اقامت فنلاند از طریق ازدواج

اقامت فنلاند از طریق ازدواج

مهاجرت به فنلاند و اخذ اقامت این کشور از طرق مختلفی انجام می‌گیرد و می‌توان به روش‌های تحصیلی، تولد فرزند، سرمایه‌گذاری و… و اخذ اقامت فنلاند از طریق ازدواج در این باره اشاره نمود.

ازدواج در فنلاند همانند سایر کشورها راهی جهت دریافت اقامت دائم فنلاند به شمار می‌رود. فرد متقاضی پس از ازدواج با تبعه فنلاندی یا مقیم فنلاند می‌تواند به تابعیت این کشور دست یابد.

اما نکته اینجاست که اخذ تابعیت از طریق تبعه فنلاندی زمان کمتری را نسبت به فرد مقیم فنلاند خواهد داشت.

اکنون برای توضیحات بیشتر در این مورد به مطالعه ادامه مقاله بپردازید.

 

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای ازدواج

اخذ اقامت فنلاند از طریق ازدواج، نیازمند ارائه مدارکی است که به سه گروه اصلی تقسیم می‌گردند:

گروه اول

شامل مدارک هویتی و شناسایی زوجین می‌باشد (مانند شناسنامه، عکس، پاسپورت، سند ازدواج و غیره)

گروه دوم

مدارکی که فرد متقاضی در کشور فنلاند می‌بایست به سفارت این کشور تسلیم نماید. (شامل برگه‌های شهرداری، برگه‌های مالیاتی و غیره)

گروه سوم

مدارکی که در این گروه ارائه می‌گردد، بسیار حائز اهمیت می‌باشد. زیرا ممکن است اخذ اقامت از سوی سفارت مردود اعلام گردد.

گروه سوم شامل مدارکی می‌شوند که ازدواج حقیقی و واقعی زوجین را به اثبات می‌رساند. بدین معنا که ازدواج می‌بایست در واقعیت انجام گرفته باشد و نه به شکل صوری.

شامل اسنادی مانند عکس‌های مشترک زوجین، پرینت شماره‌ تماس‌ها و… این مدارک نیز از سوی متقاضی اخذ و درج در پرونده می‌گردد.

 

اقامت فنلاند از طریق ازدواج

فردی که تصمیم به ازدواج با فرد فنلاندی دارد، در ابتدا باید تجرد خود را به اثبات برساند.

ارائه مدارکی که ثابت نماید زن و مرد با یکدیگر نامزد هستند و هر دو در حال حاضر مجرد می‌باشند. (برای مثال عکس‌های دو نفره زن و مرد و…)

چراکه شخصی که دارای وضعیت تاهل است، مجاز به انتخاب همسر (زن یا مرد) فنلاندی نیست.

چنانچه متقاضی از قبل متاهل بوده، اما همسر او فوت‌گردیده، می‌بایست مدارک قانونی دال بر فوت همسر را ارائه نماید.

همچنین اگرمتاهل بوده ولی از همسر خود جدا شده است، بایستی مدارک مربوط به طلاق همسر را نیزتسلیم سفارت نماید.

تبعه فنلاندی به صورت جداگانه می‌بایستی مدارک ذیل را به اداره مهاجرت فنلاند جهت بررسی تسلیم نماید:

  • ارائه پاسپورت یا کارت اقامت دائم تبعه فنلاندی
  • آدرس محل اقامت شخصی تبعه فنلاندی
  • اسناد و مدارک مالی که تمکن مالی وی را به اثبات رسانده و مشخص گردد او از عهده مخارج یک زندگی دو نفره برمی‌آید.
  • مدارکی که مشخص نماید فرد فنلاندی جهت امرار معاش دارای شغل و کسب و کار می‌باشد.

 

نکات اقامت فنلاند ازطریق ازدواج ‌

چنانچه متقاضی نتواند ویزای نامزدی دریافت‌کند یاموفق به ثبت ازدواج درفنلاند نگردد، باید درکشور ثالث نسبت به این‌کار اقدام نماید.

همسر فنلاندی موظف است پس از ثبت ازدواج اقدامات لازم جهت اخذ کارت اقامت او را انجام دهد.

این روند مدت زمان چندین ماه طول می‌کشد.

ناگفته نماند قبل از ازدواج، معاینه‌های پزشکی خاصی درخصوص متقاضی انجام می‌‌گیرد.

زوجین پس از ازدواج می‌توانند با یک نام خانوادگی شناخته شوند. البته زوجه می‌تواند نام خانوادگی خود یا یا نام خانوادگی همسرش را دارا باشد.

اشخاصی‌که سن آنها زیر18سال بوده و برای اولین بار ازدواج می‌کنند، می‌توانند رسما و قانونا در فنلاند ازدواج ‌کرده و ثبت نمایند.

 

فرآیند ثبت ازدواج چگونه است؟

ثبت ازدواج در فنلاند در ادارات ثبت محلی و یا در جامعه مذهبی مانند کلیسا انجام می‌گیرد. در واقع ازدواج‌های مذهبی در کلیسا و ازداج های مدنی در دفاتر ثبت محلی انجام می‌گیرد.

چنانچه مراسم ازدواج زوجین در ساعات اداری و در اداره ثبت یا دادگاه انجام شود، هزینه‌ای نخواهد داشت.

اما ازدواج می‌تواند در مکان دیگری و با پرداخت هزینه صورت گیرد.

لازم است بدانید درصورت انجام ازدواج خارج از فنلاند، می‌بایست گواهینامه قانونی و ترجمه ازدواج به اداره ثبت تسلیم گردد.

پس از ازدواجین زوجین و مهاجرت به فنلاند، ابتدا می‌تواند نسبت به درخواست کارت اقامت موقت اقدام نماید.

پس از گذشت چند سال از مدت ازدواج و زندگی با همسرش، کارت اقامت فنلاند از طریق ازدواج به او تعلق می‌گیرد.

درنهایت در صورتی که 4سال از اقامت دائم وی با همسرش در فنلاند سپری گردد، پاسپورت فنلاندی برای او صادر می‌گردد. مشروط بر این که هیچ گونه سابقه کیفری و خلافی نداشته و به زبان فنلاندی نیز تسلط کامل داشته باشد.

فرد با در دست دادشتن کارت اقامت فنلاند، به سادگی حق تردد در حوزه شنگن را دارد. او بدون نیاز به روادید حق رفت و آمد و سکونت دارد.

 

کلیات اقامت فنلاند ازطریق ازدواج چیست؟

همان‌طور که اشاره شد یکی از راه‌های اخذ اقامت و تابعیت کشور فنلاند، از طریق ازدواج است. اقامت فنلاند از طریق ازدواج گزینه‌ای مناسب برای بسیاری از افراد که در مسیر ازدواج و مهاجرت هستند، تلقی می‌گردد.

فردی که قصد مهاجرت از طریق ازدواج دارد، می‌تواند با تبعه فنلاندی یا شخص مقیم آنجا ازدواج کند.

پس از آن به مدت 5 سال همراه با همسر خود اقامت مستمر داشته باشد.

در این صورت و پس از گذشت 5 سال مجاز به اخذ اقامت دائم کشور فنلاند خواهد بود. مشروط بر این که اداره مهاجرت کشور فنلاند مدارک ارسالی از سوی وی را بررسی و تایید نماید.

 

مدت زمان اخذ اقامت فنلاند چقدر است؟

در کشور فنلاند برخلاف کشور ایران، قانون جنسیت جهت اخذ اقامت و تابعیت وجود ندارد.

به‌عبارتی‌دیگر فردی که با تبعه فنلاندی یا مقیم فنلاند (مرد یا زن)ازدواج نماید،می‌تواند به اقامت وتابعیت آن کشور دست یابد.

اما درکشور ایران اینچنین نیست و حق اقامت صرفا ازطریق مرد صورت می‌گیرد.

بدین ترتیب که فردی که با مرد ایرانی ازدواج نماید، می‌تواند موفق به اخذ تابعیت ایران گردد. اما ازدواج با زن ایرانی این امکان را به فرد خارجی نمی‌دهد.

مدت زمان اخذ اقامت فنلاند به ازدواج به فرد تبعه و یا فرد مقیم بستگی دارد.

بدین معنا که اگر با فردی که تابعیت فنلاند را دارد ازدواج نماید، مدت زمان جهت اخذ اقامت کمتر می‌باشد. اماچنانچه فرد مورد نظر جهت ازدواج، مقیم فنلاند باشد، زمان بیشتری را نیاز خواهدداشت.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می‌تواند به شما در باب اخذ اقامت فنلاند از طریق ازدواج مشاوره و یاری رساند.

مهاجرت خود به “اقامت فنلاند و “اخذ تابعیت این کشور از روش‌های مختلف را باکارشناسان این موسسه درمیان بگذارید.

وکلای متبحر ما بامناسب‌ترین مشاوره‌ها و ارائه بهترین پیشنهادات راه موفقیت شما را کوتاه‌تر می‌سازند.

بنابراین قبل ازهرگونه اقدام از تماس تلفنی رایگان با وکلا استفاده نموده و یا به صورت حضوری اخذمشاوره نمایید.

اقامت کشور فنلاند

اقامت کشور فنلاند

اخذ اقامت کشور فنلاند از جمله موضوعاتی است که همواره مورد نظر برخی از هم وطنانمان بوده است.

در مقاله ای که پیش روی شما عزیزان قرار دارد، تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تکیه بر دانش مهاجرتی خود به ارائه اطلاعاتی در خصوص این موضوع یعنی اقامت کشور فنلاند پرداخته اند که امید است مطالعه آن را مفید بدانید.

در ابتدای امر راجع به کشور فنلاند توضیحاتی ارائه خواهد شد و در نهایت به موضوع اصلی که همان اقامت کشور فنلاند است پرداخته می شود.

آشنایی کوتاه با فنلاند

فنلاند کشوری کم جمعیت، آرام و با طبیعت بسیار زیباست که در شمال اروپا و در منطقه اسکاندیناوی، قرار گرفته است. جمعیت فنلاند در حدود 5/5 میلیون نفر است که به دو زبان رسمی فنلاندی و سوئدی، صحبت می­کنند. زبان فنلاندی عمومیت بیشتری در این کشور دارد.

پایتخت فنلاند هلسینکی است و برخی از شهرهای مهم آن عبارتند از تورکو، لاپرنتا، ساوولینا، هانکو و ماریهام. فنلاند آب و هوای نسبتاً سردی دارد و به ویژه شهرهای شمالی آن دارای روزهای زمستانی تاریک و شب های تابستانی روشن هستند. مردم فنلاند در سال 2018، به عنوان شادترین مردم دنیا شناخته شدند که خود حاکی از بالا بودن سطح رفاه، امنیت و امید به زندگی در این کشور است.

توجه شود رویکرد این مقاله صرفاً شهروندانیست که از خارج از اتحادیه اروپا، سوئیس، نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین قصد مهاجرت و کسب اقامت فنلاند را دارند به ویژه شهروندان ایرانی.

اجازه اقامت فنلاند و ویزای فنلاند

اجازه اقامت و ویزا، هردو برای اجازه ورود و ماندن در یک کشور هستند. ویزا برای مهاجرت و اقامت های کوتاه مدت (کمتر از سه ماه) کاربرد دارد.

مثلاً افرادی که برای شرکت در یک کنفرانس، فعالیت تجاری یا به عنوان توریست از کشوری وارد کشور دیگر می­شوند، نیاز به ویزا دارند، مگر اینکه توافقاتی در این خصوص بین دو کشور صورت گرفته باشد.

علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر در خصوص انواع ویزای فنلاند می­توانند دیگر مقالات مرتبط این سایت را مطالعه کنند یا با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، تماس حاصل فرمایند.

اجازه اقامت فنلاند برای ماندن بیشتر از سه ماه در این کشور است. البته اگر فرد مهاجر قصد کارکردن در فنلاند را داشته باشد، برای مدت کمتر از سه ماه نیز به اجازه اقامت نیاز دارد. برای کسب اجازه اقامت فنلاند یا ویزای آن، به یک پاسپورت معتبر نیاز است.

انواع اجازه اقامت فنلاند

یک مجوز اقامت مدت دار، بسته به نوع اقامت فرد در فنلاند، به صورت موقت (نیازمند تمدید) و یا پیوسته، صادر می­شود. اولین اجازه اقامت فرد همیشه یک مجوز مدت دار است که می­تواند برای یک سال و شاید هم کمتر یا بیشتر صادر شود.

مثلاً یک مجوز اقامت کاری ممکن است کمتر از یک سال و تحصیلی بیش از یک سال زمان داشته باشد. مجوز اقامت پیوسته، نهایتاً برای چهار سال و مجوز اقامت موقت، حداکثر برای یک سال صادر می­شود.

فردی که اجازه اقامت موقت دارد، اگر دلایل ماندنش در فنلاند تغییر کند به عنوان مثال ازدواج کند، می­تواند درخواست تمدید مجوز خود یا تبدیل آن به یک مجوز پیوسته را بدهد.

در صورت ماندن در فنلاند برای مدت 4 سال، البته با یک مجوز اقامت مدت دار پیوسته، اجازه اقامت دائم فنلاند، به شخص اعطا می­شود.

برای دریافت اقامت فنلاند، لازم نیست زمینه مجوز پیوسته شخص طی 4 سال، تغییر نکند. مثلاً ممکن است فردی که مجوز اقامت مدت دار پیوسته برای کار دارد، اگر طی این دوره چهار ساله ازدواج کند و عنوان مجوز او از کار به روابط خانوادگی تغییر کند، این مشکلی برای درخواست مجوز اقامت دائم فنلاند، ایجاد نمی­کند.

البته اگر مجوز اقامت پیوسته به موقت تغییر کرده باشد، دیگر شخص نمی­تواند درخواست اقامت دائم بدهد.

روش های مختلف اخذ اقامت کشور فنلاند

برای کسب اقامت فنلاند راه های مختلفی وجود دارد. هر فرد متقاضی، می­تواند بسته به شرایط خود، بهترین و مطمئن ترین راه را برگزیند. در ادامه برخی از روش های کسب اقامت فنلاند، معرفی شده است:

کسب اقامت کشور فنلاند به واسطه کار

می­توان به واسطه اشتغال، اقامت فنلاند را بدست آورد.

فنلاند با برخوردای از یک اقتصاد پایدار، همیشه مورد توجه متقاضیان کار بوده است. کاهش نیروی کار جوان در این کشور، زمینه ساز مهاجرت عده زیادی به فنلاند جهت اشتغال شده است. برای کار درفنلاند باید مجوز اقامت فنلاند را داشت.

بسته به نوع اشتغال در این کشور، نوع مجوز اقامت نیز متفاوت خواهد بود. افراد شاغل در فنلاند عموماً مجوز اقامت کارکنان را دریافت می­کنند و افرادی که تجارت یا خود اشتغالی دارند مجوز اقامتی با همین نام (اقامت خود اشتغالی)، دریافت می­کنند.

به علاقه مندان توصیه می­شود جهت آشنایی بیشتر با شرایط کاری ذر فنلاند، مقاله ویزای کاری فنلاند را مطالعه فرمایند.

کسب اقامت کشور فنلاند به واسطه تحصیل

دانشجویان خارجی برای دوره های تحصیلی بیش از سه ماه، نیاز به مجوز اقامت فنلاند خواهند داشت.

معمولاً اقامت تحصیلی، برای تحصیل در دانشگاه ها و رشته های تحصیلی معتبر صادر می­شود. دانشجویان برای دریافت چنین اقامتی، باید اثبات کنند قادر به پرداخت هزینه تحصیل خود هستند (حال چه به صورت شخصی و چه از طریق بورسیه های مختلف).

معمولاً برای تمدید مجوز اقامت تحصیلی فنلاند، باید مدارکی دال بر سپری کردن تعداد معینی واحد درسی یا دوره تحصیلی، داشت. دانشجویان به صورت محدود، اجازه کار کردن طی دوران تحصیل خود را خواهند داشت (هفته ای 25 ساعت).

به دانشجویان خارجی در فنلاند، پس از پایان تحصیلات خود، یک اقامت 6 ماهه اعطا می­شود تا به جستجوی کار بپردازند. مقاله ویزای تحصیلی فنلاند، اطلاعات جامعتری در خصوص تحصیل در فنلاند، ارائه خواهد کرد.

کسب اقامت فنلاند به واسطه روابط خانوادگی و ازدواج

عضو خانواده ای که شهروند فنلاند هستند یا در فنلاند زندگی می­کنند، می­تواند مجوز اقامت بر اساس روابط خانوادگی را در فنلاند دریافت کند.

این عضو خانواده می­تواند همسر یا شریک زندگی و یا حتی شریک زندگی همجنس فرد البته به صورت ثبت شده باشد. کودکان زیر 18 سال که سرپرست قانونی آن ها در فنلاند زندگی می­کند نیز شامل این نوع مجوز اقامت می­شوند.

بنابراین ازدواج با یک تبعه فنلاندی، می­تواند روشی برای اخذ اقامت فنلاند باشد. فرد متقاضی این اقامت، جدا از مدارک ازدواج، باید مدارکی مبنی بر اثبات مجرد بودنش تا قبل این ازدواج را ارائه کند.

کسب اقامت کشور فنلاند به واسطه تولد

اقامت فنلاند برای تولد مبتنی بر خون است. به عبارتی تنها فرزندانی که پدر و مادر فنلاندی داشته باشند، اقامت فنلاند را دریافت خواهند کرد.

در این بین کودکی که فقط مادر فنلاندی دارد، در هر جا که متولد شود، اقامت فنلاند را اخذ خواهد کرد. کودکی که پدر فنلاندی و مادر غیر فنلاندی دارد، در صورت تولد در خاک فنلاند، اقامت فنلاند را اخذ می­کند اما در صورت تولد خارج از خاک فنلاند چانچه پدر و مادرش ازدواج رسمی نکرده باشند، تنها در صورتی که تا قبل از 18 سالگی وی ازدواج رسمی کنند، اقامت فنلاند را دریافت خواهد کرد.

کسب اقامت کشور فنلاند از طریق سرمایه گذاری

کسب این نوع از اقامت، نیاز به سرمایه زیاد و داشتن طرح های دقیقی است که دولت فنلاند را به موفقیت سرمایه گذاری، مطمئن کند.

دولت فنلاند به دلیل شرایط اقتصادی مناسب، عموماً اشتیاقی برای جذب سرمایه گذار خارجی ندارد و تنها سرمایه گذارانی که طرح های منجر به شکوفایی اقتصاد فنلاند دارند، شانس بالایی برای کسب اینگونه اقامت در فنلاند دارند.

کسب اقامت کشور فنلاند از طریق پناهندگی

در این مقاله، انواع اقامت فنلاند، روش های اخذ آن و شرایط حاکم بر آن، به اختصار تشریح شد. اگرچه موضوعات مطرح شده تا حد قابل قبولی باعث شناخت نسبت به مقوله مورد بحث می­شود اما باید دانست برای اخذ یک تصمیم خوب، نیاز به اطلاعات دقیق تر و مفصل تری است.

توصیه می­شود علاقه مندان، دیگر مقالات مرتبط در این سایت را ملاحظه بفرمایند و برای کسب اطلاعات بیشتر، با مشاوران و متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، تماس حاصل فرمایند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، یکی از مجرب ترین موسسات حقوقی کشور، در امور مربوط به اخذ ویزا، پذیرش، همراهی در تمامی مراحل اخذ ویزا، اقامت همراه با تضمین کامل و البته مشاوره در هر یک از حوزه های مرتبط است. پاسخگویی و مشاوره تلفنی (رایگان) و حضوری به متقاضیان مهاجرت و هموطنان عزیز، تنها بخشی از خدمات این موسسه است.

اقامت فنلاند

فنلاند کشوری زیبا در  اروپاست که امروزه جایگاه ویژه ای در این قاره سبز یافته است.

فنلاند که روزگاری سرزمینی سرد و دور افتاده بود و جمعیت کمی را در خود جای داده بود، چند سالی است که جهش خیره کننده ای یافته است و توسعه ای همه جانبه را تجربه کرده است تا جایی که به مقصد بسیاری از مردمان از سراسر دنیا مبدل گشته و افراد زیادی خواهان مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت فنلاند شده اند.

فنلاند عضو اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است و این، امتیاز مضاعفی را برای آن به ارمغان آورده است. افرادی که تابعیت یا اقامت دائم فنلاند را دارند می توانند آزادانه در سراسر منطقه اتحادیه اروپای تردد کرده و به رایگان تحصیل کنند یا به راحتی کاری بیابند.

مطابق قواعد حقوق بین الملل خصوصی، امکان مهاجرت به فنلاند و کسب اقامت آن از طریق اموری مانند تحصیل، کار، سرمایه گذاری و غیره وجود دارد و آن هایی که خواستار چنین امری هستند، می توانند از این راه اقدام نمایند. تحصیل در فنلاند، کار در فنلاند، سرمایه گذاری در فنلاند و مانند آن، راه هایی هستند که می تواند اقامت آن کشور را به ارمغان آورد ولی هر کدام از آن ها سازوکار خود را دارند و توفیق در آن ها نیازمند آگاهی کامل و تجربه است.

وکلا و مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، می توانند ضمن ارائه خدمات مشاوره در اخذ اقامت فنلاند شما را تا رسیدن به هدفتان همراهی خواهند کرد.

 

 

درباره ی کشور فنلاند

کشور فنلاند در شمال قاره اروپا و در حوزه اسکاندیناوی واقع شده است. فنلاند از شرق با روسیه و از غرب با سوئد مرز طولانی دارد. این سرزمین برای سال های متوالی جزء قلمرو پادشاهان سوئد بوده است و مدت های مدیدی محل مناقشه میان روسیه و سوئد بوده است تا آن که نهایتا کشور مستقل امروزی با حکومت مترقی از نوع دموکراسی پارلمانی شکل گرفت.

فنلاند سرزمین پهناوری است که بیشتر قسمت های شمالی آن جمعیتی بسیار اندکی دارد. جمعیت این کشور حدودا پنج میلیون نفر است که بخشی در حدود یک پنجم فقط در پایتخت آن یعنی هلسینکی که در قسمت جنوبی این کشور واقع شده است زندگی می کنند.

آب و هوای کشور فنلاند، سرد و خشک ولی تمیز و پاک است. مناطق شمالی تر، سرد تر هستند و با انبوهی از جنگل های سردسیری پوشیده شده اند که این امکان را برای کشور فراهم آورده است که به عنوان یکی از بزرگ ترین تامین کنندگان چوب در دنیا شناخته شود.

اقتصاد این کشور از وضعیت بسیار با ثباتی برخوردار است تا جایی که رکود اقتصادی اروپا نیز کمترین تاثیر را بر رشد اقتصادی این کشور گذاشت. نرخ بیکاری، تورم و فساد در فنلاند به نحو قابل توجهی پایین است و از این نظر، یک از برترین کشورهای دنیا می باشد. این اوضاع مطلوب اقتصادی، سبب سوق یافتن سرمایه های خارجی به آن و رشد و توسعه افزون تر می شود.

 

مجموع این شرایط مطلوب اقتصادی، تاثیر مثبت و سازنده ای بر تمامی بخش ها از جمله آموزش گذاشته و بنابراین نظام آموزشی این کشور نیز همچنین جزء بهترین ها در دنیا محسوب می شود.

 

اقامت فنلاند و تعریف و انواع آن

برای آن هایی که به دنبال اخذ اقامت فنلاند هستند، لازم است که تصور و درک صحیحی از معنای اقامت و شرایط آن داشته باشند.

اقامت یک کشور، عبارت است از مجوزی که به یک فرد خارجی داده می شود تا برای مدت معینی در آن کشور حضور داشته باشد، زندگی کند و به کار و تحصیل در آن بپردازد. این مجوز می تواند برای مدت موقت و محدودی باشد و هم چنین می تواند نامحدود و برای مدت نامعلومی باشد. اقامت دائم، پیش زمینه و مقدمه کسب تابعیت برای افراد خارجی است و با یکدیگر فرق می کنند. البته فردی که اقامت دائم کشوری را دارد تقریبا از تمامی مزایای شهروندی آن کشور برخوردار است مگر حق مشارکت در امور سیاسی یعنی کاندیدا شدن یا رای دادن به کاندیداها.

با توجه به این که کسب اقامت موقت، پیش نیاز کسب اقامت دائم و نیز کسب اقامت دائم، پیش نیاز کسب تابعیت یک کشور است بنابراین اگر فردی خارجی به دنبال به دست آوردن اقامت فنلاند و تابعیت آن باشد، نخست باید از طریق یکی از امور تحصیلی یا کاری یا سرمایه گذاری یا غیره اقامت موقت آن کشور را به دست آورد و سپس با طی کردن این پروسه و گام به گام ظرف چند سال نهایتا به آن چه که در نظر دارد برسد.

پیمودن این پروسه اولا نیازمند آگاهی کامل و تسلط بر همه جوانب آن می باشد و ثانیا نیازمند صبر و حوصله است.

 

 

اقامت فنلاند از طریق تحصیل

نظام آموزشی این کشور، مطابق استانداردهای آموزشی جهانی در دو سطح عمومی و دانشگاهی می باشد که فرد خارجی امکان اخذ پذیرش و تحصیل در تمامی مقاطع را دارد. زبان تحصیل در این کشور، زبان فنلاندی و سوئدی است ولی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا دوره های به زبان انگلیسی نیز یافت می شود. متقاضی می باید به منظور اخذ پذیرش تحصیلی، درخواست خود را به همراه رزومه شخصی به مرکز آموزشی مورد نظر بفرستد تا آن ها بررسی کرده و پاسخ دهند. در صورت اخذ پذیرش، به همراه مدارک لازمه به سفارت مراجعه کرده و درخواست ویزای تحصیلی یا همان مجوز اقامت موقت بلند مدت در فنلاند را بدهد.

 

 

اقامت در فنلاند از طریق کار

به دست آوردن کار و اشتعال در فنلاند هم اکنون عمدتا از طریق یافتن کارفرما و اخذ دعوت نامه کاری از او امکان پذیر است ولی این فرآیند، سخت بوده و امکان موفقیت در آن نیز بسیار پایین است. فنلاند بر اساس قوانین مشترک اعضای اتحادیه اروپا در چنین مواردی و به منظور حمایت از نیروی کار داخلی، مقرر کرده است که آن کارفرما ابتدا آن موقعیت شغلی را به مدت سه ماه در فنلاند و در صورت نیافتن نیروی کار واجدالشرایط، در مرحله دوم هم به مدت سه ماه در حوزه اتحادیه اروپا آگهی دهد و در صورت نیافتن نیرو در آن مرحله، قادر به دعوت از نیروی خارجی مورد نظز خویش می باشد.

 

 

اقامت در فنلاند از طریق سرمایه گذاری

با توجه به سیاست گذاری های توسعه محور دولت فنلاند در سال های گذشته، این کشور توانسته است که سرمایه های خارجی زیادی را جذب نماید و این نشان دهنده ی امنیت سرمایه گذاری در این کشور است.

سرمایه گذاری نیز عمدتا از طریق کارآفرینی و ثبت شرکت صورت می پذیرد که قوانین و روند خاص و پیچیده خود را دارد. اساسا با توجه به پیچیدگی ذاتی پروسه ی سرمایه گذاری که نیازمند تسلط همه جانبه به مسائل حقوقی و اقتصادی بطور توأمان می باشد، توصیه می شود که حتما از گروه وکلای کارآزموده در این امر بهره بگیرید

 

 

اخذ اقامت فنلاند از راه های دیگری مانند ازدواج با یک تبعه فنلاندی و نیز پناهندگی در فنلاند نیز وجود دارد که اموری قابل توصیه نیستند.

ازدواج که امری شخصی و مربوط به احساسات دو نفر می باشد و صرفا به این بسنده می کنیم که اخذ اقامت این کشور از این طریق، تابع شرایطی مانند ازدواج قانونی و گذراندن زندگی مشترک به مقدار حداقل قانونی می باشد

پناهندگی نیز پدیده ای خاص و پر مخاطره است که به مثابه آخرین راه و تنها مختص افراد خاصی و آن هم در وضعیت خاصی می باشد و شدیدا توصیه می شود که از این امر اجتناب کنید.

کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت شما را در مهاجرتی قانونی و مطمئن یاری می رسانند