

در مالتا با توجه به رشته تحصیلی مقطع کارشناسی 3تا 5 سال و  کارشناسی ارشد یک تا دوسال به طول می انجامد .

شرایط تحصیل در دانشگاه های مالتا:

برای تحصیل در دانشگاه های مالتا تسلط به زبان انگلیسی برای دانشجویان الزامی است البته خود دانشگاه ها دوره هایی برای اموزش زبان برای دانشجویان برگزار می کند این دوره ها برای دانشجویانی که نمره آیلتس پایینی دارند نیز برگزار می شود

دوره های زبان انگلیسی در دو ترم ارائه می شود و پس  از آن از دانشجویان آزمون گرفته می شود که در صورت کسب نمره قبولی داشنجویان می توانند برای ادامه ی تحصیل  در دانشگاه ها اقدام کنند

رشته های مثل پزشکی دندان پزشکی و دارسازی در دانشگاه های مالت سی صندلی خالی برای دانشجویان خارجی دارند دانشجویان متقاضی بعد از شرکت در کالج های مرتبط و دادن آزمون نهایی و کسب نمره قبولی  میتوانند در این رشته ها تحصیل کنند

مدت زمان تحصیل در کالج دوسال به طول می انجامد

اغلب دانشگاه های مالتا علاوه بر تسهیلاتی که برای بورسیه دانشجویان فراهم میکنند کمک هزینه هایی هم به اغلب دانشجویان پرداخته می شود

دروس تحصیلی دانشجویان در کشور مالتا به زبان انگلیسی می باشد وسال تحصیلی دانشجویان به دو پارت تقسیم میشود

از دیگر امکانات تحصیل در مالتا می توان به این امر اشاره کرد که دانشجویانی  که در این کشور تحصیل کردند بعد از گذراندن دوسال تحصیلی می توانند  به راحتی برای تحصیل در دانشگاه های ایتالیا اقدام کنند و تحصیلات خود را در این کشورها به پایان برسانند

تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی :

تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی در دانشگاه های رایگان این کشور  نیازمند شرایطی است. دانشجویان متقاضی تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی باید به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشند . تحصیل در کالج های مالتا به مدت یک سال و یا دو ترم به طول می انجامد. زبان ارائه دروس  در کالج های مالتا تماما انگلیسی می باشد.

تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی ارشد :

زبان  تدریس در مقطع کارشناسی ارشد در کشور مالتا انگلیسی می باشد

اگر تمایل به تحصیل درمالتا در مقطع کارشناسی و یا کارشناسی ارشد دارید میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجرب ما در سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

تحصیل در مالتا در مقطع دکتری :

در مقطع دکتری بین 4تا 8 سال زمان بر است که این مدت براساس رشته تحصیلی دانشجو می تواند متغیر باشد در این مقطع دانشجویان نیاز دارندیک پایان نامه علمی تحویل دهند بعد از دفاع از پایان نامه و تایید هیئت علمی مدرک دکتری به دانشجویان اهدا می شود.

هزینه زندگی در کشور مالتا با توجه به این که این کشور جزیره محسوب می شود ماهانه مبلغ 1075 یورو احتساب شده در این کشور هزینه هایی مثل محل اقامت ماهانه حدود 500 یورو و یا خوراک خدود250 یورو محاسبه شده اند البته این هزینه ها با توجه به نحوه زندگی افراد می تواند متفاوت باشد هزینه تحصیل در مالتا در سال حدود 4000تا 6000 یورو می باشد اما این مبلغ با توجه به رشته و محل تحصیل دانشجویان متفاوت خواهد

هزینه های پایین و مقرون به صرفه بورسیه های تحصیلی متعدد خدمات حین تحصیل  امکان کار حین تحصیل سیستم آموزشی با کیفیت و عالی دانشگاه های با سابقه و معروف  از جمله مواردی است که مالتا را به یک انتخاب مناسب برای مهاجرت تحصیلی تبدیل کرده است.

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور مالتا اقدام نمایید، سفیران سروش سعادت شما را در این زمینه همراهی می نماید.

اگر تحصیل در دانشگاه های کالتا انتخاب شماست سفیران سروش سعادت در این مسیر همراه شماست

‎تیم اعزام دانشجو سفیران. سروش سعادت با کارشناسان مجرب و سوابق درخشان  مفتخر است شمارا در امر ادامه تحصیل در مالتا یاری کند  هدف ما تنها کمک به گرفتن پذیرش نیست ما با فراهم کردن زمینه های زندگی بهنر  در خارج از کشور و حمایت شما  همراه شما هستید

‎.مشاوران ما در سفیران سروش سعادت براساس شرایط شما راه های کناسب را پیش روی شما قرار میدهند  تا از طریق تحصیل در مالتا تابعیت و اقامت این کشور را نیز دریافت کنید  برای کسب اطلاعات بیشتر ویاهرگونه سوال و پرسشی در زمینه ویزای تحصیلی مالتا میتواید با ما در ارتباط باشید