اقامت امارات

ویزاهای اقامت امارات متحده عربی ویزاهایی هستند که به مدت 2 سال اعتبار دارند و این یکی از مزیت های بزرگ کشور دبی نسبت به دیگر کشورها به حساب خواهد آمد.

اقامت امارات

اقامت امارات متحده عربی

ویزاهای اقامتی ویزاهایی هستند که به مدت 2 سال اعتبار دارند و این یکی از مزیت های بزرگ کشور دبی نسبت به دیگر کشورها به حساب خواهد آمد. بخاطر داشته باشید ویزای اقامت بدون هیچگونه محدودیتی قابل تمدید می باشد. شهروندان خارجی که قصد دادن درخواست برای اخذ اقامت دبی را دارند حق بردن همسر و فرزندان خود به عنوان همراه را خواهند داشت.

 

بخاطر داشته باشید که افرادی که اقامت و یا شهروندی دبی را دریافت می نمایند حق اخذ اقامت دائم در کشور امارات را نیز خواهند داشت. هم ویزای کاری و هم ویزای اقامت دائم  برای تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی بایستی با در اختیار داشتن کارت شناسایی برای افراد صادر شود. بیاد داشته باشید که این کارت در این قلمرو به جای گذرنامه نیز مورد استفاده واقع می شود. جهت حفظ این ویزا و اعتبار آن افراد بایستی حداقل به مدت 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشند.

 

اقامت امارات متحده عربی

اخذ ویزای اقامتی امارات متحده عربی

جهت اخذ ویزای اقامت و یا مجوز کار دبی افراد بایستی گذرنامه را در اختیار داشته باشند و حامی مالی آنان نیز مشخص گردد. اخذ ویزای اقامتی از طرق ذکر شده در ذیل امکان پذیر می باشد:

 

از طریق خرید ملک

از طریق استخدام شدن در شرکت های دبی

از طریق افتتاح شرکت در دبی

مشاورین و نمایندگان ما در دبی شما را در جهت اخذ ویزای اقامتی دبی در همه ی موقعیت ها یاری خواهند کرد. بسیاری از شهروندان و یا به طور کلی افرادی که جهت اخذ مجوز کار دبی برنامه ریزی می نمایند؛ فرصت های متعدد بسیاری را پیش روی خواهند داشت.

 

برای اینکه شما به یک فرد مقیم UAE تبدیل شوید بایستی شرایط موجود و چگونگی اخذ اقامت در ایالات متحده عربی را مورد ارزیابی قرار دهید.

 

راه های متعددی برای اخذ اقامت دائم UAE وجود دارد. بخاطر داشته باشید که تمامی موارد نظیر: دانشجو بودن, متاهل بودن و یا دیگر شرایط مورد ارزیابی واقع خواهد شد. با مراجعه به وب سایت های مربوطه و یا وب سایت هایی که به تجارت و یا اعضای خانواده مربوط می شود شما قادر به کسب اطلاعات مورد نیاز خواهید بود.

 

به طور کلی دو گزینه انتخابی برای اخذ اقامت UAE وجود دارد که به شرح ذکر شده در ذیل می باشد:

 

اقامت در امارات متحده عربی

بخاطر داشته باشید که این فرایند با از طریق خرید ملک و یا صاحب ملک شدن نیز امکان پذیر است. برای اینکه حق دادن درخواست برای شما مهیا شود؛ تمامی تمکن مالی شما بایستی در نظر گرفته شود. جهت انجام این امر؛ فرایند ساخت و ساز بایستی تکمیل گردد و ارزش این ملک نبایستی کمتر از 1 میلیون درهم باشد. این نرخ تقریبا حدود 273000 دلار می باشد.

 

از مزایای این انتخاب این است که هیچ نیازی به ثبت شرکت نمی باشد. از معایب این فرایند ارائه ویزای اقامت به مدت 2 سال خواهد بود و در طول این دوره به افراد مجوز کار داده نمی شود. اما به طور کلی باید بدانید که سرمایه گذاری در این دولت از ارزش والایی برخوردار است.

 

اقامت امارات متحده عربی از طریق ثبت شرکت

انتخاب دوم مربوط به مقیم شدن در UAE می باشد که این فرایند با ثبت یک شرکت شخصی امکان پذیر است. این شرکت ثبت شده مجوز تجارت در مناطق آزاد دبی را به شما می دهد و امکان دادن درخواست برای اقامت در امارات متحده عربی به عنوان یک شریک تجاری برای شما وجود خواهد داشت. نه تنها این شرکت اقامت را برای سهامداران فراهم می نماید؛ گزینه های مختلفی را در اختیار افراد استخدام شده در نظر خواهد داشت. بیاد داشته باشید که نیازی نیست که خود یک فعالیت تجاری را راه اندازی نمایید و به اقامت برسید چرا که شما قادر به بهره بردن از مزیت تجارت و معاف بودن از پرداخت مالیات می باشید.

 

مهاجرت به امارات متحده عربی

مزایا و معایب اقامت در امارات متحده عربی

از معایب این کشور هزینه های مربوط به ثبت شرکت می باشد که تقریبا از 9500 دلار آمریکا شروع می شود. بخاطر داشته باشید که هزینه های ذکر شده نسبت بع دیگر کشورهای توسعه یافته متغیر می باشد.

 

از مزایای این امر این است که جهت سرمایه گذاری نیازی نیست که شما حتما صاحب ملکی در کشور دبی باشید. اخذ ویزای اقامتی برای مدت طولانی می باشد و به مدت 3 سال به طول می انجامد. به طور کلی اخذ این ویزا فرصت انجام تجارت در قلمرو UAE را برای شما فراهم می نماید. حتی شما می توانید از این طریق به تحصیل در امارات متحده عربی نیز بپردازید.

 

با توجه به مزایا و معایب ذکر شده در فوق؛ اغلب افراد گزینه دوم را جهت اخذ اقامت دائم در UAE انتخاب می نمایند و این فرایند از طریق ثبت شرکت امکان پذیر می باشد.

 

در این زمان شما ملزم به ارائه تمامی موارد و اسناد مورد نیاز می باشید؛ بیاد داشته باشید که ثبت شرکت در این کشور و اخذ اقامت به طور متوسط حدود 1 ماه و یا کمی بیشتر به طول می انجامد.

 

درخواست جهت اخذ ویزای خانوادگی تنها بعد از تکمیل ویزای ثبت شرکت و برای سهامداران امکان پذیر می باشد. اما بایستی اطلاع داشته باشید که در صورت اخذ ویزای بایستی چه مراحلی طی شود.