ویزای تحصیلی آلمان

یکی از روش های مهاجرت به آلمان از طریق ویزای تحصیلی آلمان می باشد که امروزه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است.

کشور آلمان از دانشگاه های معتبر و سطح دانش بالایی در برگرفته است که از نیرو های حرفه ای و تحصیل کرده ای به جهان تحویل می دهد.

اگر تمایل به ادامه تحصیل در این کشور را دارید مقاله زیر به شما کمک می کنند.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل :

تحصیل در دانشگاه های آلمان خیلی پیشنهاد می شود زیرا از مزایای بسیاری برخوردار است. هزینه های تحصیل در کشور های اروپایی بسیار بالا می باشد.

یکی از مزیت های دانشگاه های آلمان این است که دانشجویان واجد شرایط را بورسیه می کنند و این دانشجویان می توانند به صورت رایگان تحصیل کنند.

و این امر باعث شده است که بسیاری از دانشجویان غیر اروپایی قصد تحصیل در این کشور را داشته باشند به دلیل این که از تمامی لحاظ مانند علمی، اقتصادی و اجتماعی بسیار بالا است.

یکی از مزایا این راه این است که شما در حین تحصیل این امکان را دارید به کار مشغول شوید و این باعث می شود که کمک هزینه زندگی خود را تامین کنید.

و در پایان تحصیل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید و در نهایت به اقامت دائم کشور آلمان دست پیدا کنید.

 

ویزای تحصیلی آلمان :

کشور آلمان در قاره اروپا قرارد دارد که قطب اقتصادی این قاره به حساب می آید.

به دو دلیل مورد استقابل بسیاری از افراد قرار گرفته است یکی به دلیل این که با دریافت بورسیه می توانید به صورت رایگان تحصیل کنید و دیگر اینکه بعد از پایان تحصیل خود امکان کار کردن را دارید و در نهایت به اقامت دائم آلمان دست پیدا می کنید.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی آلمان :

برای پذیرش در یکی از دانشگاه های آلمان نیاز به پذیرش در دانشگاه می باشد.

سپس باید از سفارت آلمان وقت بگیرید ( دریافت وقت بهتر است از آژانس های مسافرتی انجام شود) به دلیل این که متقاضیان زیادی برای ویزای تحصیلی در آلمان اقدام می کنند باید شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • تاریخ اقدام به رزرو وقت سفارت باید به صورتی باشد که قبل از کلاس های باشد که باید بتوانید از شروع کلاس ها در کشور آلمان شرکت کنید .
  • باید 2 ماه قبل روز مصاحبه شده باشد تا برنامه ریزی کنید که آسیب به برنامه هایتان وارد نکنید.

 

لازم به ذکر است که کسانی که مدرک زبان آلمانی را ندارد این امکان را دارند که در دانشگاه ها کالج زبان را انتخاب کنند و مدرک زبان دریافت کردند ادامه تحصیل دهند.

در دوره کالج علاوه بر زبان دورس پایه نیز تدریس می شود.

ویزای تحصیلی آلمان مدت 3 ماه اعتبار دارد که دانشجو باید بعد از ورود به کشور آلمان به اداره امور مهاجرت درخواست تمدید دهد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان :

برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان باید مدارک زیر را داشته باشید:

  1. ارائه دو کوپی پاسپورت که 6 ماه اعتبار دارد
  2. اخذ پذیرش تحصیلی و ارائه پذیرش به سفارت
  3. گواهی آخر دوره 3 سال تحصیلی به همراه ترجمه ارائه به سفارت
  4. گواهی پایان دوره دانشگاه و ترجمه آن
  5. فرم درخواست ویزا و ارائه آن به سفارت
  6. عکس رنگی جدید برای پاسپورت و ارائه آن به سفارت
  7. دو عدد کوپی شناسنامه و ارائه آن به سفارت
  8. ثابت کردن تمکن مالی برای مدت تحصیل
  9. ارائه یک ضمانت نامه از کسی که در آلمان اقامت دارد
  10. هزینه صدور ویزای تحصیلی آلمان 60 یورو می باشد که باید به صورت نقدی به سفارت داده شود.
  11. مدارک سابقه های شغلی و ارائه آن به سفارت
  12. دارای انگیزه نامه و زندگی نامه و ارائه آن به سفارت

 

تحصیل در آلمان :

برای ویزای تحصیلی در آلمان شرایط زیر باید دارا باشید:

  • شهریه های دانشگاه های آلمان برای تحصیل به صورت رایگان می باشد.
  • زبان تدریس در این دانشگاه ها زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.
  • امکان ویزای همراه بعد از وارد شدند به این کشور
  • کسانی که درسشان تمام شده می توانند برای اقامت دائم اقدام کنند.
  • این امکان را دارند در طول تحصیل به کشور هایی که عضو کشور شنگن هستند سفر کنند.
  • این امکان را دارند که بعد از تحصیل به کار مشغول شوند و برای اقامت دائم در این کشور اقدام کنند.

 

دانشگاه های آلمان :

در دانشگاه های آلمان سه گروه تقسیم می شود:

گروه اول دانشگاه های آموزش عالی فنی

گروه دوم دانشگاه های آموزش عالی موسیقی

گروه سوم دانشگاه های آموزش عالی هنر

که می توانید با سلیقه خود دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و به تحصیل در آن بپردازید.

در دانشگاه های آموزش عالی رشته های حقوق و پرستاری و فیزیک تدریس می شود که می توانید تا دکترا ادامه دهید و مدرک دکترا دریافت کنید.

در دانشگاه های آموزش عالی حرفه ای به طور کاربردی و عملی می باشد که اغلب مدت زمان تحصیل نسبت به دانشگاه های دیگر کوتاه تر می باشد.

کسانی که رشته های مد، فشن، موسیقی و طراحی را دوست دارند در دانشگاه های هنر می توانند تحصیل کنند.

لازم به ذکر است که تمامی رشته ها کارشناسی(لیسانس) در کشور آلمان تدریس می شود.

اگر تمایل دارید که پذیرش از دانشگاه های برتر این کشور را دریافت کنید بهتر است مدرک تحصیلی شما در کشور ایران از دانشگاه های سراسری باشد.

تا این امکان برای شما به وجود آید که ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کنید و برای ادامه تحصیل وارد این کشور شوید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی آلمان این امکان را دارید که به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما در مورد ویزای تحصیلی آلمان به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید.

 

 

 

 

بلوکارت

 

ایا قصد مهاجرت به کشور المان را دارید؟ایا قصد دارید در کشور المان کار کنید؟ایا میدانید بلوکارت چیست؟مایلید بدانید چگونه میشود ویزای کار المان را دریافت کرد؟اگر به دنبال پاسخ سوالات خود هستید پیشنهاد میکنیم این مقاله را مطالعه بفرمایید.

امروزه بالا بودن سطح  پیشرفت و فرهنگ  و شعور اجتماعی هر جامعه ای ،رابطه نزدیکی با بالا رفتن سن ازدواج و کمتر شدن میزان تولید مثل در کشورهای پیشرفته دارد و از انجایی که  کشور المان یکی از صنعتی ترین و پیشرفته ترین کشورهای اروپا محسوب میشود ،از این قايده مستثنا نمیباشد و با کمبود نیروی کار جوان و متخصص روبرو است.

با این پیش فرض اگر شما قصد گرفتن ویزای کار در المان را دارید باید بدانید که گرفتن ویزای کار المان دارای شرایطی میباشد.

معروف است،برای کسانی صادر میشود که قصد جستجو و پیدا کردن کار در کشور  arbeit zone visa  این ویزا،که به ویزای

المان را دارند.

حال این سوال مطرح است که چه کسانی میتوانند درخواست ویزای کار المان را بدهند؟و شرایط درخواست این ویزا چیست؟

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد،چون کشور المان با کمبود  نیروی کار جوان و متخصص روبرواست ،در نتیجه به کسانی که دارای مدارک دانشگاهی لیسانس به بالا در رشته های ریاضیات،ای تی،انفورماتیک،علوم و تکنولوژی،علوم طبیعی و یا  فن اوری،و پزشکی هستند ،نیازمند است.

هنگامی که شخص متقاضی، ویزای کار در المان را دریافت نمودو وارد این کشور شد،به مدت 6 ماه فرصت دارد کار پیدا کند.در این مدت اگر شخص موفق به پیدا کردن کار شد و توانست کار کند،این ویزا به مدت 6 ماه دیگر تمدید میشود.بعد از گذشت 1 سال،شخص میتواند درخواست کارت ابی یا بلو کارت دهد.

قبل از اینکه وارد بحث بلو کارت شویم،لازم است اضافه کنیم، کسی که قصد دریافت ویزای کار المان را دارد،علاوه بر داشتن شرایط تحصیلی،باید شرایط سنی و زبان را نیز دارا باشد.به این صرت که سن شخص متقاضی،باید زیر 40 سال باشد و دارای سابقه کار در رشته تحصیلی خود باشد.همچنین به یکی از دو زبان انگلیسی یا المانی در حد کافی مسلط باشد.

یک تبعه خارجی مجاز به کار در کشور المان،پس از گذراندن دوره 1 ساله اشتغال،اگر درامد ناخالص سالانه او بیشتراز46400 یورو باشد و مالیات را پرداخت کرده باشد،میتواند درخواست بلوکارت دهد.برای کسانی که دارای مدارک فوق الذکر از جمله  مهندسی ها و پزشکی باشند،این مبلغ درامد سالانه باید 38688 یورو باشد.دارنده کارت ابی حق اجازه کار در کشورهای اتحادیه اروپا بجزانگلیس،ایرلند و دانمارک را دارد.

اصطلاح بلو کارت یا کارت ابی ابتدا در یکم اوت سال 2012 توسط اتاق فکر بروگل ابداع شد.با الهام از گرین کارت ایالات متحده امریکا و با استناد به پرچم اتحادیه اروپا،ابی با 12 ستاره طلایی رنگ میباشد.

 

 

این کارت تا 3 سال معتبر و قابل تمدید است.مبنای قانونی این پیشنهاد ماده 63 پیمان رم میباشد.

دارنده این کارت پس از گذشت 3 سال و پرداخت مالیات،میتواند درخواست اقامت دهد.(33 ماه) و اگر این اقامت 4 سال دیگر هم ادامه داشته باشد،دارنده کارت ابی ،میتواند درخواست پاسپورت یا تابعیت دهد.(بین 7 تا 10 سال) .

همچنین دارنده کارت ابی،تا 1 سال بدون از دست دادن حق اقامت ،میتواند در المان بماند ولی پس از گذشت 18 ماه از اقامتش،میتواند به کشورهای دیگر اتحادیه اروپا سفر کند.سوالی که در اینجا ممکن است پیش بیاید تینست که وضعیت ویزا و اقامت خانواده افراد متقاضی کار در المان چگونه خواهد بوود؟شخص متقاضی تا قبل از اینکه در المان کار یا شغل پیدا نکند،نمیتواند خانواده خود را به انجا ببرد،ولی به محض پیدا کردن کار و درامد کافی،میتواند برای انتقال خانواده اش به المان اقدام کند.خانواده دارنده کارت ابی،بدون محدودیت حق کار و تحصیل در المان را دارند و دانستن زبان المانی برای دریافت ویزای اقامتشان،تا حدی کفایت میکند.

 

تحصیل به زبان انگلیسی در کشور آلمان

تحصیل به زبان انگلیسی در کشور آلمان :ایا قصد ادامه تحصیل در المان را دارید؟ایا تمایل به تحصیل به زبان انگلیسی دارید؟ایا از شرایط تحصیل به زبان انگلیسی در المان اطلاع دارید؟اگر قصد ادامه تحصیل به زبان انگلیسی  در المان دارید میتوانید با موسسه ما تماس حاصل فرمایید و از شرایط تحصیل به زبان انگلیسی اگاهی پیدا کنید.   بسیاری از هموطنان ما تمایل دارند از طریق تحصیل به کشور آلمان مهاجرت کنند و تمام دغدغه آنها زبان آلمانی است ما برای شما راه جدیدی را پیش رویتان میگذاریم

تحصیل در آلمان

با توجه به اینکه آلمان را قلب اروپا می گویند و این کشور از لحاظ موقعیت جغرافیایی و موقعیت کار و شرایط زندگی و دانشگاه های متعدد و خوب است هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ، شرایط خوبی را برخوردار است ، همیشه مقصد مطمئنی برای کسانی که تصمیم به مهاجرت یا ادامه تحصیل گرفته اند بوده و هست. همینطور می توان در نظر گرفت که کشور آلمان همیشه شرایط را برای جذب نیروی کارامد و تحصیلکرده فراهم میکند و با توجه به صنعتی بودن کشور ، بازار کار فوق العاده ای را برای مهندسین در دسترس قرار می دهد

در آلمان هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی می توان ادامه تحصیل داد و مهمترین نکته در مورد ادامه تحصیل در آلمان رایگان بودن تحصیل در اکثر دانشگاه های آلمان است

اگر می خواهید به زبان انگلیسی در کشور آلمان ادامه تحصیل بدهید با توجه به رشته شما و دانشگاه شما به ielts academic,6/5 نیاز دارد

با تغییرات نظام آموزش عالی در آلمان، امکان تحصیل به زبان انگلیسی در بسیاری از رشته‌ها در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته است. بنا بر اطلاعات منتشر شده از سوی موسسه تبادلات آکادمیک آلمان(DAAD) ۲۳رشته در مقطع کارشناسی با گرایشات فنی و مهندسی و به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های آلمان تدریس می‌شود. در میان این رشته‌های می‌توان به مهندسی الکترونیک، فناوری اطلاعات، مهندسی مکانیک و هوافضا، در دانشگاه‌هایی همچون آخن، کارلسروهه، برمن و مان‌هایم اشاره کرددانستن این نکته برای متقاضیان تحصیل به زبان انگلیسی ضروری است که در برخی از رشته‌های نام برده، تحصیل تنها در ترم‌های اول دوره کارشناسی به زبان انگلیسی است و در ترم‌های پایانی این دوره کلاس‌ها به زبان آلمانی برگزار می‌شود. بنابراین متقاضیان بایستی به هر دو زبان مسلط باشند.

تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی‌ ارشد

آلمان با داشتن معتبرترین دانشگاه های اروپا،سر آمد کشور های اروپایی در بحث آموزش است و به همین دلیل بسیاری از علاقه مندان به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نظیر دکترا کشور آلمان را برای اتمام دوره فوق لیسانس خود انتخاب می کنند،چرا که ایشان می توانند بصورت کاملا رایگان مدارک تحصیلی خود را از بهترین دانشگاه های اروپا اخذ نموده و شانس خود را جهت اخد بورسیه های تحصیلی در مقطع دکترا افزایش دهند.دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشورآلمان دو ساله است.در مقطع کارشناسی ارشد، امکان تحصیل در ۳۷رشته‌ مرتبط با علوم کشاورزی، جنگلداری و علوم تغذیه به زبان انگلیسی وجود دارد. از جمله دانشگاه‌های ارائه‌کننده این رشته‌ها می‌توان دانشگاه‌های گوتینگن، فرایبورگ، درسدن وهامبورگ را نام برد..

تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع دکترا

کشور آلمان همانند سایر کشورهای پیشتاز در بحث تحصیل ، به دانش جویان در حال تحصیل در مقطع دکترا ، توجه ویژه ای دارد و جهت پرداخت مخارج تحصیل ایشان،شرایط ویژه ای را جهت تسهیل طول دوره ی دکترا در این کشور در این کشور فراهم آورده است.بصورت کلی تحصیلات در مقطع دکترا در دانشگاه های کشور آلمان به ۲ صورت تحصیل با بورسیه تحصیلی و تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه ی دانشگاه را شخصا پرداخت می کند،صورت می پذیرد.

تحصیل در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاههای کشور آلمان می باشد، همانند اخذ پذیرش د مقطع فوق لیسانس کشور آلمان می باشد ولیکن در این مطلب شرایط لازم جهت اخذ فرصت تحصیل در مقطع دکترا به همراه اخذ بورسیه تحصیلی می پردازیم.

با توجه به این نکته که کشور آلمان برای افرادی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل هستند،حقوقی ماهیانه به میزان تقریبا ۲ هزار دلار را مدنظر قرار می دهند ، فلذا دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در راستای اخذ بورسیه دکترا در کشور آلمان در پیش دارند.

در جهت اخذ بورسیه ی تحصیل مقطع دکترا در کشور آلمان فرد متقاضی می بایست پارامترهای ذیل را احراز نمائد:

در دست داشتن مدارک کارشناسی و

از دانشگاه های معتبر(1

اخد مدرک دال بر تسلط کافی و زبان انگلیسی (حداقل آیلتس6.5 ) (2

جلب نظر یک استاد مشاور (supervisor) که تز دکترا فرد را پشتبانی نماید.(3

بسیاری از رشته های مهندسی در مقطع دکترا در کشور آلمان به زبان انگلیسی ارائه میشوند

در این مقاله تلاش کردیم که اطلاعات کامل و جامع در مورد تحصیل به زبان انگلیسی در المان را به اطلاع شما برسانیم و امیدواریم که توانسته باشیم که در این مقاله مزیت های تحصیل در المان را به عرض شما رسانده باشیم و اگر تمایل به اطلاعات بیشتر دارید میتوانید با موسسه ما تماس حاصل فرمایید و به صورت رایگان از مشاوره تلفنی بهره مند شوید..