ویزای تحصیلی آلمان

یکی از روش های مهاجرت به آلمان از طریق ویزای تحصیلی آلمان می باشد که امروزه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است.

کشور آلمان از دانشگاه های معتبر و سطح دانش بالایی در برگرفته است که از نیرو های حرفه ای و تحصیل کرده ای به جهان تحویل می دهد.

اگر تمایل به ادامه تحصیل در این کشور را دارید مقاله زیر به شما کمک می کنند.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل :

تحصیل در دانشگاه های آلمان خیلی پیشنهاد می شود زیرا از مزایای بسیاری برخوردار است. هزینه های تحصیل در کشور های اروپایی بسیار بالا می باشد.

یکی از مزیت های دانشگاه های آلمان این است که دانشجویان واجد شرایط را بورسیه می کنند و این دانشجویان می توانند به صورت رایگان تحصیل کنند.

و این امر باعث شده است که بسیاری از دانشجویان غیر اروپایی قصد تحصیل در این کشور را داشته باشند به دلیل این که از تمامی لحاظ مانند علمی، اقتصادی و اجتماعی بسیار بالا است.

یکی از مزایا این راه این است که شما در حین تحصیل این امکان را دارید به کار مشغول شوید و این باعث می شود که کمک هزینه زندگی خود را تامین کنید.

و در پایان تحصیل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید و در نهایت به اقامت دائم کشور آلمان دست پیدا کنید.

 

ویزای تحصیلی آلمان :

کشور آلمان در قاره اروپا قرارد دارد که قطب اقتصادی این قاره به حساب می آید.

به دو دلیل مورد استقابل بسیاری از افراد قرار گرفته است یکی به دلیل این که با دریافت بورسیه می توانید به صورت رایگان تحصیل کنید و دیگر اینکه بعد از پایان تحصیل خود امکان کار کردن را دارید و در نهایت به اقامت دائم آلمان دست پیدا می کنید.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی آلمان :

برای پذیرش در یکی از دانشگاه های آلمان نیاز به پذیرش در دانشگاه می باشد.

سپس باید از سفارت آلمان وقت بگیرید ( دریافت وقت بهتر است از آژانس های مسافرتی انجام شود) به دلیل این که متقاضیان زیادی برای ویزای تحصیلی در آلمان اقدام می کنند باید شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • تاریخ اقدام به رزرو وقت سفارت باید به صورتی باشد که قبل از کلاس های باشد که باید بتوانید از شروع کلاس ها در کشور آلمان شرکت کنید .
  • باید 2 ماه قبل روز مصاحبه شده باشد تا برنامه ریزی کنید که آسیب به برنامه هایتان وارد نکنید.

 

لازم به ذکر است که کسانی که مدرک زبان آلمانی را ندارد این امکان را دارند که در دانشگاه ها کالج زبان را انتخاب کنند و مدرک زبان دریافت کردند ادامه تحصیل دهند.

در دوره کالج علاوه بر زبان دورس پایه نیز تدریس می شود.

ویزای تحصیلی آلمان مدت 3 ماه اعتبار دارد که دانشجو باید بعد از ورود به کشور آلمان به اداره امور مهاجرت درخواست تمدید دهد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان :

برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان باید مدارک زیر را داشته باشید:

  1. ارائه دو کوپی پاسپورت که 6 ماه اعتبار دارد
  2. اخذ پذیرش تحصیلی و ارائه پذیرش به سفارت
  3. گواهی آخر دوره 3 سال تحصیلی به همراه ترجمه ارائه به سفارت
  4. گواهی پایان دوره دانشگاه و ترجمه آن
  5. فرم درخواست ویزا و ارائه آن به سفارت
  6. عکس رنگی جدید برای پاسپورت و ارائه آن به سفارت
  7. دو عدد کوپی شناسنامه و ارائه آن به سفارت
  8. ثابت کردن تمکن مالی برای مدت تحصیل
  9. ارائه یک ضمانت نامه از کسی که در آلمان اقامت دارد
  10. هزینه صدور ویزای تحصیلی آلمان 60 یورو می باشد که باید به صورت نقدی به سفارت داده شود.
  11. مدارک سابقه های شغلی و ارائه آن به سفارت
  12. دارای انگیزه نامه و زندگی نامه و ارائه آن به سفارت

 

تحصیل در آلمان :

برای ویزای تحصیلی در آلمان شرایط زیر باید دارا باشید:

  • شهریه های دانشگاه های آلمان برای تحصیل به صورت رایگان می باشد.
  • زبان تدریس در این دانشگاه ها زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.
  • امکان ویزای همراه بعد از وارد شدند به این کشور
  • کسانی که درسشان تمام شده می توانند برای اقامت دائم اقدام کنند.
  • این امکان را دارند در طول تحصیل به کشور هایی که عضو کشور شنگن هستند سفر کنند.
  • این امکان را دارند که بعد از تحصیل به کار مشغول شوند و برای اقامت دائم در این کشور اقدام کنند.

 

دانشگاه های آلمان :

در دانشگاه های آلمان سه گروه تقسیم می شود:

گروه اول دانشگاه های آموزش عالی فنی

گروه دوم دانشگاه های آموزش عالی موسیقی

گروه سوم دانشگاه های آموزش عالی هنر

که می توانید با سلیقه خود دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و به تحصیل در آن بپردازید.

در دانشگاه های آموزش عالی رشته های حقوق و پرستاری و فیزیک تدریس می شود که می توانید تا دکترا ادامه دهید و مدرک دکترا دریافت کنید.

در دانشگاه های آموزش عالی حرفه ای به طور کاربردی و عملی می باشد که اغلب مدت زمان تحصیل نسبت به دانشگاه های دیگر کوتاه تر می باشد.

کسانی که رشته های مد، فشن، موسیقی و طراحی را دوست دارند در دانشگاه های هنر می توانند تحصیل کنند.

لازم به ذکر است که تمامی رشته ها کارشناسی(لیسانس) در کشور آلمان تدریس می شود.

اگر تمایل دارید که پذیرش از دانشگاه های برتر این کشور را دریافت کنید بهتر است مدرک تحصیلی شما در کشور ایران از دانشگاه های سراسری باشد.

تا این امکان برای شما به وجود آید که ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کنید و برای ادامه تحصیل وارد این کشور شوید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی آلمان این امکان را دارید که به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما در مورد ویزای تحصیلی آلمان به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید.

 

 

 

 

اقامت آلمان

 

کشور آلمان به پایتختی برلین، از جمله صنعتی ترین و توسعه یافته ترین کشور های دنیا است و از همین رو همواره مورد نظر مهاجران از کشورهای مختلف دنیا بوده است. دانش جویان، بازرگانان و متخصصین در حوزه های مختلف همیشه علاقه مند به تحصیل، سرمایه گذاری و کار در کشور آلمان بوده اند. از این رو در مقاله ای که پیش روی شما قرار گرفته است تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت واقع در میرداماد اطلاعاتی کلی را در خصوص اقامت در آلمان در اختیار شما عزیزان قرار داده است و امید داریم پس از مطالعه آن پاسخ بسیاری از سوالات و ابهامات خود را یافته باشید.

اخذ اقامت در هر کشوری به طرق مختلف امکان پذیر است :

  • تولد
  • ازدواج
  • تحصیل
  • کار
  • سرمایه گذاری
  • پناهندگی

در مقاله ای که پیش روی شما سروران گرامی قرار دارد در خصوص موارد بالا به منظور اخذ اقامت در آلمان توضیحاتی ارائه شده است.

اخذ اقامت آلمان از طریق تولد

ذکر این نکته در ابتدای امر ضروری است که کشورها به لحاظ اعطای تابعیت از طریق تولد به دو گروه تقسیم می شوند :

  • کشورهای تابع سیستم خاک
  • کشورهای تابع سیستم خون

کشورهای تابع سیستم خاک کشورهایی هستند که به فردی که در خاکشان متولد می شود تابعیت اعطا می کنند و برای این منظور اهمیتی ندارد که پدر یا مادر فرد نیز تابعیت کشور مذبور را دارند یا خیر.

کشورهای کانادا و برزیل از این دسته هستند و افرادی که در این کشورها متولد شده اند تابعیت کانادایی یا برزیلی اخذ می کنند.

کشورهایی که تابع سیستم خون هستند تنها در صورتی با تولد فرد به وی تابعیت اعطا می کنند که پدر یا مادر وی تابعیت آن کشور را داشته باشند. 95 در صد کشورهای اروپایی از جمله کشور آلمان نیز تابع همین سیستم خون هستند و صرفا به دنیا آمدن در این کشور اگر یکی از والدینش تابعیت آلمانی نداشته باشند، هر چند امتیاز محسوب می شود، اما برای کسب تابعیت آلمانی کافی نیست.

اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج

شما با ازدواج با فردی که تابعیت آلمان را دارد در ابتدا چند سال اقامت این کشور را دریافت می کنید و در صورتی که هم چنان رابطه زناشویی و ازدواجتان دوام داشته باشد به شما پس از گذراندن آزمون شهروندی که شامل زبان آلمانی نیز می باشد، پاسپورت آلمانی داده  می شود.

اخذ اقامت آلمان از طریق کار

شرایط کاری در کشور آلمان بسیار ایده آل و فوق العاده است و آمار بیکاری در این کشور تنها 3 درصد است. از همین رو بر خلاف بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی از جمله انگلستان، هلند، مجارستان، فرانسه و … که شما تنها با داشتن پیشنهاد شغلی می توانید وارد این کشورها شوید، که طبق قوانین اروپا اخذ آن بسیار دشوار است زیرا کارفرما می بایست کار را سه ماه در کشور خود و سه ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی کند و اگر کسی پیدا نشد، شما را که خارج از حوزه اتحادیه هستید استخدام می کنند، آلمان برای این منظور که نیاز شدیدی به نیروی کار متخصص دارد و می خواهد فرصت استخدام شدن را برای اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا نیز ایجاد کند، ویزایی به نام ویزای جست و جوگر کار دارد. این ویزا یک ویزای شش ماهه است و این اجازه را به شما می دهد که حتی بدون داشتن پیشنهاد شغلی، وارد خاک آلمان باشید و دنبال کار بگردید.

در این پروسه یک سری شرایط را می بایست داشته باشید تا به شما این نوع ویزا داده شود :

  • داشتن حداقل مدرک لیسانس
  • داشتن سه سال سابقه کار مرتبط با مدرک لیسانس
  • شرایط سنی زیر 40 سال

البته لیسانس یک سری رشته ها از جمله حقوق، علوم سیاسی، ادبیات و … شانسی برای ویزا شدن و پیدا کردن کار ندارند اما در نقطه مقابل رشته هایی مثل مهندسی برق، IT، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع و… بازار کار بسیار خوبی دارند.

اخذ اقامت آلمان از طریق تحصیل

تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان، رایگان می باشد از همین رو بسیاری از افراد از سر تا سر دنیا مشتاق به تحصیل در این کشور هستند.

هر چند در مقطع لیسانس آشنایی با زبان آلمانی الزامی می باشد و شما می بایست حداقل مدرک B1 آلمانی داشته باشید، در مقاطع بعدی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری، دانش زبان انگلیسی نیز کفایت می کند و هر چند شرایط دانشگاه به دانشگاه متفاوت است اما در اغلب موارد برای تحصیل در مقطع ارشد نیاز به ارائه مدرک آیلتس 6.5 دارید به طوری که هیچ یک از اسکیل های آن زیر 6 نباشد و برای تحصیل درمقطع دکتری نیاز به ارائه مدرک آیلتس 7 دارید و بدین منظور یکی از اساتید رشته و دانشگاه مورد نظرتتان می بایست سوپروایزر شما شود و در نهایت از دانشگاه پذیرش بگیرید. البته نکته منفی در خصوص آلمان مسئله وقت سفارت است که با توجه به درخواست بسیار زیاد از سوی دانش جویان ایرانی، بین 2 تا سه 3 سال زمان می برد.

اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در آلمان از طریق ثبت شرکت است و بدین منظور نیازمند به یک سرمایه 25 هزار یورویی می باشید.

در صورتی که مدرک تحصیلی تان دیپلم است برای واجد شرایط بودن می بایست مدرک زبان آلمانی نیز ارائه دهید اما اگر تحصیلات دانشگاهی دارید اجباری وجود ندارد. شما می بایست طرح اقتصادی ارائه دهید و سپس از آن دفاع کنید. هر چند کشور آلمان در سال های اخیر اکثر طرح های اقتصادی از سوی سرمایه گذاران ایرانی را رد کرده است.

اخذ اقامت آلمان از طریق پناهندگی

در سال های اخیر تعداد بسیار زیادی پناهنده به روش های قانونی ( ویزای توریستی ) و غیر قانونی ( به واسطه قاچاقچیان و از راه های بسیار خطرناک ) به کشور آلمان رفته اند زیرا آلمان عضو کنوانسیون پناهندگی می باشد.

سپس پرونده شما بررسی می شود تا صحت ادعایتان یا عدم صحت آن مشخص گردد. شما در صورتی می توانید درخواست پناهندگی دهید که بیان دارید اگر به کشور خودتان بگردید به واسطه نژاد یا مکتب فکری ای که معتقد به آن هستید، خطری جان شما را تهدید می کند.

هر چند ذکر این نکته ضروری است که روش پناهندگی بسیار خطرناک است و شان انسانی فرد را لگد مال می کند در نتیجه اگر قصدتان برای مهاجرت جدی است بهتر است از میان راه های دیگر راه مناسب خویش را انتخاب نمایید.

در مقاله ای که از نظر گذراندید اطلاعاتی در مورد اقامت در آلمان در اختیارتان قرار گرفت. در صورتی که همچنان پرسشی ذهنتان را درگیر کرده و نیاز به مشاوره دارید می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید و مشاوره شوید.