تحصیل در لهستان

در حال حاضر تحصیل در لهستان متقاضیان زیادی را برای این کشور اروپایی فراهم کرده است که بیش از 400 دوره در دانشگاه های لهستان وجود دارد که به زبان انگلیسی تدریس می شود که از موقعیت خوبی بابت تحصیل به زبان انگلیسی در لهستان را برای متقاضیانی که خارجی هستند را انجام می دهند. امروزه بیشتر از 46000 دانشجویان بین المللی در این کشور در حالا ادامه تحصیل هستند و این دانشجویان از 158 کشور برای تحصیل به این کشور آمده اند. امروزه بیشترین دانشجویان خارجی ادامه تحصیل دارند میدهند به ترتیب از اکراین و بلاروس و نروژ و سوئد و در حال حتضر دانشجویان آسیایی برای ادامه تحصیل وارد این کشور شدند.

در سال 2007 موسسات آموزشی عالی در کشور لهستان به 3 دوره تقسیم شده اند :

1.دوره کارشناسی یا همان لیسانس

2.دوره کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس

3.دوره PHD یا همان دکترا

 

دوره کارشناسی یا همان لیسانس – تحصیل در لهستان :

افراد در دوره کارشناسی تحصیل در لهستان باید به موارد زیر دقت کنند :

1.دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی

2.هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی هر ترمی بین 600 تا 800 یورو و در دانشگاه خصوصی در ترمی بین 1000 تا 1600 یورو می باشد.

3.نیاز به مدرک آیلتس 6 می باشد.

4.به زبان انگلیسی تدریس میشود اما باید به زبان رسمی لهستان مسلط باشید و مدرک زبان لهستانی را داشته باشید.

5.مدت زمان تحصیل در دانشگاه دولتی و دانشگاه خصوصی سه سال می باشد.

 

دوره کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس – تحصیل در لهستان :

افراد در دوره کارشناسی ارشد تحصیل در لهستان باید موارد زیر را دقت کنند :

1.دارای مدرک کارشناسی یا همان لیسانس

2.هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی هر ترمی بین 600 تا 800 یورو می باشد و در دانشگاه های خصوصی هر ترمی بین 1000 تا 1600 یورو می باشد.

  1. نیاز به مدرک زبان ایلتس 6 به بالا می باشد.

4.در دانشگاه دوره های مختلف به زبان انگلیسی تدریس می شود اما باید مدرک زبان رسمی لهستان را داشته باشید.

5.مدت زمان کارشناسی ارشد 1.5 سال تا 2 سال می باشد.

 

دوره PHD یا همان دکترا – تحصیل در لهستان :

افراد باید در دوره دکترا تحصیل در لهستان به موارد زیر دقت کنند :

1.دارای مدرک کارشناسی ارشد(فوق لیسانس)

2.هزینه تحصیل در این دوره در دانشگاه های دولتی بین 600 تا 800 یورو در هر ترمی می باشد و در دانشگاه های خصوصی بین در هر ترمی 1000 تا 1600 یورو می باشد .

3.نیاز به مدرک زبان ایلتس 7 به بالا می باشد .

4.در دانشگاه ها به زبان انگلیسی تدریس می شود اما باید مدرک زبان رسمی لهستان یعنی زبانی لهستانی را داشته باشید.

5.مدت زمان دوره دکترا در دانشگاه های دولتی و دانشگاه های خصوصی بین 3 تا 5 سال می باشد.

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در لهستان می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما به صورت رایگان مشاوره تلفنی شوید و کارشناسان ارشد ما شرایط شما را در نظر می گیرند و بهترین راه را به شما پیشنهاد می دهند.

لازم به ذکر است که در دانشگاه های لهستان رشته های داروسازی ،حقوق،روان شناسی، پزشکی و دندان پزشکی آموزش داده نمی شود.

 

تحصیل در لهستان :

کشور در لهستان کشور زیبا و سر سبزی می باشد که از لحاظ موقعیت فرهنگی و اقلیمی در بین اروپای شرقی و غربی می باشد .در حال حاضر اکشور لهستان نقش مهمی موثر در اروپای شرقی دارد و این کشور نزدیک 40 میلیون نفر جمعیت دارد و یکی از پر جمعیت ترین کشور های اروپایی محسوب می شود.

مساحت کشور لهستان 312.679 کیلومتر مربع می باشد و رتبه هفتم از نظر پنهاورترین کشور اروپا را دارد.

کشور لهستان با کشور المان ،چک،اسلواکی،اکراین،بلاروس،لیتوانی و روسیه هم مرز می باشد.

نوع دولت کشور لهستان جمهوری می باشد .

واحد پول رسمی کشور لهستان زلوتی می باشد.

 

زندگی و کار در لهستان – تحصیل در لهستان:

کشور لهستان از لحاظ موقعیت اجتماعی و امنیت دارای وضعیت مناسبی می باشد.هزینه های زندگی در این کشور ابتدا بستگی به سلیقه شخص دارد و نسبت به کشور های اروپای غربی پایین تر است و این امر باعث شده که مورد استقبال دانشجویان قرار بگیرد و به صورت متوسط هزینه های زندگی در یک ماه بین 400 تا 600 یورو می باشد.بیمه برای دانشجویان اجباری است.وسیله های نقلیه شامل اتوبوس، مترو، تراموا و تاکسی است که اتوبوس و مترو در بین دانشجویان رایج تر است. که مبلغ شهریه اغلب بین 3000 تا 4000 یورو می باشد.

اگر به زبان لهستانی یعنی زبان رسمی کشور لهستان مسلط باشید برای پیدا کردن کار مشکلی پیش نمی آید و اگر چه به زبان لهستانی مسلط نباشید باید به کار های جنرالی مشغول شوید. درآمد این شغل ها اغلب بین 10 تا 15 زلوتی در ساعت می باشد یعنی حدود 3 یورو در ساعت می شود.برای جستجو کار و پیدا کردن کار به آگهی ها و تبلیغ ها محلی مراجعه کنند.دانشجویان در این کشور مجوز 20 ساعت کار در یک هفته را دارند و در هنگامی که تعطیلات رسمی باشد که دانشگاه ها تعطیل هستند این امکان را دارند که به صورت تمام وقت کار کنند.

دانشجو بعد از اتمام تحصیل این امکان را دارد که با شرکتی قرارداد کاری ببندد و به کار مشغول شود که در نهایت ویزای موقت خود را به ویزای دائم تبدیل کند.

لیست دانشگاه های کشور لهستان – تحصیل در لهستان :

برخی از دانشگاه های معتبر و برتر در لهستان :

*Jagiellonian university

*warsaw university

*university of arts in Poznan

*nencki institute of experimental biology of Academy of scinces

برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در لهستان این امکان را دارید که با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما در مورد تحصیل در لهستان سوالات خود را بپرسید و ازشون کمک بخواهید و کارشناسان ارشد ما شرایط شما بررسی می کند و بهترین راه را برای شما انتخاب می کند و هر زمان شما با موسسه ما قرارداد بستید کارشناسان ارشد ما از ابتدا پروسه تا آخر پروسه در کنار شما عزیزان خواهند بود.

 

 

 

 

تحصیل در لهستان

 تحصیل در لهستان ، شرایط تحصیل در لهستان ، مقاطع تحصیل دانشگاهی در لهستان ، شرط سن در تحصیل لهستان ،

تحصیل پزشکان در لهستان ، دانشگاه های لهستان ، هزینه های تحصیل در لهستان ، خوابگاه های دانشجویی لهستان

کشور لهستان بخاطر حضور در اتحادیه اروپا و عضویت در شنگن شرایط استراتژیک خوبی را دارا است . از این رو بسیار از دانشجویان برای ادامه تحصیل لهستان را مکان مناسبی می شمارند . تحصیل در کشور لهستان بخاطر آنکه یکی از راه های اخذ اقامت اتحادیه اروپا می باشد می تواند انتخاب ایده الی برای افرادی که خواهان اخذ اقامت تحصیلی لهستان می باشند در نظر گرفته شود . شرایط تحصیل در لهستان با دارا بودن دانشگاه های برتر اروپا این کشور را از سایر کشورها شرق اروپا متمایز نموده است . در تحصیل کشور لهستان مقاطع تحصیلی همچون سایر کشور های جهان می باشد . و شرط سنی و شروط اخذ پذیرش سخت گیرانه ای کشور لهستان  ندارد . از این جهت برای تحصیل پزشکان در لهستان بستر فراهم تر خواهد بود .در کشور لهستان هزینه های تحصیل نسبت به خیلی از کشورهای حوزه شنگن بالا نمی باشد و حدنصاب متعادل با رنکینگ دانشگاه را دارد . برای تحصیل در لهستان دانشجویان نباید نگران اخذ خوابگاه باشند زیرا دولت لهستان برای دانشجویان شرایط عالی را در نظر گرفته است که به ان خواهیم پرداخت .

کشور لهستان در مرکز اروپا قرار دارد. لهستان از غرب با آلمان،از جنوب با  جمهوری چک و اسلونیا، اوکراین و بلاروس از شرق و دریای بلتیک و لیتوانی از شمال همسایه و هم مرز است. زبان رسمی‌ لهستان پولیش است. مساحت این کشور ۳۱۱،۹۰۴ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۳۸،۶۲۳،۰۰۰ نفر است. نوع حکومت لهستان جمهوری می‌باشد.

یکی‌ از راه‌های مهاجرت،  مهاجرت از طریقه تحصیل می‌باشد. تحصیل در کشورهای اروپایی مورد علاقه بسیاری از دانشجویان سراسر دنیا می‌باشد. تحصیل در اروپا شرایط و ضوابط خاص خود را دارد. لهستان نیز یکی‌ از کشورهای اروپایی محسوب میشود و عضوی از اتحادیه اروپاست. تحصیل در لهستان برای همهٔ رشته‌های تحصیلی امکان پذیر است. تحصیل در لهستان در رشته‌های کامپیوتر، نرم افزار و رشتهای پزشکی‌، دندان پزشکی‌ و داروسازی و ساینس از اهمیت ویژه به نسبت کشور‌های آسیایی برخوردار است.

یکی‌ از بهترین دانشگاه‌های لهستان دانشگاه ورشو می‌باشد. ورشو پایتخت این کشور می‌باشد.

تحصیل در لهستان برای رشته‌های پزشکی‌ از نظر آکادمیک از سطح خوبی برخوردار هستند. سالانه تعداد زیادی از دانشجویان سراسر جهان بالاخص رشتهای پزشکی‌ در دانشگاه‌های لهستان پذیرش میشوند. تحصیل در لهستان به زبان انگلیسی‌ می‌باشد. شایان ذکر است تحصیل در لهستان در رشتهای پزشکی‌ مورد تأیید وزارت بهداشت ایران می‌باشد.شهریه سالانه دانشگاههای لهستان برای رشته‌های پزشکی‌ ۸ تا ۱۰ هزار یورو می‌باشد. هزینه زندگی‌ برای یک   دانشجو ماهانه ۵۰۰ تا ۷۰۰ یورو می‌باشد. به طور مثال بخشی از اقلام خوراکی مورد نیاز یک دانشجو را در جدول زیر شرح داده‌ایم .

 

 

تحصیل مقطع لیسانس در لهستان :

در این مقطع تحصیلی می بایست مدرک 12 ساله یا دیپلم نظام قدیم خود را ارائه نمایید و بهتر است یک مدرک زبان در حد IELTS 5.5 را برای اخذ پذیرش به دانشگاه مربوطه تسلیم نمایید . مدت زمان تحصیل در این دوره بسته به توانایی فرد ما بین 3.5 الی 4 سال به طول می انجامد . که فرد دانشجو این اجازه را دارد تا 20 ساعت کار موقت دانشجویی را انجام دهد تا حدودی از مبالغ زندگی و تحصیل خود را پوشش دهد . در کشور لهستان دانشجو می بایست ماهیانه مبلغ 12 یورو را بابت بیمه نامه پرداخت نماید .

تحصیل در مقطع فوق لیسانس لهستان :

این مقطه مستلزم اخذ مدرک لیسانس مورد تأیید کشورلهستان به انضمام مدرک IELTS 6 برای پذرش می باشد . در این مقطع دانشجو می تواند 20 ساعت کار پارت تایم دانشجو در حین تحصیل انجام دهد . در مقطع فوق لیسانس کشور لهستان دانشجو در مدت زمان 1.5 الی 2 سال تحصیلش به طول می انجامد .

* مزایای  ویژه تحصیل در لهستان :

-بهترین دانشگاه‌ها در اروپایی مرکزی

تحصیل در لهستان حتی بدون مدرک زبان نیز میسر است.

-شهریه اندک دانشگاه ها

-امکان استفاده از فول اسکالرشیپ از دانشگاه ها

-امکان دریافت پذیرش بدون مدرک زبان

-امکان تحصیل به ۲ زبان انگلیسی‌ و پولیش در مقطع لیسانس و بالاتر

-هزینه اندک برای زندگی‌ در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی

*برترین دانشگاه‌های لهستان به شرح ذیل می باشند:

Jagiellonian University

AGH University of Science and Technology

Adam Mickiewicz University

Warsaw University of Technology

Nicolaus Copernicus University

Kazimierz Wielki University of Bydgoszcz

University of Silesia of Katowice

Silesian University of Technology

 

 

سیستم حمل و نقل لهستان از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و در تمام نقاط این کشور وسایل نقلیه عمومی وجود دارد .

ساعت کار وسایل نقلیه عمومی در لهستان از ۵ صبح تا ۱۱ شب می‌باشد که البته در شهرهای مختلف، متفاوت است.

کشور لهستان کشور بسیار امنی‌ می‌باشد و در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی نرخ جرائم پایینی دارد.

این امر باعث شده است که دانشجویان از اقصی نقاط دنیا با عقاید شخصی‌ خود آزادانه در لهستان کسب دانش کنند.

نوعقیمت پرداختی
12 عدد تخم مرغ4.5 الی 10 زلوتی
یک قرص نان تازه ۵۰۰ گرمی3-2 زلوتی
یک کیلو سینه مرغ بدون استخوان17-12  زلوتی
یک کیلو گوشت گوساله40 -25 زلوتی
یک کیلو موز5-3.5 زلوتی
سیب زمینی1-2.5زلوتی
پیاز1-2.5زلوتی

 

مدارک لازم:

فرم تکمیل شده و امضا شده ویزا

شناسنامه ی متقاضی و شناسنامه ی همراهان(منظور از همراهان فقط همسر و فرزندان  17 سال می باشد.

پاسپورت متقاضی و همراهان ( در صورتی که پاسپورت قدیمی موجود است ارائه آن به سفارت الزامی می باشد ) پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

سند ازدواج یا سند طلاق (در صورت وجود)

گواهی کار از محل کار با ذکر موقعیت شغلی

ارائه ی اسناد مالکیت

نامه عدم سو پیشینه (این نامه بایستی نهایتا تا 2  هفته قبل از وقت سفارت شما به صورت ترجمه ی رسمی و ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه تحویل موسسه گردد تا در پرونده ی شما قرار گیرد .ارائه ترجمه ی مدرک فوق دیپلم برای کسانی که لیسانس ناپیوسته گرفته اند.

تمامی مدارک فوق حتماً باید به تأییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برسند و همچنین ترجمه همه مدارک باید به صورت زبان انگلیسی و در پانچ های جداگانه باشند.

لازم به ذکر است اعتبار کلیه مدارک ترجمه شده گاها 6 ماه می باشد، لذا ترجمه مدارک هویتی شامل شناسنامه ، سند ازدواج ،نامه عدم سو پیشینه و همچنین مدرک زبان انگلیسی لزوما 2 ماه قبل از وقت سفارت فراهم گردد.

پس از اخذ پاسخ اولیه از دانشگاه یا کالج مورد نظر، متقاضی میبایست در عرض ۴۸ ساعت مبلغ شهریه مشخص شده که معمولا مربوط به یک ترم یا یک سال میباشد را از طریق صرافی به حساب دانشگاه یا کالج واریز کند و رسید آنرا به موسسه ارائه نماید. همچنین متقاضی میبایست هزینه بیمه و خوابگاه را نیز در صورت لزوم به حساب دانشگاه واریز کند که موسسه مبلغ صورتحساب کالج یا دانشگاه مورد نظر را خدمت شما اعلام می نماید، سپس نامه پذیرش، بیمه و خوابگاه برای دریافت ویزای تحصیلی از کشور مورد نظر به صورت الترونیک یا پست برای متقاضی یا موسسه ارسال خواهد شد.قابل ذکر است متقاضی می بایست حتما رسید پرداخت شهریه را روز سفارت به همراه داشته باشد. وقت سفات از طریق پست الکترونیکی نیز به شما اعلام خواهد شد.

بیمه نامه (مدرک ذکرشده می بایست پس از صدور ویزا  برای محدوده ی شنگن تا سقف 30 هزار یورو و به مدت ۱۲ ماه فراهم گردد.

برای تحصیل در کشور لهستان بهتر است با برترین مشاورین مهاجرتی مشاوره کسب نمایید و از رهنمود ها و تجربیات انان در امر مهاجرت و اخذ اقامت و اخذ پذیرش بهره مند گردید .