اسکیل وورکر نیوزلند

اسکیل وورکر نیوزلند از جمله پر طرفدارترین راه های مهاجرت به یک کشور خارجی است و از جمله مهم ترین دلایل آن انگلیسی زبان بودن این کشور است که باعث می شود افراد درگیر یادگیری زبان سوم نشوند.

نیوزلند در فاصله 1500 کیلومتری استرالیا واقع گردیده است.

در حال حاضر اکثریت جمعیت کشور نیوزلند را مهاجرین تشکیل می دهند که تعدادشان به حدود 4.8 میلیون نفر می رسد و بیش تر این مهاجرین اروپایی ها می باشند. بقیه جمعیت کشور بومیانی هستند که قبل از این که اروپاییان از وجود چنین سرزمینی آگاه شوند، در نیوزلند زندگی می کردند.

در مقاله ای که پیش روی شما عزیزان قرار دارد تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تکیه بر دانش مهاجرتی خود به توضیحاتی در خصوص فرآیند اسکیل وورکر نیوزلند و امتیازبندی های این کشور پرداخته اند.

در صورتی که توانایی ها و مهارت های کاری شما مورد نیاز کشور نیوزلند می باشد می توانید از طریق پروسه های اسکیل وورکر نیوزلند اقدام به مهاجرت کنید.

اسکیل وورکر نیوزلند یک فرآیندی است که طی آن شما بابت موارد مختلفی از جمله سن، تجربه کاری،صلاحیت ها و مهارت هایتان، پیشنهاد شغلی و… امتیاز دریافت کنید.

مراحل اقدام عبارتند از :

  1. ارزیابی شخصی

یعنی محاسبه امتیازات خود مطابق رزومه ای که تا به حال داشته اید.

در ادامه مقاله به بیان امتیازات تعیین شده از سوی دولت نیوزلند پرداخته شده است.

 

 

 

امتیاز اختصاص داده شده بابت سن فرد متقاضی به این ترتیب محاسبه میگردد:

امتیاز      سن

30        از 20 سال تا 29 سال

25        از 30 سال تا 39 سال

20        از 40 سال تا 44 سال

10        از 45 سال تا 49 سال

5          از 50 سال تا 55 سال

درصورتی که فرد متقاضی حداقل یک خویشاوند درجه یک در نیوزلند داشته باشد 10 امتیاز به خود اختصاص میدهد.

 

سابقه کار تخصصی در نیوزلند یا پیشنهاد کار از نیوزلند:

امتیاز      فاکتور

50        پیشنهاد کار

50        کمتر از 12 ماه سابقه کار در مشاغل تخصصی در نیوزلند

60        بیش از 12 ماه سابقه کار در مشاغل تخصصی در نیوزلند

در صورتی که سابقه کار متقاضی شرایط مذکور در جدول زیر را داشته باشد امتیاز اضافی دریافت می کند:

امتیاز      فاکتور

10        سابقه کار در مناطق رو به رشد معین

10        سابقه کار در مناطق با کمبود نیروی متخصص

10        سابقه کار در مناطق خارج از آوکلند (Auckland)

20        اگر شغل همسر متقاضی جزو مشاغل تخصصی باشد و یا پیشنهاد کار داشته باشد

 

 

 

امتیاز سابقه کار بر حسب جدول ذیل محاسبه میگردد:

امتیاز      سابقه کار

10        2  سال

15        4  سال

20        6  سال

25        8  سال

30        10  سال

متقاضیانی که سابقه کار در کشور نیوزلند را داشته باشند امتیازاتشان به ترتیب ذیل محاسبه می گردد:

امتیاز      سابقه کار در نیوزلند

5          1  سال

10        2  سال

15        از 3 سال به بالا

 

سابقه کار در مناطق رو به رشد یا مناطقی که با کمبود نیروی کار متخصص مواجه هستند:

10        از 2 تا 5 سال

15        از 6 سال به بالا

امتیاز سطح تحصیلات طبق جدول زیر محاسبه میگردد:

امتیاز      تحصیلات

40        دیپلم یا مدارک فنی و حرفه ای

50        لیسانس

60        فوق لیسانس و دکترا

در صورتی که متقاضی شرایط مذکور در جدول ذیل را احراز کند می تواند امتیاز اضافی به خود اختصاص دهد:

امتیاز      فاکتور

10        2  سال سابقه تحصیل در نیوزلند در مقطع تحصیلی لیسانس

10        1  سال تحصیل تمام وقت در نیوزلند در مقاطع تحصیلی فوق لیسانس به بالا

15        2  سال تحصیل تمام وقت در نیوزلند در مقاطع تحصیلی فوق لیسانس به بالا

10        تحصیل در مناطق رو به رشد

10        تحصیل در مناطق با کمبود نیروی کار متخصص

10        اگر همسر متقاضی تحصیلات دیپلم یا فنی و حرفه ای داشته باشد

20        اگر همسر متقاضی تحصیلات لیسانس به بالا داشته باشد

مدرک زبان

مدرک زبان مورد نیاز در این روش IELTS 6.5 جنرال یا آکادمیک می باشد و مزیت آن این است که بر خلاف استرالیا نیازی به کسب این میزان نمره در هر یک از مهارت های خواندن، نوشتاری، شنیداری و صحبت کردن از سوی متقاضی جهت کسب امتیاز وجود ندارد و اخذ اصلاحا overall 6.5 کفایت می کند.

 

  1. سابمیت کردن فرم های EOI که مخفف عبارت انگلیسی Expression Of Interest

هزینه فرم را پرداخت نمایید.

پس از دریافت فرم، آن را به صورت آنلاین تکمیل کرده و ارسال فرمایید.

  1. دریافت دعوت نامه اپلای یا همان نامه ITA که در واقع کوتاه شده عبارت Invitation To Apply می باشد

در صورتی که 160 امتیاز به بالا کسب کرده باشید از اصطلاحا استخر مجازی EOI انتخاب شوید، برایتان از سوی دولت نیوزلند نامه ITA فرستاده می شود.

  1. تکمیل و ارسال فرم درخواست اقامت

هزینه های مربوطه را پرداخت نمایید.

تکمیل و ارسال فرم درخواست اقامتتان در فاصله نهایت شش ماه از دریافت ITA

  1. دریافت ویزا

در صورتی که تمام مراحل مذکور در بالا را با موفقیت گذرانده باشید ویزای خود را می توانید دریافت دارید.

 

توجه داشته باشید یکی از اشتباهات متداولی که برخی از هم وطنانمان بعضا مرتکب می شوند این است که تصور می کنند هر نوع سابقه کاری ای برای آن ها امتیاز به همراه خواهد داشت در حالی که تنها در صورتی این امتیاز به وی اختصاص داده می شود که سابقه کاری متقاضی مرتبط با تحصیلات آکادمیک فرد باشد.

هم چنین توجه داشته باشید که در صورتی که از نیوزلند پیشنهاد شغلی ندارید یا هنگام درخواست به استخدام کسی در نیوزلند در نیامده اید تنها در شرایطی صلاحیت درخواست و اقدام برای اسکیل وورکر نیوزلند را دارید که زمینه ای که در آن تحصیل کرده و مشغول به کار بوده اید، از جمله زمینه ها و رشته های مورد نیاز اعلام شده از سوی دولت نیوزلند باشد.

 

 

 

پروسه زمانی و مراحل انجام کار اسکیل وورکر نیوزلند

فرآیند زمانی این اسکیل وورکر نیوزلند بستگی به امتیاز کسب شده توسط فرد متقاضی دارد هر چند به طور معمول حدودا بین 1 تا 1.5 سال به طول می انجامد.

در مقاله ای که از نظر گذراندید به ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند اسکیل وورکر نیوزلند پرداخته شد امید است که با مطالعه آن پاسخ بسیاری از سوالات خود را دریافته باشید. در صورتی که هم چنان سوالات بیش تری در مورد موضوع مذکور یعنی اسکیل وورکر نیوزلند دارید یا می خواهید کشور مورد نظر خود را انتخاب نمایید و هنوز در این خصوص که چه گزینه ای برایتان مناسب تر می باشد شک دارید، می توانید با کارشناسان موسسه ما تماس حاصل فرمایید و از مشاوره تلفنی و حضوری برخوردار شوید.