اقامت اتریش از طریق خرید ملک

اقامت اتریش از طریق خرید ملک

در ادامه این مقاله به بررسی چگونگی اقامت اتریش از طریق خرید ملک می پردازیم.

مهاجرت به کشور ها از طرق مختلفی صورت می گیرد.

یکی از این روش ها مهاجرت از طریق خرید ملک است.

اما این روش مهاجرت، در بعضی از کشور ها امکان پذیر است.

 

 

کشور اتریش

 

کشور اتریش از کشور های مورد علاقه متقاضیان در اروپا برای کار و زندگی می باشد.

پایتخت این کشور شهر وین می باشد. زبان رسمی مردم این کشور آلمانی است.

نوع حکومت کشور اتریش جمهوری فدرال است. جمعیت این کشور بیش از هشت میلیون و پانصد هزار نفر می باشد.

از شهرهای مهم کشور اتریش می توان شهرهای لاگن فورت، وین، پولتن، ویلاش، گراتس، زالتسبورگ، سانکت پولتن را نام برد.

کشور اتریش با وجود جنگلهای زیبا، کوه های آلپ، رود ها و تپه های فراوان جز زیباترین کشور ها محسوب می شود.

این کشور به دلیل وجود اختلافات ارتفاعی دارای آب و هوای گوناگون و متفاوتی در سراسر کشور می باشد.

هزینه زندگی در این کشور نسبت به هزینه ها در کشور سوئیس یا اسکاندیناوی کمتر می باشد.

 

 

اقامت اتریش از طریق خرید ملک

 

در کشور اتریش خرید ملک و خانه طرفداران بسیاری دارد. قیمت خانه ها در مرکز شهر گرانتر از حومه شهر است.

ولی سیستم حمل و نقل عمومی کشور اتریش بسیار پیشرفته بوده و می توان به راحتی به تمامی نقاط شهر سفر کرد.

افراد برای خرید ملک باید اسناد و مدارکی را آماده کرده و آن ها را ارئه دهند و بعد از امضاء این مدارک باید تمام موارد آن را اجزا نمایید .

توصیه میشود قبل از خرید ملک برای قیمت و محل خرید ملک با یک متخصص مشورت کرده و بعد اقدام به خرید نمایند.

کشور اتریش برای افرادی که می خواهند ملک خریداری کنند تسهیلاتی در نظر گرفته شده.

و به افراد وام های بانکی برای خرید خانه تعلق می گیرد.

کشور اتریش به مهاجران این اجازه را نمیدهد که از طریق خرید ملک اقامت اتریش را دریافت کنید.

ولی خرید ملک در کشور اتریش به روند دریافت اقامت سرعت می بخشد.

 

مجوز اقامت در کشور اتریش

 

افرادی که تبعه کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستند باید برای مجوز اقامتی خود به دولت اتریش درخواست دهند.

مجوز ها اصولا برای یک سال صادر می شوند.

برای تمدید مجوز ها قبل از پایان یافتن مجوز قبلی باید درخواست تمدید مجوز خود را ارسال نمایید.

افرادی که ویزای یکساله خود را 3 بار تمدید کرده اند می توانند ویزا 2 ساله درخواست کنند.

بعد از گذشت 5 سال فرد می تواند اقامت دائم درخواست کند.

فرد باید برای تمدید اقامت های خود در کشور اتریش مشغول به کار شود.

سطح زبان آلمانی خود را ارتقا دهد و یا به تحصیل مشغول باشد.

اگر فرد درآمد داشته باشد، یا افراد خانواده اش شغلی در اتحادیه اروپا یا اتریش داشته باشند و یا در آمدی از اجاره ملک داشته باشند. برای اخذ ویزا شانس بیشتری دارند.

قیمت املاک اتریش در سال 2019

 

اتریش از کشور هایی است که ثبات اقتصادی دارد. به همین دلیل کشور اتریش برای خرید ملک کشور امنی است.

قیمت مسکن در اتریش از سال 2010 تا سال 2017 افزایش 51 درصدی داشته است.

قیمت هر متر مربع خانه در شهر گراتز دومین شهر بزرگ اتریش حدود 4000 یورو می باشد.

قیمت هر متر مربع خانه در شهر سالزبورگ حدود 6000 یورو می باشد.

قیمت خانه هایی که نزدیک دریاچه و پناه گاه های اسکی هستند حدود یک میلیون یورو می باشد.

در کوه های آلپ قیمت خانه ها گران تر می باشد.

املاکی که در نواحی محبوب گردشگران در تمامی سال هستند، دارای قیمت های بسیار بالایی می باشند.

به طور مثال شهر تایرول:

در زمستان مورد توجه اسنوبورد سواران و اسکی بازان می باشد.

و در تابستان علاقه مندان به طبیعت و معماری را جذب می کند.

 

قیمت هر متر مربع خانه در زل ام سی حدود 56000 یورو می باشد.

 

قیمت املاک مسکونی در اتریش

 

ایالت

آپارتمان   خانه
  بالا  متوسط  پایین  بالا  متوسط  پایین
استیریا4,4413.3733.1503,1881,806635
بورگنلند3,2932,3811,8563.2761.8491.233
وین13,7115.3953.716———–——————–
اتریش علیا4,4053.8063.3365.1942.2361.114
سالزبورگ6,3136,0075.52756.6006.8403.082
کارینتیا2,6302.4222,1243.3932.2961,425
اتریش سفلی1.9131.7091.5074.1262.032762
تایرول5,5865.2285.0608.5914.2642,207
وورالبرگ3.7123.4803.104————–————-————–

 

 

 

خرید ملک در کشور اتریش

 

1)بررسی طرح های ناحیه بندی و توسعه

این بررسی ها در ادارات شهرداری انجام می شود و درباره ملک اطلاعاتی در اختیار خریدار قرار میدهد.

شهرداری در مورد طرح های ناحیه بندی و توسعه ملک اطلاعاتی را چاپ می کند و فرد می تواند این اطلاعات را با هزینه کم تهیه کند.

2)استعلام ثبت زمین دولتی قبل از خرید ملک

قبل از خرید ملک باید شرایط قانونی، محدودیت ها، رهن و اجاره، حقوق راه ها، خطوط و چاه ها را بررسی کنید.

برای هر ملک اداره نقشه کشی یا دادگاه آن ناحیه استعلام های مربوط به ثبت ارض دولتی را ارائه می دهد.

3)قرار داد خرید ملک

در زمان خرید ملک مسائل پیچیده ای وجود دارد، پس بهتر است قبل از خرید با وکیل حاذق مشورت کنید.

شما می توانید توافقات را انجام داده و برای ثیت به دادگاه محلی یا اداره ثبت مراجعه کنید.

 

چه مدارکی جهت خرید ملک لازم است؟

 

  • ارائه درخواست خرید ملک
  • کپی قرار داد یا پیش نویس
  • طرح نقشه برداری ملک
  • نوع کاربرد از ملک باید اعلام شود
  • ارائه پاسپورت متقاضی
  • اگر خریدار ملک نهاد حقوقی باشد باید پروانه کار، قرار داد شرکت و استعلام ثبت شرکت را ارائه دهد.
  • اگر فرد بخواهد مجتمعی را بخرد باید مدرک اثبات درآمد، استعلام وضعیت مجتمع و تابعیت اعضا هیئت مدیره را ارائه دهد.

 

برای توسعه املاک چه مواردی باید در نظر گرفته شود؟

  • تسهیلات نیرو
  • تسهیلات گاز، آب، تلفن
  • فاضلاب
  • گرمایش منطقه
  • زباله

 

 

 

 

به شما عزیزان توصیه می شود برای انجام پروسه های مهاجرتی خود و دریافت مشاوره های بیشتر در رابطه با اقامت اتریش از طریق خرید ملک، چگونگی خرید ملک، مدارک مورد نیاز برای خرید ملک با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

 

اقامت اتریش

اخذ اقامت اتریش امروزه مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار گرفته است، این کشور با سیستم مدرن و پیشرفته خود از قسمت جنوبی با کشورهای ایتالیا و اسلوونی و از قسمت شمالی با کشورهای آلمان و جمهوری چک هم مرز است. پایتخت کشور اتریش شهر وین می باشد و مردم در این کشور به زبان آلمانی صحبت می کنند، واحد پول در این کشور نیز یورو می باشد. جمعیت آن در حدود هشت میلیون و پانصد هزار نفر است که دین بیشتر مردم مسیحی می باشد. از شهرهای مهم اتریش می توان به شهر وین، گراتس، اینسبروک، زالتسبورگ و … اشاره کرد. به طور کلی از راه های مختلفی می توان برای مهاجرت به کشور اتریش اقدام کرد، ویزاهای تولد، ازدواج، تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و …. از جمله روش های اخذ اقامت در این کشور محسوب می شود که به آن ها می پردازیم.

 

اقامت اتریش از طریق تولد

یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت در کشور اتریش روش تولد می باشد که در هر کشور سیستم خاص خود را داراست. اصل در کشور اتریش بر اساس سیستم خون می باشد و کودکی که از پدر یا مادر اتریشی در این کشور یا خارج از اتریش متولد می شود می تواند تابعیت این کشور را دریافت نموده و تابعیت کودک به پدر و مادر وی وابسته می باشد.

 

اقامت اتریش از طریق ازدواج

فردی که تقاضای اخذ اقامت اتریش از طریق ازدواج را داراست می تواند با ۶ سال زندگی مشترک در کشور اتریش و ۵ سال سکونت در این کشور با رعایت شرایط و قوانین مربوط به آن اقامت این کشور را اخذ نمایند.

 

اقامت اتریش از طریق تحصیل

به طور کلی مهاجرت تحصیلی به کشور اتریش از مناسب ترین و کم هزینه ترین روش های اخذ اقامت در این کشور محسوب می شود. به طور معمول متقاضیان تحصیل در اکثر کشورها برای تحصیل باید هزینه پرداخت نمایند اما بسیاری از افراد تمایل دارند در کشورهایی تحصیل نمایند که تحصیل رایگان دارند. هزینه شهریه در دانشگاه های کشور اتریش بسته به نوع دانشگاه مبلغی حدود ۳۰۰ تا ۸۰۰ یورو در هر ترم می باشد که با توجه به هزینه کم به تحصیل رایگان معروف است. برای تحصیل در اتریش مدرک زبان آلمانی نیاز نیست و فرد می تواند در بدو ورود خود به کشور اتریش به آموزش زبان بپردازد. پس از تحصیل زبان و اخذ مدرک امکان ورود به دانشگاه های اتریش وجود دارد.

تحصیل در اتریش در مقاطع مختلف تحصیلی امکان پذیر است که مدت آن در مقطع لیسانس ۴ سال, در مقطع فوق لیسانس ۲ سال و در مقطع دکتری ۳ تا ۵ سال می باشد. دانشجویان بسته به مقطع تحصیلی نیز در طول مدت تحصیل اجازه کار پاره وقت ۱۰ تا ۳۰ ساعت در هفته را دارند که با کار پاره وقت می توانند بخشی از هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور را تامین نمود.

 

اقامت اتریش از طریق کار

به این علت که کشور اتریش از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می شود بسیاری از افراد به اخذ ویزای کار این کشور تمایل دارند. متقاضیان با کار در این کشور می توانند علاوه بر دستیابی به درآمد بالا، با رعایت شرایط مربوط به اقامت اتریش به تابعیت این کشور نیز دست پیدا کنند. افرادی که در کشورهای اروپایی مشغول به تحصیل هستند و یا در گذشته در این کشورها تحصیل نموده اند شانس دریافت ویزای کار بالاتری را خواهند داشت.

متقاضیان اخذ ویزای کار کشور اتریش باید حداقل ۷۰ امتیاز دریافت نمایند که در صورت داشتن امتیازات لازم موفق به اخذ ویزا کشور اتریش می شوند. امتیازبندی از مواردی چون سن، مدرک تحصیلی، سابقه کاری، مدرک زبان و …. تشکیل شده است.

افراد با اخذ ۷۰ امتیاز می توانند ویزای ۶ ماهه جستجوی کار را از سفارت اتریش دریافت کنند که بر این اساس می توانند به کشور اتریش وارد شده و در این کشور جویای کار باشند. پس از یافتن کار و بستن قرارداد کاری، کارت اقامتی به مدت یک ساله برای فرد صادر می شود که فرد می تواند دراین شرایط برای خانواده خود نیز درخواست دهد. علاوه بر این راه، در صورتی که فرد از کشور اتریش کارفرما داشته باشد با تقاضای کار از سوی کارفرما و آگهی شغل مورد نظر در کشور اتریش و اتحادیه اروپا می تواند برای این امر به کشور اتریش ورود نماید. متقاضی پس از ۴ تا ۵ سال کار در این کشور و پرداخت مالیات می تواند برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام کند.

 

اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در اتریش یکی از طریق اخذ اقامت اتریش و از روش های مهاجرت به این کشور محسوب می شود. افرادی که در کشور اتریش مشغول به تحصیل یا کار می باشند می توانند برای اخذ اقامت در این کشور روش سرمایه گذاری را انتخاب نمایند. با توجه به مالیات مناسب در کشور اتریش، سرمایه گذاری در این کشور گزینه مناسبی برای متقاضیان محسوب می شود. سرمایه گذاری در اتریش روش های مختلفی دارد که بسته به نوع سرمایه گذاری مبالغ متفاوت است. دقت نمایید که مبالغ سرمایه گذاری باید به صورت نقد باشد و حتما باید منبع ایجاد آن مشخص باشد. یعنی فرد باید اثبات کند که از چه روشی این میزان پول را اخذ نموده است. پس از بررسی شرایط فرد، پول در حساب فرد مسدود می شود و در صورت تایید این امر، این مبلغ وارد چرخه پروژه های دولتی اتریش می گردد که فرد و خانواده وی می توانند پاسپورت اتریش را دریافت نمایند.

 

بر اساس مطالعات انجام شده در این کشور، زندگی در اتریش بسیار مقرون به صرفه است و شهر وین، پایتخت کشور اتریش برای چندین بار به عنوان بهترین شهر جهان انتخاب می شود. معیارهایی چون سطح رفاه اجتماعی، امنیت اجتماعی، اوضاع سیاسی و اقتصادی، نظام آموزشی، سیستم های حمل و نقل و …. در انتخاب بهترین شهر قطعا تاثیر گذار بوده است. هم چنین سیستم بهداشت و درمان در این کشور زبانزد است. افراد مشغول به کار در این کشور می توانند از بیمه های اجباری برخوردار شوند و خانواده آن ها نیز می توانند بدون پرداخت هیچ هزینه ای از بیمه برخوردار شوند.

به طور معمول هزینه های زندگی از هزینه های مسکن، خوراک، حمل و نقل، بیمه و … تشکیل می شود. به طور خلاصه ریز هزینه های زندگی در کشور اتریش به صورت زیر می باشد:

  • هزینه اجاره مسکن بسته به نوع خوابگاه، سوئیت یا آپارتمان بودن آن از ۲۰۰ یورو تا ۱۰۰۰ یورو
  • هزینه خوراک و پوشاک از ۱۵۰ یورو تا ۳۰۰ یورو
  • هزینه حمل و نقل ۵۰ یورو
  • حق بیمه برای نفر اصلی در اتریش ۵۰ یورو که تمام افراد تحت تکفل فرد می توانند از این بیمه استفاده نمایند
  • هزینه اینترنت و اشتراک برق گاز و تلفن از ۶۰ یورو تا ۳۰۰ یورو

 

اخذ اقامت اتریش از روش های فوق همواره مورد توجه متقاضیان مهاجرت به کشور اتریش قرار گرفته و مورد بررسی قرار می گیرد. بررسی تمامی روش ها متناسب با شرایط فرد در انتخاب بهترین تصمیم و راه ورود برای متقاضی تاثیر گذار خواهد بود. برای اخذ اطلاعات در خصوص روش های مختلف اخذ اقامت اتریش می توانید با مشاورین مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.